NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
146
26
2:20, ARENA4
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 7 éve
twitter.com/galuskahulud/status/1060112903746007042

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
bárcsak itt lenne most Soldi.Meg aztán senki se szereti a lefutott meccseket.Az NBC (sajna teljes joggal) nem kér a Jaguarsból, így Vikings-Bears lesz a 11. héten az SNF. A Jags-Steelerst este 7-kor játsszák.Hátha jobbak lesztek, amint kikerültök a rivaldafényből! 😉
10 év után térhettünk volna vissza Sunday Night meccset játszani, és azt is sikerült elkúrni. 😕
iktriad
♉gaben♉
A Jax a Steelers ellen tipikus "sima liba".
Összevissza alázzák a vérbe valamelyik Jax-egységet, a meccs végén meg a W valahogy nem a Pittsburghöz kerül.
Uncsi is.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Meg aztán senki se szereti a lefutott meccseket.Az NBC (sajna teljes joggal) nem kér a Jaguarsból, így Vikings-Bears lesz a 11. héten az SNF. A Jags-Steelerst este 7-kor játsszák.Hátha jobbak lesztek, amint kikerültök a rivaldafényből! 😉
10 év után térhettünk volna vissza Sunday Night meccset játszani, és azt is sikerült elkúrni. 😕
iktriad
♉gaben♉
A Jax a Steelers ellen tipikus "sima liba".
Összevissza alázzák a vérbe valamelyik Jax-egységet, a meccs végén meg a W valahogy nem a Pittsburghöz kerül.
Uncsi is.
több mint 7 éve
Az NBC (sajna teljes joggal) nem kér a Jaguarsból, így Vikings-Bears lesz a 11. héten az SNF. A Jags-Steelerst este 7-kor játsszák.Hátha jobbak lesztek, amint kikerültök a rivaldafényből! 😉
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Ennek ellenére kaptok belőlünk egy nagy dózist vasárnap.Az NBC (sajna teljes joggal) nem kér a Jaguarsból, így Vikings-Bears lesz a 11. héten az SNF. A Jags-Steelerst este 7-kor játsszák.En sem kernek a Jaguarsbol. 8-)
iktriad
Stez
több mint 7 éve
Az NBC (sajna teljes joggal) nem kér a Jaguarsból, így Vikings-Bears lesz a 11. héten az SNF. A Jags-Steelerst este 7-kor játsszák.En sem kernek a Jaguarsbol. 8-)
iktriad
több mint 7 éve
Azt mondjátok meg inkább, hogy az infos megfejtette-e a botok kódolt üzenetét a 20-as számról. Lassan úgy leszek vele, mint Jim Carrey a 23-mal.www.youtube.com/watch?v=59-__vvK6yk
Fast Willie

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Minden héten a legnézettebb meccs odakint.Az NBC (sajna teljes joggal) nem kér a Jaguarsból, így Vikings-Bears lesz a 11. héten az SNF. A Jags-Steelerst este 7-kor játsszák.Az egyik legszarabb idősáv, persze nekünk 😊
iktriad
gamerkr
több mint 7 éve
Az NBC (sajna teljes joggal) nem kér a Jaguarsból, így Vikings-Bears lesz a 11. héten az SNF. A Jags-Steelerst este 7-kor játsszák.Az egyik legszarabb idősáv, persze nekünk 😊
iktriad
több mint 7 éve
20Hanyas vagy te disznó?!
akdestroyer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Az NBC (sajna teljes joggal) nem kér a Jaguarsból, így Vikings-Bears lesz a 11. héten az SNF. A Jags-Steelerst este 7-kor játsszák.10 év után térhettünk volna vissza Sunday Night meccset játszani, és azt is sikerült elkúrni. 😕
több mint 7 éve
Azt mondjátok meg inkább, hogy az infos megfejtette-e a botok kódolt üzenetét a 20-as számról. Lassan úgy leszek vele, mint Jim Carrey a 23-mal.
több mint 7 éve
Úgy látom, hogy akár a Terminátor mítoszban, a szintetikusok támadása itt is szépen összerántotta a maroknyi organikus túlélőt.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Nem is baj, ha igy lesz. Megatron megerdemli, hogy az ove maradjon a rekord, ugy sem sokaig lesz ez igy. O egy zseni volt, kussban vegezte a dolgat es evrol evre turte, hogy egy nulla, fos Detroitban szenved, most meg szerencsetlen normalisan sem tud jarni, miutan terde es bokaja nem maradt.Nem fogja megdonteni.Már csak ezért járna neked a napos bann. Fehér elkapó példaképem és nyilván miattad nem... 😕
Stez
kristóf17
Birom Thielent, de nem bannam, hogyha nem dontene meg Megatron csucsat.
Majd tegye ezt meg egy korszakos zseni.
több mint 7 éve
Mi bajotok ezekkel a kedves robotokkal. Ők szeretnek engem - így én is őket.
több mint 7 éve
Raiders topikba 4 órája írt egy bot.Az lehet h csak Gruden volt!
Matthew99
több mint 7 éve
elvileg törölve, köszi a türelmetRaiders topikba 4 órája írt egy bot.Jets és Ravens topicban is van egy-egy bot komment.
Matthew99
kristóf17

