NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Futó megint nem hiszem, 1300-as teljesítmény volt három, Gurleynek még elkapásokból is volt majd 800, de futónál szerintem 1600-1800 alatt közepesnél jobb irányítóteljesítménynél nincs sok esélye.
Wyatt
Ez mondjuk nem valami impresszív ellenérv Gurley ellen 😊

A Rams offense turnaroundnál (szerzett pontok terén utolsóból első) nagyobbat nem nagyon csinálsz (McVaynak alapból meg kéne ezért kapni az edzői díjat, meg természetesen Goffnak is van érdeme benne, de ő esélytelen az isteni Brady ellen persze), viszont ha valaki több mint másfélszer annyi TD-t csinált mint bárki más (19 vs 12) és összehozott majd 2100 scrimmage yardot, azt elég fura elintézni azzal a faramuci érvvel, hogy miért nem futott inkább elkapás helyett 😛

A legnagyobb probléma hogy mivel Gurley is 15 meccsen játszott, ezért őt is ki kéne zárni, éppúgy mint Bradyt.. hiszen csak az kaphatja aki 16 meccsen játszott ugye 😊
Igor
Most mivel téged ismerlek, normálisan válaszolok erre az írásra.

Nem magával a ténnyel van baj, hogy nem futott eleget, miért kapott el helyett, de tavaly ott volt ugyanez pepitában David Johnsonnál. 2100 scrimmage yard, 20 TD (meg egy visszahordott, szal nála megvolt a 21 is). Szavazatot sem kapott. Jogos, ő rájátszásba sem jutott a csapatával, és nem csináltak ekkora fordulatot.

De tartom, ha egy futónak (legyen inkább 1800, mert az 1600-tól annyira nincs messze) nincs legalább 1800, de még inkább 2000 FUTOTT yardja (mellette meg az elkapott), addig nem lesz esélye arra, hogy lényegi beleszólása legyen a versenybe, csak akkor, ha nincs egy közepesnél jobb irányítóteljesítmény. Ha van legalább egy 4000+/30+/10-/100+/12W+ teljesítmény, akkor SZERINTEM úgyis irányító kapja meg a poszt játékra gyakorolt hatása miatt is.

Elliott ugyanilyen feltámadásra és 1600+ futott yardjára kapott 6-ot. Hatot.

Megjegyzem, 2009-ben CJ2K 2000+500, 16 TD-s teljesítménye esélytelen volt 4500 passzolt yard, 33 TD/16 interception, de 14–2-es mérleggel szemben. Ebben a szezonban volt 4577, 32 TD/8 interception, 13–3-as mérleggel.

Jó persze CJ2K meg PO-ba nem jutott be. Úgyhogy ez sem tökéletes példa, de azért CJ2K, DJ, Zeke példájából kiindulva még a csodás feltámadás ellenére, a 2100 yard és a 19 TD ellenére sem hiszem, hogy 10-nél több szavazatot kapna Gurley.

És nem azért mert az isteni Bradynek kell kapnia, mert én aztán például olyan magasról teszek erre, hogy elmondani nem tudom, tavaly szabályosan szurkoltam, hogy Ryan kapja meg, nehogy az „átok” ránk kerüljön, de az 5. SB-győzelem után már holmi átkok sem fognak zavarni, ha megkapja 😊

Pontosabban amikor megkapja.

Az utolsóra inkább nem reagálok 😊

több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Az csak nekem fura, hogy Calais Campbell mindkét all-pro csapatba bekerült?

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Futó megint nem hiszem, 1300-as teljesítmény volt három, Gurleynek még elkapásokból is volt majd 800, de futónál szerintem 1600-1800 alatt közepesnél jobb irányítóteljesítménynél nincs sok esélye.
Wyatt
Ez mondjuk nem valami impresszív ellenérv Gurley ellen 😊

A Rams offense turnaroundnál (szerzett pontok terén utolsóból első) nagyobbat nem nagyon csinálsz (McVaynak alapból meg kéne ezért kapni az edzői díjat, meg természetesen Goffnak is van érdeme benne, de ő esélytelen az isteni Brady ellen persze), viszont ha valaki több mint másfélszer annyi TD-t csinált mint bárki más (19 vs 12) és összehozott majd 2100 scrimmage yardot, azt elég fura elintézni azzal a faramuci érvvel, hogy miért nem futott inkább elkapás helyett 😛

A legnagyobb probléma hogy mivel Gurley is 15 meccsen játszott, ezért őt is ki kéne zárni, éppúgy mint Bradyt.. hiszen csak az kaphatja aki 16 meccsen játszott ugye 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Amúgy a 9ers szezonja alapján tényleg Jimmy G-nek kéne kapnia 😛

több mint 6 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Kevésbé lenne Disney-filmes, de feladtam a magas labdát 😊
Wyatt
Egy Pats-győzelem soha nem lehet Disney-filmes 😛
Kampman
Majmok bolygója?

We just form a fucking wall.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Wyatt
Egy Pats-győzelem soha nem lehet Disney-filmes 😛
több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
 www.nfl.com/labs/sidelines/sean-mcvay/sean-mcvay.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
mi lenne szebb annál, ha éppen ő törné meg ezt az átkot? 😊
Wyatt
mondjuk az h nem töri meg?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
annyi okos ember van az NFL-ben csak találnak valakit, a Steelersből Brown vagy Bell vagy a S'hawksból Wilson vagy az Eaglesből Wentz, a Ramsből Gurley vagy Goff vagy ha nem találnak rá mást akkor Manning /nekem mindegy melyik/
egy dolog a fontos ne Brady kapja, az nem tesz jót a szezonunk fontosabb részének 😉

u.i: az én tuti jelöltem a 9ersből Jimmy Garoppolo 😊
Cuchulain82
Egyrészt itt az okosság, az ember még nem veszített, és már van két gyűrűje, valamint egy 1–10-es csapattal legyőzött három PO-együttest az év végén. Egyértelmű MVP.

Na jó, igazából semmi esélyt nem látok rá, hogy ne Brady legyen az MVP. Tavaly még lehetett azzal jönni, hogy oké, de csak 12 meccsen volt, nem 16-on. Tavaly előtt Newton lehajrázta. Wilsonnak több a TD-ja, nincs fala, a védelemből is estek ki emberek, a 4. negyedes TD-jai rekordot jelentenek, oké. PO-ba sem jutott a Seattle, innentől igazából nincs kérdés, nem látok rá esélyt, hogy megkapja.

Watson ügyesen rajtolt, Wentz pláne (bár az az éppen hogy 60 százalék eléggé rontja a képet), de ő sem tudta végignyomni az évet (most abba nem megyek bele, hogy a Phillynél azt is fel szokták hozni, hogy igazán jó formában lévő csapattal alig találkoztak, akkor is inkább szenvedtek), de utóbbinál sem látom, hogy a nem teljes szezonra odaadják neki.

Védők között nem volt brutálisan kimagasló teljesítmény. Donald az Év védője sem biztos, hogy lesz, a 8 interceptionök nem néznek ki rosszul, de önmagában azok kevesek, ahogyan a 17 sack is, tackle-ről ne is beszéljünk.

Elkapó nem fog kapni, ha nem volt téma a közel 2000 yardos szezonnál, akkor nem lesz még jó darabig. Brown, ha végigtolja, akkor legalább néhány szavazatot megkapott volna, a 14 meccsen nyújtott 1533 yardja tényleg pofás, meg ő igazából nem csak ezzel emelkedik ki (14 meccsen Gordonnak is volt 1646 yardja, esély nem volt nála még az említésre sem, Brownnál jogosabban van). Amúgy ha nincs Gronk eltiltása, az uccsó meccses visszafogott szereplése és rendesen végigtolja az évet, legalább akkora hatással van a csapat teljesítményére, mint bárki, én neki simán tudnék elképzelni szavazatokat, na de hát ő aztán meg pláne nem fog kapni tight endként (pedig a liga egyik legjobbja futásblokkolásban is, a többit mindenki látja).

