NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Marha jó kis meccs volt, tisztára Seattle-feelingem volt tőle 😊én is nagyon élveztem, de a végére nagyon kijött a rutintalanság és a biztonsági játék a Jags oldaláról. a végén mondjuk nem örültem, de tényleg jó mérkőzés volt 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Willie Parker
15 387
2. kérdéskörhöz: www.patspulpit.com/2017/1/6/14153220/new-england-patriots-flag-penalty-team-nfl-regular-season
több mint 6 éve
Willie Parker
15 387
1. amúgy erre a def holding elengedésre gondoltam www.steelcityunderground.com/2017/12/18/highest-penalizing-referee-crew-misses-two-endzone-calls-steelers-patriots-game/1. Rosszul tudom a szabályt.még mindig várnám a kétes szitut, mert lehet pusztán arról van szó, hogy nem tudod jól a szabályt (csak egy tipp)meséld el kérlek a Steelers meccsen mi volt a kétes szituÉn pusztán megjegyztem, hogy ebben a szezonban furcsa. És a legyőzött ellenfelek szurkolói, de még semlegesek is érdekes módon mind észreveszik ezt. Nézz körül a fórumon. ( persze mindenki Pats hater. én spec nem gyűlölöm őket, de a bukásukért sem ejtek könnyet) Melyik más győztes csapat kapcsán vetődött fel hasonló? Én pl Broncosnál nem éreztem, h nyomták őket, pedig az én csapatom is verték.
de igen, ha mindig CSAK azt nézed mikor és mennyi "kétes szitu" volt a pats ELLEN, akkor könnyen ki fog jönni a matek, a mérhetetlen hátszél ami lassan több mint 15 éve van
ZERO_L
Nem azt mondtam, hogy ezért nyertek 15 éve. Belichick miatt nyertek 15 éve. Én azt mondtam, hogy ebben az évben látványosan veletek voltak a bírói döntések.
Szerintem érdekből, hogy legyen minél több megdönthetetlennek vélt rekord.
Fast Willie
egyébként Gronkot szívesen megkérdezném, ő mennyire érezte idén ezt a "látványosan velük voltak a bírói döntések" kérdéskörét
(kész szerencse, hogy nem akarsz összeesküvés elméleteket gyártani, mert még a végén kilyukadnánk megint Bill Gates és a fő muftik titkos társaságánál, ahol már előre le van zsírozva a végső győztes)
ZERO_L
2. Tre White likes dis
3. No comment
4. Nem éreztem ki a válaszodból a győztes fölényt...
Fast Willie
több mint 6 éve
Feltételezések és konteó helyett nézzük a tényeket.A Jags-re hét zászlót dobtak 100 yardért, a Pats-re egyet tízért.
A Pats-é egy Off. holding volt punt közben. Soha nem ismételték; az volt - 21 yard helyett 11-ről kellett indulni.
Jags: 3 pre snap szabálytalanság (false start, illegal motion, delay of game) - mocskos Pats ilyeneket nem csinált. Btw jól jelzi a Jags mentális állapotát az időkérés utáni delay of game 3rd downon.
Gronk-Church találka, talán nem volt csalás zászlót dobni.
Robinson-Wise Off. holding, sack miatt nem kérte BB. Amikor érkezett a sárga, még nem volt biztos a sack, ellenben Robinson konkrétan egy ippont dobott Wise-on.
Ramsey DPI - nyakánál húzta el a labdától Cooks-ot. Egyébként punt lett a drive vége.
Bouye DPI - sokáig jól csinálta, egy kézzel hadakozott és közben testtel terelte az oldalvonal felé, kifelé. De a végén hibázott: rátette a jobb kezét is Cooks vállára, miközben Cooks még a pályán belül volt és a labdát nézte, törekedett az elkapásra. Ha mindkét kezed az elkapón van, akkor védőként lenullázod az "ugyanannyi jogom van a labda megjátszására, mint a támadónak" konvenciót, hiszen mivel akarod megjátszani a labdát - ez nem gurulós foci, a fejjáték nem számít.
