NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
De más a helyzet, ha a mi Bolt-unk már nem is igazán jó, elrontja a felkészülését, alig megy 10mp alá ... de még mindig könnyedén nyer. Mert éppen mindenki "kihalt" mellőle, a régi ellenfelek eltűntek, sérültek, az újak meg még fiatalok. Az már nem izgalmas.
peterk2005
És ki ezért a felelős?
Kit hibáztatsz, hogy van aki kikopott, van aki még nem nőtt fel?
Azt a -szerinted- egyetlent, aki még úgy-ahogy hozza amire képes?
Nem azokat, akik miatt nem tudsz jól szórakozni, izgulni?
A fenti logikád mentén maximálisan Bolt "érdemli" az olimpiai aranyat.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
No team converted more first downs via penalties (50) than the Patriots. No team recorded more automatic first downs (43). No team gained more yards on defensive pass interference (355). Only four clubs drew more PI calls than the Pats
Fast Willie
ne haragudj már de ez mire bizonyíték?
gondolom nálad a kosárlabdában is az a legjobb játékos aki a legtöbb pontot dobja

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Aztán ha működik a rendszer, például a támadóknál, akkor hiába nincs itt a liga történetének 2. legjobb elkapója, a liga legjobb futója, egyik legjobb fala és irányítója, akkor is jobb a támadósor. Ez van sajna
Wyatt
Ez önmagában nem sajna, sőt, így van jól. Ha valaki kitalál valami újat amit a többi nem tud követni, az meg is érdemli a sikert. Ha Usain Bolt agyonnyeri magát, az úgy van jól. Sokaknak persze egy idő után elegük lesz, hogy mindig ő nyer, de ettől még a teljesítménye korszakos, megérdemli. A sportágnak is az tesz jót, ha ő nyer.

De más a helyzet, ha a mi Bolt-unk már nem is igazán jó, elrontja a felkészülését, alig megy 10mp alá ... de még mindig könnyedén nyer. Mert éppen mindenki "kihalt" mellőle, a régi ellenfelek eltűntek, sérültek, az újak meg még fiatalok. Az már nem izgalmas.

A 2014-es playoffra és győzelemre tudtam csettinteni. Amögött olyan teljesítmény volt, amire lehetett is. Végig a playoffban. A Pats is és Brady is nagyszerűt művelt, ahogy a Hawks is, a Ravens is, stb. 2015-ben a sérüléssel súlytott Steelersen kívül a többi a div roundtól kezdve már kifejezetten jó playoff futballt csinált. Tavalyra viszont sokat romlott a helyzet. Unalmas lett az idény, egyedül a Falcons feltámadása és a döntő őrülete lett emlékezetes. Utóbbi - valljuk be - a hihetetlensége és nem a színvonal miatt. Ahhoz a sose látott főnixi feltámadáshoz nagyon kellett, hogy a Falcons előbb újrarakja a tüzet, majd addig toszogassa két kézzel a madarat, amíg végül tényleg szárnyra kapott.

Idén pedig... Tulajdonképpen ezt a szezont elrontotta Belichick. A védelmet szétkergette, majd középszerrel úgy ahogy befoltozta, de ez nem egy championship team. Se offense, se defense. Ez egy eléggé középszerű csapat, amelyik így is a többi fölé nőtt. Brady ugyan idén lesz MVP, de valójában az ő teljesítménye sincs sehol mondjuk a 2014 évihez képest. A másik csapat amelyik jó lehetett volna - a Steelers -
is fejreállt, a többi meg vagy még felkészületlen, vagy lesérült a QB-ja, vagy olyan hullámvasutat mutat, ami egy jobb évben biztos, hogy nem emelné ki őket. (A Saints-t sajnálom, bennük láttam egyedül idén valamit.) Egyszerűen elfogyott mindenki, vagy még nem nőtt fel. Ez egy NFL másodosztály lett idén, amit a másodosztályból éppen felül kilógó Pats fog nyerni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Egy érdekes összefoglaló, hogy az SB starterek annak idején hány csillagos recruitok voltak közép suliban. Erősen dominál az Eagles.
 www.sbnation.com/college-football-recruiting/2018/1/23/16920720/super-bowl-2018-patriots-eagles-high-school-recruiting-ratings
Pari
Hát ez nagyjából sok csapatnál várható lenne szerintem. Lehet, hogy még durvább lenne, ha azokat néznék meg, átlagosan hol keltek el a drafton a játékosok (aminek mondjuk több vonatkozása van még mindig, mint annak, hogy középsulisként mire tartottak valakit). Ez már önmagában lehetne csak abból is, hogy 1x éve kb mindig csak a körök végén jövünk, vagy egyáltalán nem, mert épp egy-egy pickünk elmegy a ligának. DMC-ék talán a Seahawks elleni döntő előtt hangoltak úgy, hogy őket senki sem akarta. Mindenki hagyta, hogy más csapaté legyenek.

Aztán ha működik a rendszer, például a támadóknál, akkor hiába nincs itt a liga történetének 2. legjobb elkapója, a liga legjobb futója, egyik legjobb fala és irányítója, akkor is jobb a támadósor. Ez van sajna
Wyatt
Helm-nek volt errol egy erdekes kommentje a raiders topikba, de meg log a befejezessel😊
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy érdekes összefoglaló, hogy az SB starterek annak idején hány csillagos recruitok voltak közép suliban. Erősen dominál az Eagles.
 www.sbnation.com/college-football-recruiting/2018/1/23/16920720/super-bowl-2018-patriots-eagles-high-school-recruiting-ratings
Pari
Hát ez nagyjából sok csapatnál várható lenne szerintem. Lehet, hogy még durvább lenne, ha azokat néznék meg, átlagosan hol keltek el a drafton a játékosok (aminek mondjuk több vonatkozása van még mindig, mint annak, hogy középsulisként mire tartottak valakit). Ez már önmagában lehetne csak abból is, hogy 1x éve kb mindig csak a körök végén jövünk, vagy egyáltalán nem, mert épp egy-egy pickünk elmegy a ligának. DMC-ék talán a Seahawks elleni döntő előtt hangoltak úgy, hogy őket senki sem akarta. Mindenki hagyta, hogy más csapaté legyenek.

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Nagyon unalmas már ez a téma.

több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
No team converted more first downs via penalties (50) than the Patriots. No team recorded more automatic first downs (43). No team gained more yards on defensive pass interference (355). Only four clubs drew more PI calls than the Pats
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Azt kívánom, h egyszer a csapatom is lehozzon egy makulátlan meccset, ahol a bírók nem látnak kivetnivalót. Majd várom az ellenfelek reakcióit😁
Fast Willie
majd ha lesz egy keményebb kezű edzőtök, akkor esetleg, addig marad a "család" meg a sorozatos outcoaching...

talán nem véletlen, hogy idén is és már a playoff történetében is volt olyan meccsünk amikor csak 1 büntetést szedett be a csapat

twitter.com/NFLResearch/status/955223352737697793

tudom-tudom, ez is csak arra bizonyíték, hogy már hosszú évek óta tart a bírói hátszél

twitter.com/chatham58/status/955468286946414592

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Az ilyen dumákért hiszem azt h Te maga Soldi is vagy!
Tisztára mint a Harcosok klubja!
steelwolf
Tegnap nagyon elemében volt Sobri😊
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Egy jobb csapatnak egy ilyen hosszú meccsen mindig van elég play/drive, hogy pár bírói tévedést korrigáljon.
Ha Jack labdaszerzése 4 TD fórnál van számít?
Ha a 4. negyed kb. 6 db. three and out drivejából sikerül legalább egyben TD-t szerezni számít?
Ha Bortles passza kicsit pontosabb és nem tudja Gilmore leütni számít?
Nem valószínű.
Kikaptunk mert jobb volt a Pats.
Bírózni, kifogást keresni mindkét résztvevő teljesítményét egyaránt degradálja, lekicsinyli. Tiszteletlenség.
Valamint nem mutat előre sem.
Amit én baszok el, azt ki tudom javítani.
Ha az én hibám, akkor tudok törekedni, hogy jobb legyek. Az előremutató.
Vinnyogni, nyavajogni nem.
Sobri Jóska
Miért kéne az egyik csapat számára kötelezőnek lennie, hogy pár bírói tévedést korrigáljon? Nem az a feladata. A Jags pont annyit adott ki magából, hogy fair körülmények között legyőzze az ellenfelét, csak elvettek tőlük 7 pontot, aztán a mittudomén hány yardos kamu DPI-vel meg összehoztak az ellenfélnek egyet.

Ha az egyik csapat számára 4 TD-t téved a bírói kar, akkor a másiknak 28 pontnyi tévedést kéne korrigálnia, merthogy van rá elég play/drive és el van intézve?

Szokásosan túltolod az idealista marhaságot.
Duff
Nem kell.
De ha egy csapat jobb, akkor korrigál.
Százvalahány playt játszik egy csapat a 60 perc alatt, mindegyikből szerezhető pont.

Nézd a következőképpen:
Szerintem a Jax a legjobb csapat, más szerint az Eagles vagy a Pats vagy a Steelers vagy az Atlanta vagy a Hawks.
Rengeteg ember, rengeteg vélemény, rengeteg logikus érv.
Hogy lehet eldönteni, hogy mégis kinek van igaza?
Hát rendezni kell egy bajnokságot, azonos feltételekkel (mindenki ugyanannyiből gazdálkodik, mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, stb.), és amelyik csapat a végén nyer, az a legjobb.
Ezt akceptáljuk, és a következő évben a következő bajnokságban kiderül, hogy még mindig ők e a legjobbak, vagy valaki más.
Elég egyszerű.
Természetesen ezt a fajta döntési metodikát is meg lehet kérdőjelezni, ha mi, laikusok tesszük, akkor visszajutunk oda, hogy rengeteg vélemény, rengeteg logikus érv, és nincs egzakt módszer, hogy megmérjük ki a legjobb.
Ha az érintettek, tulajdonosok kérdőjelezik meg, akkor a következő bajnokságban nem indulnak, vagy igyekeznek megváltoztatni a keretrendszereket.
Amióta szabályok szerint rendeznek megmérettetéseket, azóta nyíg a vesztes vagy annak szurkolója, hogy csalás történt. Ilyen az emberi természet.
Nem vezet sehova, mégis nyígnak.
Sobri Jóska
Az ilyen dumákért hiszem azt h Te maga Soldi is vagy!
Tisztára mint a Harcosok klubja!
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Itt kb. mindenki tényként kezeli, hogy a Jack fumble visszahordás TD lett volna, és akkor 1.000.000%, hogy a Jax nyer, miért is?
- ha videózás után sem találnak egyértelmű bizonyítékot NY-ba, hogy nem down by contact.
- és ha utolérik?
- és ha megbotlik?
- és ha egy méterrel a célterület előtt ünneplésként leejti a labdát?
- miért ne nyerhetett volna azt követően a pats?
- miért ne dobott volna Bortles a végén egy pick6-et?
- Atlanta ellen mennyi volt az esély, hogy visszajöjjenek?
Pari
Nehogy már védd őket baszod!!!! 😊

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Hát rendezni kell egy bajnokságot, azonos feltételekkel Sobri Jóska
persze, bajnokságot... mikor egy meccset se sikerül...
eaglesmcnabb
Szerinted.
Nem hallottam, hogy ebben a bajnokságban bármelyik csapat, tulajdonos, vezetőség tiltakozott volna akár csak egyetlen meccs kimenetele miatt befolyásoltság, csalás, részrehajlás miatt.
Lehet azért, mert nem volt ilyen...
Sobri Jóska
családok ezrei hallgatják el a családon belüli erőszakot, attól még létezik
eaglesmcnabb
Ahogy az UFO-król is rengeteg adatot eltitkolnak a kormányzatok, vagyis léteznek a Földön bóklászó idegen lények? 😊
Kicsit összeesküvéselméletes érvelés valaminek a meglétét azzal bizonyítani, hogy eltitkolják, elhallgatják.
Olyan, mint Soldi érvelése, hogy vesztettünk, tehát jobbak vagyunk. 😉

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
eaglesmcnabb
Szerinted.
Nem hallottam, hogy ebben a bajnokságban bármelyik csapat, tulajdonos, vezetőség tiltakozott volna akár csak egyetlen meccs kimenetele miatt befolyásoltság, csalás, részrehajlás miatt.
Sobri Jóska
családok ezrei hallgatják el a családon belüli erőszakot, attól még létezik

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
eaglesmcnabb
Szerinted.

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jó ez a fórum. A Pats topicban a ki a jó fan, ki a rossz fan a téma, itt pedig a Pats meccs menetét elemezzük. Csak, hogy minden a helyén legyen. 😊
peterk2005
Két meccs volt a hétvégén.
Egy tükörsima meg egy Pats.
Mit kéne elemezni?
Sobri Jóska
Öregszel Jóska, fuss neki még egyszer a mondatnak 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Jó ez a fórum. A Pats topicban a ki a jó fan, ki a rossz fan a téma, itt pedig a Pats meccs menetét elemezzük. Csak, hogy minden a helyén legyen. 😊
peterk2005
Mit kéne elemezni?
Sobri Jóska
Becsapós kérdés - egyiket se.
A Pats meccsét nem szabad, a tükörsimát meg minek? 😊

*activates inner baggio*

Elemezd a Shrine Gamet 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Jó szemezgetést mindenkinek 😊:

www.nflpenalties.com/
Fast Willie
Againts count - 10. Chicago és a 31 Giants között 24 zászló a diffi, mi annyit egy meccsen termelünk...(najó kicsit túloztam, csak 23 a rekordunk!)

Szerkesztette: Pari
több mint 6 éve
peterk2005
Mit kéne elemezni?

több mint 6 éve

több mint 6 éve
ijeneket....sutianap
Már többször kérdezni akartam, most témától függetlenül, hogy ezek a helyesírási hibák nálad mindig direktek és polgárpukkasztások jól gondolom? A nagyon régi brigád biztosan tudja, de én a 7-8 évemből úgy a közepén inaktívkodtam egy kicsit és ez nagyon érdekel 😀
kristóf17
abszolúte az 😊
JSanyo
Azzal kiegészítve, hogy nem akar polgárpukkasztani, nála ez egyszerűen a művészi szabadság kifejeződése 😀

több mint 6 éve
Egy jobb csapatnak egy ilyen hosszú meccsen mindig van elég play/drive, hogy pár bírói tévedést korrigáljon.
Ha Jack labdaszerzése 4 TD fórnál van számít?
Ha a 4. negyed kb. 6 db. three and out drivejából sikerül legalább egyben TD-t szerezni számít?
Ha Bortles passza kicsit pontosabb és nem tudja Gilmore leütni számít?
Nem valószínű.
Kikaptunk mert jobb volt a Pats.
Bírózni, kifogást keresni mindkét résztvevő teljesítményét egyaránt degradálja, lekicsinyli. Tiszteletlenség.
Valamint nem mutat előre sem.
Amit én baszok el, azt ki tudom javítani.
Ha az én hibám, akkor tudok törekedni, hogy jobb legyek. Az előremutató.
Vinnyogni, nyavajogni nem.
Sobri Jóska
Miért kéne az egyik csapat számára kötelezőnek lennie, hogy pár bírói tévedést korrigáljon? Nem az a feladata. A Jags pont annyit adott ki magából, hogy fair körülmények között legyőzze az ellenfelét, csak elvettek tőlük 7 pontot, aztán a mittudomén hány yardos kamu DPI-vel meg összehoztak az ellenfélnek egyet.

Ha az egyik csapat számára 4 TD-t téved a bírói kar, akkor a másiknak 28 pontnyi tévedést kéne korrigálnia, merthogy van rá elég play/drive és el van intézve?

Szokásosan túltolod az idealista marhaságot.
Duff
Nem kell.
De ha egy csapat jobb, akkor korrigál.
Százvalahány playt játszik egy csapat a 60 perc alatt, mindegyikből szerezhető pont.

Nézd a következőképpen:
Szerintem a Jax a legjobb csapat, más szerint az Eagles vagy a Pats vagy a Steelers vagy az Atlanta vagy a Hawks.
Rengeteg ember, rengeteg vélemény, rengeteg logikus érv.
Hogy lehet eldönteni, hogy mégis kinek van igaza?
Hát rendezni kell egy bajnokságot, azonos feltételekkel (mindenki ugyanannyiből gazdálkodik, mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, stb.), és amelyik csapat a végén nyer, az a legjobb.
Ezt akceptáljuk, és a következő évben a következő bajnokságban kiderül, hogy még mindig ők e a legjobbak, vagy valaki más.
Elég egyszerű.
Természetesen ezt a fajta döntési metodikát is meg lehet kérdőjelezni, ha mi, laikusok tesszük, akkor visszajutunk oda, hogy rengeteg vélemény, rengeteg logikus érv, és nincs egzakt módszer, hogy megmérjük ki a legjobb.
Ha az érintettek, tulajdonosok kérdőjelezik meg, akkor a következő bajnokságban nem indulnak, vagy igyekeznek megváltoztatni a keretrendszereket.
Amióta szabályok szerint rendeznek megmérettetéseket, azóta nyíg a vesztes vagy annak szurkolója, hogy csalás történt. Ilyen az emberi természet.
Nem vezet sehova, mégis nyígnak.

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Jó szemezgetést mindenkinek 😊:

www.nflpenalties.com/
Fast Willie
seattleben nincs 1000yardos skillplayer, de van 1000yardos (1342) penalty 😀
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Marha jó kis meccs volt, tisztára Seattle-feelingem volt tőle 😊
Wyatt
én is nagyon élveztem, de a végére nagyon kijött a rutintalanság és a biztonsági játék a Jags oldaláról. a végén mondjuk nem örültem, de tényleg jó mérkőzés volt 😊
Löfli
Szerintem ez nem feltétlenül rutintalanság volt, egyszerűen elfáradtak. A második félidőben rengeteget voltak a pályán, a negyedik negyedre elfogytak.

Az meg, hogy az offense tulajdonképpen a teljes 15 percben nem tudott egy tapodtat sem haladni és egyből visszaadogatta a labdát a Patsnek, hát... Pont az az apró kis segítség kellett volna, hogy mondjuk Jack turnoveréből elmennek legalább FG-ig, de még belefért annak a lehetőségnek az elherdálása is, emlékeim szerint azt követően is egy hosszú támadással eldönthették volna a meccset.

A Patriots ellen meg elég egy bizonytalanság is, egyből helló. Sok-sok éve ez van, egyáltalán nem lepett meg, hogy a Jaguars is egy hajszálon csúszott el.