Szóval még csak igazán kiugró teljesítmény sem volt a szezonban, ami előre vetíthetné, hogy ne irányító kapja. Kimagasló irányítóteljesítmény pedig volt néhány, ami miatt teljesen esélytelenné is válik.

Itt nagyon sokan nem szeretik a PFF-statokat, de azért a gyengébb december ellenére is így zárt náluk Brady.

1 Tom Brady NE 12 94,9
2 Matt Ryan ATL 2 89,8
3 Ben Roethlisberger PIT 7 89,3
4 Drew Brees NO 9 87,8
5 Carson Wentz PHI 11 87,6
6 Russell Wilson SEA 3 87,2
7 Alex Smith KC 11 85,9
8 Philip Rivers LAC 17 85,5
9 Case Keenum MIN 7 85,4
10 Jimmy Garoppolo SF 10 85,2

Még csak meg sem közelítették ennek ellenére sem, a legfontosabb poszton játszott parádésan, a legtöbb yardot szerezte, TD-kben is ott volt az élmezőnyben, és az év végi interceptioneső ellenére négyszer annyi TD-passza lett, volt ez lényegesen jobb is.

A csapatot 13–3-mal újra 1. helyre vezette, a legfontosabb meccsen megint végigvitték Gronkkal a meccsnyerő drive-ot. Megcsinálta a Texans ellen is és a Panthers ellen is, de akkor a Steelersszel ellentétben a védelem nem tudta megakadályozni a pontszerzést. Ha nincs az első és az utolsó meccses produktuma 69 százalékkal hajigált volna, így csak 66.3 lett, ratingben is ott van az elején, és nem lehet azt mondani, hogy csak a rövid játékokból élne, óriásit javult a hosszú passzokban, a zsebben mozgása pedig szintén talán még feljebb lépett, ha lehet még ilyet mondani.

Csak ezek miatt simán nekiadnák szerintem az MVP-díjat, és senki sem vitatná el a jogosságát. De ezek igazából lényegtelenek is, mert bejön majd az űberelhetetlen érv, hogy de hát 40 éves. És hogy rávert 1400 yardot az eddigi korrekordra yardokban, mittomén mennyit a TD-kre, megdöntötte a 40 feletti egymeccses rekordot is a Saints elleni 447 yarddal, meg hát szegénykém mi az, hogy még csak kétszer lett MVP, amikor 1x éve az egyik legjobb a ligában. Ezek az emocionális dolgok szerintem még egy lényegesen szorosabb versenyben is döntenének, így pedig szerintem nem lesz kérdés.

És kitérve az átokra, valóban nem nyertek mostanában az MVP-k bajnoki címet. 1999-ben volt legutóbb rá példa, szóval Brady NFL-pályafutása során még nem volt rá példa (sajna Faulk elrontja, úgy rémlett, hogy Warnerék megállításával mi indítottuk el a sorozatot, de egy évvel korábban már megtörtént 😀 ), mi lenne szebb annál, ha éppen ő törné meg ezt az átkot? 😊

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Az átlagtól egyik csapat sem tér el szignifikánsan. (5%)
Teljesen blőd statisztika.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Érdekességnek szántam. Ha power rankingnak szántam volna, akkor azt írom. 😊

(Ezek a szélsőségek amiket említesz egyébként minden statisztikai alaphalmazban megvannak, a kérdés mindig az, hogy az végeredményt hogyan értelmezheted ... ha értelmezed. A 2 évet pedig nem az életkorhoz kell viszonyítani, mert nem bébi koruktól fociznak a játékosok, hanem a karrier hosszához. Ami egy átlagos játékosnál kb. 3.5 év. Ehhez képest már a 2 év nem mindegy. Akkor sem, ha az értékes játékosoké 10+ évig is kitolódik, mert őket meg a 4. évtől meg kell fizetni.

Na mindegy, a listát úgy sem ide szántam, de annyira meglepett néhány csapat átlagéletkora, hogy nem tudtam ellenállni és betettem. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Sokadrészt az életkor nem mutat minőséget. Az sem feltétlenül igaz, h az alacsony átlagkorú csapatok pozitívan fejlődnek, a magas átlagúak pedig törvènyszerűen visszaesnek.

Másrészt nem tudhatod, h adott rosteren a fiatalok közül mennyi a peremember és mennyi az impact és viszont, azt sem tudhatod, h az öregek közül hányan rendelkeznek hosszútàvú szerződéssel.

Még öt éves tàvlatban sem érdemes gondolkodni, mert egy kontaktsportban jön a sérülés v CTE azt visszavonulnak v visszaesnek az embereink.

Szóval a lista legfeljebb érdekesség.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Arról nem is beszélve, hogy van aki 20 van aki 23 évesen áll profinak ami szintén torzítja, de cap szempontból meg tökmindegy...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Jaj ne bántsd, a coltsnál/broncosnál már off-season van

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Komolyan kielemztél egy olyan statisztikát, ahol az első és utolsó között nincs 10% különbség?!?
Ahol egyetlen idősebb játékos érdemben torzíthatja a végeredményt?
Ahol pl. egy Harrison el/átigazolás helyezésekben mutatkozhat meg?
Atttyyyaég...

A jelenlegi 2018-as kereteket figyelembe véve az NFL csapatok átlagéletkora. Nem írom be mind a 32 csapatot, csak a lista elejét és végét. (helyezés, csapat, átlagéletkor):

1. Browns 24.38 év
2. Colts 24.51
3. Lions 24.76
4. Texans 24.9
5. Rams 24.93
6. Jets 24.95
7. Redskins 25
8. 49ers 25.04
9. Giants 25.07
10. Bengals 25.11
...........
23. Eagles 25.86
24. Ravens 25.89
25. Chiefs 25.93
26. Falcons 26.14
27. Titans 26.29
28. Panthers 26.32
29. Bills 26.35
30. Steelers 26.39
31. Patriots 26.45
32. Cardinals 26.46

A listát többféle megközelítésből is érdemes szemezgetni. Egyrészt cap szempontból sem jelentéktelen, hiszen minél fiatalabb a csapat annál több játékos játszik rookie contract alatt. Már egy fél év különbség is azt jelentheti, hogy 1-2 játékossal több csúszik ki a rookie contractból. Az első és utolsó közötti 2 év különbség pedig már akkora, hogy a csapat-újraépítés szükségességét is jelezheti. Lásd Cards. (Azt azért érdemes szemezgetés közben figyelembe venni, hogy van a ligában néhány "nagy veterán" is, 40 felé közeledve vagy afölött - pl. Brady, Big Ben, kickerek, punterek -, akik egyedül pár tizeddel felfelé tudják nyomni az átlagot.)

A lista elején számomra több meglepetés is van. Meglep, hogy a Lionst, Redskinst és Giantst itt látom. Őket látatlanban a középmezőnybe soroltam volna. Főleg a Giants. Eli-al együtt is mennyire fiatal a társaság. Nem lesz az a new yorki rossz állás, ha sikerül áprilisban egy jó QB-t húzni.... A Colts átlagéletkora egészen extrém alacsony. Ha Vinatieri-t és Gore-t kivesszük, akkor még a 24 évet sem éri el az átlagéletkor. Van egy Luck-juk (és Brissett), egy fiatal GM, sok cap space, onnan sem fognak elszaladni az edző jelöltek. Ahogy Detroitból sem. Ott is van franchise QB, és nagyon fiatal és nem is rossz roster. És persze a Rams és a Niners. Mindkettő nagyon jó helyzetben van, náluk nem csak fiatal a csapat, nagy a mozgástér, de már edző és QB is van. A Ramsnál pedig már az eredmény is jön. A közeljövőben nem csak Kroenke új csoda-stadionját lesz majd érdemes megbámulni, de úgy néz ki jó meccsek is lesznek benne. 😊

Akiket hiányolok a lista elejéről - évekig a legelején voltak - az a Jags. Már az első felében sincsenek a listának (középmezőny második felét vezetik). A tavalyi nagy bevásárlás alaposan "öregített" a társaságon. Meglátszik a cap space-en is, idéntől nem lesz több bálnavadászat az offseasonban, inkább az lesz a kérdés, hogy a saját halacskákat hogyan tartják majd meg.

A lista végén engem meglep a Titans jelenléte. Bennem fiatalabb csapat képe élt. (Szerencséjükre a meghatározó játékosok zöme azért még fiatal.)

És, végül nincs a lista végén a Seattle, akiket én vakon biztos, hogy oda tettem volna. Talán mégsincs akkora gáz a kiöregedéssel. A Steelers és a Patriots a két QB miatt csúszik ennyire hátra, de nélkülük is az utolsó harmadban lennének. Rájuk nemsokára nagy döntések várnak. A Cardinalsra pedig már most...
peterk2005

több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
annyi okos ember van az NFL-ben csak találnak valakit, a Steelersből Brown vagy Bell vagy a S'hawksból Wilson vagy az Eaglesből Wentz, a Ramsből Gurley vagy Goff vagy ha nem találnak rá mást akkor Manning /nekem mindegy melyik/
egy dolog a fontos ne Brady kapja, az nem tesz jót a szezonunk fontosabb részének 😉

u.i: az én tuti jelöltem a 9ersből Jimmy Garoppolo 😊
több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Ha már Wentz, akkor miért nem Watson?
Pari
Mert Watson 6 meccsen volt kezdő, Wentz meg 13-on
mustaine
ezért is nehéz Wentz-nek adni az MVP-t, mert akkor vizsgálni kéne ki brillirozott 12 meccsen...11 meccsen...10 meccsen...de elálmosodtam...
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Szerintem Peyton Manningnek kell kapnia az MVP címet

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pari
S mert ő rookie, legfeljebb a OROY címért lehetett volna versenyben. Aztán, lehet tévedek, és rookie is lehet MVP.

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Pari
Mert Watson 6 meccsen volt kezdő, Wentz meg 13-on

több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A jelenlegi 2018-as kereteket figyelembe véve az NFL csapatok átlagéletkora. Nem írom be mind a 32 csapatot, csak a lista elejét és végét. (helyezés, csapat, átlagéletkor):

1. Browns 24.38 év
2. Colts 24.51
3. Lions 24.76
4. Texans 24.9
5. Rams 24.93
6. Jets 24.95
7. Redskins 25
8. 49ers 25.04
9. Giants 25.07
10. Bengals 25.11
...........
23. Eagles 25.86
24. Ravens 25.89
25. Chiefs 25.93
26. Falcons 26.14
27. Titans 26.29
28. Panthers 26.32
29. Bills 26.35
30. Steelers 26.39
31. Patriots 26.45
32. Cardinals 26.46

A listát többféle megközelítésből is érdemes szemezgetni. Egyrészt cap szempontból sem jelentéktelen, hiszen minél fiatalabb a csapat annál több játékos játszik rookie contract alatt. Már egy fél év különbség is azt jelentheti, hogy 1-2 játékossal több csúszik ki a rookie contractból. Az első és utolsó közötti 2 év különbség pedig már akkora, hogy a csapat-újraépítés szükségességét is jelezheti. Lásd Cards. (Azt azért érdemes szemezgetés közben figyelembe venni, hogy van a ligában néhány "nagy veterán" is, 40 felé közeledve vagy afölött - pl. Brady, Big Ben, kickerek, punterek -, akik egyedül pár tizeddel felfelé tudják nyomni az átlagot.)

