NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Hazudnak, jegyezd megOké. Mondjuk Allen mindenre és bármire képes, csak maradhasson a kondér közelében.
sutianap
több mint 6 éve
Hazudnak, jegyezd megAsszem ez közben okafogyottá vált. Úgy néz ki Gruden marad Washingtonban.valamelyik illetékes csapattopikban, vagy privátban írnál egy kisebb összefoglalót Jay washingtoni ténykedéséről? kíváncsi lennék rá, mert szerintem tuti ő jön, ha elküldi a Redskins. hogy milyen OC, azt tudom, hogy milyen HC, arról fogalmam nincs.Há' rokon, nem? 😀 Bár kurva sokra mentünk mi is a rokonsággal... 😀Ő hogy jön a Redskinshez és a Bengalshoz? 😊Jon! 😊Jay Grudent?Őt a Bucs-hoz emlegetik nagyon! (...meg hozzánk...)Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
ozibozilegszarabblegnevetségesebb új HC-t.
Mikey
apeszos
Pari
Mikey
Pari
Mikey
apeszos
Mikey
apeszos
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Asszem ez közben okafogyottá vált. Úgy néz ki Gruden marad Washingtonban.valamelyik illetékes csapattopikban, vagy privátban írnál egy kisebb összefoglalót Jay washingtoni ténykedéséről? kíváncsi lennék rá, mert szerintem tuti ő jön, ha elküldi a Redskins. hogy milyen OC, azt tudom, hogy milyen HC, arról fogalmam nincs.Há' rokon, nem? 😀 Bár kurva sokra mentünk mi is a rokonsággal... 😀Ő hogy jön a Redskinshez és a Bengalshoz? 😊Jon! 😊Jay Grudent?Őt a Bucs-hoz emlegetik nagyon! (...meg hozzánk...)Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
Mikey
apeszos
Pari
Mikey
Pari
Mikey
apeszos
Mikey
több mint 6 éve
2 000 yardot meg fog csinálni például Bell is, csoportgyőztes csapatban, kevesebb meccsel, mégse kerül szóba a neve sem - szerintem jogosan. Hol a 20 TD Tomlinson legendás szezonjához képest (31 talán?) Vagy 2012-ben Peterson tényleg egyedül vitte a hátán a Vikingst, Gurleynek azért ebben az O-ban jóval könnyebb dolga van.Másrészt 2000 scrimmage yard 20 TD-vel és csoportgyőztes csapat a semmiből nem rossz kombináció a számok oldaláról sem.Gurley mit tett azért, hogy egyáltalán a neve szóba került mint lehetséges alapszakasz MVP? Látom a számait, de nem látom, hogy ezek mitől annyira kiemelkedőek?Nézzed a mecseit ne a számait.
Szokol
braxa88
somoskovig
Gurley RB-ként se feltétlenül van teljesítményben az első helyen idén, nem hogy MVP legyen.
Az ilyen nézzed a meccseit meg megoldja dologgal nem tudok mit kezdeni.
több mint 6 éve
Sajnos CW igy hogy leserult meg jobban demonstralja mennyire tőle is volt jó az offense .Persze majd ha mas nyeri akkor sem fog összedőlni a vilag bennem.
De nem latni nagyon kiemelkedő O jatekost iden.
több mint 6 éve
Másrészt 2000 scrimmage yard 20 TD-vel és csoportgyőztes csapat a semmiből nem rossz kombináció a számok oldaláról sem.Gurley mit tett azért, hogy egyáltalán a neve szóba került mint lehetséges alapszakasz MVP? Látom a számait, de nem látom, hogy ezek mitől annyira kiemelkedőek?Nézzed a mecseit ne a számait.
Szokol
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Gurley mit tett azért, hogy egyáltalán a neve szóba került mint lehetséges alapszakasz MVP? Látom a számait, de nem látom, hogy ezek mitől annyira kiemelkedőek?Nézzed a mecseit ne a számait.
Szokol
több mint 6 éve
Irányító fogja kapni. Én lehet, hogy odaadnám Wentznek, sérülés ide vagy oda. Vagy Sanunak, elvégre aki perfekt szezont nyom, azé az azé.
több mint 6 éve
Szivacs
176
Gurley mit tett azért, hogy egyáltalán a neve szóba került mint lehetséges alapszakasz MVP? Látom a számait, de nem látom, hogy ezek mitől annyira kiemelkedőek?Attól kérlek hogy a kezébe adod és megoldja.
több mint 6 éve
Idén nincs olyan domináns védőteljesítmény ami indokolná.Gurley mit tett azért, hogy egyáltalán a neve szóba került mint lehetséges alapszakasz MVP? Látom a számait, de nem látom, hogy ezek mitől annyira kiemelkedőek?Mostanában bárki lehet. A lényeg, hogy nehogy védő legyen!
Szokol
gaben
Amikor van, akkor tényleg nem lehet, de idén nincs is. 😛
több mint 6 éve
Gurley mit tett azért, hogy egyáltalán a neve szóba került mint lehetséges alapszakasz MVP? Látom a számait, de nem látom, hogy ezek mitől annyira kiemelkedőek?Mostanában bárki lehet. A lényeg, hogy nehogy védő legyen!
