NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Sőt volt vmi OT (tán pont Joe Thomas), aki annyira sz@rt az egészbe h pecázni volt a draft ideje alatt.Az mennyire megszokott, hogy egy első kör elejére várt játékos (Baker Mayfield) nem megy el a draftra, hanem telefonon várja a befutót?Winston és Mariota is otthon volt anno, és őket eléggé elejébe várták.
Matthew99
braxa88
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Az mennyire megszokott, hogy egy első kör elejére várt játékos (Baker Mayfield) nem megy el a draftra, hanem telefonon várja a befutót?Winston és Mariota is otthon volt anno, és őket eléggé elejébe várták.
Matthew99
több mint 6 éve
Az mennyire megszokott, hogy egy első kör elejére várt játékos (Baker Mayfield) nem megy el a draftra, hanem telefonon várja a befutót?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
a HST-nél utána kellett néznem, hogy melyik csapatról is lehet szó... 😊HighlifeSquadTexas
baggio 🏈
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ez érdekes. Kb. minden héten kijön egy hír Luckról, hogy újra kell műteni, béna, sose lesz belőle semmi. Erre a Colts 24. a listán, megelőzve többek között a Hawks-t (Wilson), Bucst (Winston), Dallast (Dak), Falconts (Ryan!? WTF?), Pantherst (Newton).Hát vagy Brissett annyira jó, hogy én se fogom fel, hogy mennyire. 😊 Vagy Luck-kal kapcsolatban mindenki csak twitteren sötét-borús, de egyébként senki se hiszi igazán, hogy nem épül fel.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
a HST-nél utána kellett néznem, hogy melyik csapatról is lehet szó... 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
twitter.com/Bowlhu/status/96454271931717222410 év múlva talán rá tudják beszélni, hogy visszatérjen Indybe, addig minden évben valahol felmerül a neve 😛
baggio 🏈
több mint 6 éve
twitter.com/Bowlhu/status/964542719317172224remélem elmagyarázza mit jelent az omaha végre 😊
baggio 🏈
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
twitter.com/Bowlhu/status/964542719317172224
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nem is tudtam, hogy a Texansnál nincs OC, még mutogatóba se. 😊már 2014-ben se volt, aztán két évig a QB coach George Godsey töltötte be a pozíciót, de mikor tavaly kirúgta őt BoB, nem vett fel a helyére senkit
peterk2005
ugye a 49ers-nél sincs papíron, és lehet Reich távozása után az Eagles-nél se lesz, a Browns-nál viszont Haley érkeztével újra igen
15 OC-t küldtek el, ebből 3 esett a talpára (+1, LeFleur önként váltott), 3-at léptettek elő főedzőnek, még a maradók listája is érdekes:
Josh McDaniels (2012) - Patriots
Marty Mornhinweg (2016) - Ravens
Nathaniel Hackett (2016) - Jaguars
Ken Whisenhunt (2016) - Chargers
Scott Linehan (2015) - Cowboys
Matt Cavanaugh (2017) - Redskins
Jim Bob Cooter (2015) - Lions
Pete Carmichael Jr. (2009) - Saints
Steve Sarkisian (2017) - Falcons
Todd Monken (2016) - Bucs
a DC-knél 7 ember munkáját köszönték meg, ebből kettőt mégis felvettek ugyanúgy koordinátornak máshol (+ Guenther mellett én Austint és Bettchert is a nem kényszerből váltók közé soroltam), itt is 3-ból lett HC
---
több mint 6 éve
Nem is tudtam, hogy a Texansnál nincs OC, még mutogatóba se. 😊Be is vált!
peterk2005
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Nem is tudtam, hogy a Texansnál nincs OC, még mutogatóba se. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
elkészítettem újra, korábban sokaknak tetszett2017/18-as koordinátormozgások az NFL-ben
docs.google.com/spreadsheets/d/1Zt33XvFFtBl0wvVO2GXo-rY9p4_WOmma2Z3OPR3pnPY/edit?usp=sharing
---
több mint 6 éve
Állítólag az első négy draft pickből három is eladó...sőt Brady is eladó, hiszen "van az a pénz"!
ozibozi
---
több mint 6 éve
ozibozi
17 183
Állítólag az első négy draft pickből három is eladó...
több mint 6 éve
Mike Florio: The NFL is considering going back to square one with the catch rule, but that could do more harm than good.www.nbcsports.com/video/nfl-catch-rule-can-be-fixed-easy-tweaks
több mint 6 éve
GM játékban megüresedett két hely, ha valakit érdekel, nálam lehet jelentkezni PM-ben.Én jönnék. Szólj, ha bejelentettél, aztán vissza is mondom.
vassadi
| Igen, tudom-tudom, lejárt lemez. |
több mint 6 éve
vassadi
15 617
GM játékban megüresedett két hely, ha valakit érdekel, nálam lehet jelentkezni PM-ben.
több mint 6 éve
én viszont felvettem a Dawkins meztÉn meg McCoyt, nem lehetett kérdés a győzelem 😊
Janek
több mint 6 éve
Ja, hát ha nem nézed meg, de biztos vagy benne, akkor nehéz vitatkozni érzésekről a konkrét számok rendszerében. 😊Ismersz. Lusta is vagyok és az időm is kevés kotorászni, de az önbizalmam annál nagyobb. 😊 Szerintem a statokban igazam van. Azt gondolom, hogy a statok alátámasztják amit mondtam. De ha van kedved kibányászni, és kiderül, hogy nincs igazam, akkor elismerem, hogy tévedtem.
tomi-tomi
Az idei konkrét számok. Négy csoportgyőztes ellen kellett játszani - vegyük őket erős csapatnak (Chiefs, Panthers, Texans (még Watsonnal) és Steelers). Három PO csapat van közte. Hazai mérleg: 1-2, idegenben: 1-0. Tavaly a Hawks ellen is otthon szoptunk.tomi-tomiKözel két évtizedről beszéltünk. Egy évben bármilyen szélsőérték előfordulhat. A statisztikához - a W/L arány elemzéséhez is - kellő mennyiségű minta kell, anélkül kutya fülét nem éri. De ezt úgy is tudod.