A lista elején számomra több meglepetés is van. Meglep, hogy a Lionst, Redskinst és Giantst itt látom. Őket látatlanban a középmezőnybe soroltam volna. Főleg a Giants. Eli-al együtt is mennyire fiatal a társaság. Nem lesz az a new yorki rossz állás, ha sikerül áprilisban egy jó QB-t húzni.... A Colts átlagéletkora egészen extrém alacsony. Ha Vinatieri-t és Gore-t kivesszük, akkor még a 24 évet sem éri el az átlagéletkor. Van egy Luck-juk (és Brissett), egy fiatal GM, sok cap space, onnan sem fognak elszaladni az edző jelöltek. Ahogy Detroitból sem. Ott is van franchise QB, és nagyon fiatal és nem is rossz roster. És persze a Rams és a Niners. Mindkettő nagyon jó helyzetben van, náluk nem csak fiatal a csapat, nagy a mozgástér, de már edző és QB is van. A Ramsnál pedig már az eredmény is jön. A közeljövőben nem csak Kroenke új csoda-stadionját lesz majd érdemes megbámulni, de úgy néz ki jó meccsek is lesznek benne. 😊

Akiket hiányolok a lista elejéről - évekig a legelején voltak - az a Jags. Már az első felében sincsenek a listának (középmezőny második felét vezetik). A tavalyi nagy bevásárlás alaposan "öregített" a társaságon. Meglátszik a cap space-en is, idéntől nem lesz több bálnavadászat az offseasonban, inkább az lesz a kérdés, hogy a saját halacskákat hogyan tartják majd meg.

A lista végén engem meglep a Titans jelenléte. Bennem fiatalabb csapat képe élt. (Szerencséjükre a meghatározó játékosok zöme azért még fiatal.)

És, végül nincs a lista végén a Seattle, akiket én vakon biztos, hogy oda tettem volna. Talán mégsincs akkora gáz a kiöregedéssel. A Steelers és a Patriots a két QB miatt csúszik ennyire hátra, de nélkülük is az utolsó harmadban lennének. Rájuk nemsokára nagy döntések várnak. A Cardinalsra pedig már most...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ok. Egyébként nem ráz meg, ha nem Wentz kapja, inkább csak kíváncsiság volt bennem ezzel kapcsolatban. Bevallom, Bradyt nem néztem idén annyira, hogy lássam milyen jó volt (én vétkem én igen nagy vétkem 😊), de amennyiben úgy van, akkor úgy van. Wentzzel kapcsolatban természetesen az elfogultság is benne van részemről.
dande
Bradynek jár is. Agyonnyerte már magát mindennel, de MVP címe még csak kettő van. Azért ez a pályafutás megérdemel egy harmadikat bőven. Wentznek bőven lesz még ideje nyerni. 😊

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az a kérdésem, hogy a különböző díjakra a szavazatokat már most a héten leadják, hogy a rájátszás már ne befolyásolja? Azért is kérdem mert bár Wentz a 13. hét után kiesett de nem érzékeltem úgy, hogy más aspiráns olyan játékot nyújtott volna hogy MVP legyen helyette. Persze, lehet az elfogultság is beszél belőlem, de a sérülés ellenére az addig nyújtott teljesítmény alapján megkaphatná. Pláne h már sérülten dobott egy elég fontos TDt😊
dande
pedig Brady méteres előnyben volt, ez mondjuk a 9. hét utáni összehasonlítás (tudom, PFF...), de utána 4 meccsen se lehetett gyökeres változás köztük, volt 1-1 rossz meccsük

nem nagyon fogsz olyan statokat találni amelyik Wentz győzelmének jogosságát mutatnák ki, főleg ha hozzátesszük milyen könnyű volt a PHI sorsolása (4. legkönnyebb, csak 3 PO csapattal találkoztak, 2-1)

a sportág jellegéből adódóan, a díjazások is mindig a QB>>rest elvet követték ezért idén totálisan no-brainer Brady MVP címe

(a korábbi tendenciákat nézve ennek mi szurkolók annyira nem örülnénk)
ZERO_L
Ok. Egyébként nem ráz meg, ha nem Wentz kapja, inkább csak kíváncsiság volt bennem ezzel kapcsolatban. Bevallom, Bradyt nem néztem idén annyira, hogy lássam milyen jó volt (én vétkem én igen nagy vétkem 😊), de amennyiben úgy van, akkor úgy van. Wentzzel kapcsolatban természetesen az elfogultság is benne van részemről.