NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
10
4
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
katonadani
453
Negyedik rész: 11-20. hely:Harmadik rész, 21-30. hely:Csinaltunk (alatriste, balentin, drip, leonidasz, löfli, renningan és én) egy top50 nfl jatekos listat, az osszetett elso reszet mar olvashatjatok is, penteken jon majd a zárás tervek szerintA második rész, 31-40. hely:
fuzovelkifele.com/2018/07/fk-top-50-18-i-resz/
katonadani
fuzovelkifele.com/2018/07/fk-top-50-18-ii-resz/
katonadani
fuzovelkifele.com/2018/07/fk-top-50-18-iii-resz/
katonadani
fuzovelkifele.com/2018/07/fk-top-50-18-iv-resz/
több mint 6 éve
katonadani
453
Harmadik rész, 21-30. hely:Csinaltunk (alatriste, balentin, drip, leonidasz, löfli, renningan és én) egy top50 nfl jatekos listat, az osszetett elso reszet mar olvashatjatok is, penteken jon majd a zárás tervek szerintA második rész, 31-40. hely:
katonadani
katonadani
fuzovelkifele.com/2018/07/fk-top-50-18-iii-resz/
több mint 6 éve
katonadani
453
Csinaltunk (alatriste, balentin, drip, leonidasz, löfli, renningan és én) egy top50 nfl jatekos listat, az osszetett elso reszet mar olvashatjatok is, penteken jon majd a zárás tervek szerintA második rész, 31-40. hely:
katonadani
több mint 6 éve
katonadani
453
Csinaltunk (alatriste, balentin, drip, leonidasz, löfli, renningan és én) egy top50 nfl jatekos listat, az osszetett elso reszet mar olvashatjatok is, penteken jon majd a zárás tervek szerintfuzovelkifele.com/2018/07/fk-top-50-18-i-resz/
több mint 6 éve
twitter.com/PFF_George/status/1012486783781756934?s=19😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
insider2text.xyz/articles/newNa ez kb a leghasznosabb dolog itt régóta, köszi 😀
Itt van az insiderhez a tool.
KGYM_FK
Értem én ezt a nagy LB-sor sírást amúgy, csak most már lesz Hightower, és amúgy is két LB-vel állunk fel az esetek döntő többségében, szóval messze nem lesz ez para. Az már kérdésesebb lehet, hogy a pass rush jobb lesz-e. A WR-ek miatt meg pláne nem aggódnék ennyire nálunk
több mint 6 éve
KGYM_FK
55
insider2text.xyz/articles/newItt van az insiderhez a tool.
It makes good sense to revere the sun and the stars, because we are their children.
több mint 6 éve
katonadani
453
a lényeg pont igen 😊insider.espn.com/nfl/insider/story/_/id/23835148/ranking-best-worst-rosters-all-32-nfl-teams-2018-pro-football-focusInsider nélkül ebből sok azért nem látszik 😊
Béczkó
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
insider.espn.com/nfl/insider/story/_/id/23835148/ranking-best-worst-rosters-all-32-nfl-teams-2018-pro-football-focusInsider nélkül ebből sok azért nem látszik 😊
Béczkó
több mint 6 éve
Béczkó
1 264
több mint 6 éve
Mindenki tudna mondani a saját csapatából egy embert, aki odaférhetne. Az első azért papírforma lett.amikor megtetszik egy csaj a diszkoban es beveted magad 😀
Ez meg 😀
www.facebook.com/Rugby0ffload/videos/1297631463701298/
Wyatt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mindenki tudna mondani a saját csapatából egy embert, aki odaférhetne. Az első azért papírforma lett.Az ott mellmagasságban kimondottan kellemes lehetett a hölgynek. Huhh, meredek.
Ez meg 😀
Wyatt
Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mindenki tudna mondani a saját csapatából egy embert, aki odaférhetne. Az első azért papírforma lett.Ez meg 😀
több mint 6 éve
NFL top10 játékosa:Látom valami NFL-es troll átphotoshopolta Foles mezébe Wentzet 😛
pbs.twimg.com/media/Dgier_PW4AAoIg6.jpg:large
Bobby Wagner azért odaférhetne.
braxa88
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
elnézve, hogy az FD-n van 2 felhasználó online jelenleg (péntek este, 16 fős napi rekorddal), nálunk meg 11, kicsit elgondolkodtató, hogy mi értelme volt ennek a trónok harcának (1 fórum, 3 fórum, 2 fórum...), ami lement itt az fórum kapcsán. Az egyszemélyessé vált csapattopikokról (mind2 oldalon) nem is beszélve.Uborkaszezon.
Amadeus
Majd szeptembertől számít csak úgyis.
több mint 6 éve
Volt nalunk az oldalon vita/beszedtema, hogy ki a legjobb qb jelenleg. (Az irtuk egy random, nem errol szolo cikkbe, hogy Rodgers)Mayfield. Még egyetlen rossz passza se volt profiként és már most annyi meccset nyert, mint csapata tavaly összesen.
Gondoltam bedobom, hatha felpezsdul kicsit a topik a vb alatt 😊
katonadani
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
elnézve, hogy az FD-n van 2 felhasználó online jelenleg (péntek este, 16 fős napi rekorddal), nálunk meg 11, kicsit elgondolkodtató, hogy mi értelme volt ennek a trónok harcának (1 fórum, 3 fórum, 2 fórum...), ami lement itt az fórum kapcsán. Az egyszemélyessé vált csapattopikokról (mind2 oldalon) nem is beszélve.
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
katonadani
453
Volt nalunk az oldalon vita/beszedtema, hogy ki a legjobb qb jelenleg. (Az irtuk egy random, nem errol szolo cikkbe, hogy Rodgers)Gondoltam bedobom, hatha felpezsdul kicsit a topik a vb alatt 😊
Szerkesztette: katonadani
több mint 6 éve
Lucifer
1 214
Ne sértegesd a fákat! 😀😀 mekkora trollAtletikus mint egy kidőlt tölgyfa!
Borbinho
♉gaben♉
GO JETS!!!
több mint 6 éve
😀 mekkora trollAtletikus mint egy kidőlt tölgyfa!
Borbinho
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Patrik007
342
Csak hogy a VB ne vigyen el minden figyelmet, összedobtunk páran egy virtuális draftot, ahol 11-en választottunk 5 évre játékosokat:fuzovelkifele.com/2018/06/fk-franchise-draft-18/
Valamint somos készített hozzá egy kis statisztikai adatlapot is:
fuzovelkifele.com/2018/06/franchise-draft-statisztikai-szemmel/