NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a spammelő bot nem lett tegnap bannolva, csak a hozzászólásai törölve? wtf?
több mint 6 éve
Azt hiszem itt ért véget a fórumozás addig, amíg ezzel nem lesz semmi kezdve 😕Eredmenykoveto utan, most mar tobbi topic is.Nekem az egyik küldött PM-t most meg kódolja a mátrixot a jets topikban.
Lassan cikket is irnak a botok? 😀
Beki
LoL
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen!
KoporShow
több mint 6 éve
Eredmenykoveto utan, most mar tobbi topic is.Nekem az egyik küldött PM-t most meg kódolja a mátrixot a jets topikban.
Beki
LoL
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen!
több mint 6 éve
Kétarc!www.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262/10156816156841263/?type=1&theater
több mint 6 éve
Kampman
28 323
több mint 6 éve
Eredmenykoveto utan, most mar tobbi topic is.pedig egy pillanatra azt hittem vmi hatalmas, liga szintu bejelentes tortent, h minden topic felporgott 😕
Beki
kosz Putyin
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Eredmenykoveto utan, most mar tobbi topic is.Lassan cikket is irnak a botok? 😀
több mint 6 éve
Az ideális irányító-alapanyagHirtelen Gabbertet nem ismertem fel Jags mez nélkül.
www.facebook.com/viralhumorNET/videos/857907297724931
Wyatt
több mint 6 éve
Az ideális irányító-alapanyagezeket a nyomorultakat bazdmeg 😀 😀 😀
Wyatt
mindenesetre nagy mázlija volt, nem egy ember kapott már halálos sebet bikától
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Az ideális irányító-alapanyagmintha Luckot latnam es a korabbi Colts OL-t 😀
Wyatt
foleg a 2. hitnel, a segitok: gyere-gyere, hopp egy masik bika, na csa. 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Nem sikerült jól leírni a tweetben, de érthető 😀a szöveget nem is olvastam hozzá, de tényleg
gabokocka
a bottom quadrant az above median APY
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Nem sikerült jól leírni a tweetben, de érthető 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Teljesítmény vs fizetéstwitter.com/nickkorte/status/1057709651989385218
van RB-re is
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/45081638_10156809013601263_1168837480879751168_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=4d7fa1a846ebee56111c7590aed99d4c&oe=5C451426Ezek szerint nekünk megint kinéz egy kulcscsont törés.
steelwolf
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Azóta már 2 trade összejött és valaki az Irwin, Fowler, Shane Ray hármasból még csapatot cserélhet.3 és fél óra van a trade deadlinig, de sok üzlet nem várható annak ellenére, hogy égnek a telefondrótok Jay Glazer szerint.Szétvágjuk az egész szezont (sajátot és másokét is).
twitter.com/JayGlazer/status/1057298137490980864
iktriad
Már írtam, hogy lehet Chucky csak a csapaton áll bosszút egy évek óta szőtt összeesküvéssel. Talán az egész ligát meg akarja rengetni (vajon ki van még benne???).
♉gaben♉
több mint 6 éve
3 és fél óra van a trade deadlinig, de sok üzlet nem várható annak ellenére, hogy égnek a telefondrótok Jay Glazer szerint.Szétvágjuk az egész szezont (sajátot és másokét is).
twitter.com/JayGlazer/status/1057298137490980864
iktriad
Már írtam, hogy lehet Chucky csak a csapaton áll bosszút egy évek óta szőtt összeesküvéssel. Talán az egész ligát meg akarja rengetni (vajon ki van még benne???).
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Iktriad, csak kellett irnod, egy oran belul ket csere is.Ez most Glazer jinxelte el én csak közvetlenül voltam benne. 😊
Stez
több mint 6 éve
Iktriad, csak kellett irnod, egy oran belul ket csere is.
több mint 6 éve
3 és fél óra van a trade deadlinig, de sok üzlet nem várható annak ellenére, hogy égnek a telefondrótok Jay Glazer szerint. twitter.com/JayGlazer/status/1057298137490980864
több mint 6 éve
Mik ezek az új nickek az eredménykövetőben?😊Nem a ruszki botokra gondolok😊