NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2018/02/02/nfl_2017_mvp/Nem szetetem a 120 yardot már csak "rivális" oldal volta miatt sem, de itt most nem ők a hunyók. Még ha beszédek meg is vannak előre írva, azért itt a fenti címke miatt a lap tetején, esélyés, hogy igaz. Azt nem hiszem, hogy mindenhova odabiggyesztik. Minket Eagles szurkolókat pedig különösen nem zavar, ha így lesz 😊
Hogy lehet ilyen cikket irni bazdmeg.
Nyilvan minden egyes eselyesnek elore megirt szovege van, nem ott talaljak ki oket.
Uristen de felbasztam magam.
tenorx
több mint 6 éve
index.hu/sport/amerikaifutball/2018/02/02/nfl_2017_mvp/Hogy lehet ilyen cikket irni bazdmeg.
Nyilvan minden egyes eselyesnek elore megirt szovege van, nem ott talaljak ki oket.
Uristen de felbasztam magam.
több mint 6 éve
Azt hiszem még '11-ben Vince Youngnak volt az Eagles-ben a dream teames "elszólása"
több mint 6 éve
Nézd Youngot utána GB-ből is úgy vágták ki, mint macskát szarni, mert hiába lett volna bőven jó backup QB, ha egyszer mérgezi az öltözőt.Respectfully disagree.Lehet én vagyok naív, de sztem frissen megérkezve az NFL-be megfelelő atmoszférában még munkára nevelhető valaki, ha pedig szépen elkezdett volna kijönni belőle az upside, akkor le esett volna neki is, hogy ez így megy, ez kell a sikerhez.JMR-ben én nem látom hogy bárhol jobb lett volna (mentálisan nulla volt a srác), viszont Vince-ből szerintem egy Cam Light-féle karrier simán kijöhetett volna, ha normálisabb edzői stábhoz kerül...Egyébként érdekes, ez kb. majdnem minden sérülés miatt lett mi lett volna ha?Sztem JMR sem lett volna bust ha nem Oaklandbe kerül.
Az én gondolataimat pont az edzők/csapatok balfaszsága indította be.
Pl.: Fisher és Keenum, Foles, Goff után gondolkoztam, hogy Vince Youngban vajon több volt?
Ugyanígy Alex Smith.. Ha nem 6 OC-t kap 6 év alatt, és mondjuk ő került volna Green Baybe, akkor lehetett volna MVP?
tenorx
empty taxi
Igor
Én pont Vince Youngban nem látok többet, JMR csak simán szart az egészbe, míg Vince Youngról kb. köztudott volt h igazi locker room cancer, ilyen meg nem való egy csapat élére.
empty taxi
VY
Az, ha valaki egy Fisher-féle csapatban "locker room cancer", az nem feltétlen perdöntő bizonyíték azért... nekem volt ott egy-két dolog ami azért nem illett a puzzle-ba (Fisher pedig alapból kifejezetten utálta), szóval szerintem kicsit olyan Kaep-féle eset volt, mindent az ő nyakába varrtak és ő lett a bűnbak.
JMR
Az aki 21 évesen, QB-ként szarik az egészbe, nálam az a reménytelen eset... nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.
Igor
JMR:
Az utána megkomolyodott dolog az szinte esélytelen, ebben egyetértünk, én arról beszéltem h egy jobb szervezeti kultúrával bíró csapat draftolja, akkor szerintem ő még formálható személyiség volt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Szerintem ott kicsit más volt a szitu, de tegyük fel elfogadom... de akkor is, come on man, őt 27 éve draftolták.. 😊Az aki 21 évesen, QB-ként szarik az egészbe, nálam az a reménytelen eset... nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.Favre
Igor
Kampman
(Favre amúgy is nagyon sokféle szempontból kb. az egyetlen igazi kivétel..)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 330
Az aki 21 évesen, QB-ként szarik az egészbe, nálam az a reménytelen eset... nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.Favre
Igor
több mint 6 éve
Mindkettőt volt szerencsém évekig nézni, alkalmatlanok voltak NFL irányítónak!Lehet én vagyok naív, de sztem frissen megérkezve az NFL-be megfelelő atmoszférában még munkára nevelhető valaki, ha pedig szépen elkezdett volna kijönni belőle az upside, akkor le esett volna neki is, hogy ez így megy, ez kell a sikerhez.JMR-ben én nem látom hogy bárhol jobb lett volna (mentálisan nulla volt a srác), viszont Vince-ből szerintem egy Cam Light-féle karrier simán kijöhetett volna, ha normálisabb edzői stábhoz kerül...Egyébként érdekes, ez kb. majdnem minden sérülés miatt lett mi lett volna ha?Sztem JMR sem lett volna bust ha nem Oaklandbe kerül.
Pl.: Fisher és Keenum, Foles, Goff után gondolkoztam, hogy Vince Youngban vajon több volt?
Ugyanígy Alex Smith.. Ha nem 6 OC-t kap 6 év alatt, és mondjuk ő került volna Green Baybe, akkor lehetett volna MVP?
tenorx
empty taxi
Igor
Én pont Vince Youngban nem látok többet, JMR csak simán szart az egészbe, míg Vince Youngról kb. köztudott volt h igazi locker room cancer, ilyen meg nem való egy csapat élére.
empty taxi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
A Browns 1/22 Club 😊nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.Dehogynem...Johhny fiú Manziel ...oh, wait 😀
Igor
Ő is ez a "mi lett volna, ha" kategória
Chargers LT
több mint 6 éve
Dehogynem...Johhny fiú Manziel ...oh, wait 😀nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.Lehet én vagyok naív, de sztem frissen megérkezve az NFL-be megfelelő atmoszférában még munkára nevelhető valakiJMR-ben én nem látom hogy bárhol jobb lett volnami lett volna ha?Sztem JMR sem lett volna bust ha nem Oaklandbe kerül.
tenorx
empty taxi
Igor
empty taxi
Igor
Ő is ez a "mi lett volna, ha" kategória
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Respectfully disagree.Lehet én vagyok naív, de sztem frissen megérkezve az NFL-be megfelelő atmoszférában még munkára nevelhető valaki, ha pedig szépen elkezdett volna kijönni belőle az upside, akkor le esett volna neki is, hogy ez így megy, ez kell a sikerhez.JMR-ben én nem látom hogy bárhol jobb lett volna (mentálisan nulla volt a srác), viszont Vince-ből szerintem egy Cam Light-féle karrier simán kijöhetett volna, ha normálisabb edzői stábhoz kerül...Egyébként érdekes, ez kb. majdnem minden sérülés miatt lett mi lett volna ha?Sztem JMR sem lett volna bust ha nem Oaklandbe kerül.
tenorx
empty taxi
Igor
empty taxi
VY
Az, ha valaki egy Fisher-féle csapatban "locker room cancer", az nem feltétlen perdöntő bizonyíték azért... nekem volt ott egy-két dolog ami azért nem illett a puzzle-ba (Fisher pedig alapból kifejezetten utálta), szóval szerintem kicsit olyan Kaep-féle eset volt, mindent az ő nyakába varrtak és ő lett a bűnbak.
JMR
Az aki 21 évesen, QB-ként szarik az egészbe, nálam az a reménytelen eset... nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
pbs.twimg.com/media/DUaxoO-X0AAudKi.jpg:largeVan folytatása is 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Lehet én vagyok naív, de sztem frissen megérkezve az NFL-be megfelelő atmoszférában még munkára nevelhető valaki, ha pedig szépen elkezdett volna kijönni belőle az upside, akkor le esett volna neki is, hogy ez így megy, ez kell a sikerhez.JMR-ben én nem látom hogy bárhol jobb lett volna (mentálisan nulla volt a srác), viszont Vince-ből szerintem egy Cam Light-féle karrier simán kijöhetett volna, ha normálisabb edzői stábhoz kerül...Egyébként érdekes, ez kb. majdnem minden sérülés miatt lett mi lett volna ha?Sztem JMR sem lett volna bust ha nem Oaklandbe kerül.
tenorx
empty taxi
Igor
Madden hates me.
több mint 6 éve
JMR-ben én nem látom hogy bárhol jobb lett volna (mentálisan nulla volt a srác), viszont Vince-ből szerintem egy Cam Light-féle karrier simán kijöhetett volna, ha normálisabb edzői stábhoz kerül...Egyébként érdekes, ez kb. majdnem minden sérülés miatt lett mi lett volna ha?Sztem JMR sem lett volna bust ha nem Oaklandbe kerül.
tenorx
empty taxi
több mint 6 éve
Alex Smith.. Ha nem 6 OC-t kap 6 év alatt, és mondjuk ő került volna Green Baybe, akkor lehetett volna MVP?A sérülés miatti "mi lett volna ha" inkább tényeken alapul, de pl. nem feltételezném, hogy Ha Smith GB-be kerül, akkor Rodgersi MVP magasságokba emelkedik.
tenorx
De az említett RGIII teljesen helytálló, Top10 lenne konstans a csávó
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Egyébként érdekes, ez kb. majdnem minden sérülés miatt lett mi lett volna ha?Sztem JMR sem lett volna bust ha nem Oaklandbe kerül.
tenorx
Madden hates me.
több mint 6 éve
ozibozi
17 183
Egyébként érdekes, ez kb. majdnem minden sérülés miatt lett mi lett volna ha?Nem (😊)
tenorx
több mint 6 éve
Egyébként érdekes, ez kb. majdnem minden sérülés miatt lett mi lett volna ha?Az én gondolataimat pont az edzők/csapatok balfaszsága indította be.
több mint 6 éve
Tanulnom kellene, szóval játékosokról olvasgattam ma kb. végig.Az utóbbi évekből számomra RGIII. Pár évvel korábbról Bob Sanders (Indy safety).
Ehhez kapcsolódóan érdekel a véleményetek, nálatok ki a legnagyobb "mi lett volna ha" játékos?
Azt értem ez alatt, hogy úgy érzitek lehetett volna sima Hall of Famer, ha az események nem pont úgy alakulnak, ahogy? Pl. sérülés(ek), balfasz edzők, balfasz team
tenorx
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
hál istennek nem nekem kell szembesítenide amúgy szerintem sean taylornak is kinézett egy dawkins szintű karrier.3-4 jo szezon és overrated karrier? 😊
eaglesmcnabb
adam8
több mint 6 éve
Gorcsev
500
twitter.com/12upSport/status/957343918106071041?s=09Remélem az SB után nem kell nézegetni majd egy hasonló meme-t Rocky helyett Apolloval.
kishaszi
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Nyilván, ha csak felé ment volna passzunk, akkor már többszörös SB győztesek lennénk (lásd Pats és Vrabel esete). 2 passz ment felé, mind a 2 TD.Csabi valójában Herremanst akarta írni.de amúgy szerintem sean taylornak is kinézett egy dawkins szintű karrier.3-4 jo szezon és overrated karrier? 😊
eaglesmcnabb
adam8
Ha csak rajta múlik, akkor 7 gyűrű, SB-ban sérülések miatt beugró QB-ként, 3 dobott, 4 futott TD, SB MVP, egy másikon 10 rúgott FG, ötszörös alapszakasz MVP, 12 Pro Bowl.
De nem csak rajt múlt, a béna csapat körötte meggátolta, hogy kiteljesedhessen.
Tökéletes válasz a "mi lett volna ha" kérdésre.
Sobri Jóska
Dehát ilyen ez a sport, direkt nem őt írtam amúgy, annyira triviális.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Csabi valójában Herremanst akarta írni.de amúgy szerintem sean taylornak is kinézett egy dawkins szintű karrier.3-4 jo szezon és overrated karrier? 😊
eaglesmcnabb
adam8
Ha csak rajta múlik, akkor 7 gyűrű, SB-ban sérülések miatt beugró QB-ként, 3 dobott, 4 futott TD, SB MVP, egy másikon 10 rúgott FG, ötszörös alapszakasz MVP, 12 Pro Bowl.
De nem csak rajt múlt, a béna csapat körötte meggátolta, hogy kiteljesedhessen.
Tökéletes válasz a "mi lett volna ha" kérdésre.
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
de amúgy szerintem sean taylornak is kinézett egy dawkins szintű karrier.3-4 jo szezon és overrated karrier? 😊
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Tanulnom kellene, szóval játékosokról olvasgattam ma kb. végig.Nem is kérdés, hogy ez a játékos Marcus Lattimore.
Ehhez kapcsolódóan érdekel a véleményetek, nálatok ki a legnagyobb "mi lett volna ha" játékos?
Azt értem ez alatt, hogy úgy érzitek lehetett volna sima Hall of Famer, ha az események nem pont úgy alakulnak, ahogy? Pl. sérülés(ek), balfasz edzők, balfasz team
tenorx
több mint 6 éve
Kissé sàntít, de nekem Bo Jackson! Ha nincs a sérülés és csak a focira koncentràl mindenidők....
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "