NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meki tudom hogy tudod de azért leírom: Rams COY OPOY DPOY, Saints OROY DROY....

S egy óra múlva kurvára mi játszunk SBt,

Tehát nem tök mindegy, kb ktörölhetik... 😉 😀

Fly Eagles!
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Azért talán nem mindegy, hogy 15 meccset a 3. irányítóval játszol. De mindegy, én ezt is feladtam.
Wyatt
Nem tudom mi van veled mostanában.
Akárkivel veszel össze, még azt se értik, amit állítasz.
Lehet, hogy egy párhuzamos univerzumba csöppentél.

Meki. Ne kúrjál már fel idegileg. Szerinted azonos helyzetből indultatok, ugyanott voltatok a szezon előtt, és ugyanannyira teljesítettétek túl a dolgokat?

Ha igen, akkor Pederson az isten, övé a cím, de hadd tartsa már valaki nem a szeretett edzőtöket a legjobbnak...
Wyatt
nem azonos helyzetből indultunk, nem is mondtam, mert tény.
de nem is ugyanaz lett az eredmény, ez is tény. (Mondjuk a MIN jobb mérleggel indult, ugyanúgy kidőltek a playái, és előttük végeztünk, de őket is elénk rakod, mert gondolom ebben az esetben nem számít, csak a LAR-PHI összehasonlításban).

Bocs ha felkúrtalak, nem állt szándékomban, Isten ments egy ilyen fontos meccs előtt :d
eaglesmcnabb
Átfogalmazom, hátha úgy átmegy az üzenet lényege:
Az Eagles nem volt annyira szar, mint a Rams, így a változás se tudott akkora lenni.
Ha pl. jövőre a Browns PO-ba jut, az nagyobb szám, mintha a Redskins vagy a Tampa SB-t nyer.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért talán nem mindegy, hogy 15 meccset a 3. irányítóval játszol. De mindegy, én ezt is feladtam.

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Meki. Ne kúrjál már fel idegileg. Szerinted azonos helyzetből indultatok, ugyanott voltatok a szezon előtt, és ugyanannyira teljesítettétek túl a dolgokat?

Ha igen, akkor Pederson az isten, övé a cím, de hadd tartsa már valaki nem a szeretett edzőtöket a legjobbnak...
Wyatt
nem azonos helyzetből indultunk, nem is mondtam, mert tény.
de nem is ugyanaz lett az eredmény, ez is tény. (Mondjuk a MIN jobb mérleggel indult, ugyanúgy kidőltek a playái, és előttük végeztünk, de őket is elénk rakod, mert gondolom ebben az esetben nem számít, csak a LAR-PHI összehasonlításban).

Bocs ha felkúrtalak, nem állt szándékomban, Isten ments egy ilyen fontos meccs előtt :d

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Számít hát, ezért előzte még meg Zimmer is Pedersont 😊
Wyatt
ja oké.
Hiába lett a legjobb mérlege az Eaglesnek (a sérülteket most nem is nézem), McVay jobb edző mert több pontot raktak fel. Tehát Pederson akkor lett volna a legjobb edző a szemedben, ha amellett, hogy ő nyerte a legtöbb meccset, több pontot szerezve tette volna?

ha nálad többet számít egy védelemnél az engedett pont mint az engedett yard (ahogy nálam is egyébként), akkor hogy lehet, hogy a szerzett pont viszont többet számít mint a szerzett győzelem? 😊 számomra ellentmondás.

tavaly Brady kihagyott 4 meccset, Gronk megsérült, nekem tök mindegy volt hogy Garrett lett az év edzője
Cuchulain82
hidd el nekem is :d

de amúgy be is lett árazva idén a tavalyi év edzője, így hogy kiesett a No1 Offense weapon

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
tehát teljesen véletlen, hogy abban az egy évben nem jutottatok PO-ba, mikor Brady sérült volt. Ok. :d

eaglesmcnabb
na igen abban az évben hoztunk egy 11-5-ös mérleget úgy hogy 15 meccsen Cassel volt a QB, ez egyébként rekordbeállítás, mert 11-5-tel csak a '85-ös a Broncosnak sikerült még lecsúszni a rájátszásról /úgy hogy akkoriban még csak 5 csapat jutott be egy konferenciából/, egyszóval az hogy akkor nem jutottunk be szerintem nem egyértelműen Brady kiesésén múlt mint inkább a balszerencsén

már ne haragudj, de hogy ne számítana hogy kiesik az offense 2 legjobbja

eaglesmcnabb
tavaly Brady kihagyott 4 meccset, Gronk megsérült, nekem tök mindegy volt hogy Garrett lett az év edzője
több mint 6 éve
Kiesett néhány játékosotok, rendben, Belichicknek volt, hogy ötször ennyi esett ki, vitték el a keret másik felét az offseasonben vagy az idény során. Senkit nem érdekel 😊
Wyatt
tehát teljesen véletlen, hogy abban az egy évben nem jutottatok PO-ba, mikor Brady sérült volt. Ok. :d

eaglesmcnabb
Számít hát, ezért előzte még meg Zimmer is Pedersont 😊

több mint 6 éve
Kiesett néhány játékosotok, rendben, Belichicknek volt, hogy ötször ennyi esett ki, vitték el a keret másik felét az offseasonben vagy az idény során. Senkit nem érdekel 😊
Wyatt

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 6 éve
mondjuk azt kurvára nem vágom, hogy pedersonnak mi a lófaszt kéne még csinálnia hogy ő legyen az év edzője :d
eaglesmcnabb
MIért, Belichicknek mit? Minden évben kihal/elmegy a fél keret, aztán mégis megy a csapat tovább.

Az Eaglesnél írtam, szerintem McVay első helyéhez nem férhet kétség.

A Rams az előző idényben 224 pontot szerezve simán a legrosszabb támadósorral bírt a ligában – 40-nel maradtak el a Kosok az utolsó előtti Brownstól! –, ezúttal 478-cal viszont a legjobb lett. A csapat a fogalmatlan Goff-fal, szenvedő Gurleyvel és a többiekkel 4–12 volt, az érkezésével mindenki megtáltosodott, a vége 11–5 lett, és 2004 után először playoff. Szerintem ez eléggé papírforma volt.

Zimmer 2. helye is papírforma – kiesett az első számú irányító és futó a szezon elején, és harmadik számú irányítóval értek el 13–3-at. Én azon sem lepődtem volna meg, ha ennél lényegesen többet kap.

Persze Pederson is megérdemelné (nála azt lehet felhozni, hogy Wentz kiesése ellenére sem omlottak össze, de igazából ez az uccsó három meccset jelenti, amin lett 2–1, nem egy egész szezonon keresztül 3. számú irányítóval mentetek), szerintem Marrone és Belichick is. De itt én tuti nem sajnálom McVaytől, mert óriási fordulást hozott a csapat életében.
Wyatt
Pederson csere QB-val (3-1) (a rams elleni meccsen azzal fordított, tehát azt is beleszámolom) végzett ligaelső helyen, hogy mellé kiesett a ligaelső LT, a legjobb LB, és a legsokoldalúbb RB. (Az 1. és a 3. legfontosabb játékosunk dőlt ki konkrétan) Persze feltételezés, de kétlem hogy mcvay is szárnyalt volna whithworth nélkül, meg mondjuk ha kiesett volna goff 4 meccsre.

Szóval azért nálam annyira nem egyértelmű a dolog, pláne hogy nálam még mindig többet nyom a latban, hogy milyen a csapat mérlege, mintsem hogy hány pontot szereznek garbage time-ban.
eaglesmcnabb
McVay egy használhatatlan csapatból és támadósorból (basszus, a Browns is 40 ponttal többet szerzett) csinálta meg a legjobbat. Nem az, hogy kidőlt ez meg az. Nem volt ott látszólag előtte semmi. Kiesett néhány játékosotok, rendben, Belichicknek volt, hogy ötször ennyi esett ki, vitték el a keret másik felét az offseasonben vagy az idény során. Senkit nem érdekel 😊

több mint 6 éve
mondjuk azt kurvára nem vágom, hogy pedersonnak mi a lófaszt kéne még csinálnia hogy ő legyen az év edzője :d
eaglesmcnabb
MIért, Belichicknek mit? Minden évben kihal/elmegy a fél keret, aztán mégis megy a csapat tovább.

A Rams az előző idényben 224 pontot szerezve simán a legrosszabb támadósorral bírt a ligában – 40-nel maradtak el a Kosok az utolsó előtti Brownstól! –, ezúttal 478-cal viszont a legjobb lett. A csapat a fogalmatlan Goff-fal, szenvedő Gurleyvel és a többiekkel 4–12 volt, az érkezésével mindenki megtáltosodott, a vége 11–5 lett, és 2004 után először playoff. Szerintem ez eléggé papírforma volt.

Zimmer 2. helye is papírforma – kiesett az első számú irányító és futó a szezon elején, és harmadik számú irányítóval értek el 13–3-at. Én azon sem lepődtem volna meg, ha ennél lényegesen többet kap.

Persze Pederson is megérdemelné (nála azt lehet felhozni, hogy Wentz kiesése ellenére sem omlottak össze, de igazából ez az uccsó három meccset jelenti, amin lett 2–1, nem egy egész szezonon keresztül 3. számú irányítóval mentetek), szerintem Marrone és Belichick is. De itt én tuti nem sajnálom McVaytől, mert óriási fordulást hozott a csapat életében.
Wyatt
Pederson csere QB-val (3-1) (a rams elleni meccsen azzal fordított, tehát azt is beleszámolom) végzett ligaelső helyen, hogy mellé kiesett a ligaelső LT, a legjobb LB, és a legsokoldalúbb RB. (Az 1. és a 3. legfontosabb játékosunk dőlt ki konkrétan) Persze feltételezés, de kétlem hogy mcvay is szárnyalt volna whithworth nélkül, meg mondjuk ha kiesett volna goff 4 meccsre.

Szóval azért nálam annyira nem egyértelmű a dolog, pláne hogy nálam még mindig többet nyom a latban, hogy milyen a csapat mérlege, mintsem hogy hány pontot szereznek garbage time-ban.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Így folyt le a HoF szavazás tegnap. 4 OL is bekerült a Top 10-be, de egy se tudott onnan bejutni a végső 5-be...
 www.talkoffamenetwork.com/hof-judgements-youth-served-owens-moss-lewis-elected/
több mint 6 éve
eaglesmcnabb

több mint 6 éve

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
 www.youtube.com/watch?v=maaWSIlDizs 😀
Wyatt
végre Suh megválaszolja az egy millió dolláros kérdést

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Az jól néz ki, hogy az Év védője, támadója és edzője is ramses, és az Év újonc védője és támadója meg Szent 😊

több mint 6 éve
Na, Donald végre megkapta az elismerését, nagyon kijárt neki.
Gurleyn kicsit meglepődtem, de ő is megérdemelte, ahogyan Kamara is.

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Az idei Hall of Fame class:
Ray Lewis,
Terrelle Owens
Brian Dawkins
Brian Urlacher
Randy Moss
iktriad
Remek dolog, hogy mindet bőven láttam játszani, abszolút megérdemlik 😊
Ami szar, hogy öregszünk 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei Hall of Fame class:
Ray Lewis,
Terrelle Owens
Brian Dawkins
Brian Urlacher
Randy Moss
8 szobrot avatnak majd augusztusban Cantonban, tehát mindhárom régi motoros, Jerry Kramer, Robert Brazile és Bobby Beathard is bekerült.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=maaWSIlDizs 😀

több mint 6 éve
A díjkiosztó mindig hajnalban van, gondolom, ez a része is ezzel szokott együtt lenni

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Magyar idő szerint este 9-kor vagy hajnali háromkor jelentik be a HOF győzteseket?

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ügye ment volna 😊

twitter.com/SInow/status/959224782289100801

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Cheatriots MVPGATE!
több mint 6 éve
 index.hu/sport/amerikaifutball/2018/02/02/nfl_2017_mvp/

Hogy lehet ilyen cikket irni bazdmeg.
Nyilvan minden egyes eselyesnek elore megirt szovege van, nem ott talaljak ki oket.
Uristen de felbasztam magam.
tenorx
Nagyobb probléma, hogy nem NFL-es emberke, hanem Patriots-alkalmazott, akinél Brady szövege van