NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Zeke > Ramsey.Még egyszer köszi Jerry bácsi, hogy Zeket vitted Ramsey helyett. 😊pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder
alatriste
iktriad
"Nincs mit." -- Jerry bácsi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Még egyszer köszi Jerry bácsi, hogy Zeket vitted Ramsey helyett. 😊pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder
alatriste
több mint 6 éve
Nah most komolyan bezártátok a Molnár Krisztián bebaszós live követőt ???
több mint 6 éve
Kicsit reklám, de igazából semmi közöm nem volt az elkészítéséhez, úgyhogy valamelyest kívülállóként és objektíven ajánlom a PFF QB Annual kiadványunkat, amelyben 300 oldalnyi anyag található az NFL irányítókról. Minden irányítóról 6-6 oldal és, nem, nem csak grade-ek, sőt inkább statok sokasága (red zone, 3rd/4th down, under pressure, route tree, stb.) található meg benne. Itt érhető el: join.profootballfocus.com/qb/Ha valaki ezen a linken keresztül fizet elő valamelyik PFF előfizetésre (mindkettőben benne van a QB Annual), akkor 10 dollár kedvezményt kap: pff.refr.cc/zoltanb Az előfizetések 365 napra szólnak, tehát nem járnak le a szezon végén.
Szerkesztette: zolika26
http://insidehandoff.com/
több mint 6 éve
néhány gondolat pass rusheröktőlwww.youtube.com/watch?v=hlVXEIJoR28
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Mindent értek. 😛lol Burns első körös volt, nem is tudtam am 😀a Sport2-n akkor mentünk reklámra
adam8
Höri
több mint 6 éve
lol Burns első körös volt, nem is tudtam am 😀a Sport2-n akkor mentünk reklámra
adam8
több mint 6 éve
Forfeited mekkorát játszott má!pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder
alatriste
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Amúgy ez egy erős top tíz volt, lol Burns első körös volt, nem is tudtam am 😀pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder
alatriste
több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgMegérkezett a 2016os is.
Black_Adder
Liverpool Fc
több mint 6 éve
mai cikk, igaz angol: www.profootballfocus.com/news/pro-pff-qb-grading-most-effective-tool-there-isÉn Pl. Mahomest teljesen nem értem.pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgElég fura ez a skála 😀
Black_Adder
adam8
A 22 sikeres passz 35 kisérletből, 284 yardért, 0/1 TD/INT arány hogy adta ki a 79.9 PFF pontot?!
Miért nem 80? Vagy 73.45? És mitől több, mint Watsoné?
Valaki a választ?
Esetleg Buday Zoli?
Sobri Jóska
Mahomes-nél ez a négy dobás valószínűleg jól lefedi a "big time throw" fogalmát
twitter.com/FourVerts/status/951175363291467776
twitter.com/FourVerts/status/951176419673104384
twitter.com/FourVerts/status/951177011107594240
twitter.com/FourVerts/status/951178120022974464
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Én Pl. Mahomest teljesen nem értem.pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgElég fura ez a skála 😀
Black_Adder
adam8
A 22 sikeres passz 35 kisérletből, 284 yardért, 0/1 TD/INT arány hogy adta ki a 79.9 PFF pontot?!
Miért nem 80? Vagy 73.45? És mitől több, mint Watsoné?
Valaki a választ?
Esetleg Buday Zoli?
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
pbs.twimg.com/media/DTHXvX0WkAA27dm.jpgElég fura ez a skála 😀
Black_Adder
több mint 6 éve
richvar
38
Richie Incognito megint rosszalkodott a Jags DE szerint:www.nytimes.com/2018/01/08/sports/football/richie-incognito-racist-slurs-yannick-ngakoue.html?rref=collection%2Fsectioncollection%2Fsports&action=click&contentCollection=sports®ion=rank&module=package&version=highlights&contentPlacement=7&pgtype=sectionfront
több mint 6 éve
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
richvar
38
Én sajnos elhiszem. Nem kedvelem Newtont, és simán kinézem belőle.Ezt elhiszi valaki?
www.sportingnews.com/amp/nfl/news/nfl-panthers-news-cam-newton-concussion-embellished-injury-to-buy-time-derek-anderson-saints/1t7qq8d2ukpb813cc0ppsdqrzf
Matthew99
több mint 6 éve
Ezt elhiszi valaki?Anderson is megerősítette, jó színész Newton, az biztos
www.sportingnews.com/amp/nfl/news/nfl-panthers-news-cam-newton-concussion-embellished-injury-to-buy-time-derek-anderson-saints/1t7qq8d2ukpb813cc0ppsdqrzf
Matthew99
ez amúgy jobb sztori
twitter.com/STRIVRlabs/status/950762925454577665
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ezt elhiszi valaki?www.sportingnews.com/amp/nfl/news/nfl-panthers-news-cam-newton-concussion-embellished-injury-to-buy-time-derek-anderson-saints/1t7qq8d2ukpb813cc0ppsdqrzf
Szerkesztette: r.baggio
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Késő.Oké, akkor én majd nem NERek, hanem csak nyerek 😊
Elfér itt, csak az official tippek közé nem fér már be.
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
peccvasas
rise up
skol
pecc-skol
skol és hálivúd
több mint 6 éve
Késő.Elfér itt, csak az official tippek közé nem fér már be.
több mint 6 éve
Megpróbálom én is, bár kisebb csoda kell hozzá: 😀Patriots-Titans
Steelers-Jags
Eagles-Falcons
Vikings-Saints
Titans-Jags
Vikings-Falcons
Vikings - Jags
#YOLO
több mint 6 éve
Ha még nem késő a last 8-ra leadni:Patriots-Titans
Steelers-Jags
Eagles-Falcons
Vikings-Saints
Patriots-Steelers
Saints-Falcons
Patriots - Saints
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Szerintem csak facsén némítottam életemben egyszer vkit... jah meg rémlik h régebben egy Steel fant 😀 S nem.Soldi.volt, ez nagy szó 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."