NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Vagy Sanchonak Travis névvel...az olyan mexikóis 😊 ...Mark Travis John SanchezFavre-nak is Lorenzóként kellett volna játszaniaÚgy látom John is játszik maPoéngyilkolás következik: Stafford teljes neve John Matthew Stafford.
Höri
empty taxi
Kampman
De az egyik legjobb... Hilton Palmer lenne 😀 ...Carson Hilton Palmer
Továbbá öregedő korára igazán használhatná a komolyabb Edwardot 😊...Thomas Edward Patrick Brady Jr.
és még lehetne folytatni 😊
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Buffaloban ma nem lesz hó...mert rohadt hideg lesz 😊 -10 körül, a delfinek odafagynak a gyephez.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Kampman
28 330
Favre-nak is Lorenzóként kellett volna játszaniaÚgy látom John is játszik maPoéngyilkolás következik: Stafford teljes neve John Matthew Stafford.
Höri
empty taxi
több mint 6 éve
beírom ide, talán ebben a topicban olvassák a legtöbben: mivel nfl-es cikkírók terén (is) szinte teljesen leolvadtunk, így aki érez magában elég tudást és kreativitást beharangozók vagy bármilyen más témájú írások kreálására, esetleg podcastelésre, jelentkezzen PM-ben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Úgy látom John is játszik maPoéngyilkolás következik: Stafford teljes neve John Matthew Stafford.
Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Pedig nagyon nem akart a taligára kerülni, de Ballard kikönyörögte Irsaynél, hogy így legyen. Készült is erről egy felvétel. (A videó végén feltűnik Coughlin és hű segítője, Marrone.)Azért nincs rajta mert a hullákat már elszállították.Tájkép csata közben..........................Luck fel se fér erre akkora körülötte a hallgatás
pbs.twimg.com/media/DQ3tyeUX4AM9-cz.jpg:large
dande
Höri
peterk2005
www.youtube.com/watch?v=OXVpQ3MN_Qw
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Azért nincs rajta mert a hullákat már elszállították.Tájkép csata közben..........................Luck fel se fér erre akkora körülötte a hallgatás
dande
Höri
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Jó hír Godell visszavonul....ha 2024-ben lejár a szerződése 😛 Kitartás elvtársak 😀
több mint 6 éve
www.headcoachranking.com
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
usatftw.files.wordpress.com/2017/12/fishereffect.jpgminden idők legrosszabb HC-ja (?)és lehet még fokozni 😊
twitter.com/MichaelDavSmith/status/929864971076407297
baggio
twitter.com/SageRosenfels18/status/940328995534655488
szerencsére Fisher szelleme tovább él Nashville-ben
baggio
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Belefúlt a megáradt csele patakba.Tájkép csata közben..........................Luck fel se fér erre akkora körülötte a hallgatás
dande
Höri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Five Former Players Accused of Sexual Harassment in LawsuitNekem fura ez a történet. Hogy pont mindenki ugyanazt az 51 éves Samantha Ewing kinézetű nőt zaklatta. De elmondása szerint fotókat is küldtek neki meg üzeneteket, amivel nehéz vitatkozni.
www.si.com/nfl/2017/12/13/nfl-network-sexual-harassment-marshall-faulk-themmqb-newsletter
Black_Adder
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Five Former Players Accused of Sexual Harassment in Lawsuitwww.si.com/nfl/2017/12/13/nfl-network-sexual-harassment-marshall-faulk-themmqb-newsletter
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Tájkép csata közben..........................Luck fel se fér erre akkora körülötte a hallgatás
dande
több mint 6 éve
Viszont ha akar egy is játszana, akkor könnyen MVP is lehetne.Már csak azért is, mert jelenleg egy sem játszik a ligában. Mondjuk szerintem össze is törnék szerencsétleneket, szóval jó is ez így.Ja felreertettem. MVP dijra nyilvan nok eselytelenek, sot. Az irt nevek az ev vedoje cimre gondoltam. MVP nem lesz vedo, talan sose...A támadókat nézzük Brady meg esetleg AB van MVP esélyes jelölt. D oldalról lenne esetleg valaki aki kaphatná? Jaxből vki vagy máshonnan más vki? Mert most bevallom szegénységem, nem nagyon van előttem bárki.Hayward, Bouye
Most csak komoly, értelmes válaszok érdekelnek 😉 😛
dande
egy rakat pass rusher: Donald, Campbell, Griffen, C. Jones, Lawrence, Bosa
Nem tudnám kiemelni egyiket se magasan, és van még név, akit nem irtam le, de nem lepődnék meg ha megnyerné. Idén nagyon sokan emelkednek ki, de nincs 1 aki egyértelműen mindenki fölé állna. Nehéz lesz választani, amibe biztos sokat fog nyomni, hogy ki lesz a sack király v. int király, ÉS jó csapatban játszon, POba jutó csapatban (hiába egyéni dij, ritkán nyer olyan aki nem jut rájátszásba).
alatriste
alatriste
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Már csak azért is, mert jelenleg egy sem játszik a ligában. Mondjuk szerintem össze is törnék szerencsétleneket, szóval jó is ez így.Ja felreertettem. MVP dijra nyilvan nok eselytelenek, sot. Az irt nevek az ev vedoje cimre gondoltam. MVP nem lesz vedo, talan sose...A támadókat nézzük Brady meg esetleg AB van MVP esélyes jelölt. D oldalról lenne esetleg valaki aki kaphatná? Jaxből vki vagy máshonnan más vki? Mert most bevallom szegénységem, nem nagyon van előttem bárki.Hayward, Bouye
dande
Nem tudnám kiemelni egyiket se magasan, és van még név, akit nem irtam le, de nem lepődnék meg ha megnyerné. Idén nagyon sokan emelkednek ki, de nincs 1 aki egyértelműen mindenki fölé állna. Nehéz lesz választani, amibe biztos sokat fog nyomni, hogy ki lesz a sack király v. int király, ÉS jó csapatban játszon, POba jutó csapatban (hiába egyéni dij, ritkán nyer olyan aki nem jut rájátszásba).
alatriste
alatriste
több mint 6 éve
Ja felreertettem. MVP dijra nyilvan nok eselytelenek, sot. Az irt nevek az ev vedoje cimre gondoltam. MVP nem lesz vedo, talan sose...A támadókat nézzük Brady meg esetleg AB van MVP esélyes jelölt. D oldalról lenne esetleg valaki aki kaphatná? Jaxből vki vagy máshonnan más vki? Mert most bevallom szegénységem, nem nagyon van előttem bárki.Hayward, Bouye
dande
alatriste
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Devin “mindenki returnerje” Hester hivatalosan is bejelentette a visszavonulását.
több mint 6 éve
Tájkép csata közben..........................több mint 6 éve
Kampman
28 330
Védő talán csak kétszer nyert MVP címet 70 év alatt, utoljára Lawrence Taylor 1986-ban, aki a legdominánsabb csapat messze legdominánsabb játékosa volt. Ilyen védő ma nincs, minden más esetben pedig támadónak megy a díj.
több mint 6 éve
Wagner körül elég nagy a hype, meg baromi jól is játszik (sérülten). Én rá tippelnék, ha bejutnak a playoffba.A támadókat nézzük Brady meg esetleg AB van MVP esélyes jelölt. D oldalról lenne esetleg valaki aki kaphatná? Jaxből vki vagy máshonnan más vki? Mert most bevallom szegénységem, nem nagyon van előttem bárki.DPoY lesz izgalmas.
dande
Black_Adder
több mint 6 éve
A támadókat nézzük Brady meg esetleg AB van MVP esélyes jelölt. D oldalról lenne esetleg valaki aki kaphatná? Jaxből vki vagy máshonnan más vki? Mert most bevallom szegénységem, nem nagyon van előttem bárki.Nem lesz D# játékos MVP. Egy védőnek nem elég a legjobbnak lennie, még egyértelműen legjobbnak lennie is kevés, olyan szinten kéne kimagaslania, ami közel lehetetlen. Korábbi években legalább néhányan felvetették Wattot, Macket/Millert, idén még ennyi se lesz szvsz.
dande
Pecc behúzza az AFC-t, Brady (Wentz sérülésével) unanimous MVP lesz.
Brown OPoY se lesz, bármennyire is szeretnénk ezt a 2 címet megosztani, nem szokták.
DPoY lesz izgalmas.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Donaldnak szerintem az Év védője cím sem lesz meg, pedig évek óta megérdemelné. A pass rusherek közül idén nincs olyan teljesítmény, ami kérdőjeles lehet. Ha Watt azzal a szezonjával nem tudott nyerni, Chandler Jones-féle teljesítmények nem lesznek elegek (most esetleg egy Calais Campbellen el lehet vitatkozni).Byardnek ha lett volna még egy két-három olyan meccse, és mondjuk egy 12 interception körül zár. Na akkor talán meglenne az Év védője cím. MVP nulla sanszos
Nem látom, hogy ne támadó nyerné meg, és igazából irányító ellen is igen nehéz lenne fogadni