Ugyanaz a bíró, aki bedobta Bouye-ra, nem nyúlt a zsebéhez Ramsey-nél. Bouye-Cooks esetét jól látta, vele szemben voltak. Ramsey és Cook neki háttal viaskodtak, nem is ő dobta be. S hogy mennyire engedték a fizikális játékot passzoknál, az említett Hogan eseten túlmenően érdemes megnézni Westbrook INT mentő akcióját (szerelését) Gilmore ellen.
A fumble utáni sípszó meg - Jakehomer szavaival élve - textbook call volt. Maga a fumble megítélése pedig kifejezetten kedvezett a Jags-nek.
Egyetértek azzal, hogy egy bíró komoly befolyással lehet egy mérkőzés alakulására anélkül, hogy különösebben feltűnne. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy (csak) a Pats javára csalnak. Azt viszont fel nem foghatom, hogy ha ez így van, akkor miért engedik odáig fajulni az eseményeket, hogy 0-7% esélye maradjon a győzelemre a Pats-nek és 10 pontos hátrányban kelljen elkezdeniük látványosan beavatkozni/csalni.
Occam borotvája jó megoldást kínál.
(Az egész kap egy kis vajszínű árnyalatot, hogy Torrey Smith volt és jelenlegi csapatának szurkolója aggódik a Jags ellen megítélt kamu DPI miatt.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hogan ellen 3. és 11-nél elfelejtettek befújni egy egyértelmű szabálytalanságot 3–7-nél, sikerült belőle nyalnunk egy TD-t, 3–14. Semmi baj, megyünk előre.Az a 3. és 18-ra dobott kamu DPI (kivitte az embert a pályáról, de az mondjuk senkit ne érdekeljen) valójában 1. és 10 volt az ellenfél 45-öséről indítva, lett volna még két kísérletünk first downt csinálni. Melyik a kettő közül a befolyásolóbb hiba? Amikor kamura véget ér egy támadásunk, vagy amikor egy 1. kísérlet helyett második jönne?
A TD után Jack egy jó 3 yarddal a pontszerzés után kb ennyi másodperccel dobja el az embert. Nulla következménnyel ismét. Ott egy kis kakaskodás emiatt, mennek a bírók szétválasztani az embereket, majd elröhögi magát az egyik, hogy két csapattársat akar szétválasztani (két ünneplő patsest). De nyilván sokkal népszerűbb egy olyan konteó, hogy nekünk csalnak, szóval maradjon ez.
Fumble, hát én azon sem lepődtem volna meg, hogy ha a pályán született döntés nem fumble, akkor azt nem hagyják érvényben és jöhetünk az ellenfél vörös zónája közeléből. Az, hogy volt köztük kontakt (néhány) megint adja magát, ha TD, akkor valszeg így jártunk. Egyértelmű amúgy, hogy biztosan nem volt az ötvenezer kontaktból meg egyszer sem? Legyen akkor ez nagy hiba, de mondom, én azon sem lepődtem volna meg, ha nem fumble, akkor nincs változtatás. Így a pályán hozott ítélet miatt sajna már a cserére nem sok esély volt.
A meccs végi holding tényleg az volt, nekem úgy rémlett, hogy a first down vonala után, de valóban nem. Így 1. és 10 helyett a jó ítélet 3. és 14 lett volna 1.5 perccel a vége előtt. Rossz döntés.
Gilmore zseniális védést mutatott be, de sajna, ha az a passz egy 2 yarddal hosszabb, akkor TD és kapaszkodhatunk megint. Szerencsére azt aluldobta kicsit Bortles, szerintem az nagyobb hiba volt, mint egy holding, de attól még be kellett volna dobni. Ez nem jelenti azt, hogy 3. és 14-re ne tudtunk volna egy kicsit haladni még, és hogy a punt után TD-t kapunk és kizúgunk, de benne lett volna az esély.
