NFL csevegő
82 feliratkozó
24 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 6 éve
Quinn durva. PFFnél a 62,5ös gradeja az amúgy mi?twitter.com/SethWalder/status/1186791223572467712/photo/1
DT:
twitter.com/SethWalder/status/1184535398862786562/photo/1
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Vélemény?Ha a Romo - Witten odafért, akkor szerintem a Brees - Graham is odafér. Az alatt az 5 év alatt több, mint 1000 yardot és 10 TD-t átlagoltak idényenként.
www.instagram.com/p/B373ndqAMo6/?hl=hu
steelwolf

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Azt kéne levetkőznie (legalábbis amíg a TV-ben szakért), amit Stez írt: hogy időnként érezhetően már a pff data befolyásolja a játékoshoz való viszonyát is.Mondjuk engem ez sem zavar tulzottan, o jo kommentator, csak neha tulsagosan elmegy a „PFF-iranyvonallal”. Akit a PFF szeret, o is dicseri, akit a PFF alulertekel, o is igy tesz.Nekem is ez az egyetlen problémám vele kapcsolatban, mint szakkommentátor. Hívhatjuk ezt nála szó szerint szakmai ártalomnak. 😊
Stez
iktriad
A Brissett vs Watson dolog tényleg egyenesen muris volt már. Amikor Watson dobott túl valakit, akkor az "elkapó nem ugrott elég magasra". Amikor meg Brissett Hilton ölébe dobta gyakorlatilag a labdát és Hilton elejtette, akkor "Hilton ezúttal nem tudta kisegíteni a pontatlan labdát dobó irányítóját". 😀 Meg, az, hogy beragadt lemezként ismételgette minden Brissett TD után, hogy ezt minden kúbé megdobta volna. Eleve, minek ilyesmit hangsúlyozni? Majd Daniel Jones-nál - meg Tom Bradynél, meg Aaron Rogersnél - is mindig bemondja, ha dob egy 1 yardos screent amiből fut a RB egy 60 yardos TD-t, hogy ez könnyű volt? (Egyébként nem mondja be, csak vasárnap tette, zavaró is volt. A Wattozás viszont engem sem zavart, mert tényleg űr meccse volt megint a csávónak.).
Szóval ahogy egy kommentátor is lehet magánemberként NFL fan, de nem jó, ha a képernyő előtt is az, a szakértőnél se jó, ha mindent a pff számokon keresztül lát.
Ezzel együtt, nekem is az egyik kedvencem Höri mellett, mint szakértő. Ez a kettő legalább nem unalmas, és azért többnyire értelmes dolgokat is mondanak. Zolitól picit kevesebb "pff szemüveg", picit kevesebb adatfüggőség, és még jobb lehet. A podcastba pedig bőven feltehető az a szemüveg. A "ki kapta a héten a legjobb ratinget XYZ poszton" például egy jópofa játék. Informatív is, miközben nem veszi túl komolyan se magát. Pont a helyén van. Szerintem.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Vélemény?BigBen - Heath
www.instagram.com/p/B373ndqAMo6/?hl=hu
steelwolf
több mint 6 éve
Mondjuk engem ez sem zavar tulzottan, o jo kommentator, csak neha tulsagosan elmegy a „PFF-iranyvonallal”. Akit a PFF szeret, o is dicseri, akit a PFF alulertekel, o is igy tesz.Nekem is ez az egyetlen problémám vele kapcsolatban, mint szakkommentátor. Hívhatjuk ezt nála szó szerint szakmai ártalomnak. 😊
Stez
több mint 6 éve
Nem latom, mi ezzel a problema. Nelson szetalazza a liga nagyjat, megerdemli a hype-ot. Mint ahogy Wattot is allandoan azert magyarazta Zoli, mert a csavo tenylegesen minden egyes jatekban visszanyomta es szetalazta a Colts-OL jobb oldalat. Akar egy, akar ketto, akar harom jatekos volt odakuldve blokkolni. Brissett vegig elole menekult, kapott harom akkora utest, hogy az is nagy dolog, hogy meg el. Hat ha baszott jol jatszik, akkor miert ne nyalazzon ra?Nézem a texans coltsot. És már a 2.negyedben hallgathatatlan a 30.dzsédzsévatt miatt. Minden egyes playben watt hol és mit csinál. Nem túlzok. Többször hangzik el a neve mint mindenk másnak össz.Ugyanezt csinálta tavaly a coltstexans po meccsen csak akkor Nelson volt felsz@pva. Nem számított hogy épp a védelem volt pályán, akkor is azt ecsetelte milyen elit szinten issza a gatoradet Nelson.
Amúgy birom Buday Zolit, és 100x inkébb ez mint gyula v sanyi(Cobb elit wr).
braxa88
samu09
Ha mar valamibe bele kell kotni, az a Watson-hype, aki meg akkor is dicserve volt, amikor szar labdat adott, vagy ha megtalalta az ures celpontot, mig ha Brissett megtalalta az ures celpontot, akkor az mar a WR-nek es a jo semanak volt betudva, mondvan, Brissett semmi extrat sem csinal egesz idenyben, csak megtalalja a palya kozepen a wide open celpontjait, es a Coltsnal jol mukodnek a keresztezo utvonalak.
Mondjuk engem ez sem zavar tulzottan, o jo kommentator, csak neha tulsagosan elmegy a „PFF-iranyvonallal”. Akit a PFF szeret, o is dicseri, akit a PFF alulertekel, o is igy tesz. De igazabol ebben sem lehet belekotni, nyilvan nem fog ellentmondani annak, amit az elemzeseikben irnak.
Es hozzam meg mindig Zoli stilusa, elemzesei es szakmai meglatasai allnak a legkozelebb. Bar a tobbiekkel sincs problemam, nezem a meccset, aztan csokolom.
több mint 6 éve
Nézem a texans coltsot. És már a 2.negyedben hallgathatatlan a 30.dzsédzsévatt miatt. Minden egyes playben watt hol és mit csinál. Nem túlzok. Többször hangzik el a neve mint mindenk másnak össz.Ugyanezt csinálta tavaly a coltstexans po meccsen csak akkor Nelson volt felsz@pva. Nem számított hogy épp a védelem volt pályán, akkor is azt ecsetelte milyen elit szinten issza a gatoradet Nelson.
braxa88
több mint 6 éve
Nézem a texans coltsot. És már a 2.negyedben hallgathatatlan a 30.dzsédzsévatt miatt. Minden egyes playben watt hol és mit csinál. Nem túlzok. Többször hangzik el a neve mint mindenk másnak össz.Nem elitet mondott. Top1-t.
braxa88
több mint 6 éve
Nézem a texans coltsot. És már a 2.negyedben hallgathatatlan a 30.dzsédzsévatt miatt. Minden egyes playben watt hol és mit csinál. Nem túlzok. Többször hangzik el a neve mint mindenk másnak össz.Biztos előre dolgozott. Ez a meccs és Watt lehetett a heti pff melója és úgy gondolta minek dolgozzon duplán. 😀
braxa88

több mint 6 éve
Nézem a texans coltsot. És már a 2.negyedben hallgathatatlan a 30.dzsédzsévatt miatt. Minden egyes playben watt hol és mit csinál. Nem túlzok. Többször hangzik el a neve mint mindenk másnak össz.Te sem leszel már szakkommentátor :p
braxa88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nézem a texans coltsot. És már a 2.negyedben hallgathatatlan a 30.dzsédzsévatt miatt. Minden egyes playben watt hol és mit csinál. Nem túlzok. Többször hangzik el a neve mint mindenk másnak össz.Amúgy birom Buday Zolit, és 100x inkébb ez mint gyula v sanyi(Cobb elit wr).
több mint 6 éve
Rossz is az, amikor az NFLtől visszavonulva otthon unod a Banant. 😁Ez a para, nem a McClain:Az orosz maffia lol 😀 van baj
Former NFL defensive lineman Justin Bannan is sitting in a Colorado jail, on charges of suspicion of attempted first-degree murder.
Amadeus
Borbinho
több mint 6 éve
Néhány hall of fame QB összeült egy szűk fél órára anekdotázni arról, hogy milyen volt játszani az ő idejükben:www.youtube.com/watch?v=J_smV7JdTRE

több mint 6 éve
Ez a para, nem a McClain:Az orosz maffia lol 😀 van baj
Former NFL defensive lineman Justin Bannan is sitting in a Colorado jail, on charges of suspicion of attempted first-degree murder.
Amadeus
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ez a para, nem a McClain:Former NFL defensive lineman Justin Bannan is sitting in a Colorado jail, on charges of suspicion of attempted first-degree murder.
több mint 6 éve
Kidobtak egy Top 10-es karakter listát!1 magyar és 2 Raider a dobogón! 😍
www.instagram.com/p/B3x9p8Onbev/?utm_source=ig_web_copy_link
www.instagram.com/p/B3x92jqns_-/?utm_source=ig_web_copy_link
www.instagram.com/p/B3x-lPtHQB1/?utm_source=ig_web_copy_link
www.instagram.com/p/B3x_NDSnBef/?utm_source=ig_web_copy_link
www.instagram.com/p/B3x_p5Xno-L/?utm_source=ig_web_copy_link
www.instagram.com/p/B3yAHG7nBM5/?utm_source=ig_web_copy_link
www.instagram.com/p/B3yBAG7HQxV/?utm_source=ig_web_copy_link
www.instagram.com/p/B3yCDLDHuqB/?utm_source=ig_web_copy_link
www.instagram.com/p/B3yHHUfHXt9/?utm_source=ig_web_copy_link
www.instagram.com/p/B3yHYTgnu_M/?utm_source=ig_web_copy_link
steelwolf
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Ez a para, nem a medve... twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185298250892533760?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185330063169982464?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185402394609410049?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185466560598728704?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185467017886916608?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185467551242948608?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185469066615627776?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185469601645236224?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185469978482491392?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185470809726476288?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185475196809035777?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185476302968672256?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185477714309988352?s=19
twitter.com/LeRon_McClain33/status/1185480204405366784?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kidobtak egy Top 10-es karakter listát!több mint 6 éve
Bazskáék az NFL logokrólEgy oldallal ezelőtt már beraktam. Én azt hiányolom, hogy nem mutatnak alternatívát amit ők pl jónak tartanak.
hát van pár rohadtgagyi és nagyon ocsmány. Redskinst pl én se értem ki kóklerkedte össze painttel 😀
braxa88

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Bazskáék az NFL logokrólwww.youtube.com/watch?v=EhzggQSJXdM
hát van pár rohadtgagyi és nagyon ocsmány. Redskinst pl én se értem ki kóklerkedte össze painttel 😀
több mint 6 éve
Lehet, hogy a hatóságok lelőtték a szerverüket vagy lefoglalták. Az is egy probléma és újat beüzemelni nem rövid idő. 😊Srácok ,a tenyard nevű közösségi oldal nem működik,tudtok valamit róla?Ez engem is érdekelne. A múltkor ráakadtam a fb oldalukra, ott azt írták, hogy szerver problémáik vannak, és hamarosan megoldják. Csak hogy már több mint egy hét eltelt azóta...
kátrány
csongi
több mint 6 éve
Minden csapat pozicios/O/D rankingje betusorban:imgur.com/N1WbNM7.png
imgur.com/POsukGA.png
Szerkesztette: undisputedly