NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Életem első nfl-es fogadása:Szívesen máskor is padawan.
Jets W +
Patriots W
Köszöntem a lehetőséget, iktriad jó mesterem voltál!
r.baggio
több mint 6 éve
NanditoMost már tudod, miért nem adnak Pats - Titanst. 😉
több mint 6 éve
Életem első nfl-es fogadása:Jets W +
Patriots W
Köszöntem a lehetőséget, iktriad jó mesterem voltál!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ozibozi
17 156
red zone? 😕
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
eredmenykoveto topikok lesznek?Már készülnek, ahogy látom.
Borbinho
több mint 6 éve
katonadani
453
mondjuk az lesz még a szép hogy akkor emiatt nem mehet ki a piacra Bell, amíg le nem zárul 😀Rooneyék szerintem bíróságra viszik majd az ügyet, ami precedens lesz. De menjen Bell felőlem, aztán kapjon sok pénzt.sutianapFast WillieMost már mindenhol az van, hogy harmadik, azaz QB fizus lenne a tag jövőre.
A transition tag nem igazán valid opció, mert semmi értelme. Ha tagelik is, valaki ajánl neki jobbat, amit a Steelers nem matchel. És ha minden igaz transition tag esetén komp pick sem jár, de erre definitive választ nem kaptam a böngészésem során. Ettől függetlenül sem látom semmi értelmét a transition tagnek, ezzel Bell így is kvázi FA lesz.
katonadani
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Rooneyék szerintem bíróságra viszik majd az ügyet, ami precedens lesz. De menjen Bell felőlem, aztán kapjon sok pénzt.sutianapFast WillieMost már mindenhol az van, hogy harmadik, azaz QB fizus lenne a tag jövőre.
A transition tag nem igazán valid opció, mert semmi értelme. Ha tagelik is, valaki ajánl neki jobbat, amit a Steelers nem matchel. És ha minden igaz transition tag esetén komp pick sem jár, de erre definitive választ nem kaptam a böngészésem során. Ettől függetlenül sem látom semmi értelmét a transition tagnek, ezzel Bell így is kvázi FA lesz.
katonadani
több mint 6 éve
katonadani
453
sutianap
Fast WillieMost már mindenhol az van, hogy harmadik, azaz QB fizus lenne a tag jövőre.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Életem, csak miattad írok.Örülök, h írtál, Bratyesz! De sajnos korántsem zicher, hogy eredeti újratag jön, mert van olyan érzelmezése a CBA-nak, hogy a kiült év is számít (ami sztem nonsense) és 25misis tag jön. Gabistar linkelt egy cikket erről a topikban.
Ha a November 13.ai állapot szerint, Bell részéről aláírásmentes, akkor a CBA szerint a 2018 szerződésmentes év. Tehát visszaugrunk év elejére, Colbert tagel, egy Másodikat, Bell pedig szerez egy géppisztolyt. Szóval alá fog írni, hogy így kilógja a Transistion Tag-et, s van mozgástér a Conner agyrázkódás miatt PC visszacsempészni.
Kető, harmadik körössel annyira lehet kitörölni, mint amennyire most Jamessal törölgetjük 🤣
Há, a szomorú hogy eddig nem ismerte fel ami az arcába volt tolva, igaz elég bunkó módon. Egyrészt JC egy TDmágnes, pont az amiben ő gyengus, effectivity match pont, ijen a kölök, nem jobb, de ijen. Másrészt idén draft előtt egyik hazai meccsre behívtuk Barkleyt a sidelinera bulizni. Nyomtuk az arcába, de azt hitte nugát, pedig az szar.
Néty, ez a sztori gyorsan ismételheti magát, ha Conerral jövőre nem kezdünk el egyezkedni. S részemről nem látom hogy ne legyünk ugyanilyen kancsók. Me amíg Greeneknek meg minden hulladéknak tudunk adni szerződést, addig pont arra nem jut? Utyammá...
Nacsőjóvótmegminden
PS Zsizell sose keresett többet mint Tomiboj, urbanlegends
sutianap
A transition tag valid opció.
Egyébként a CBA szerint - előző évben kiülő játékos - NON exclusive tagalésekor 1+3. kör járna, kérdés, hogy azt ki a faszom matcheli?
Szerk: Blümchenéknél 2017-től fordult a helyzet, hogy a csaj, vagyis Tom keres többet. 2011-2016 között Gazella olyan 40-46 millió körül hozott, a csodakecskéje meg 30-35 körül. Aztán az egyik csatakanca kivénhedt
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Életem, csak miattad írok.Ha a November 13.ai állapot szerint, Bell részéről aláírásmentes, akkor a CBA szerint a 2018 szerződésmentes év. Tehát visszaugrunk év elejére, Colbert tagel, egy Másodikat, Bell pedig szerez egy géppisztolyt. Szóval alá fog írni, hogy így kilógja a Transistion Tag-et, s van mozgástér a Conner agyrázkódás miatt PC visszacsempészni.
Kető, harmadik körössel annyira lehet kitörölni, mint amennyire most Jamessal törölgetjük 🤣
Há, a szomorú hogy eddig nem ismerte fel ami az arcába volt tolva, igaz elég bunkó módon. Egyrészt JC egy TDmágnes, pont az amiben ő gyengus, effectivity match pont, ijen a kölök, nem jobb, de ijen. Másrészt idén draft előtt egyik hazai meccsre behívtuk Barkleyt a sidelinera bulizni. Nyomtuk az arcába, de azt hitte nugát, pedig az szar.
Néty, ez a sztori gyorsan ismételheti magát, ha Conerral jövőre nem kezdünk el egyezkedni. S részemről nem látom hogy ne legyünk ugyanilyen kancsók. Me amíg Greeneknek meg minden hulladéknak tudunk adni szerződést, addig pont arra nem jut? Utyammá...
Nacsőjóvótmegminden
PS Zsizell sose keresett többet mint Tomiboj, urbanlegends
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Ha addig fajul a konkrét ügy, hogy kiülhető szabadon a tag, akkor a ligának felül kell vizsgálnia az egész szerződéses rendszerét, az opciókat etc.Mert az opciók és a tag ilyetén való kijátszása azt eredményezheti végső soron, hogy draftról nehezebben lesz építkezni. Vagy nem érdemes jól draftolni vagy jóval a 4.év előtt már új szerződést kell tárgyalni. Lényegében mondjuk 2 év ismeretében.
Hazabeszélek, de ez gyakorlatilag alig kivitelezhető, ha egymás után húzol Pro Bowl kalibereket és van fr QB-d, aki nem rookie. A Pats kivételével - ahol Brady sajátos helyzetben van a neje miatt és simán elkérhetne évi 30 millát a ligapoziciója alapján - nem is kivitelezhető. És itt nem elsőkörösökről beszélek, pl Bell sem az volt, meg Brown sem.
Nincs jó üzenete, ha a csapat akár sorozatosan kijátszható, ill mindenki a holdouthoz nyúl (nekem ET akciója is ambivalens volt). Lassan ott tartunk szerződésügyileg, mint a soccerben, h a sztárok folyton picsognak, pedig nem éhbérről van szó.
A Bell szitu meg külön érdekes:
Itt mindenidők eddigi legnagyobb átlagú RB szerződését is megkaphatta volna emberünk mellesleg, ha nem szippant kétszer. Az elétett ajánlatra (az ismert körülmények folytán kevés garival - ha valóban így volt, hogy 3. év után nagyobb szívfájás nélkül kivágható lett volna és ez nem csak Rapoport dünnyögése volt-) megértem, hogy nem bólintott rá. De a tag értékével is a legnagyobb gar fizut kapta volna. Mondjuk sztem egy csapat részéről meg jogos, h évekre előre nem kötsz le horrorpénzért egy faszit, akit bármikor elmeszelhetnek és nyeled a deadet majd. Ja hogy ennek megakadályozására van a csapat kezében a tender! Ami lehet, hogy mégsincs?
Más szemszög: értem a játékos érdeket is, hogy a csapat egyoldalúan kivághatja őt, de fordítva nem lehet bontani, blabla.
Csak a playerek és ügynökeik eljárása már kabaré. Fordított esetben még a játékosnak van lehetősége AZONNAL csapatot találni, a csapat viszont a holdoutoló v elslisszoló embere helyett - akit elméleti és jogi lehetősége van megtartani a hatályos CBA szerint- azonnal nem kap semmit v jó eséllyel szarabb képességűt, tehát nem frencsi playert. Egy év múlva meg kap egy max. 3. körös komp picket, amivel kitörölheti a statisztikák törvénye alapján, vagy van annyira fasz scoutja, hogy húz mégegy AllPro-t, akivel eljátsza ugyanezt néhány éven belül.
több mint 6 éve
Sírok 😄😄Igazából az egész jelenséggel ott a baj, hogy ha ez tényleg így van, akkor a játékos nem érdekelt a megegyezésben. Mi a legrosszabb ami a játékossal történik? Kihagy egy évet...kevesebb ütést kap, nincs terhelés...lényegében egy év szabi, fizetés nélkül. Ebből visszatérni biztosan egyszerűbb, mint egy ACL-ből lenne. Jelen esetben a Steelers évi nem garantált 15 millát is adott volna, tehát azt nem lehet mondani, hogy nem akarta a megállapodást. Viszont az egyezség Bell aláírása hiányában nem jött létre. Az én olvasatomban egy szerződés akkor jöhet létre, ha mindkét fél aláírja. Ha az egyik nem, akkor az nem létezik. Ha arra hivatkoznak, hogy Bell nem tárgyalhatott szabadon, mert kompenzációt kellett volna fizetni neki, akkor az elég érdekes számomra. Tudtommal semmi ajánlat nem érkezett rá, persze lehet csak nem hozták nyilvánosságra.Olvastam a te cikked és az amerikai verziókat is, de nekem abból az jött le, hogy ez egy cikkszerző - nevezetesen Will Brinson - gondolatmenete és mindenki azt vette át.Mit szóltok a Bell saga újabb fejezetéhez?Nem tudom olvastad-e a heti cikkem a témában, de azért linkelem:
Kíváncsi leszek, hogy a liga ebben milyen álláspontot képvisel majd, mert burkoltan azt is eredményezheti az állásfoglalás, hogy a franchise tag szabályát kiürítik.
A franchise tag ugyanakkor a csapat CBA-ban rögzített egyik alapjoga, s ugye tudjuk, hogy a csapatok a liga résztulajdonosai.
Érdekes kérdés, hogy a kiült évet hogyan fogják értelmezni, mert a csapat felhasználta ugyan a tendert, de annak aláírása elmaradt, s a teljesítményt nem kapta meg a csapat.
Remélem, hogy Bell kiüli a teljes évet és erre választ kapunk, mert az irányadó lesz a jövőre nézve.
Nem tudom, hogy a franchise tag szerepét hogyan fogják értelmezni: úgy, hogy az a korábbi csapat joga ahhoz, hogy a designated player nála maradjon és nála teljesítse a szerződést (tehát játsszon is), vagy csak úgy értelmezik, hogy a régi csapatnak csak arra ad lehetőséget, hogy másnál ne játsszon erre az időre, de utána már csak szigorúbb feltételekkel, drágábban (QB tagért) alkalmazhassák újból.
Fast Willie
fuzovelkifele.com/2018/11/lehet-hogy-bell-tenyleg-kiuli-a-teljes-evet-es-vajon-a-steelers-is-ezt-akarja/
Azóta még kijött pár report, amik alátámasztják, hogy a szabályok szerint QB-tagre lesz jogosult Bell.
Egyébként a franchise tag a szabályok szerint azt segíti elő, hogy legyen ideje a feleknek megegyezni. Az már más kérdés, hogy nem igazán erre használják már manapság. Szóval szerintem jó ez így, hogy a játékosok szempontjából kedvezőbb döntés születhet.
katonadani
Érdekes helyzet, az fix. Mondjuk a franchise tag lényege annyi lenne, hogy adott szezonban csak te használhasd az embert, viszont az idézett CBS szabály alapján az utolsó hat hétre ettől el van zárva a tagelő csapat is, mert a WEEK 10 utáni keddig való jelentkezés elmulasztása esetén már nála sem játszhat. A valóságban tehát a tag előnyeit teljeskörűen, az adott ligaévre nem tudja élvezni, csak tíz hétre.
Ezért gondolnám azt, hogy a tag "holdoutolással" való kijátszását a liga nem biztos, hogy engedni fogja, aztán lehet, hogy igen.
Mondjuk az is érdekes, hogy a Steelersnek ilyenkor milyen kompenzáció jár majd, mert egy újabb NON EXCLUSIVE TAG felhasználása esetén a CBA szerint az új csapattól egy első és egy harmadik kör járhat.
Ha érdekel, a Steelers topikban linkeltem erről a kérdéses passzust.
Fast Willie
Mindenesetre szép döntés lesz majd, ha ez bíróságra kerül. Én a magam részéről engedném a francba már...nem érdemli meg, hogy Pittsburgh-ben játsszon. Szerintem legjobb esetben ha FA egy 4. körös kompenzáció még jöhet utána.
Klaci79
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Igazából az egész jelenséggel ott a baj, hogy ha ez tényleg így van, akkor a játékos nem érdekelt a megegyezésben. Mi a legrosszabb ami a játékossal történik? Kihagy egy évet...kevesebb ütést kap, nincs terhelés...lényegében egy év szabi, fizetés nélkül. Ebből visszatérni biztosan egyszerűbb, mint egy ACL-ből lenne. Jelen esetben a Steelers évi nem garantált 15 millát is adott volna, tehát azt nem lehet mondani, hogy nem akarta a megállapodást. Viszont az egyezség Bell aláírása hiányában nem jött létre. Az én olvasatomban egy szerződés akkor jöhet létre, ha mindkét fél aláírja. Ha az egyik nem, akkor az nem létezik. Ha arra hivatkoznak, hogy Bell nem tárgyalhatott szabadon, mert kompenzációt kellett volna fizetni neki, akkor az elég érdekes számomra. Tudtommal semmi ajánlat nem érkezett rá, persze lehet csak nem hozták nyilvánosságra.Olvastam a te cikked és az amerikai verziókat is, de nekem abból az jött le, hogy ez egy cikkszerző - nevezetesen Will Brinson - gondolatmenete és mindenki azt vette át.Mit szóltok a Bell saga újabb fejezetéhez?Nem tudom olvastad-e a heti cikkem a témában, de azért linkelem:
Kíváncsi leszek, hogy a liga ebben milyen álláspontot képvisel majd, mert burkoltan azt is eredményezheti az állásfoglalás, hogy a franchise tag szabályát kiürítik.
A franchise tag ugyanakkor a csapat CBA-ban rögzített egyik alapjoga, s ugye tudjuk, hogy a csapatok a liga résztulajdonosai.
Érdekes kérdés, hogy a kiült évet hogyan fogják értelmezni, mert a csapat felhasználta ugyan a tendert, de annak aláírása elmaradt, s a teljesítményt nem kapta meg a csapat.
Remélem, hogy Bell kiüli a teljes évet és erre választ kapunk, mert az irányadó lesz a jövőre nézve.
Nem tudom, hogy a franchise tag szerepét hogyan fogják értelmezni: úgy, hogy az a korábbi csapat joga ahhoz, hogy a designated player nála maradjon és nála teljesítse a szerződést (tehát játsszon is), vagy csak úgy értelmezik, hogy a régi csapatnak csak arra ad lehetőséget, hogy másnál ne játsszon erre az időre, de utána már csak szigorúbb feltételekkel, drágábban (QB tagért) alkalmazhassák újból.
Fast Willie
fuzovelkifele.com/2018/11/lehet-hogy-bell-tenyleg-kiuli-a-teljes-evet-es-vajon-a-steelers-is-ezt-akarja/
Azóta még kijött pár report, amik alátámasztják, hogy a szabályok szerint QB-tagre lesz jogosult Bell.
Egyébként a franchise tag a szabályok szerint azt segíti elő, hogy legyen ideje a feleknek megegyezni. Az már más kérdés, hogy nem igazán erre használják már manapság. Szóval szerintem jó ez így, hogy a játékosok szempontjából kedvezőbb döntés születhet.
katonadani
Érdekes helyzet, az fix. Mondjuk a franchise tag lényege annyi lenne, hogy adott szezonban csak te használhasd az embert, viszont az idézett CBS szabály alapján az utolsó hat hétre ettől el van zárva a tagelő csapat is, mert a WEEK 10 utáni keddig való jelentkezés elmulasztása esetén már nála sem játszhat. A valóságban tehát a tag előnyeit teljeskörűen, az adott ligaévre nem tudja élvezni, csak tíz hétre.
Ezért gondolnám azt, hogy a tag "holdoutolással" való kijátszását a liga nem biztos, hogy engedni fogja, aztán lehet, hogy igen.
Mondjuk az is érdekes, hogy a Steelersnek ilyenkor milyen kompenzáció jár majd, mert egy újabb NON EXCLUSIVE TAG felhasználása esetén a CBA szerint az új csapattól egy első és egy harmadik kör járhat.
Fast Willie
Mindenesetre szép döntés lesz majd, ha ez bíróságra kerül. Én a magam részéről engedném a francba már...nem érdemli meg, hogy Pittsburgh-ben játsszon. Szerintem legjobb esetben ha FA egy 4. körös kompenzáció még jöhet utána.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Olvastam a te cikked és az amerikai verziókat is, de nekem abból az jött le, hogy ez egy cikkszerző - nevezetesen Will Brinson - gondolatmenete és mindenki azt vette át.Mit szóltok a Bell saga újabb fejezetéhez?Nem tudom olvastad-e a heti cikkem a témában, de azért linkelem:
Fast Willie
katonadani
több mint 6 éve
katonadani
453
Mit szóltok a Bell saga újabb fejezetéhez?Nem tudom olvastad-e a heti cikkem a témában, de azért linkelem:
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Mit szóltok a Bell saga újabb fejezetéhez?Kíváncsi leszek, hogy a liga ebben milyen álláspontot képvisel majd, mert burkoltan azt is eredményezheti az állásfoglalás, hogy a franchise tag szabályát kiürítik.
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
Azt a jelenetet én sem értettem, végig dadogott a kezében, ment a reklamálás, de mire bemondták a kommentátorok foxon, hogy let's review, már rúgta Boswell a FG-t.
több mint 6 éve
Amúgy ez az új catch szabály ennyire borzasztó, vagy csak a bírók voltak vakok hajnalban? McDonald a TD-jénél sztem kb soha nem birtokolta a labdát, de még csak érdemben meg se nézték.
Még szerencse, hogy nem múlt rajta semmi, de egy éles meccsen ez elég gáz let volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
basszus, így leesett mi a hiba...A törlendő Dizájn részlegben sehol nem megy.ja érdekes módon az almenükben jól működik, csak a főoldalon romlott el, természetesen az is prioritásha a 'bowl.hu fórum folytatja működését" banner lekerül, akkor látható lesz, hogy történt valami 😊 utána az FK-val való összeolvadás levezénylése a fő, amit szeretnénk végre megvalósítani, a tényleges fejlesztéseknél első pontként a kommentszerkesztő box tuningolását írtuk fel (képbeszúrás, piszkozat mentése, stb)Egy olyan kérésem lehet, hogy a Topik olvasottnak jelölése gombokat rakjátok rendbe? Jópár napja nem működik. Valamint idővel javasolnám a privát üzenetek törlésének lehetőségének megvizsgálását mert én pl már lassan nem látom át. De befejeztem, majd szóljatok ha úgy érzitek megvagytok és tudunk ötletelni.
r.baggio
Matthew99
off vége (egyszer majd előkerül a gépház is 😊 )
r.baggio
Matthew99
most már jó a főoldalon is 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
A törlendő Dizájn részlegben sehol nem megy.ja érdekes módon az almenükben jól működik, csak a főoldalon romlott el, természetesen az is prioritásha a 'bowl.hu fórum folytatja működését" banner lekerül, akkor látható lesz, hogy történt valami 😊 utána az FK-val való összeolvadás levezénylése a fő, amit szeretnénk végre megvalósítani, a tényleges fejlesztéseknél első pontként a kommentszerkesztő box tuningolását írtuk fel (képbeszúrás, piszkozat mentése, stb)Egy olyan kérésem lehet, hogy a Topik olvasottnak jelölése gombokat rakjátok rendbe? Jópár napja nem működik. Valamint idővel javasolnám a privát üzenetek törlésének lehetőségének megvizsgálását mert én pl már lassan nem látom át. De befejeztem, majd szóljatok ha úgy érzitek megvagytok és tudunk ötletelni.
r.baggio
Matthew99
r.baggio
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
ja érdekes módon az almenükben jól működik, csak a főoldalon romlott el, természetesen az is prioritásha a 'bowl.hu fórum folytatja működését" banner lekerül, akkor látható lesz, hogy történt valami 😊 utána az FK-val való összeolvadás levezénylése a fő, amit szeretnénk végre megvalósítani, a tényleges fejlesztéseknél első pontként a kommentszerkesztő box tuningolását írtuk fel (képbeszúrás, piszkozat mentése, stb)Egy olyan kérésem lehet, hogy a Topik olvasottnak jelölése gombokat rakjátok rendbe? Jópár napja nem működik. Valamint idővel javasolnám a privát üzenetek törlésének lehetőségének megvizsgálását mert én pl már lassan nem látom át. De befejeztem, majd szóljatok ha úgy érzitek megvagytok és tudunk ötletelni.
r.baggio
Matthew99
---
több mint 6 éve
ha a 'bowl.hu fórum folytatja működését" banner lekerül, akkor látható lesz, hogy történt valami 😊 utána az FK-val való összeolvadás levezénylése a fő, amit szeretnénk végre megvalósítani, a tényleges fejlesztéseknél első pontként a kommentszerkesztő box tuningolását írtuk fel (képbeszúrás, piszkozat mentése, stb)Egy olyan kérésem lehet, hogy a Topik olvasottnak jelölése gombokat rakjátok rendbe? Jópár napja nem működik. Valamint idővel javasolnám a privát üzenetek törlésének lehetőségének megvizsgálását mert én pl már lassan nem látom át. De befejeztem, majd szóljatok ha úgy érzitek megvagytok és tudunk ötletelni.
r.baggio
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
ha a 'bowl.hu fórum folytatja működését" banner lekerül, akkor látható lesz, hogy történt valami 😊 utána az FK-val való összeolvadás levezénylése a fő, amit szeretnénk végre megvalósítani, a tényleges fejlesztéseknél első pontként a kommentszerkesztő box tuningolását írtuk fel (képbeszúrás, piszkozat mentése, stb)Jó, engem csak az érdekelt, hogy elkezdődött-e valami. Ha végigértetek a saját javítandó listátokon szerintem jelezzétek és jönnek a mi ötleteink is.Mikorra várható, hogy elkezdődik a rendbetétel az oldalon?Löfli haverja a botokat kigyomlálta, elméletileg jelezve lett irányába, hogy miket kellene még a lehető leghamarabb megcsinálni. Én most felvetettem, hogy ha megint oda lyukadunk ki, hogy Csabának nyűg ez a meló, akkor barátnőm nagyon szívesen nekiállna, na számomra tényleg az az utolsó esély, amit a fórum sorsának és jövőjének adok 😊
Matthew99
r.baggio
Matthew99
---