Szokol
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Gurley mit tett azért, hogy egyáltalán a neve szóba került mint lehetséges alapszakasz MVP? Látom a számait, de nem látom, hogy ezek mitől annyira kiemelkedőek?
több mint 6 éve
Hát arról nekem sem sok. 😀 Megpróbálok összeütni valamit, bár csak szigorúan szubjektíve... Előlegként: én pl. azt hittem McVay-t azért vette oda OC-nak, hogy neve legyen a gyereknek, de ő hívja a playeket, aztán LA Rams....valamelyik illetékes csapattopikban, vagy privátban írnál egy kisebb összefoglalót Jay washingtoni ténykedéséről? kíváncsi lennék rá, mert szerintem tuti ő jön, ha elküldi a Redskins. hogy milyen OC, azt tudom, hogy milyen HC, arról fogalmam nincs.Há' rokon, nem? 😀 Bár kurva sokra mentünk mi is a rokonsággal... 😀Ő hogy jön a Redskinshez és a Bengalshoz? 😊Jon! 😊Jay Grudent?Őt a Bucs-hoz emlegetik nagyon! (...meg hozzánk...)Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
Mikey
apeszos
Pari
Mikey
Pari
Mikey
apeszos
Mikey
több mint 6 éve
Mikey
18 753
valamelyik illetékes csapattopikban, vagy privátban írnál egy kisebb összefoglalót Jay washingtoni ténykedéséről? kíváncsi lennék rá, mert szerintem tuti ő jön, ha elküldi a Redskins. hogy milyen OC, azt tudom, hogy milyen HC, arról fogalmam nincs.Há' rokon, nem? 😀 Bár kurva sokra mentünk mi is a rokonsággal... 😀Ő hogy jön a Redskinshez és a Bengalshoz? 😊Jon! 😊Jay Grudent?Őt a Bucs-hoz emlegetik nagyon! (...meg hozzánk...)Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
Mikey
apeszos
Pari
Mikey
Pari
Mikey
apeszos
Szerkesztette: Mikey
több mint 6 éve
Há' rokon, nem? 😀 Bár kurva sokra mentünk mi is a rokonsággal... 😀Ő hogy jön a Redskinshez és a Bengalshoz? 😊Jon! 😊Jay Grudent?Őt a Bucs-hoz emlegetik nagyon! (...meg hozzánk...)Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
Mikey
apeszos
Pari
Mikey
Pari
Mikey
több mint 6 éve
Mikey
18 753
Ő hogy jön a Redskinshez és a Bengalshoz? 😊Jon! 😊Jay Grudent?Őt a Bucs-hoz emlegetik nagyon! (...meg hozzánk...)Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
Mikey
apeszos
Pari
Mikey
Pari
több mint 6 éve
Jon! 😊Jay Grudent?Őt a Bucs-hoz emlegetik nagyon! (...meg hozzánk...)Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
Mikey
apeszos
Pari
Mikey
több mint 6 éve
Mikey
18 753
Jay Grudent?Őt a Bucs-hoz emlegetik nagyon! (...meg hozzánk...)Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
Mikey
apeszos
Pari
több mint 6 éve
Őt a Bucs-hoz emlegetik nagyon! (...meg hozzánk...)Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
Mikey
apeszos
több mint 6 éve
Vigyétek vissza Grudent, tuti jó lesz.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
Mikey
több mint 6 éve
Mert egy már egykori NFL HC-nak elég jó ügynöke van ahhoz, hogy újra eladja.biztos igazad lesz, de esküszöm nem értem miért van ez így. Ez olyan mintha van egy cipőd ami mindig nyomta a lábad eddig de félsz venni egy másikat mert hátha az nyomni fogja...Simán el tudom képzelni Foxot a Colts, a Bucs vagy a Titans kispadján. És ide a rozsdás bökőt, hogy Bajusz is elő fog kerülni, ha sok embert menesztenek a vezetőedzők közül.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000csodálatos edzőkeringő lesz
ozibozi
twitter.com/AroundTheNFL/status/946004809093603328
baggio
iktriad
davemayer
Triviális, de kb. ennyin múlik, és nem az eredményeken, hanem inkább az ígéreteken, reményeken.
Jók az ügynökök.
(Biztos a ti baráti körötökben is van olyan fiú/lány, akivel már járt a társaságból X, járt Y, de Z mégis bepróbálja, hátha ő boldog lesz vele.)
több mint 6 éve
Mikey
18 753
twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000tuti hogy mi választjuk a
ozibozi
több mint 6 éve
biztos igazad lesz, de esküszöm nem értem miért van ez így. Ez olyan mintha van egy cipőd ami mindig nyomta a lábad eddig de félsz venni egy másikat mert hátha az nyomni fogja...Simán el tudom képzelni Foxot a Colts, a Bucs vagy a Titans kispadján. És ide a rozsdás bökőt, hogy Bajusz is elő fog kerülni, ha sok embert menesztenek a vezetőedzők közül.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000csodálatos edzőkeringő lesz
ozibozi
baggio
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Simán el tudom képzelni Foxot a Colts, a Bucs vagy a Titans kispadján. És ide a rozsdás bökőt, hogy Bajusz is elő fog kerülni, ha sok embert menesztenek a vezetőedzők közül.twitter.com/greggrosenthal/status/945787526588928000csodálatos edzőkeringő lesz
ozibozi
baggio
több mint 6 éve
valamivel ki fogják "engesztelni" őket, az biztos, még nem tudni hogyanjogos, nincs nagyon olyan, csak azért gondoltam hogy rákérdezek mert általában szokott lenni ha van kiemelkedő meccs. Amúgy ilyenkor az NBC bukja azt a műsoridőt vagy ezért kaptak 2 szombat éjszakai meccset (ha jól emlékszem eddig csak 1 olyan volt minden évben)?Nem lesz SNF vagy még nem emeltek ki egy meccset sem? Régen úgy volt hogy 1 meccset ami a PO szempontjából fontos kiemelnek.baggio 2 napja megírta a menetrendet (ld lejjebb) nem lesz
davemayer
(amúgy melyik meccset tennék oda, ami nincs összefüggésben másikkal?)
NB2
davemayer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal