NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Chiefs - TitansRams - Falcons
Jaguars - Bills
Saints - Panthers
Eagles- Saints
Patriots - Chiefs
Steelers - Jaguars
Vikings - Rams
Patriots - Jaguars
Vikings - Saints
Jaguars - Vikings
több mint 6 éve
Chiefs - TitansRams - Falcons
Jags - Bills
Saints - Panthers
Eagles - Saints
Pats - Chiefs
Steelers - Jags
Vikings - Falcons
Pats - Steelers
Vikings - Saints
New England Patriots - Minnesota Vikings
| nagyon szeretném azt a könyvet, remélhetőleg dedikálva |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Aki tud még gyorsan küldjön tippet. Chiefs - Titans
Rams - Falcons
Jaguars - Bills
Saints - Panthers
Eagles- Saints
Patriots - Bills
Steelers - Chiefs
Vikings - Rams
Patriots - Steelers
Vikings - Saints
Steelers - Saints
A helyes megfejtők között iktriad "Én a Jinx" életrajzi könyvét sorsoljuk ki.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
végre playoff, Alekosz is back 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
De ha azt mondod, hogy ez minden idők hatodik legjobb QB szezonja volt, akkor elfogadom a te véleményed is 😛mondjuk ezt sehol nem látom leírva...
Igor
köszönöm, hogy bemutattad a többi kiváló QB teljesítményhez képest Brady idei éve mennyiben is tér el, igen, a válasz alig
szóval szerintem elég vicces "gyenge számokkal" beskatulyázni, általánosítani és nem csak Brady évét...
talán pontosabban kéne fogalmazni, mert a "gyengéBB" jelzővel nehezen lehet vitatkozni, ellenben ha ez a szint nálad a "gyenge" akkor tényleg kíváncsi vagyok mi az átlagos, az extra és a "hajamat leteszem" év egy irányítótól / irányítóktól 😉
(btw ha már korábbi évek tendenciákhoz, statisztikákhoz mérsz érdemes lenne megemlíteni azt is, hogy pl az utóbbi 10 évben adtak már ennél jóval gyengébb irányító teljesítményre MVP címet, mondjuk ellenben egy futóval)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
azért ezt a "statisztikailag gyenge QB évet" kicsit perspektívába helyezve:Ügyesen lehettek meghúzva ezek a határok 😊 így pl. egyből kiesik Rodgers 2016 (72 yard miatt, amúgy 40/7), Rodgers 2014 (118 yard miatt, amúgy 38/5), Rodgers 2012 (205 yard miatt, amúgy 39/8), jah ez egyelőre csak Rodgers volt, írjak más is? 😛
twitter.com/ezlazar/status/947597945314136064
sok sikert a jövő QB nemzedékének, akik le szeretnék nyűgözni Igort, nem lesz könnyű 😊
ZERO_L
Jöhet Roethlisberger 2014 (1 INT miatt, amúgy 4952 yard és 32/9), Peyton 2013-ban végülis kettővel többet dobott, de valahogy az 5477, 55/10 sem tűnik rossz évnek.. és akkor abba bele se akarok menne, hogy volt sok más olyan szezon is (főleg Wilson/Romo-ra jellemző), ahol nem volt annyi passzkísérlet és ezért maradtak le 4500 yardról.. de sokkal jobb YPA-t vagy TD/INT arányt hoztak.
Szerintem elég egyértelmű hogy az utóbbi 1-2 évben megint kezdenek változni a tendenciák, és kicsit kevesebbet passzolnak a csapatok mint 2012-15 között.. ez idén a leglátványosabb, mert 581 pass attempttel ligát lehetett vezetni - volt olyan év hogy TOP 10-hez sem elég.
Szóval ezért zárt mindenki, az egész QB class gyengébb évet.. ha 34/11, 33/7 vagy 32/8-cal zárnak a TOP QB-k, az szerintem egy gyenge QB évet. Nem feltétlen Bradyre volt kihegyezve (Wyatt például tudta értelmezni, úgy látom), hanem az egész QB classra 😛
De ha azt mondod, hogy ez minden idők hatodik legjobb QB szezonja volt, akkor elfogadom a te véleményed is 😛
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Én szezon előtt a Chargerstől, a Cowboystól, a Falconstól és a Hawsktól vártam ennél többet. A Chargers egyenesen titkos favoritom volt. És persze a Colts, Úgy értem csalódás, nem favorit. 😊 Csalódás volt, mert nem gondoltam, hogy Luck egész idényre kiesik. A Broncos is csalódás, bár olyan erősnek tűnt a west idény előtt, hogy eleve 3.-4. helyet éreztem reálisnak. Csak a mutatott játék lett csúnyább. A Giants-t playoffba vártam, de az idény eleji sorozat-sérüléses sokk miatt csalódásnak nem mondanám őket. Inkább a Texassal együtt ultra pecheseknek.Kellemes meglepetés több is volt. A legnagyobb persze a Rams, aztán a Saints. A harmadik talán a Philly. Nekem a Bills és a Jets is kellemes meglepetés volt. Ahhoz képest ahogy az idény kinézett, a Jets felülteljesített. És nagyon is nézhető, élvezhető meccseket játszottak amíg McCown bírta.
A Raiders, Jags, Titans, Bengals, Ravens nem lepett meg. Utóbbi kettőtől kb. ezt vártam. A Jagsnél már 2 éve csak idő - és edzőcsere - kérdése volt, hogy mikor robban az a védelem. Benne volt a pakliban, hogy idén. A Titans engem nem tudott még megvenni. Tavaly sem tudott az exotic smashmouth és idén sem az újabb jó offseasonuk. A Raiderstől pedig visszaesést vártam. Na nem ekkorát, inkább kb. egált, vagy annál picit jobbat. (A tavalyi menetelésük úgy jött össze, hogy behúztak kb. 5-6 bravúr meccset is, utolsó pillanatos kétpontos kísérlettel, stb. Ezt nem lehet megismételni, és én nem láttam semmit az offseasonban amitől azt éreztem volna, hogy a bravúr győzelmeket majd idén be tudják cserélni rendes, unalmas, simán nyert meccsekre, és így hozzák a tavalyi körüli mérleget.)
A Niners teljesen kilóg a sorból. Az idény első fele nem tetszett, Shanny-től jobb első 10-11 meccset vártam (pár győzelemmel többet). Viszont ami az utolsó öt fordulóban történt, az meg a másik véglet, ilyen Garoppolo bemutatkozásra egyáltalán nem számítottam.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kinek melyik csapat volt az alapszakasz kellemes és kellemetlen meglepetése idén?pont most rakunk majd fel erről egy kerekasztal cikket
nekem persze az eagles volt a túlteljesítő és meglepő volt a raiders összezuhanása...
Janek
baggio 🏈
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
azért ezt a "statisztikailag gyenge QB évet" kicsit perspektívába helyezve:twitter.com/ezlazar/status/947597945314136064
sok sikert a jövő QB nemzedékének, akik le szeretnék nyűgözni Igort, nem lesz könnyű 😊
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
kinek melyik csapat volt az alapszakasz kellemes és kellemetlen meglepetése idén?pont most rakunk majd fel erről egy kerekasztal cikket
nekem persze az eagles volt a túlteljesítő és meglepő volt a raiders összezuhanása...
Janek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Saját csapattól mindig többet vár az ember. Persze nagy kérdőjel volt a QB és még nagyobb az edző kérdése, mindkettőre jött egy-egy nagy pofon válaszként...Hát nekem a Broncos elég kellemetlen meglepetés volt. Kellemesből viszont van egy csomó, Bills, Rams, Jags. Jó új csapatokat látni a PO-ban, csak legyen valaki aki megdönti az evil empire-t... 😛A Broncos is alul teljesített, de ott már egy éve sem volt meg a playoff, így számomra például az kisebb meglepetés, mint a 2. legjobb védelemmel bíró, felturbózott elkapósorú New York-iak hoztak. Én vagyok a hülye, de én öt csapatot megjátszottam szeptemberben (bármelyik bajnok lesz, pluszban vagyok), ebben az NFC-ben benne volt a Giants. Oké, a Seahawks és a Packers is, de azok védhetőbbek talán 😀
Black_Adder
Wyatt
Ezek után más csapat alulteljesítése kevésbé vált ki ingert belőlem.
Persze a legnagyobb csalódás mégis inkább a postseason Cleveland, Hue Jackson megtartásával, csakhát meglepődni bármin, ami Clevelandben történik, most már lassan 20 éve indokolatlan...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát nekem a Broncos elég kellemetlen meglepetés volt. Kellemesből viszont van egy csomó, Bills, Rams, Jags. Jó új csapatokat látni a PO-ban, csak legyen valaki aki megdönti az evil empire-t... 😛A Broncos is alul teljesített, de ott már egy éve sem volt meg a playoff, így számomra például az kisebb meglepetés, mint a 2. legjobb védelemmel bíró, felturbózott elkapósorú New York-iak hoztak. Én vagyok a hülye, de én öt csapatot megjátszottam szeptemberben (bármelyik bajnok lesz, pluszban vagyok), ebben az NFC-ben benne volt a Giants. Oké, a Seahawks és a Packers is, de azok védhetőbbek talán 😀
Black_Adder
több mint 6 éve
Ha nem lenne az eagles fan bennem akkor a bills lenne a pozitiv.A giants helyén van idén 😊
több mint 6 éve
Hát nekem a Broncos elég kellemetlen meglepetés volt. Kellemesből viszont van egy csomó, Bills, Rams, Jags. Jó új csapatokat látni a PO-ban, csak legyen valaki aki megdönti az evil empire-t... 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Szerintem a Raiders a kanyarban sincs a Giantshez képest. A kellemes a Rams, a Jaguars és a Bills egyaránt ilyen hosszú idő után végre PO
több mint 6 éve
kinek melyik csapat volt az alapszakasz kellemes és kellemetlen meglepetése idén?nekem persze az eagles volt a túlteljesítő és meglepő volt a raiders összezuhanása...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
El van az MVP választás kefélve rendesen, úgyse tudtok igazságot tenni. Ha tényleg szó szerint veszem, hogy legértékesebb, akkor a "legértékesebb" jelzőnek csak a saját csapatában ellátott szerepet nézve van értelme. Ki az a játékos, aki a legtöbbet lendít a saját csapatán? Ezt jelenti a legértékesebb. Ezzel viszont az elit csapatok játékosai tulajdonképpen szóba se kerülhetnének, hiszen pl. a Pats vagy a Steelers tuti, hogy Brady és BB nélkül is playoff szintű csapat lenne. Meg a Philly is. Akkor mennyit is lendítenek a csapaton? Ők is sokat persze. De. Pl a Seattle nem biztos, hogy 3-4 meccsnél többet nyert volna idén, ha nem Wilson irányít. És szóba kerül a neve? Egy frászt.Na ne viccelődj már, én hetente találkozom Wilson az igazi MVP cikkekkel.
Minden talking head arról pampog, hogy nem a legjobb játékost választjuk, hanem a legértékesebbet. Pedig szó nincs róla. Valójában a legértékesebb posztról választjuk a legjobbat. Már akkor ha a csapata is jó. Mert ha éppen nem, akkor nem őt választjuk, hanem az utána következő második legjobbat, akinek a csapata playoffba jutott. Teljes agymenés.
peterk2005
több mint 6 éve
na tessék, itt az új listavezető a főedzői szerződéseknél Jimbo Fisher (Texas A&M) 75 milliós kontraktusa után:Jon Gruden 10 évre 100 millió dollárért (!) ír alá, míg a koordinátorai négy évre szerződnek le
---
ezt meg csak úgy, a playoffban hajrá Chiefs!
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 6 éve
El van az MVP választás kefélve rendesen, úgyse tudtok igazságot tenni. Ha tényleg szó szerint veszem, hogy legértékesebb, akkor a "legértékesebb" jelzőnek csak a saját csapatában ellátott szerepet nézve van értelme. Ki az a játékos, aki a legtöbbet lendít a saját csapatán? Ezt jelenti a legértékesebb. Ezzel viszont az elit csapatok játékosai tulajdonképpen szóba se kerülhetnének, hiszen pl. a Pats vagy a Steelers tuti, hogy Brady és BB nélkül is playoff szintű csapat lenne. Meg a Philly is. Akkor mennyit is lendítenek a csapaton? Ők is sokat persze. De. Pl a Seattle nem biztos, hogy 3-4 meccsnél többet nyert volna idén, ha nem Wilson irányít. És szóba kerül a neve? Egy frászt.Minden talking head arról pampog, hogy nem a legjobb játékost választjuk, hanem a legértékesebbet. Pedig szó nincs róla. Valójában a legértékesebb posztról választjuk a legjobbat. Már akkor ha a csapata is jó. Mert ha éppen nem, akkor nem őt választjuk, hanem az utána következő második legjobbat, akinek a csapata playoffba jutott. Teljes agymenés.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nagyrészt egyetértünk amúgy (QB preferencia, CJ2K szezonjának mellőzése, AP/LT-féle szezonok), de szerintem ez egy gyenge év volt statisztikailag (QB-k és RB-k terén is), és talán a rececncy bias miatt lesz még Gurleynek nagyobb esélye.. csak őt ugye elég röviden elintézted.Mondjuk szerintem inkább kevésbé kiemelkedő QB-számok, mint amiket mostanában megszoktunk, mert történelmi mértéket tekintve azért így sem rosszak, de tény, hogy az eltolódás miatt azért ennél voltak mostanában jobbak is, ezért tűnik most gyengébbnek 😊
És szerintem a turnaround miatt igenis megérdemelhetné ő is, David Johnsontól vagy CJ2K-től függetlenül is... de ha fogadni kéne, én se rá tennék.
Sry, ördög ügyvédje.. remélem nincs harag azért 😊
Igor
Ugyan 😊
Amúgy szerintem az All-Pro-szavazásnál az első csapatos QB majdnem mindig meg is nyeri, most meg Bradynek adták 😊
több mint 6 éve
Nagyrészt egyetértünk amúgy (QB preferencia, CJ2K szezonjának mellőzése, AP/LT-féle szezonok), de szerintem ez egy gyenge év volt statisztikailag (QB-k és RB-k terén is), és talán a rececncy bias miatt lesz még Gurleynek nagyobb esélye.. csak őt ugye elég röviden elintézted.Most mivel téged ismerlek, normálisan válaszolok erre az írásra.Futó megint nem hiszem, 1300-as teljesítmény volt három, Gurleynek még elkapásokból is volt majd 800, de futónál szerintem 1600-1800 alatt közepesnél jobb irányítóteljesítménynél nincs sok esélye.Ez mondjuk nem valami impresszív ellenérv Gurley ellen 😊
Wyatt
A Rams offense turnaroundnál (szerzett pontok terén utolsóból első) nagyobbat nem nagyon csinálsz (McVaynak alapból meg kéne ezért kapni az edzői díjat, meg természetesen Goffnak is van érdeme benne, de ő esélytelen az isteni Brady ellen persze), viszont ha valaki több mint másfélszer annyi TD-t csinált mint bárki más (19 vs 12) és összehozott majd 2100 scrimmage yardot, azt elég fura elintézni azzal a faramuci érvvel, hogy miért nem futott inkább elkapás helyett 😛
A legnagyobb probléma hogy mivel Gurley is 15 meccsen játszott, ezért őt is ki kéne zárni, éppúgy mint Bradyt.. hiszen csak az kaphatja aki 16 meccsen játszott ugye 😊
Igor
Nem magával a ténnyel van baj, hogy nem futott eleget, miért kapott el helyett, de tavaly ott volt ugyanez pepitában David Johnsonnál. 2100 scrimmage yard, 20 TD (meg egy visszahordott, szal nála megvolt a 21 is). Szavazatot sem kapott. Jogos, ő rájátszásba sem jutott a csapatával, és nem csináltak ekkora fordulatot.
De tartom, ha egy futónak (legyen inkább 1800, mert az 1600-tól annyira nincs messze) nincs legalább 1800, de még inkább 2000 FUTOTT yardja (mellette meg az elkapott), addig nem lesz esélye arra, hogy lényegi beleszólása legyen a versenybe, csak akkor, ha nincs egy közepesnél jobb irányítóteljesítmény. Ha van legalább egy 4000+/30+/10-/100+/12W+ teljesítmény, akkor SZERINTEM úgyis irányító kapja meg a poszt játékra gyakorolt hatása miatt is.
Elliott ugyanilyen feltámadásra és 1600+ futott yardjára kapott 6-ot. Hatot.
Megjegyzem, 2009-ben CJ2K 2000+500, 16 TD-s teljesítménye esélytelen volt 4500 passzolt yard, 33 TD/16 interception, de 14–2-es mérleggel szemben. Ebben a szezonban volt 4577, 32 TD/8 interception, 13–3-as mérleggel.
Jó persze CJ2K meg PO-ba nem jutott be. Úgyhogy ez sem tökéletes példa, de azért CJ2K, DJ, Zeke példájából kiindulva még a csodás feltámadás ellenére, a 2100 yard és a 19 TD ellenére sem hiszem, hogy 10-nél több szavazatot kapna Gurley.
És nem azért mert az isteni Bradynek kell kapnia, mert én aztán például olyan magasról teszek erre, hogy elmondani nem tudom, tavaly szabályosan szurkoltam, hogy Ryan kapja meg, nehogy az „átok” ránk kerüljön, de az 5. SB-győzelem után már holmi átkok sem fognak zavarni, ha megkapja 😊
Pontosabban amikor megkapja.
Az utolsóra inkább nem reagálok 😊
Wyatt
És szerintem a turnaround miatt igenis megérdemelhetné ő is, David Johnsontól vagy CJ2K-től függetlenül is... de ha fogadni kéne, én se rá tennék.
Sry, ördög ügyvédje.. remélem nincs harag azért 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az csak nekem fura, hogy Calais Campbell mindkét all-pro csapatba bekerült?Tavaly Mack DE-ként és LB-ként is első csapatos lett
somoskovig