Marha jó kis meccs volt, tisztára Seattle-feelingem volt tőle 😊
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Akkor jó volt a megérzés, köszönöm! 😊abszolúte az 😊ijeneket....sutianapMár többször kérdezni akartam, most témától függetlenül, hogy ezek a helyesírási hibák nálad mindig direktek és polgárpukkasztások jól gondolom? A nagyon régi brigád biztosan tudja, de én a 7-8 évemből úgy a közepén inaktívkodtam egy kicsit és ez nagyon érdekel 😀
kristóf17
JSanyo
több mint 6 éve
abszolúte az 😊ijeneket....sutianapMár többször kérdezni akartam, most témától függetlenül, hogy ezek a helyesírási hibák nálad mindig direktek és polgárpukkasztások jól gondolom? A nagyon régi brigád biztosan tudja, de én a 7-8 évemből úgy a közepén inaktívkodtam egy kicsit és ez nagyon érdekel 😀
kristóf17
több mint 6 éve
ijeneket....sutianapMár többször kérdezni akartam, most témától függetlenül, hogy ezek a helyesírási hibák nálad mindig direktek és polgárpukkasztások jól gondolom? A nagyon régi brigád biztosan tudja, de én a 7-8 évemből úgy a közepén inaktívkodtam egy kicsit és ez nagyon érdekel 😀
több mint 6 éve
Komolyan vehető, ha nem írnátok blődliségeket. De ijeneket én is tudok:Itt kb. mindenki tényként kezeli, hogy a Jack fumble visszahordás TD lett volna, és akkor 1.000.000%, hogy a Jax nyer, miért is?Nem a Clevelandről van szó... ha nem tennél ilyeneket bele, jóval komolyabban vehető lenne a hsz.
- ha videózás után sem találnak egyértelmű bizonyítékot NY-ba, hogy nem down by contact.
- és ha utolérik?
- és ha megbotlik?
- és ha egy méterrel a célterület előtt ünneplésként leejti a labdát?
- miért ne nyerhetett volna azt követően a pats?
- miért ne dobott volna Bortles a végén egy pick6-et?
- Atlanta ellen mennyi volt az esély, hogy visszajöjjenek?
Pari
Az egyetlen kérdés jogos, hogy ki érte volna utol/állíthatta volna meg - a videó alapján ez kb Fleming (71), Andrews (60) vagy Brady.. egyik sem túl reális, pláne hogy Fleming mögötte volt, Andrews nem futott, Bradyt meg ismerjük milyen fizikális..
A skill playerek sehol nem voltak, és Jacknek kb 45-50 yardot kellett volna futni..
A comebackre természetesen még ekkor is van esély, én speciel ezért írtam azt, hogy "valószínűleg game over"
Ez mondjuk min 95% nálam (16 v 17 pont előny 13:35-tel a vége előtt, kb. ezt az esélyt írta volna az ESPN is...)
Persze lehet Atlantázni is, de amikor 1:1000 gyakorisággal megtörténő meccsekkel jössz, akkor szerintem az elég furcsa hozzáállás..
Igor
mivanha
-DionLewis nem hátbafejeli a blokkolóját, hanem elhúz mellette TDre
-a visszanézés nem adja oda a labdát a Jaxnek, mert ha a sisakhoz szorított labda birtoklás, akkor a combhoz szorított is lehet fiftififti
-ha a sípszó miatt kiengedett játékost telibevernek és ott marad? Ha vége a játéknak a frásznak kell elrohanni a labdával?
