NFL csevegő
82 feliratkozó
25 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 7 éve
A bírók (hülyén hangzik), de nem akarták eldönteni.Jól mondod, nagyon hülyén hangzik, mert kurvára eldöntötték.
NB2
több mint 7 éve
Eredménykövetőbe is beírtam, ide is beteszem:Tehát nem fújsz be egy 11-est a 85. percben mikor páross labbal beleszállnak a parasztba a tizenhatoson belül, mert egész meccsen hagytad a könyöklést fejelés közben és egyikért se adtál lapot?
Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.
(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
Szerintem ezt az egészet így kellene nézni. A NE-KC meccsel ellentétben itt tényleg kb mindent lehetett. Facemaskek, holdingok, DPI-k maradtak totál megtorlatlanul egész meccsen. A bírók (hülyén hangzik), de nem akarták eldönteni.
NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Kutyát izgatja, ki kinek szurkol. Ez senkit nem fog érdekelni a döntőben, ezen semmi sem fog múlni. De tökéletesen lenne, ha épp a Rams állat támadósora ellen érnénk fel újra a csúcsra, mint legelőszörNekem is ez jutott az eszembe, hogy lehet keretbe foglalná a goat pályafutását.
Wyatt
(annyit még, hogy a Ramsnak a védelme is állat, ma Thomast úgy levették, hogy ihaj és szerintem ők tartották meccsben a csapatot, míg Goff felébredt)
több mint 7 éve
Kutyát izgatja, ki kinek szurkol. Ez senkit nem fog érdekelni a döntőben, ezen semmi sem fog múlni. De tökéletesen lenne, ha épp a Rams állat támadósora ellen érnénk fel újra a csúcsra, mint legelőször

több mint 7 éve
nem mondtam, hogy utálni kell őket, nyilván nem ők kérték meg a sporit, hogy döntsön így, de ettől még egy szurkoló igazságérzetét zavarhatjabármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?A bírók hibáztak, ezért nem a Rams-t kell utálni, szerintem egy Pats szurkolónak ezt nem kell magyarázni. 😊
ZERO_L
Jughead
de most már mind1 is, a pats/dinasztia haterség nyilván ezt felül tudja múlni, tárgytalan az egész

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Eredménykövetőbe is beírtam, ide is beteszem:Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.
(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
Szerintem ezt az egészet így kellene nézni. A NE-KC meccsel ellentétben itt tényleg kb mindent lehetett. Facemaskek, holdingok, DPI-k maradtak totál megtorlatlanul egész meccsen. A bírók (hülyén hangzik), de nem akarták eldönteni.
több mint 7 éve
twitter.com/DeionHD/status/1087144656494870528
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nem teszek ilyet mert ez nem lenne sportszerű !Tedd meg! Ha nem akkor nyuszi vagy McFly!Rams Saintshez...Mert elvakult és persze végletekig elfogult a banda 😉😉😉
Ok hatalmas dpi volt a saints ellen de előtte még nyilvánvaló face mask a Rams ellen..ezt sem fújtak be ..errol miért nincs szó?😘
yooker
És különben ott a pont ☝
Én szívem szerint nagyon beírnám a Saints topicba !!
Rózsa Sándor Bostoni fan
steelwolf
De tény attól tény marad ,hogy mind a két oldalon orbitális bírói tévedések voltak döntő szituációkban ! És szerintem emiatt nem lehet csak és kizárólag egy téves itéletre fogni az eredmény alakulását.Plusz egy két szurkoló (persze tudom a keserűség és csalódotság beszél belőlük most)igazán elgondolkodhatna azon ,hogy csak úgy a semmibol leidiótáz más vétlen szurkolokat.
És nem kéne egyből csalást és összeesküvést kiabálni.
Hanem Igen is reálissan kéne nézni a dolgokat.Mert azért legyünk öszinték a zebrak évkozben rengetegszer tévedtek az ő javukra pl.Steelers vagy a Rams elleni mérkőzés.
Na mindegy én nekem ez a vélleményem
több mint 7 éve
Tedd meg! Ha nem akkor nyuszi vagy McFly!Rams Saintshez...Mert elvakult és persze végletekig elfogult a banda 😉😉😉
Ok hatalmas dpi volt a saints ellen de előtte még nyilvánvaló face mask a Rams ellen..ezt sem fújtak be ..errol miért nincs szó?😘
yooker
És különben ott a pont ☝
Rózsa Sándor Bostoni fan
több mint 7 éve
Csak egy kicsit fun fact:Majd' minden sportban, bajnokságban, kiírásban lehet óvni egy adott meccs után (persze általában minimális sikerrel, de elméletileg van jogorvoslati lehetőség).
Az amerikai major sportokban nem.
több mint 7 éve
bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?A bírók hibáztak, ezért nem a Rams-t kell utálni, szerintem egy Pats szurkolónak ezt nem kell magyarázni. 😊
ZERO_L
több mint 7 éve
Rams Saintshez...fura hogy magyarázni kell, de...
yooker
mert azelőtt meg egy third downnál nem fújták be a holdingot Ginnen, előtte meg szintén egy h2h-t rajtunk.
Oda vissza voltak szar fújások.
Ennyire nyilvánvaló és a meccset ennyire befolyásoló egy sem.
Megelőlegezem, ez olyan szintű hiba volt, ami szabályváltozást fog hozni ligaszinten már a következő szezonra.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Rams Saintshez...Mert elvakult és persze végletekig elfogult a banda 😉😉😉
yooker
És különben ott a pont ☝
több mint 7 éve
Rams Saintshez...Ok hatalmas dpi volt a saints ellen de előtte még nyilvánvaló face mask a Rams ellen..ezt sem fújtak be ..errol miért nincs szó?😘
több mint 7 éve
#savage 😀😀 twitter.com/Bostick11/status/1087123310654058496

