NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 6 éve
Én is láttam.Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
yooker
De valahogy visszagyújtottak.
Tuti csalás.
több mint 6 éve
Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
több mint 6 éve
És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
több mint 6 éve
Super Bowl LIII - Skill playerekfuzovelkifele.com/2019/01/super-bowl-liii-a-skill-playerek/
több mint 6 éve
Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
több mint 6 éve
a kezdők csalnak egy féle képpen, a profiknak ennél szélesebb repertorárja vanValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
több mint 6 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?#cookstradegate
yooker
több mint 6 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Mindennel. IS.
yooker

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?A csalàs az lesz hogy idén nem csalnak s így nyernek először becsületesen 😉 😛
yooker
több mint 6 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?
több mint 6 éve
HOL VAN A SUPER BOWL BEHARANGOZÓ SOROZAT FOLYTATÁSAmondtam hogy gyere GM-ezni. Van mit csinálni ha elolvastad a zindexet
10:56 ÉS MÉG SEMMI! MIT CSINÁLJAK ÍGY A MUNKAHELYEMEN, DOLGOZZAK? PFFF
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mivel nem csütörtök esti a meccs.Ez most komoly bazeg, hogy már megint Pats meccs lesz ezen a héten is?És Titans megint nem lesz, bakker!
A SportTV már valamit csinálhatna, kérhetnének másik meccset, vagy valami...
Chargers LT
batyu
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
twitter.com/bylindsayhjones/status/1090055873114894336twitter.com/JamesPalmerTV/status/1090044602013368320
Zseniális az öreg. 😀
több mint 6 éve
Pusztan szakmazgatas.Paul Johnson: Triple Option OffenseMagyar csapatnak kell vagy szakmázgatáshoz?
Ez a DVD megvan esetleg valakinek?
Borbinho
Ezt ajánlom kezdésként, de sok más videó is van youtube-on vele
youtu.be/In282DWTQM8
r.baggio
twitter.com/alltwentytwo/status/1090048015186817024?s=19
Szembejott ez twitteren es nem sokat ertettem belole elsonek, aztan a kommentek utan jutottam el Johnsonhoz.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Paul Johnson: Triple Option OffenseMagyar csapatnak kell vagy szakmázgatáshoz?
Ez a DVD megvan esetleg valakinek?
Borbinho
Ezt ajánlom kezdésként, de sok más videó is van youtube-on vele
youtu.be/In282DWTQM8
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
HOL VAN A SUPER BOWL BEHARANGOZÓ SOROZAT FOLYTATÁSAaz oldalra 8:32-kor került ki a két cikk egyébként 😀
10:56 ÉS MÉG SEMMI! MIT CSINÁLJAK ÍGY A MUNKAHELYEMEN, DOLGOZZAK? PFFF
szerk: és ott van, köszi! 😀
shawnka
De linkelem is őket:
Rams SB history:
fuzovelkifele.com/2019/01/the-greatest-show-on-turf/
Pats SB history:
fuzovelkifele.com/2019/01/egy-dinasztia-tortenete-new-england-patriots/
Holnaptól jobban ráfordulunk a meccsre és jönnek az egységek összehasonlításai 😊
több mint 6 éve
Paul Johnson: Triple Option OffenseEz a DVD megvan esetleg valakinek?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Vagy a 4. negyed?szerintem a legjobb/legegyszerubb megoldas az OT mizeriara, ha a hosszabitasban az a csapat valaszt eloszor, aki a meccs elejen elveszitette a coin toss-t. ekkor kiegyenlitodik a meccs eleji 'pech'-je is, es elore lehet tudni rendes jatekido vegen ki fogja kezdeni a hosszabbitast, es igy tamadni a vegen.a 2. félidő eleje meg smafu?
triangle
JSanyo
több mint 6 éve
folyt.köv.apnews.com/116b7142400240b8852330eedbd82d6d

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
szerintem a legjobb/legegyszerubb megoldas az OT mizeriara, ha a hosszabitasban az a csapat valaszt eloszor, aki a meccs elejen elveszitette a coin toss-t. ekkor kiegyenlitodik a meccs eleji 'pech'-je is, es elore lehet tudni rendes jatekido vegen ki fogja kezdeni a hosszabbitast, es igy tamadni a vegen.a 2. félidő eleje meg smafu?
triangle
több mint 6 éve
triangle
1 283
szerintem a legjobb/legegyszerubb megoldas az OT mizeriara, ha a hosszabitasban az a csapat valaszt eloszor, aki a meccs elejen elveszitette a coin toss-t. ekkor kiegyenlitodik a meccs eleji 'pech'-je is, es elore lehet tudni rendes jatekido vegen ki fogja kezdeni a hosszabbitast, es igy tamadni a vegen.
több mint 6 éve
Ez most komoly bazeg, hogy már megint Pats meccs lesz ezen a héten is?Ne sírjál, az is csoda, hogy ezt betették a csomagba...rosszabb esetben csak a Pro Bowlt kaptuk volna.
Chargers LT
több mint 6 éve
Ez most komoly bazeg, hogy már megint Pats meccs lesz ezen a héten is?Erről is a szerencsétlen AFC-s csapatok tehetnek, megint kiderült, hogy az NFC erősebb 😛
Chargers LT
Szerkesztette: dande2