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Nem fogja megdonteni.Már csak ezért járna neked a napos bann. Fehér elkapó példaképem és nyilván miattad nem... 😕
Stez
több mint 7 éve
Nálunk is van egy pár bot. peteynek és diverdocnak hívják.Én a Broncos topicba kérek egy botot, ami addig írja, hogy Joseph takaroggy! - haromt emlékére 2 gy-vel - amíg ki nem basszuk.Raiders topikba 4 órája írt egy bot.Jets és Ravens topicban is van egy-egy bot komment.
Matthew99
kristóf17
Black_Adder
🙂
több mint 7 éve
Én a Broncos topicba kérek egy botot, ami addig írja, hogy Joseph takaroggy! - haromt emlékére 2 gy-vel - amíg ki nem basszuk.Raiders topikba 4 órája írt egy bot.Jets és Ravens topicban is van egy-egy bot komment.
Matthew99
kristóf17
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Raiders topikba 4 órája írt egy bot.Jets és Ravens topicban is van egy-egy bot komment.
Matthew99
több mint 7 éve
Aki nekem még egyszer megemlíti egy Brady–Brees vitában a támadófalat, az bújjon elVolt ilyen?
Wyatt
Mert Mi többen, arra panaszkodunk a topikban, hogy a O falunk alulértékelt volt évrōl évre 😀😀. Pedig àltalában nagyon jól össze van rakva. Pl. Armstead, az egyik legjobb LT.
Engem meg az zavart mikor úgy hozták fel a NE-GB, lehet hogy a valaha volt két legjobb irányító meccse.
Mi van??
Ha Breest ki is vesszük a témából, akkor is rövid az emlékezete az emberkéknek, hiszen nemrégiben még itt dobált PM.
Bradyt ok hogy így emlegetik. De AR előtt még vannak a sorban szerintem, attól függetlenül hogy nagyon jó.
Na mindegyezek partalann viták...
Szerkesztette: Fattyu
több mint 7 éve
Raiders topikba 4 órája írt egy bot.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
20Azért ez nagyon gonosz volt ám. Szegények itt dolgoznak, mindent megtesznek értünk, végre haladnak s ilyenkor ezzel viccelődni. Igazi Cable fan, lájkvadász hsz. Vigyázz mit csinálsz, mert még a karma vissza viszi nektek ezt a zsenit, s akkor a Wilsonak adott sackek száma kapcsán is irogathatsz ilyen számokat. Szóval óvatosan csak s több tiszteletet kérnénk!!! 😉 😛 😀
akdestroyer
több mint 7 éve
Aki nekem még egyszer megemlíti egy Brady–Brees vitában a támadófalat, az bújjon eljo, de azert ne felejtsd el a tamadofalat se!!!4444negyothat!???
Wyatt