-pölö addigra nincs Csörcs mer targeting miatt lezavarták?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
melyik az nfl legtrumpistább csapata? a térdelések miatt melyik demográfiai csoportból vesztették a legtöbb nézőt? naugye 😉Mindenki tudja, hogy Goodell kedvenc csapata a Patriots, kár az ilyeneken meglepődni...meséld el kérlek a Steelers meccsen mi volt a kétes szituÉn pusztán megjegyztem, hogy ebben a szezonban furcsa. És a legyőzött ellenfelek szurkolói, de még semlegesek is érdekes módon mind észreveszik ezt. Nézz körül a fórumon. ( persze mindenki Pats hater. én spec nem gyűlölöm őket, de a bukásukért sem ejtek könnyet) Melyik más győztes csapat kapcsán vetődött fel hasonló? Én pl Broncosnál nem éreztem, h nyomták őket, pedig az én csapatom is verték.
de igen, ha mindig CSAK azt nézed mikor és mennyi "kétes szitu" volt a pats ELLEN, akkor könnyen ki fog jönni a matek, a mérhetetlen hátszél ami lassan több mint 15 éve van
ZERO_L
Nem azt mondtam, hogy ezért nyertek 15 éve. Belichick miatt nyertek 15 éve. Én azt mondtam, hogy ebben az évben látványosan veletek voltak a bírói döntések.
Fast Willie
Black_Adder
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Itt kb. mindenki tényként kezeli, hogy a Jack fumble visszahordás TD lett volna, és akkor 1.000.000%, hogy a Jax nyer, miért is?Nem a Clevelandről van szó... ha nem tennél ilyeneket bele, jóval komolyabban vehető lenne a hsz.
- ha videózás után sem találnak egyértelmű bizonyítékot NY-ba, hogy nem down by contact.
- és ha utolérik?
- és ha megbotlik?
Pari
Az egyetlen kérdés jogos, hogy ki érte volna utol/állíthatta volna meg - a videó alapján ez kb Fleming (71), Andrews (60) vagy Brady.. egyik sem túl reális, pláne hogy Fleming mögötte volt, Andrews nem futott, Bradyt meg ismerjük milyen fizikális..
A skill playerek sehol nem voltak, és Jacknek kb 45-50 yardot kellett volna futni..
A comebackre természetesen még ekkor is van esély, én speciel ezért írtam azt, hogy "valószínűleg game over"
Ez mondjuk min 95% nálam (16 v 17 pont előny 13:35-tel a vége előtt, kb. ezt az esélyt írta volna az ESPN is...)
Persze lehet Atlantázni is, de amikor 1:1000 gyakorisággal megtörténő meccsekkel jössz, akkor szerintem az elég furcsa hozzáállás..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ezek nagy része amúgy teljesen megérdemli, de ettől függetlenül számomra még mindig vicces, mennyien vannak 😀Pro Bowlra beugrók (eddig): Alex Smith, TY Hilton, Jarvis Landry, Delanie Walker, Melvin Ingram, Cameron Hayward, Joe Schobert, Davante Adamas, Doug Baldwin, Andrew Whitworth, Trai Turner, Mike Daniels, Deion Jones, Kwon Alexander, Graham Gano.+Derek Carr, Roosevelt Nix, Jack Doyle, Russell Okung, Yannick Ngakoue, Kevin Byard, Brynden Trawick (ST), Jared Goff, Jason Witten, Kyle Rudolph, Joe Staley, Larry Warford, Michael Bennett, Linval Joseph, Thomas Davis, Keanu Neal, Harrison Smith,
braxa88
braxa88
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Nem arról van szó, hogy ne untatna a konstans Pats siker. Hogyne untatna. A hátam közepére se kívánom már az egészet. De ez ilyen. Én pl. Federer fan vagyok. Szétnyerte már magát a pali, én mégsem tudom megunni, ha nyer. De teljesen természetes, hogy a világ nem Federer fan részének viszont már teljesen elege van belőle, szeretne valaki mást nyerni látni.Ez a legjobb szó tényleg hogy unalmas. Szinte minden évben letarolják az AFC-t övék a 1st seed és kb egy komoly PO meccsel mennek is az SB-be pont mint idén. A többi csapat meg akár vért izzadva küzdi be magát a PO-ba aztán a PO-ban eldöntik, hogy ki kaphat ki a Patstől. Ez nem a Pats hanem a túlzott dominancia ellen van. Ha az ember nem olyan szerencsés, hogy a "Birodalom" szurkolója valamelyik sportágban akkor ez rontja a sportélményt, elvész az izgalom. Most épp megy a kézi eb és a franciákat is unom már, pedig ott már kb a generációváltás is szinte megvan szóval lehet még őket nézni egy darabig.
