NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Baromi jó kép!www.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262.116181.68680511262/10156530860531263/?type=3&theater
több mint 6 éve
Hali!Így ránézésre ezek aliexpressről rendelt mezek, azokat adja tovább a delikvens némi felárral.
Lehet, hogy offtopic (nem böngésztem végig elejétől végéig most a fórumtémákat) de talán ide a csevegőbe elfér:
Sok embert látok itthon NFL mezben a kérdésem az lenne, hogy honnan lehet beszerezni a legjobb ár/érték arányban?
Vaterán ( www.vatera.hu/nfl-mezek-osszes-csapat-a-legnagyobb-sztarok-2646796985.html ) lehet taláni mindenféle beszállítótól, ilyen árért gyanús, hogy nem azt kapod amit az NFL.com shopban ahol 100$, de amiket itthon látok, nekem az is megfelelő minőség lenne. Vagy tényleg ennyiért ~10 000 HUF lehet szerezni itthon azt amit kint 25-30 ezerért (dollárban)?
bobi0092
Én 2 mezt rendeltem eddig az aliról közvetlenül, mind2 kiváló minőség.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
bobi0092
4 353
Hali!Lehet, hogy offtopic (nem böngésztem végig elejétől végéig most a fórumtémákat) de talán ide a csevegőbe elfér:
Sok embert látok itthon NFL mezben a kérdésem az lenne, hogy honnan lehet beszerezni a legjobb ár/érték arányban?
Vaterán ( www.vatera.hu/nfl-mezek-osszes-csapat-a-legnagyobb-sztarok-2646796985.html ) lehet taláni mindenféle beszállítótól, ilyen árért gyanús, hogy nem azt kapod amit az NFL.com shopban ahol 100$, de amiket itthon látok, nekem az is megfelelő minőség lenne. Vagy tényleg ennyiért ~10 000 HUF lehet szerezni itthon azt amit kint 25-30 ezerért (dollárban)?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
Na ha masra nem arra jo ez a lista, h bizakodast adjon az embereknek h igenis csak a penz szamit 😀 ha az a ragcsalokepu Schaub egy ilyet leakasztott, akkor igazabol Brady jart szarul Gisellel 😀Abban az esetben Brady nősült be a vagyonba, szóval kérdés, hogy ő elég jó faszi-e Giselle mellé (ezt hadd ne ítéljem meg én... 😊 ).
Borbinho
több mint 6 éve
Na ha masra nem arra jo ez a lista, h bizakodast adjon az embereknek h igenis csak a penz szamit 😀 ha az a ragcsalokepu Schaub egy ilyet leakasztott, akkor igazabol Brady jart szarul Gisellel 😀Lol Bandinak van baratnoje? 😀 tuti a konyvklubban szedte ossze
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Pont ott és annyira gömbölyödnek, ahol és amennyireMegvágta a plasztikai sebész...
kristóf17
több mint 6 éve
nem a külső számít, csak a belső értékekMeg az edzés teljesítmény 😊
Black_Adder
több mint 6 éve
nem a külső számít, csak a belső értékek
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Hát nem tudom.. biztos én vagyok fordítva bekötve, de a hölgyek 90 százaléka a tipikus, 35 kilós, vicsorítva vigyorgós, elől lapos hátul deszka, model tucat picsa.Cowboykarcsi90Én nem tudom nálad (meg biztos másoknál is) hol kezdődik a mell, de maximum háromnak van átlagos az én szemszögemből, a többieknek nagyobb. És én imádom, ha nem a zsíros hasat kell bámulnom, csak azért, hogy legyen valami bantu feneke és E-s melle egy nőnek 😀 Szóval én kimondottan adom például ezt a listát. Pont ott és annyira gömbölyödnek, ahol és amennyire kell. (Mindezt persze lehet, hogy csak én gondolom így).
