NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
 index.hu/sport/amerikaifutball/2018/02/02/nfl_2017_mvp/

Hogy lehet ilyen cikket irni bazdmeg.
Nyilvan minden egyes eselyesnek elore megirt szovege van, nem ott talaljak ki oket.
Uristen de felbasztam magam.
tenorx
Nem szetetem a 120 yardot már csak "rivális" oldal volta miatt sem, de itt most nem ők a hunyók. Még ha beszédek meg is vannak előre írva, azért itt a fenti címke miatt a lap tetején, esélyés, hogy igaz. Azt nem hiszem, hogy mindenhova odabiggyesztik. Minket Eagles szurkolókat pedig különösen nem zavar, ha így lesz 😊
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
 index.hu/sport/amerikaifutball/2018/02/02/nfl_2017_mvp/

Hogy lehet ilyen cikket irni bazdmeg.
Nyilvan minden egyes eselyesnek elore megirt szovege van, nem ott talaljak ki oket.
Uristen de felbasztam magam.
több mint 6 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azt hiszem még '11-ben Vince Youngnak volt az Eagles-ben a dream teames "elszólása"

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Egyébként érdekes, ez kb. majdnem minden sérülés miatt lett mi lett volna ha?

Az én gondolataimat pont az edzők/csapatok balfaszsága indította be.
Pl.: Fisher és Keenum, Foles, Goff után gondolkoztam, hogy Vince Youngban vajon több volt?
Ugyanígy Alex Smith.. Ha nem 6 OC-t kap 6 év alatt, és mondjuk ő került volna Green Baybe, akkor lehetett volna MVP?
tenorx
Sztem JMR sem lett volna bust ha nem Oaklandbe kerül.
empty taxi
JMR-ben én nem látom hogy bárhol jobb lett volna (mentálisan nulla volt a srác), viszont Vince-ből szerintem egy Cam Light-féle karrier simán kijöhetett volna, ha normálisabb edzői stábhoz kerül...
Igor
Lehet én vagyok naív, de sztem frissen megérkezve az NFL-be megfelelő atmoszférában még munkára nevelhető valaki, ha pedig szépen elkezdett volna kijönni belőle az upside, akkor le esett volna neki is, hogy ez így megy, ez kell a sikerhez.
Én pont Vince Youngban nem látok többet, JMR csak simán szart az egészbe, míg Vince Youngról kb. köztudott volt h igazi locker room cancer, ilyen meg nem való egy csapat élére.
empty taxi
Respectfully disagree.

VY
Az, ha valaki egy Fisher-féle csapatban "locker room cancer", az nem feltétlen perdöntő bizonyíték azért... nekem volt ott egy-két dolog ami azért nem illett a puzzle-ba (Fisher pedig alapból kifejezetten utálta), szóval szerintem kicsit olyan Kaep-féle eset volt, mindent az ő nyakába varrtak és ő lett a bűnbak.

JMR
Az aki 21 évesen, QB-ként szarik az egészbe, nálam az a reménytelen eset... nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.
Igor
Nézd Youngot utána GB-ből is úgy vágták ki, mint macskát szarni, mert hiába lett volna bőven jó backup QB, ha egyszer mérgezi az öltözőt.

JMR:
Az utána megkomolyodott dolog az szinte esélytelen, ebben egyetértünk, én arról beszéltem h egy jobb szervezeti kultúrával bíró csapat draftolja, akkor szerintem ő még formálható személyiség volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Az aki 21 évesen, QB-ként szarik az egészbe, nálam az a reménytelen eset... nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.
Igor
Favre
Kampman
Szerintem ott kicsit más volt a szitu, de tegyük fel elfogadom... de akkor is, come on man, őt 27 éve draftolták.. 😊
(Favre amúgy is nagyon sokféle szempontból kb. az egyetlen igazi kivétel..)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Igor
Favre
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!

Pl.: Fisher és Keenum, Foles, Goff után gondolkoztam, hogy Vince Youngban vajon több volt?
Ugyanígy Alex Smith.. Ha nem 6 OC-t kap 6 év alatt, és mondjuk ő került volna Green Baybe, akkor lehetett volna MVP?
tenorx
empty taxi
JMR-ben én nem látom hogy bárhol jobb lett volna (mentálisan nulla volt a srác), viszont Vince-ből szerintem egy Cam Light-féle karrier simán kijöhetett volna, ha normálisabb edzői stábhoz kerül...
Igor
Lehet én vagyok naív, de sztem frissen megérkezve az NFL-be megfelelő atmoszférában még munkára nevelhető valaki, ha pedig szépen elkezdett volna kijönni belőle az upside, akkor le esett volna neki is, hogy ez így megy, ez kell a sikerhez.
Én pont Vince Youngban nem látok többet, JMR csak simán szart az egészbe, míg Vince Youngról kb. köztudott volt h igazi locker room cancer, ilyen meg nem való egy csapat élére.
empty taxi
Mindkettőt volt szerencsém évekig nézni, alkalmatlanok voltak NFL irányítónak!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.
Igor
Dehogynem...Johhny fiú Manziel ...oh, wait 😀
Ő is ez a "mi lett volna, ha" kategória
Chargers LT
A Browns 1/22 Club 😊

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
mi lett volna ha?
tenorx
empty taxi
JMR-ben én nem látom hogy bárhol jobb lett volna
Igor
Lehet én vagyok naív, de sztem frissen megérkezve az NFL-be megfelelő atmoszférában még munkára nevelhető valaki
empty taxi
nem sok olyan QB-t tudsz mondani, aki ilyen mentalitással érkezett a ligába, aztán megkomolyodott és sikeres lett.
Igor
Dehogynem...Johhny fiú Manziel ...oh, wait 😀
Ő is ez a "mi lett volna, ha" kategória

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve

tenorx
empty taxi
Igor
empty taxi
Respectfully disagree.

VY
Az, ha valaki egy Fisher-féle csapatban "locker room cancer", az nem feltétlen perdöntő bizonyíték azért... nekem volt ott egy-két dolog ami azért nem illett a puzzle-ba (Fisher pedig alapból kifejezetten utálta), szóval szerintem kicsit olyan Kaep-féle eset volt, mindent az ő nyakába varrtak és ő lett a bűnbak.

JMR

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 pbs.twimg.com/media/DUaxoO-X0AAudKi.jpg:large
Klaci79
Van folytatása is 😀

több mint 6 éve

tenorx
empty taxi
Igor

Madden hates me.
több mint 6 éve

tenorx
empty taxi

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Alex Smith.. Ha nem 6 OC-t kap 6 év alatt, és mondjuk ő került volna Green Baybe, akkor lehetett volna MVP?
tenorx
A sérülés miatti "mi lett volna ha" inkább tényeken alapul, de pl. nem feltételezném, hogy Ha Smith GB-be kerül, akkor Rodgersi MVP magasságokba emelkedik.
De az említett RGIII teljesen helytálló, Top10 lenne konstans a csávó

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve

tenorx

Madden hates me.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 17 183

tenorx
Nem (😊)
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tanulnom kellene, szóval játékosokról olvasgattam ma kb. végig.
Ehhez kapcsolódóan érdekel a véleményetek, nálatok ki a legnagyobb "mi lett volna ha" játékos?
Azt értem ez alatt, hogy úgy érzitek lehetett volna sima Hall of Famer, ha az események nem pont úgy alakulnak, ahogy? Pl. sérülés(ek), balfasz edzők, balfasz team
tenorx
Az utóbbi évekből számomra RGIII. Pár évvel korábbról Bob Sanders (Indy safety).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
de amúgy szerintem sean taylornak is kinézett egy dawkins szintű karrier.
eaglesmcnabb
3-4 jo szezon és overrated karrier? 😊
adam8
hál istennek nem nekem kell szembesíteni

több mint 6 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 500
 twitter.com/12upSport/status/957343918106071041?s=09
kishaszi
Remélem az SB után nem kell nézegetni majd egy hasonló meme-t Rocky helyett Apolloval.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
eaglesmcnabb
adam8
Csabi valójában Herremanst akarta írni.
Ha csak rajta múlik, akkor 7 gyűrű, SB-ban sérülések miatt beugró QB-ként, 3 dobott, 4 futott TD, SB MVP, egy másikon 10 rúgott FG, ötszörös alapszakasz MVP, 12 Pro Bowl.
De nem csak rajt múlt, a béna csapat körötte meggátolta, hogy kiteljesedhessen.
Tökéletes válasz a "mi lett volna ha" kérdésre.
Sobri Jóska
Nyilván, ha csak felé ment volna passzunk, akkor már többszörös SB győztesek lennénk (lásd Pats és Vrabel esete). 2 passz ment felé, mind a 2 TD.

Dehát ilyen ez a sport, direkt nem őt írtam amúgy, annyira triviális.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
eaglesmcnabb
adam8
Csabi valójában Herremanst akarta írni.
Ha csak rajta múlik, akkor 7 gyűrű, SB-ban sérülések miatt beugró QB-ként, 3 dobott, 4 futott TD, SB MVP, egy másikon 10 rúgott FG, ötszörös alapszakasz MVP, 12 Pro Bowl.
De nem csak rajt múlt, a béna csapat körötte meggátolta, hogy kiteljesedhessen.
Tökéletes válasz a "mi lett volna ha" kérdésre.

több mint 6 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
eaglesmcnabb

több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Tanulnom kellene, szóval játékosokról olvasgattam ma kb. végig.
Ehhez kapcsolódóan érdekel a véleményetek, nálatok ki a legnagyobb "mi lett volna ha" játékos?
Azt értem ez alatt, hogy úgy érzitek lehetett volna sima Hall of Famer, ha az események nem pont úgy alakulnak, ahogy? Pl. sérülés(ek), balfasz edzők, balfasz team
tenorx
Nem is kérdés, hogy ez a játékos Marcus Lattimore.

több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Kissé sàntít, de nekem Bo Jackson! Ha nincs a sérülés és csak a focira koncentràl mindenidők....

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "