NFL csevegő

82 feliratkozó

24 napja
tenorx 14 041 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 482
eltunt a 8dodos cikkrol irt komment 😂
lassan idejut a net, nem reg olvastam egy amerikai cegrol ami bekbelezte az usat es most angliara faj a foga.Elofizeteses exkluziv tartalom sporttal kapcsolatosan.

Az Andrew Luckos cikk nem biztos h ennyire exkluziv. Csak 3 cikket olvastam rola magyar portalokon.eleg is volt.
De szabad vilag, mindenki azt csinal amitcakar.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 785 — #NoStress
Női játékos az NFL-Ben ????🤔😲
Ki mit szól ehhez ?

m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-oriasi-rugasa-utan-uldozik-a-csapatok-a-vb-gyoztes-noi-labdarugot-2718787
Rózsa Sándor (betyár)
Marketingfogás.
Az MLS-ben kb. mindenki rúg ekkorát. A megye 3-ban is. A kicker poszt azért összetettebb. Meg kicsit veszélyesebb is. Visszahordásnál pedig minusz egy ember.
De reklámfogásnak elmegy.

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Női játékos az NFL-Ben ????🤔😲
Ki mit szól ehhez ?

m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-oriasi-rugasa-utan-uldozik-a-csapatok-a-vb-gyoztes-noi-labdarugot-2718787
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 512 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 youtu.be/p9YFS6Q3BKk
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 482
 index.hu/sport/amerikaifutball/2019/08/27/amerikaifutball_nfl_furcsa_edzesmodszeres_fiziolabda_alvin_kamara_antonio_brown/

jo valogatas..amugy a haromagu csillag gyakorlat alapbol nem semmi de h be is mondja h melyik szint kapja el az a nem semmi.

a cikk ironak felsem tunt
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 962 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az Amfoci drukker februárban: hogy fogom kibírni augusztusig foci nélkül?

Az Amfoci drukker augusztustól-februárig: hogy fogom kibírni 3 napig foci nélkül? 😀 😛

| Én a 2017s idény néhány meccsének újranézésével 😊 |
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Minden normális csapatnál a fehér posterboyhoz a fiatal csajszi, a feka lenyalthajúhoz a fegyver, a latin keménycsávóhoz a kokó, a nyugdíj előtt álló unokás nagypapához a kamera járna. A már nyugdíjon is rég túl járó aggastyánnak meg már nem jutna több, mint a leeresztett ball .. izé .. labda. De ezek ezt is megkutyulják, hogy összezavarjanak bennünket.

m.facebook.com/NFLHU/photos/a.392257560880147/2091177234321496/?type=3&source=48
steelwolf

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
ez jutott az eszembe a mai kie a cikk dologrol.
amugy en is az vallom, forrast meg lehet jelolni
ZoliMP
Na ja, csak ugye:
1. A remix nevében mindig feltüntetik az eredeti dal címét.
2. Benne van a "re" és a "mix" szócska is. Ha lefordítod magyarra Beyonce dalát, és félhamisan előadod, az se "re", se pedig "mix". 😊
peterk2005
ertem
nem csak a zenerol szol, ha vegignezted volna.... a lenyege h mindig van vmi olyan dolog ami egy masik uj dolog alapjaul szolgal de megis masabb lesz.A remix , remastered dolgot ne szo szerint ertsd, attol fuggetlenul h szerintem jo jelzo.
viszont ha elolvasol barmilyen pl tudomanyos konyvet a fuggelekben mindig van egy tucat konyv megemlitve ami forraskent fel van tuntetve.
no mind1😀
ZoliMP
Pontosan megértettem. 😊 És pontosan arra utaltam, hogy a remix az "egy masik uj dolog alapjaul szolgal de megis masabb". Azaz saját munka, ha más munkájára is épül. A lefordítás nem saját munka. És igen, ha elolvasok egy tudományos munkát, akkor mindig fel van tüntetve, hogy mely források alapján készült. (Kivéve ha nem, de akkor lemond a közt. elnök miatta. 😀 )

Szóval azt hiszem egyetértünk, ugye? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 719
A csapatok harmadánál ez évekre visszanyúló taktika, nekünk szurkereknek meg már fel se tűnik lassan, amíg valaki erre az ‘újdonságra’ Fel nem hívja a figyelmet. 😊
Volt egy zsákoló táblázat anno úgy 10 évre visszamenőleg. Vicces volt azzal a kiegészítéssel, amiben az is benne volt mikor a földhöz csapkodta stb a qb, hogy ne törjék agyon.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 509 — Steelers fan
Tampánál mindent megtesznek, hogy Winston Luck sorsára jusson illetve méretes bust legyen belőle. Pedig tehetsége alapján ő nem volt érdemtelen az 1/1re.. Előszezonban! hagyták,b hogy 5x! sackeljék. Értem én, hogy esetleg, talán Arians nem kedveli, de csinálhatná kevésbé feltűnően 😊.
dande
Szó sincs arról hogy nem kedveli. A QB összetöretése alapelem az Arians O-ban.
több mint 6 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
 m.facebook.com/NFLHU/photos/a.392257560880147/2091177234321496/?type=3&source=48
steelwolf
Na örülök, hogy már van NFL-es mémoldal is ami lefordítja a külföldi mémeket 😊 Ha már épp a forrásmegjelölésről beszélgettünk.
tenorx
A kép jobbfölső sarokában az a @NFL_MENES az nem forrásmegjelölés?
Black_Adder
Jogos, azt nem láttam - legalább nincs levágva 😊
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 431 — we almost always almost win
steelwolf
Na örülök, hogy már van NFL-es mémoldal is ami lefordítja a külföldi mémeket 😊 Ha már épp a forrásmegjelölésről beszélgettünk.
tenorx
A kép jobbfölső sarokában az a @NFL_MENES az nem forrásmegjelölés?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
steelwolf
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 785 — #NoStress
steelwolf
Minden jó válasz pont egy gyűrűt ér.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 512 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 962 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tampánál mindent megtesznek, hogy Winston Luck sorsára jusson illetve méretes bust legyen belőle. Pedig tehetsége alapján ő nem volt érdemtelen az 1/1re.. Előszezonban! hagyták,b hogy 5x! sackeljék. Értem én, hogy esetleg, talán Arians nem kedveli, de csinálhatná kevésbé feltűnően 😊.
több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 482
ZoliMP
Na ja, csak ugye:
2. Benne van a "re" és a "mix" szócska is. Ha lefordítod magyarra Beyonce dalát, és félhamisan előadod, az se "re", se pedig "mix". 😊
peterk2005
ertem
nem csak a zenerol szol, ha vegignezted volna.... a lenyege h mindig van vmi olyan dolog ami egy masik uj dolog alapjaul szolgal de megis masabb lesz.A remix , remastered dolgot ne szo szerint ertsd, attol fuggetlenul h szerintem jo jelzo.
viszont ha elolvasol barmilyen pl tudomanyos konyvet a fuggelekben mindig van egy tucat konyv megemlitve ami forraskent fel van tuntetve.
no mind1😀
több mint 6 éve
ZoliMP
Na ja, csak ugye:

több mint 6 éve
YoungZeeZee 9 482

youtu.be/nJPERZDfyWc
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 049 — situational football
Baszki az álmomba is befészkelte magát Luck visszavonulása, ott se volt különb a reakcióm mint ébren "a nagy faszt, ne szívassál"...

Azt hittem az utóbbi egy hét tömény fantasyja/NFL-e tett be, aztán visszanéztem a hajnali NCAA közvetítést, ami közben bealudtam és minden értelmet nyert. Hülye ez az emberi test 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 408 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez aztán a durva stat.
 twitter.com/BenjaminSolak/status/1165441941200343040
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csorikam
 twitter.com/kpatra/status/1165446601994919937?s=20

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 408 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azert az komoly, hogy nehany nap alatt a fel AFC South mehet a lecsoba :o
Wyatt
Újra mi leszünk az AFC Sucks.
Mondjuk szerintem elnézve a Colts O-falát és az edzői stábot annyira nem is hülyeség ez a hot take.
 twitter.com/Andy_Benoit/status/1165459564751253509

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azert az komoly, hogy nehany nap alatt a fel AFC South mehet a lecsoba :o

több mint 6 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Hat engem annyira nem izgat, hogy “dicsoitenek-e a kommentekben” vagy sem, de ez én vagyok, megértem, ha valakinek rosszul esik.
Egyébként tényleg jó otlet tobbet kene írnunk a topicba, lehet meg is teszem. 😊