Szerkesztette: kristóf17
több mint 6 éve
Attól még jobb lista mint a többi, ha csak 5-10%-ban akkor is 😀Hát nem tudom.. biztos én vagyok fordítva bekötve, de a hölgyek 90 százaléka a tipikus, 35 kilós, vicsorítva vigyorgós, elől lapos hátul deszka, model tucat picsa.Kedvenc toplistámValahogy itt senki nem tud hibázni közülük😉
www.ranker.com/list/hottest-nfl-wives/the-round-mound
Toca
ozibozi
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Hát nem tudom.. biztos én vagyok fordítva bekötve, de a hölgyek 90 százaléka a tipikus, 35 kilós, vicsorítva vigyorgós, elől lapos hátul deszka, model tucat picsa.Kedvenc toplistámValahogy itt senki nem tud hibázni közülük😉
www.ranker.com/list/hottest-nfl-wives/the-round-mound
Toca
ozibozi
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
twitter.com/nfldraftscout/status/1018560487188025345mara be is lehet csukni az internetet, jobb nem lesz 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Béczkó
1 264
Mit gondoltok erről, reális?
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ejj, rosszul csinálta, így kellett volna:Valaki tudja, hogy mi ez a papa john’s botrány?Papa John, azaz John Schnatter egy céges megbeszélésen niggerezett (ahol a téma pont a diverzitás vagy valami ilyesmi volt), és ez napvilágra került, mint a gyurcsány-beszéd
Amadeus
a Louisville fekete játékosai kijelentették, hogy addig nem hajlandóak játszani hazai pályán, míg a Papa John's nevet viseli a Cardinal Stadium (a 2040-ig szóló együttműködést nem a céggel, hanem az egyetemen korábban BoT-tag Schanetterrel privátban kötötték meg anno), ezt gyorsan el is intézték, Schnattert meg kipaterolták a PJ-től is
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=G39AJrNlWw4
Úgy tűnik picit álszent volt a John bácsi, de gondolom a vasárnapi istentisztelet alkalmával bűnbocsánatot nyer, hisz biztos jó keresztény vagy mi.
Ettől függetlenül a pénze megmarad, szóval biztos nagyon szánja-bánja az egészet.
több mint 6 éve
Valaki tudja, hogy mi ez a papa john’s botrány?Papa John, azaz John Schnatter egy céges megbeszélésen niggerezett (ahol a téma pont a diverzitás vagy valami ilyesmi volt), és ez napvilágra került, mint a gyurcsány-beszéd
Amadeus
a Louisville fekete játékosai kijelentették, hogy addig nem hajlandóak játszani hazai pályán, míg a Papa John's nevet viseli a Cardinal Stadium (a 2040-ig szóló együttműködést nem a céggel, hanem az egyetemen korábban BoT-tag Schanetterrel privátban kötötték meg anno), ezt gyorsan el is intézték, Schnattert meg kipaterolták a PJ-től is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Valaki tudja, h mi ez a papa john’s botrány?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Ezt a cikket úgy voltam vele elmentem az utókornak, megérte?collegefootballtalk.nbcsports.com/2015/01/13/2015-could-be-the-year-of-the-running-back-in-college-football/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
azért brutál hova süllyedt az mmqbtwitter.com/theMMQB/status/1017046358132391936
már a cikk felütése is csodálatos: "For the past six years I have watched almost every NFL game and, aside from a few pre-draft projects, zero college football games."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Cicaharc Adam Pacman Jonesszal. Röpködnek a parasztlengők az éterbe:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
katonadani
453
Szerdán jön a supplemental draft és egész érdekesnek ígérkezik:fuzovelkifele.com/2018/07/az-evezred-legjobb-supplemental-draftja-jon/
több mint 6 éve
Akkor belelőttem 😀
több mint 6 éve
Hi!A belső chat felületen nagyjából ez volt a két legnagyobb vitaindító 😀
Én is végigolvastam 😊
Brandon Graham hogy hogy nem fért be a top50be? Stat-ok nem mutatják elég jól, hogy mennyire domináns volt.
Todd Gurley annál a két szerkesztőnél hogy hogy nem top50 egy ilyen szezon után? Ezt tényleg nem értem..
tenorx
(+ Hayward hektikus szereplése)
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Hi!Én is végigolvastam 😊
Brandon Graham hogy hogy nem fért be a top50be? Stat-ok nem mutatják elég jól, hogy mennyire domináns volt.
Todd Gurley annál a két szerkesztőnél hogy hogy nem top50 egy ilyen szezon után? Ezt tényleg nem értem..
Szerkesztette: tenorx