NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
jó, a Pats meg hajlamos olyan beteg felállásokkal játszani, hogy na
azt a sémát egyszerűek csak köcsögnek hívják
Stez
Népszerű formáció, a Chargersnél is ő irányít!
Wyatt
Jaja , az NSO is tele van ezzel a formációval , meg Solymár is .

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
gerry bertier

de amúgy szerintem sean taylornak is kinézett egy dawkins szintű karrier.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Tanulnom kellene, szóval játékosokról olvasgattam ma kb. végig.
Ehhez kapcsolódóan érdekel a véleményetek, nálatok ki a legnagyobb "mi lett volna ha" játékos?
Azt értem ez alatt, hogy úgy érzitek lehetett volna sima Hall of Famer, ha az események nem pont úgy alakulnak, ahogy? Pl. sérülés(ek), balfasz edzők, balfasz team
tenorx
de érdemes megnézni a "The best that never was" dokumentumfilmet is Marcus Dupree-ről
baggio 🏈
De jó hogy írtad, nekem is ő jutott eszembe. Íme a trailer:
 www.youtube.com/watch?v=BAwBqlGqGgE

több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Ehhez kapcsolódóan érdekel a véleményetek, nálatok ki a legnagyobb "mi lett volna ha" játékos?
Azt értem ez alatt, hogy úgy érzitek lehetett volna sima Hall of Famer, ha az események nem pont úgy alakulnak, ahogy? Pl. sérülés(ek), balfasz edzők, balfasz team
tenorx
csak egy jó válasz létezik erre a kérdésre

www.youtube.com/watch?v=IaTcy1Vvbi0

de érdemes megnézni a "The best that never was" dokumentumfilmet is Marcus Dupree-ről

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
tenorx
Gordon ha nincs kábszi

több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Stez
Népszerű formáció, a Chargersnél is ő irányít!

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Van olyan oldal, ahol az van felsorolva, vagy kettészedve, hogy mely csapatok játszanak 3-4et, és 4-3at?
Chargers LT
kb. így :
3-4
...
colts
..
eaglesmcnabb
mondjuk úgy, hogy a felállásunk 3-4, mert játszani nemigen sikerül 😀

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Rams base 4-3,nem? Wade nem váltott sémát. Mondjuk az alapfelállás is már csak a snapek kb 60%-ra érvényes.
gordon
Ez alapján, de
 www.pro-football-reference.com/teams/ram/2017.htm

Meg Phillips annyira séma edző, hogy konkrétan Phillips 34 hívják a sémáját, igaz az apjáról lett elnevezve, de azért meglepne, ha pont most hagyná el és alkalmazkodna más sémájához.

az persze igaz, hogy az alapfelállás már nem igazán hordoz inofrmációt.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Rams base 4-3,nem? Wade nem váltott sémát. Mondjuk az alapfelállás is már csak a snapek kb 60%-ra érvényes.
gordon
Váltott.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Van olyan oldal, ahol az van felsorolva, vagy kettészedve, hogy mely csapatok játszanak 3-4et, és 4-3at?
Chargers LT
Van. Ha szépen kéred, felsorolom neked. De csak akkor, ha szépen kéred, és mellé adsz egy rekesz sört.
Stez
Mekinek köszönhetően majd jövőre...😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Chargers LT
kb. így :
3-4
cardinals
ravens
bears
broncos
packers
texans
colts
chiefs
rams
jets
steelers
titans
redskins

4-3

falcons
bills
panthers
bengals
browns
cowboys
lions
jaguars
chargers
dolphins
vikings
patriots
saints
giants
raiders
eagles
seahawks
49ers
buccaneers
eaglesmcnabb
Nem alkudsz túl jól, hallod-e.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Chargers LT
kb. így :
3-4
cardinals
ravens
bears
broncos
packers
texans
colts
chiefs
rams
jets
steelers
titans
redskins

4-3

falcons
bills
panthers
bengals
browns
cowboys
lions
jaguars
chargers
dolphins
vikings
patriots
saints
giants
raiders
eagles
seahawks
49ers
buccaneers
eaglesmcnabb
Ezt a maddenből én is leszedem! 😁
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Chargers LT
kb. így :
3-4
cardinals
ravens
bears
broncos
packers
texans
colts
chiefs
rams
jets
steelers
titans
redskins

4-3

falcons
bills
panthers
bengals
browns
cowboys
lions
jaguars
chargers
dolphins
vikings
patriots
saints
giants
raiders
eagles
seahawks
49ers
buccaneers

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én fél rekesz sörért is vállalom

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 6 éve
Chargers LT
Van. Ha szépen kéred, felsorolom neked. De csak akkor, ha szépen kéred, és mellé adsz egy rekesz sört.

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 twitter.com/12upSport/status/957343918106071041?s=09
kishaszi
Mindenki tudja mi lett a vége!
több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
 twitter.com/12upSport/status/957343918106071041?s=09

Szerkesztette: kishaszi

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Annyit azért hozzátennék, hogy igen, Big Ben valszeg megoldotta volna azokat, amiket Bortles nem tudott, de abban is biztos vagyok, hogy a Steelers ellen a konfdöntőben nem kellett volna vért pisálni, hogy 10 pontról el tudjunk mozdulni. Ott nyilván nem 24–20 lett volna a vége, hanem mondjuk 31–28 teszem azt. De a végén úgyis csak a győzelem számít.

több mint 6 éve
Például melyik csapatra mondanád, hogy igazán playoff módban tolja? Melyik csapat játssza most a legjobb futballját az idényben? Talán egyedül a Jags tette.
peterk2005
-mondjuk a Saints, akik egy oltári nagy rookie hiba miatt estek ki, de addig elég meggyőzően játszottak
-vagy a lesajnált Phily, akire úgy tekintettek 1-2 héttel a rájátszás előtt, hogy "az ő ágára kell kerülni" a könnyebb SB út érdekében, majd bedaráltak mindenkit
-esetleg a Pats, akik egy sima győzelem után a halál torkából is visszajöttek egy kiváló Jags ellen, Gronk nélkül(!!)

ez már kapásból 4 csapat, mondjuk 3 éve hány volt? AFC-ben megint csak a Pats (talán a Ravens, de pl kötve hiszem, hogy a 'hawks ellen bármi esélyük lett volna), NFC-ben meg nehéz választani a 4 INT-et dobó Wilson vezette 'hawkson és Rogers vezette choker Packers között
de ha végigvennénk az utóbbi évek rájátszásait ugyan ilyen kritikus szemmel mint ahogy te teszed az ideivel, kevés olyat fogsz találni ahol 3-4 tényleg izgalmas, magas színvonalú meccsnél többet játszottak

a PO-ban elvárni a kiváló meccsek sokaságát pontosan ugyan olyan hülyeség, mint bármilyen döntőben (vagy egy meccsen eldőlő kieséses szakaszban) azt várni, hogy a két legerősebb csapat majd frenetikus futballt fog játszani, itt hatványozottan igaz a "győzelem bármi áron" hozzáállás
de hát nem ma kezdted nézni az NFL-t nem is értem miért pont most telt be nálad a pohár

Átvéve és tényként kezelve, hogy idén gyengébbek a csapatok, és "10 mp"-n kívül futnak:
Bradyék annyit futnak, amennyit kell, ha valaki más 10.0-t futna, akkor kiderülne, hogy tudnak 9,97-et. Pont ezt történt most is, beálltak egy 10,14-es tempóra kiderült 10,08 kell, ezért a végét még kicsit meghúzták. SB.
Black_Adder
csak a valóságban pont nem ez történt
ha ez igaz lenne, akkor nem nézik "ölbe tett kézzel" több mint 15 percen keresztül, ahogy a Jags 2 labdabirtoklás előnyt szerez (+ 95% win probability-t)...
és mikor átfordult a momentum mert feljött 3 pontra a Pats, az ezt követő első hazai támadó driveban megint nem tudtak eleget haladni, vissza kellett rúgni az ellenfélnek és bízni a védelemben
ez minden volt, csak nem "annyit futottak amennyit kell", én inkább két baromi gyors futó kiélezett párharcát láttam, ahol a végső centiken a rutin(?), szerencse(?), mentális erő számított
ZERO_L
Alapból azért lett itt lefikázva az idei szezon, vagyis rájátszás, mert a Patsnek olyan tekintetben valóban kevesebbet kellett szenvednie klasszis irányítók ellen, azzal pedig, hogy a Jax kiütötte Big Bent Bradyék orra elől, az ember valóban más szemmel ült le a televízió elé. És most tojok rá, hogy a Jax majdnem nyert, a majdnem az semmi, egy majdnemmel kitörölheti a popóját mindenki. És ebben valljuk be, van igazság, ugyanis Bortles való igaz, nem adott el labdát, rosszul sem játszott, ám egy valamit elfelejt mindenki, hogy pluszt sem adott, mint a jobb irányítók.

Elég arra gondolni, hogy kulcsdrive-oknál rendre voltak labdái, ami egy-két yarddal rövidebbek vagy hosszabbak voltak a futónak/elkapónak, voltak olyan apróbb pontatlanságai, amiket egy Big Ben például simán megold és lezárja a meccset. Az meg nem mérvadó, hogy „a Jax kiütötte a Steelerst, ezért a Patriots is megtette volna”.

A New Englandnek pedig ezért volt talán könnyebb dolga a rájátszásban, mert hiába játszanak kurva jó csapatok ellen, egyik sem „teljes”. Mert Keenum kulcspillanatokban nem tudott villanni, mert Foles, mert Bortles sem az a szint, mint egy Rodgers, Brees, egy Roethlisberger. És ebben a részben szerintem igenis van igazság, kiestek az igazi playmaker irányítók a Pats elől. Olyan game managerek maradtak, akik nem rosszak, megbízhatóak, viszont ha ténylegesen pontot kell tenni a meccs végére, vagy a Jax példájára eljön az a drive, ahol meg kell fordítani és nyerni a meccset, akkor nincs meg bennük a szükséges plusz.

Egyébként ettől függetlenül rohadtul nem siránkozom azért, hogy a New Englandnek nem kell kellően megizzadnia a gyűrűért, ez van, ezt el kell fogadni. Ez most egy olyan idény volt, ahol rengeteg kulcsjátékos és playmaker dőlt ki, ha ez nem történt volna meg, akkor a Packers és a Seahawks is bejut szvsz, ha Wentz nem szakítja szét a térdét, most röhögve azt mondanám, hogy Brady és Belichick ide és oda, simán az Eaglest látnám esélyesnek.

De hát nincsen ha. Mert ha például a Jaguarsnak akárcsak egy Eli Manningje lett volna egy hete, akkor most a döntőre készülhetne. De ezek komolytalan feltételezések.

Az is igaz, hogy Brady egyáltalán nem pisált vért, hogy MVP legyen. De ez meg nem az ő hibája. Ha Wentz nem sérül meg és nem esik vissza, szó nélkül ő lenne az MVP. De megsérült. Brady meg arról sem tehet, hogy Macknek, Millernek vagy Bosának nem volt 87 sackje, vagy valaki nem szedett le 33 labdát és teljesített úgy. Az a baj, hogy megszoktuk Bradytől, hogy passzol minden meccsen 300 yardot és négy TD-t, hibátlanul játszik, a Pats meg minden meccsen felpakol 40 pontot és hülyére veri az ellenfelét, aztán akkor már egyből ezt várjuk el minden évben, ha ezt nem hozza, nem is MVP. Pedig hát sajnos az, mert nem volt nála jobb ebben az idényben. A győzelmeket sorra szállította, aztán amikor meg kellett, akkor mindig megcsinálta a drive-okat, mindig megfordította az állást. Igazából ennél több nem kell. Persze szívem szerint én is Lucknak adnám az MVP-címet, mint itt a legtöbben, elvégre vereség nélkül lehozni egy alapszakaszt nem kis dolog, de hát na.

több mint 6 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
 www.youtube.com/watch?v=bc8govsIIyI

0:20-nál Pro Bowl-on milyen ütés (!!!). Azt hiszem, most keresztre feszítenék a tettest.
Fast Willie
Szegény Sean Taylornak ez volt karrierje legemlékezetesebb pillanata
Kampman
Azt azért nem mondanám. Nála olyan sok ilyesmi volt, hogy nagyon szubjektívvé válik a választás.
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
mondjuk a Saints, akik egy oltári nagy rookie hiba miatt estek ki, de addig elég meggyőzően játszottak. -vagy a lesajnált Phily, akire úgy tekintettek 1-2 héttel a rájátszás előtt, hogy "az ő ágára kell kerülni" a könnyebb SB út érdekében, majd bedaráltak mindenkit. -esetleg a Pats, akik egy sima győzelem után a halál torkából is visszajöttek egy kiváló Jags ellen, Gronk nélkül(!!)ZERO_L
A Saints volt az én favoritom is 😊 (Úgy értve, hogy őket szerettem volna döntőzni látni, mert a legkomplettebb csapatnak őket gondoltam.) Viszont ők sem tudtak a playoffban rápakolni. Róluk mondjuk el tudom képzelni, hogy a tavalyi Falconshoz hasonlóan felpörögtek volna, ha nem esnek ki. Mert bennük volt még tartalék. A többiek mind kimaxolták magukat. A Pats is. De ez a kimaxolás nem ugyanaz a max, mint a pár évvel ezelőtti playoffokban. Ez 10mp-en kívüli kimaxolás, alacsonyabb színvonal. Nincs értelme ezen vitázni, mert nem olyan dolog amiben tényeket tudunk ütköztetni, hanem benyomásokról, élményről beszélünk. A tiéd is az, és az enyém is az. Biztos, hogy rengetegen vannak akik ugyanúgy érzik mint te, és teljesen elégedettek. De én sem ufót vízionálok, mert rengetegen mások meg hozzám hasonlóan érzik. Szurkolók és szakemberek sokasága is. Ez van.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)