Megjegyzem, nekem nagyobb bajom van azzal, hogy hol vannak a riválisok? Kb. mint amikor se Nadal, se Djokovics, se senki. Nem az igazi. Ez lenne a történelem legjobb franchise-a, amelyik egy félkész Titans-on / Mariota-n meg három csere QB-n keresztül gyűrűt nyerhet? Meh.... Gyűjtsék be, aztán lépjünk tovább.
peterk2005
Az egész fenti dolog pedig generálja és erősíti magát azzal, hogy ők minidig ott vannak, de a PO csapatok jó része pedig cserélődik évről-évre és lassan már tényleg kezd "behozhatatlanná" válni a rutin adta előnyük is, ami a szoros meccsek eldöntésében fontos.
Az ellenfelekről meg nem tehetnek persze. A KC sem miattuk kapott ki (ha elfogadjuk, hogy nehezebb lett volna ellenük) és a Wentz se miattuk fog hiányozni. Ezt senki nem írja fel sehova és engem sem érdekelne egy cseppet sem Pats szurkolóként.
Nincs mese meg kell várni míg BB visszavonul vagy Brady kiég, hogy visszakapjuk az NFL-t 😀
Szerkesztette: Gorcsev
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Itt kb. mindenki tényként kezeli, hogy a Jack fumble visszahordás TD lett volna, és akkor 1.000.000%, hogy a Jax nyer, miért is?1: elég egyszer megnézni, és látható hogy a labdabirtoklás pillanatában volt köztük 2 méter, amikor hozzáért white még nem birtokolta a labdát. (PIT elvett TD alapján mondom hogy ez nem birtoklás)
- és ha utolérik?
- és ha megbotlik?
Pari
2.: igen, valószínű hogy utolértek volna a falemberek egy volt futót, úgy hogy az összes skill playa a pálya túloldalán volt :d , + ott volt colvin blokkolni.
3.: dobhatott volna pick sixet, nyerhetett volna a pats, de sokkal rosszabb esélyekkel mint így, hogy elvettek egy ekkora lehetőséget az ellenféltől.
4.: emellett ott a bouye DPI, 3. és 18-nál, mikor a receiver és a CB kölcsönösen lökdösi a másikat, ami benne van, a WR elhagyja a pályát, és repül a zászló hogy DPI. Ezek számomra megmagyarázhatatlan dolgok.
de ez volt az utolsó kommentem az esettel kapcsolatban, mert úgy látom fölösleges. Látom hogy Fekete, hiába mondjátok hogy Fehér...
Mert biztos jó volt a félidei beszélgetés, Brady és BB is nagy mágus, ez vitathatatlan, éppen ezért nem kellene nekik bírói segítség. Ami volt.
különbség: Ha az eagles részlehajlással nyerne a superbowlban, én legalább elismerném.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mindenki tudja, hogy Goodell kedvenc csapata a Patriots, kár az ilyeneken meglepődni...meséld el kérlek a Steelers meccsen mi volt a kétes szituÉn pusztán megjegyztem, hogy ebben a szezonban furcsa. És a legyőzött ellenfelek szurkolói, de még semlegesek is érdekes módon mind észreveszik ezt. Nézz körül a fórumon. ( persze mindenki Pats hater. én spec nem gyűlölöm őket, de a bukásukért sem ejtek könnyet) Melyik más győztes csapat kapcsán vetődött fel hasonló? Én pl Broncosnál nem éreztem, h nyomták őket, pedig az én csapatom is verték.
ZERO_L
Fast Willie
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
- Atlanta ellen mennyi volt az esély, hogy visszajöjjenek?espn win probability-je szerint 0.3% (28-3-nál 3. negyed közepén), a jaguars is 91%-on volt a 3&18 előtt
Pari
több mint 6 éve
Itt kb. mindenki tényként kezeli, hogy a Jack fumble visszahordás TD lett volna, és akkor 1.000.000%, hogy a Jax nyer, miért is?- ha videózás után sem találnak egyértelmű bizonyítékot NY-ba, hogy nem down by contact.
- és ha utolérik?
- és ha megbotlik?
több mint 6 éve
Duff
3 133
Egy jobb csapatnak egy ilyen hosszú meccsen mindig van elég play/drive, hogy pár bírói tévedést korrigáljon.Miért kéne az egyik csapat számára kötelezőnek lennie, hogy pár bírói tévedést korrigáljon? Nem az a feladata. A Jags pont annyit adott ki magából, hogy fair körülmények között legyőzze az ellenfelét, csak elvettek tőlük 7 pontot, aztán a mittudomén hány yardos kamu DPI-vel meg összehoztak az ellenfélnek egyet.
Ha Jack labdaszerzése 4 TD fórnál van számít?
Ha a 4. negyed kb. 6 db. three and out drivejából sikerül legalább egyben TD-t szerezni számít?
Ha Bortles passza kicsit pontosabb és nem tudja Gilmore leütni számít?
Nem valószínű.
Kikaptunk mert jobb volt a Pats.
Bírózni, kifogást keresni mindkét résztvevő teljesítményét egyaránt degradálja, lekicsinyli. Tiszteletlenség.
Valamint nem mutat előre sem.
Amit én baszok el, azt ki tudom javítani.
Ha az én hibám, akkor tudok törekedni, hogy jobb legyek. Az előremutató.
Vinnyogni, nyavajogni nem.
Sobri Jóska
Ha az egyik csapat számára 4 TD-t téved a bírói kar, akkor a másiknak 28 pontnyi tévedést kéne korrigálnia, merthogy van rá elég play/drive és el van intézve?
Szokásosan túltolod az idealista marhaságot.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Pro Bowlra beugrók (eddig): Alex Smith, TY Hilton, Jarvis Landry, Delanie Walker, Melvin Ingram, Cameron Hayward, Joe Schobert, Davante Adamas, Doug Baldwin, Andrew Whitworth, Trai Turner, Mike Daniels, Deion Jones, Kwon Alexander, Graham Gano.+Derek Carr, Roosevelt Nix, Jack Doyle, Russell Okung, Yannick Ngakoue, Kevin Byard, Brynden Trawick (ST), Jared Goff, Jason Witten, Kyle Rudolph, Joe Staley, Larry Warford, Michael Bennett, Linval Joseph, Thomas Davis, Keanu Neal, Harrison Smith,
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
hangolódásra a SB XXXIX:www.youtube.com/watch?v=CFN8s_UpxJI&disable_polymer=true
több mint 6 éve
egy valamit magyarázz meg:Mert ez van leírva nekik a kézikönyvükbe. Ha két földön fekvő játékos között történik a fumble (recovery), akkor automatikusan down by contact az ítélet.
Mi indokolja, hogy egy kétes szituációban belefújjanak a bírók, mikor még játékban a labda, annak tudatában, hogy van videóbíró, és ha véletlen tévednek vissza lehet vonni. eaglesmcnabb
Ha visszanézed Jack nem azért "hisztizik", mert leállították a visszahordást. Elsőre azt hitte, hogy nem adták meg a fumble-t, aztán látja, hogy a bírók nekik előre mutogatnak; el is kezd pacsizni a társaival.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
ozibozi
17 183
A csillagok nem úgy álltak...
több mint 6 éve
Megmagyarázom, csak mert tudom, hogy megérted:Akkor ide is beírom:egy valamit magyarázz meg:
Nem a bírók miatt kaptunk ki.
Egy jobb csapatnak egy ilyen hosszú meccsen mindig van elég play/drive, hogy pár bírói tévedést korrigáljon.
Ha Jack labdaszerzése 4 TD fórnál van számít?
Ha a 4. negyed kb. 6 db. three and out drivejából sikerül legalább egyben TD-t szerezni számít?
Ha Bortles passza kicsit pontosabb és nem tudja Gilmore leütni számít?
Nem valószínű.
Kikaptunk mert jobb volt a Pats.
Bírózni, kifogást keresni mindkét résztvevő teljesítményét egyaránt degradálja, lekicsinyli. Tiszteletlenség.
Valamint nem mutat előre sem.
Amit én baszok el, azt ki tudom javítani.
Ha az én hibám, akkor tudok törekedni, hogy jobb legyek. Az előremutató.
Vinnyogni, nyavajogni nem.
Sobri Jóska
Mi indokolja, hogy egy kétes szituációban belefújjanak a bírók, mikor még játékban a labda, annak tudatában, hogy van videóbíró, és ha véletlen tévednek vissza lehet vonni.
Mert szerintem semmi nem indokolta a sípot, és ez egyértelműen a jaxet sújtotta.
mert pké, be lehet nézni egy DPI-t, egy, vagy két holdingot, benne van, de ennek a sípnak konkrétan semmi értelme nem volt.
eaglesmcnabb
Mert így gondolták helyénvalónak.
Tévedtek? Meglehet.
De attól még megtörtént.
És ezt követően egy csapatnak ezzel a valósággal (ahol nem jött a TD, +6 vagy +7 pont) kell kalkulálnia. Kötelezően.
Nem az összes érvem.Ha pl. egy DPI akadályoz meg egy meccsvégi saját térfélről negyedikre dobott hail maryt az endzoneban, akkoris jobb a 15 yard?Szerinted a meccsvégi negyedikre dobott hail mary-re kellene a szabály kihegyezni? Mert ha ez az összes érved ellene, akkor erről van szó.
Végülis négyszer csak nem fújják be....
Sobri Jóska
Ebben a játékban nincs igazán komoly büntetés. Nincs kiállítás, nincs labdavesztés foul miatt, stb. Ha az említett utolsó downos hail maryben az irányító térdét szétrakétázzák, akkor 15 yard a bünti. Ha beugranak másodpercekkel előtte, és látványosan, szándékosan, sérülésre menve rakétázzák szét, akkor is ennyi. Legfeljebb az elkövetőt küldik még le, de feljöhet helyette más. A DPI spot foulként egyszerűen aránytalanul súlyosan büntet.
peterk2005
Írtam egy egyedi példára vonatkozó kérdést, hogy amíg nem változtatják meg, mi lehet a magyarázata annak, hogy így van. De azt, hogy miért van így, mi a pontos oka, esetleg célja, netalántán értelme, azt se én, se más nem tudhatja a szabályalkotón kívül.
Mert te igazán tudhatnád, hogy egy adott szabály relevanciája nincs semmiféle kapcsolatban a szabályalkotók akaratán kívül semmi mással.
Egy döntés, és a következő szezontól 15 yard a DPI, vagy azonnali kizárás 2 playre, esetleg plusz egy kísérlet, és lesz 5.kísérlet is ilyen driveokban, vagy 20 fekvőtámasz, vagy nyilvános golyó általi kivégzés. Bármi lehet, de most ez a büntetése. Ennek ismeretében dönt a csapat támadórészlege, a védők, a játékvezetők, hogy mit tesz, nem tesz egy adott játék során.
Az lenne a sokkal kaotikusabb, ha egy adott eseménysornak többfajta kimenetele lenne lehetséges szubjektív megítélés alapján.