NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Még az is erősen kétséges volt, hogy egyáltalán fumbli-e, de ha már kihozták annak, akkor Jack a TO pillanatában már down by contact volt, mivel kvázi egymáson feküdtek az RB-vel. Mi a bánatos faxárt kellet volna tovább engedni??????A Jags meccs erdekes volt.Persze h hülyeség volt térdelni, de azért ezt emlegetni a Jags vereség kapcsán..
Ment a vita az eredmeny kovetoben a szabalytalansagok miatt, de nem csak azon mulott sztem.A keson elinditott jatek az nagy veszteseg illetve a felido vegen a leporgetett ora is fura volt nekem.a csapatok nem keszulnek felido elott nagy menetelesre td vagy fg erejeig?kockazat van benne de a kick off ugyis az oveke lett.
ZoliMP
Ha nem fújnak bele a Jack-playbe, akkor valószínűleg game over, és most nem ezen elmélkedünk. Szóval mivel az egy valószínűleg meccsdöntő play volt (pláne Pats ellen 😀) szerintem nem túl meglepő h ezen megy a morgás. Engem speciel az lep meg, hogy ennyire kevés volt a hiszti, én többre számítottam.. 😀
(Viszont az pozitív, hogy a bírók "örülésén" ennyire nem rágódnak sokan, ez is mutatja, hogy szakértő közönség van a fórumon 😊)
De egy turnoveres playbe belefújni az egyik legabszurdabb hiba, amit bíró elkövethet..
Igor
Hátha lesz egy sérülés, egy block in tha back, vagy miért???
több mint 6 éve
braxa88
12 534
A két legjobb edzői stáb jutott a SBba. Kiváncsi vagyok mire mennek egymással, az elején... aztán a végére ugyis a Pats nyer.rohadtizgalmas
több mint 6 éve
A Jags meccs erdekes volt.Persze h hülyeség volt térdelni, de azért ezt emlegetni a Jags vereség kapcsán..
Ment a vita az eredmeny kovetoben a szabalytalansagok miatt, de nem csak azon mulott sztem.A keson elinditott jatek az nagy veszteseg illetve a felido vegen a leporgetett ora is fura volt nekem.a csapatok nem keszulnek felido elott nagy menetelesre td vagy fg erejeig?kockazat van benne de a kick off ugyis az oveke lett.
ZoliMP
Ha nem fújnak bele a Jack-playbe, akkor valószínűleg game over, és most nem ezen elmélkedünk. Szóval mivel az egy valószínűleg meccsdöntő play volt (pláne Pats ellen 😀) szerintem nem túl meglepő h ezen megy a morgás. Engem speciel az lep meg, hogy ennyire kevés volt a hiszti, én többre számítottam.. 😀
(Viszont az pozitív, hogy a bírók "örülésén" ennyire nem rágódnak sokan, ez is mutatja, hogy szakértő közönség van a fórumon 😊)
De egy turnoveres playbe belefújni az egyik legabszurdabb hiba, amit bíró elkövethet..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 566
A Jags meccs erdekes volt.Ment a vita az eredmeny kovetoben a szabalytalansagok miatt, de nem csak azon mulott sztem.A keson elinditott jatek az nagy veszteseg illetve a felido vegen a leporgetett ora is fura volt nekem.a csapatok nem keszulnek felido elott nagy menetelesre td vagy fg erejeig?kockazat van benne de a kick off ugyis az oveke lett.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Szép dolog lenne, ha az Eagles - Vikings meccsen Folesnak és Keenumnak Jeff fisher dobná fel a pénzt 😀 Amolyan munkássága elismeréseként XD... majd Keenum Fisher jobbjára, Foles a baljára állna, és szemből mutatná hármukat a kamera.
Chargers LT
Keenum mezszáma 7-es, Folesé 9-es.
több mint 6 éve
Megvan ki vezeti majd (el) a Superbowlt.Méricskélés? Az nada. #Dezcaughtit
twitter.com/NFLFootballOps/status/953748349361979392
Sikerült az egyik legrosszabb főzebrát kiválasztani(ő méricskélt ugyebár papírral a Dallas - Oakland meccsen...). Gratula Goodell.
iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
én nem értem, hogy min is izgulnak még az emberek, az NFL is tudja jól, hogy Patriots-Vikings Super Bowl leszbaggio 🏈Komoly!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
én nem értem, hogy min is izgulnak még az emberek, az NFL is tudja jól, hogy Patriots-Vikings Super Bowl lesz| Patriots végső győzelemmel |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/0ap3000000908074/NFL-Films-Presents-The-best-shots-of-the-year
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
aki hozzám hasonlóan szereti az NFL films zenéket, és nem tudta, hogy az SB-n lejátszott, a playoffra visszatekintő highlights alatt futó zenének mi a neve:Lombardi Trophy History - David Robidoux (Spotify-on is fenn van)
több mint 6 éve
Úgy is megy fel a wc papír ára!Minden toszjátéknál egy feles, félidőben saját bebaszós lájv @Sixoval a főszerepben.végül két példányt tudtam ebből a könyvből beszerezni, melyet valamilyen módon kisorsolunk a megjelentek között
www.facebook.com/events/211730109392982/
mustaine
baggio 🏈
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Nem véletlenül írtam hogy ami kiemeli a tömegből... az összes szar 😉Javaslom a Vikings - Saints meccset. Faszságot halmoztak halomra.nem emlékszem akkora hibájára ami kiemelné negatív irányba a "tömegből", sőt nekem személy szerint kifejezetten szimpatikus volt eddig, az hogy odatett egy papirt hogy megnézze hogy first down volt e - de legalább nem kamura adta meg (ez az ún. papír alapú bíráskodás 😊 )Pl. Hochuli. Már ott tartunk, hogy ő jobb opció.Sikerült az egyik legrosszabb főzebrát kiválasztanimondj jobbat
iktriad
baggio 🏈
iktriad
davemayer
DPI ami nem volt az, DPI ami az volt de nem fújták, QB hit itt befújták másik oldalon nem és még volt egy pár agyfasz call és következetesség 0.
Toca
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Javaslom a Vikings - Saints meccset. Faszságot halmoztak halomra.nem emlékszem akkora hibájára ami kiemelné negatív irányba a "tömegből", sőt nekem személy szerint kifejezetten szimpatikus volt eddig, az hogy odatett egy papirt hogy megnézze hogy first down volt e - de legalább nem kamura adta meg (ez az ún. papír alapú bíráskodás 😊 )Pl. Hochuli. Már ott tartunk, hogy ő jobb opció.Sikerült az egyik legrosszabb főzebrát kiválasztanimondj jobbat
iktriad
baggio 🏈
iktriad
davemayer
DPI ami nem volt az, DPI ami az volt de nem fújták, QB hit itt befújták másik oldalon nem és még volt egy pár agyfasz call és következetesség 0.
több mint 6 éve
Minden toszjátéknál egy feles, félidőben saját bebaszós lájv @Sixoval a főszerepben.végül két példányt tudtam ebből a könyvből beszerezni, melyet valamilyen módon kisorsolunk a megjelentek között
www.facebook.com/events/211730109392982/
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
nem emlékszem akkora hibájára ami kiemelné negatív irányba a "tömegből", sőt nekem személy szerint kifejezetten szimpatikus volt eddig, az hogy odatett egy papirt hogy megnézze hogy first down volt e - de legalább nem kamura adta meg (ez az ún. papír alapú bíráskodás 😊 )Pl. Hochuli. Már ott tartunk, hogy ő jobb opció.Sikerült az egyik legrosszabb főzebrát kiválasztanimondj jobbat
iktriad
baggio 🏈
iktriad
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Pl. Hochuli. Már ott tartunk, hogy ő jobb opció.Sikerült az egyik legrosszabb főzebrát kiválasztanimondj jobbat
iktriad
baggio 🏈
több mint 6 éve
Sikerült az egyik legrosszabb főzebrát kiválasztanimondj jobbat
iktriad
---
több mint 6 éve
Megvan ki vezeti majd (el) a Superbowlt. twitter.com/NFLFootballOps/status/953748349361979392
Sikerült az egyik legrosszabb főzebrát kiválasztani(ő méricskélt ugyebár papírral a Dallas - Oakland meccsen...). Gratula Goodell.
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Pro Bowlra beugrók (eddig): Alex Smith, TY Hilton, Jarvis Landry, Delanie Walker, Melvin Ingram, Cameron Hayward, Joe Schobert, Davante Adamas, Doug Baldwin, Andrew Whitworth, Trai Turner, Mike Daniels, Deion Jones, Kwon Alexander, Graham Gano.Az kemény, hogy az All Pro Norwell helyett Turner mehet a Pro Bowlra. Ezekből jön le mennyire népszerűségi szavazás. A voksolók fele szerintem a nevét se hallotta még.
braxa88
Bakhtiari is 2. csapatos All Pro az egyik legjobb LT a ligában, de nem hívták még most se be.
És ez most csak két szembetűnő példa.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Pro Bowlra beugrók (eddig): Alex Smith, TY Hilton, Jarvis Landry, Delanie Walker, Melvin Ingram, Cameron Hayward, Joe Schobert, Davante Adamas, Doug Baldwin, Andrew Whitworth, Trai Turner, Mike Daniels, Deion Jones, Kwon Alexander, Graham Gano.
több mint 6 éve
Minden toszjátéknál egy feles,Akkor már az első drive közepére bebaszunk.
mustaine
több mint 6 éve
Minden toszjátéknál egy feles, félidőben saját bebaszós lájv @Sixoval a főszerepben.www.facebook.com/events/211730109392982/
Szerkesztette: mustaine
több mint 6 éve
Ha meg a Saintsről elhiszed, hogy veszélyesek lehetnek.. akkor a velük gyakorlatilag egált játszó, ám talán még kiegyensúlyozottabb Vikesról (aki hazai pályán tolhatja a SB-t), nem tudod elhinni, hogy a Pats/Jags ellen jó lehet a SB-ban? Érdekes.IgorMi benne az érdekes? Matchup.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)