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Köszönöm a zebráknak, hogy elvettek egy Superbowl élményt tőlem. 😕 Ezek után nem lesz gyomrom megnézni a meccset, az sajnos tuti. Belefáradtam. 😕 Pedig nem volt semmi bajom sem Rams-el, sem Saints-el, bármelyiket szívesen néztem volna a döntőben. .... de nem így... Kelleni fog egy offseason, hogy ezt elfelejtsem. 😕erről is Goodell tehet
Verje meg a jégeső ezt a sok hülyét, hogy ilyen amatőr, blatant módon kellett hibázniuk. 😕 Inkább dobálták volna szét a meccset roughing the passer zászlókkal, az is kevésbé lett volna rossz. 😕
peterk2005
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
mindig van egy nyomos érv, ami miatt megéri lemenni kutyába 😉bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?Úgy hogy a Pats lesz az ellenfél 😀
ZERO_L
Wester

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
megyek kérek a gépházban 1000 lájkos gombotbármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?Úgy hogy a Pats lesz az ellenfél 😀
ZERO_L
Wester
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Köszönöm a zebráknak, hogy elvettek egy Superbowl élményt tőlem. 😕 Ezek után nem lesz gyomrom megnézni a meccset, az sajnos tuti. Belefáradtam. 😕 Pedig nem volt semmi bajom sem Rams-el, sem Saints-el, bármelyiket szívesen néztem volna a döntőben. .... de nem így... Kelleni fog egy offseason, hogy ezt elfelejtsem. 😕Verje meg a jégeső ezt a sok hülyét, hogy ilyen amatőr, blatant módon kellett hibázniuk. 😕 Inkább dobálták volna szét a meccset roughing the passer zászlókkal, az is kevésbé lett volna rossz. 😕
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?Úgy hogy a Pats lesz az ellenfél 😀
ZERO_L
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
2 mérkőzés fogadása esetén sima tipp mix terminálos hely aztán hadd szóljon !Arra figyelni 199 ezer Ft ne haladja meg a nyeremény egy szelvényen ,aztán holnap bárhol felveheted a nyereményed.Ha azonnal kell a mani akkor pedig élőfogadás ez esetben azonnal felveheted ahogy vége a mérkőzésnek. Csak itt mivel nem egyidőben van nem tudsz kötésben fogadni 😉
több mint 7 éve
Nekem a bet365-el jobbak a tapasztalataim, mint a sportingbull-al. Korábban, amíg a bet/bwin néven futottak, nem volt velük gondom, de amióta minden magyart áttereltek (előzetes figyelmeztetés, értesítés nélkük) a sportingbull-ra, azóta nem vagyok velük elégedett. A felület, kínálat, oddsok sem az igaziak, és a support is gyengus. Kevés az extra is. A bet365 ad ajándék kupont regisztrációkor, jobbak az oddsaik, sokkal jobb a webdoldal, van mobil appjuk is, többfélre fogadás köthető, több sportágra, többféle meccsre. És a kaszinó szekciójuk (póker, stb.) is sokkal szebb/jobb. Ha a bull mellett döntesz, kívánom, hogy jobbak legyenek a tapasztalataid, mint az enyémek voltak. Viszont .... ha csak most kezdesz el sportfogadni, és csak erre az alkalomra akarsz fogadni, akkor a legegyszerűbb és legbiztosabb szerintem a tippmixpro. A kínálat ugyan nem ér fel a külföldi oldalakéval, de NFL meccsekre éppenséggel lehet fogadni, és az oddsok csap picivel rosszabbak, 1-2 fogadásnál nincs akkora jelentősége. Cserébe magyar állami tulajdon, hazai cég. Velük jogi problémád biztosan nem lesz. Legalábbis jóval kevesebb fejfájással jár, mint egy giblartári / máltai bejegyzésű céggel viaskodni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Én is elvagyok ott 😊Én a sportingbullt ajánlomNa belevagok akkor 😀Melyik oldalon érdemes fogadni?Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀egy jó tanács: ilyenkor kell annyi pénzt feltenned az ellenfelekre, amennyit nem sajnálsz
yooker
a Patriots-ra 2.3-as most az odds, 5-10 ezerrel forinttal (vagy még többel) megjátszod őket, mindenképp win-win lesz számodra a meccs vége
szerintetek miért bukta el az Alabama oly simán a döntőt? 😊
r.baggio
Hol a legegyszerubb?
Nincs sehol regisztrációm..
yooker
r.baggio
több mint 7 éve
Én a sportingbullt ajánlomNa belevagok akkor 😀Melyik oldalon érdemes fogadni?Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀egy jó tanács: ilyenkor kell annyi pénzt feltenned az ellenfelekre, amennyit nem sajnálsz
yooker
a Patriots-ra 2.3-as most az odds, 5-10 ezerrel forinttal (vagy még többel) megjátszod őket, mindenképp win-win lesz számodra a meccs vége
szerintetek miért bukta el az Alabama oly simán a döntőt? 😊
r.baggio
Hol a legegyszerubb?
Nincs sehol regisztrációm..
yooker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal