NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Tisztelt fórum látogatók!
Nagyon szeretem az NFL-t és nem csak számomra zavaró, hogy olyan tolmácsolja a meccset aki nem tud normálisan beszélni. Selypít, pösze, talán még sánta is. Hogyan lehet így kommentátor valaki? Ha nem tud normálisan kommunikálni, hogy lehet ilyen jó csapatba bejutni? Szétrombolja a többiek munkáját. 😕
Nagyon rossz így nézni a meccset. Egyszerűen nem bírom.
Inkább megnézem angolul, és ezzel az a baj, hogy nem vagyok egyedül. Pl.: (Alapszakasz, 13. játéknap, Dallas Cowboys - Washington Redskins közvetítése). Nem Faragó Richárdról van szó. Ő egy isten!
Eddig imádtam a magyar közvetítéseket. Nagyon jók a kommentátorok (többi).
Béla.Kovács
rég volt ilyen erős első komment 😀

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Nagyon szeretem az NFL-t és nem csak számomra zavaró, hogy olyan tolmácsolja a meccset aki nem tud normálisan beszélni. Selypít, pösze, talán még sánta is. Hogyan lehet így kommentátor valaki? Ha nem tud normálisan kommunikálni, hogy lehet ilyen jó csapatba bejutni? Szétrombolja a többiek munkáját. 😕
Inkább megnézem angolul, és ezzel az a baj, hogy nem vagyok egyedül. Pl.: (Alapszakasz, 13. játéknap, Dallas Cowboys - Washington Redskins közvetítése). Nem Faragó Richárdról van szó. Ő egy isten!
Béla.Kovács
Ő a Tudodki szeretője.
Tudod, hogy megy ez.
Nem mind arany, ami fénylik...

több mint 6 éve
Béla.Kovács Cleveland Browns 1
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Jó, hát sok oldalról meg lehet ezt közelíteni...pl, ha kihalnak a pulykák, nem lesz Thanksgiving esténk...:S
Chargers LT
Erről jutott eszembe: "Turkey is the Mickey Rourke of birds. It's absolutely fucking disgusting." -- Luke Thomas

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Micsoda TERVek vannak itt kérem szépen...

több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Jó, hát sok oldalról meg lehet ezt közelíteni...pl, ha kihalnak a pulykák, nem lesz Thanksgiving esténk...:S
Chargers LT
Lesz, addigra feltalálják a pulyka ízű csirkét 😉
davemayer
ja azt majd jön egy fasza baromfipestis oszt baszhaSSSuk

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Emberméretűt!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Chargers LT
davemayer
30 kilósakat!
ÁÁÀÀ

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Chargers LT

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 920
Pats és Steelers nem domináns idén. Jó tudni
Wyatt
ez semmi, én akkor dobtam le az ékszíjat amikor második félidőben Ricsi elkezdte, hogy nagyon sok üzenetet kapnak a meccs alatt, sajnos mindegyikre nincs idő, de a szünetben olvasott egy régi üzenetet ami nagyon fontos és mindenféleképpen meg kell osztani... én meg már néztem, mi a tököm történhetett a ligában amiről a félidei twitter böngészés közben lemaradtam, pats, fantasy, eltiltás, Zeke visszatér, Goodell végre elment a p*csába, vagy mi a fene lehet

SURPRISE!!!

Valakinek kölke született............

ZERO_L
Ez mondjuk a népességnövekedés és a világ fenntartása szempontjából valóban fontos hír. Szarban lesz az NFL, ha kihal az emberiség.
Stez
Miért? Mert nem lesznek vizsgàzók akik fennmaradnak? 😁😁
| Én is úgy kezdtem nézni 😁 |

Szerkesztette: Fattyu

több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Akkor te sem nézed a South Parkot?

| már dolgoznak rajta Goodellék |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Wyatt
ez semmi, én akkor dobtam le az ékszíjat amikor második félidőben Ricsi elkezdte, hogy nagyon sok üzenetet kapnak a meccs alatt, sajnos mindegyikre nincs idő, de a szünetben olvasott egy régi üzenetet ami nagyon fontos és mindenféleképpen meg kell osztani... én meg már néztem, mi a tököm történhetett a ligában amiről a félidei twitter böngészés közben lemaradtam, pats, fantasy, eltiltás, Zeke visszatér, Goodell végre elment a p*csába, vagy mi a fene lehet

SURPRISE!!!

ZERO_L
Ez mondjuk a népességnövekedés és a világ fenntartása szempontjából valóban fontos hír. Szarban lesz az NFL, ha kihal az emberiség.

több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Wyatt

SURPRISE!!!

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Hozzávette még a Packerst is, mint elmúlt években domináns csapat, amely ebben a szezonban nem játszik magabiztosan, ott az a 12-eske biztosan csak dísznek volt az elmúlt években 😊
Wyatt
Rólunk már 2011-ben megmondta egy sms-író Flynn 6 TD-s meccse után, hogy Rodgerset nyugodtan ki lehetne rakni, system QB, akit az elkapói tettek naggyá. Kb. ilyen üzenetek jönnek majd az MNF-en is, most hogy Hundley produkálta magát.
több mint 7 éve
Hozzávette még a Packerst is, mint elmúlt években domináns csapat, amely ebben a szezonban nem játszik magabiztosan, ott az a 12-eske biztosan csak dísznek volt az elmúlt években 😊

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Hát, pedig jelen állás szerint az az egy értelmes meccs lesz az AFC PO-ban, max a Chargers részéről tudok elképzelni vmi upsetet, különben fölösleges lejátszani a többi meccset. De biztos van vmi titkos contender, akiről lemaradtam.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Wyatt
akkor ki? erről lemaradtam....
gabokocka
Én nem szoktam fikázni az sms-eket, de egy ilyet beolvasni, azért minimum wtf...

több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Wyatt
akkor ki? erről lemaradtam....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tippek a HoF tagokra? Ok...Ray Lewis 😊 | + Randy Moss | De ki még...
Chargers LT
Tony Boselli idén jusson be.
iktriad
Azért erre ne tegyél rá egy félhavi fizetést 😀
adam8
Múltkor nem sokon múlott, hogy bekerüljön, van pár erős támogatója van (pl. Peter King), ami megnyithatja száméra az utat Cantonba. Egyébként meg amíg egészséges volt, nem volt nála jobb a posztján. Amit 96-ban a playoffban csinált a Bills ellen Bruce Smithtel(a korszak JJ Wattja) az kiérdemli a legendás jelzőt.
több mint 7 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Chargers LT
Tony Boselli idén jusson be.
iktriad
Azért erre ne tegyél rá egy félhavi fizetést 😀

több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Chargers LT
Szerintem 3 OL játékos be fog kerülni.
Sixo
Herremans, DJ Fluker, és ki a harmadik?
eaglesmcnabb
Luke Joeckel

több mint 7 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Chargers LT
Sixo
eaglesmcnabb
Khalif Barnes

choose life
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Chargers LT
Sixo

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!