NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
PO machine-l szórakozva simán előfordulhat, hogy 11-5-s csapat nem jut PO-ba az NFC-ből (Atlanta az áldozat) s, ha mondjuk mi szívunk a Rams-Hawks párostól (ami simán előfordulhat) 13-3-l nincs meg a first seed.Előferdül az ilyen, 2008-ban Cassellel mi 11–5-tel nem jutottunk be, a Seahawks meg nyert már csoportot 7–9-cel.
AFC-ben 8-8-l jó lehet valaki 6. helyre, de azért a többi ott is bőven 50%fölötti csapat lesz. Úgy tűnik eléggé ketté szakadhat majd a mezőny.
dande
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Áhh, már nem hiszem. Viszont ez jópofa 😀curling!
streamable.com/w9ntr
Wyatt
több mint 7 éve
PO machine-l szórakozva simán előfordulhat, hogy 11-5-s csapat nem jut PO-ba az NFC-ből (Atlanta az áldozat) s, ha mondjuk mi szívunk a Rams-Hawks párostól (ami simán előfordulhat) 13-3-l nincs meg a first seed.AFC-ben 8-8-l jó lehet valaki 6. helyre, de azért a többi ott is bőven 50%fölötti csapat lesz. Úgy tűnik eléggé ketté szakadhat majd a mezőny.
több mint 7 éve
Két különböző kérdéskörben is hülyeségeket beszélni. Meki új csúcsokat hódítasz meg 😀elfogult vagy bástya, de majd kinövöd
Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ez rendben van, csak onnan indult ki az egész, hogy meg lehet-e rakni, és hogy akkora lenne az egész oddsa, amit aligha fizet ki bárki. De itthon pl még a kövi forduló összes meccsére sem lehet fogadni, nem hogy fordulókra előre, úgyhogy igazából nagyjából ez mindegy is.Én értem, valójában ezen 46 esemény együttes kimenetele szükséges ahhoz, hogy a Browns PO-ba jusson, de a fogadóirodák ennek a töredékét fizetik a 46 konkrét, független esemény kimenetelére a Browns PO-ba jut kimenetel formájában. Valamiből nekik is élniük kell. 😊Szuper.Ne hidd.Nem is tudnál rakni szerintem rá 100 forintot sem, akkora odds lenne rá, hogy nem fizetnék ki 😀Sokkal lényegesebb, hogy még PO-ba juthat a Browns. És ehhez csak 46 dologra van szükségMeg lehet ezt rakni valahol? Megtenném 100 forinttal, olyan odds-a lehet, hogy azzal is meggazdagodnék. 😊
dailysnark.com/0-10-cleveland-browns-can-still-make-playoffs-46-things-happen-2/
Wyatt
peterk2005
Wyatt
kephost.com/images/2017/11/20/brownsodds.png
Sőt, még arra, hogy a Browns nyeri a SB-t se találtam 1:5001-nél jobb oddsot.
Szóval 100 forintra SB győzelem esetén is csak 500ezer lenne a profit.
Konferenciagyőzelemre 1:2001 a legjobb.
Sobri Jóska
Csak marhára nem erről van szó. Ez 46 darab meccs kötésben, ami egy teszem azt végig 1.5-es szorzóval számolva 46 meccsnél lenne 125 949 926-szoros odds. És ez még csak az, hogy playoffba jut a csapat, szó sincs arról, hogy meg is nyeri.
De oké, ne legyen minden meccs 1.5-szeres pénzen, nyilván ennél lényegesen alacsonyabbra is ki lehet hozni, de a lényeg nem változik.
Amúgy nem tudom, van-e korlát. Tippmixen pl volt anno, azért kellett ugyanazt a szelvényt többször is megjátszani kisebb pénzzel, mert volt egy nyereménymaximum szelvényenként, és így lehetett kijátszani.
Wyatt
Egyébként 46-os kötés még 1,1-es oddsnál is 1:80-hoz együttes odds, vagyis ha minden hétvégén teszel egy ilyen "tutista" szelvényt, szerencsés vagy ha másfél évente egyszer kijön.
Ezért nem fogadnak profik sose kötésekre. 😉
Sobri Jóska
Arról meg felesleges vitát kezdeni ebben az esetben, hogy mennyi esélye van még a tutista szelvényeknek is, mert szerintem a Brownsnál már az is meglepetés lenne, ha egyet nyernének, nem hogy hatot. Aztán a másik negyvenet nem néztem még, de tuti ott is van egy rakat olyan, ami sansztalan
több mint 7 éve
Én értem, valójában ezen 46 esemény együttes kimenetele szükséges ahhoz, hogy a Browns PO-ba jusson, de a fogadóirodák ennek a töredékét fizetik a 46 konkrét, független esemény kimenetelére a Browns PO-ba jut kimenetel formájában. Valamiből nekik is élniük kell. 😊Szuper.Ne hidd.Nem is tudnál rakni szerintem rá 100 forintot sem, akkora odds lenne rá, hogy nem fizetnék ki 😀Sokkal lényegesebb, hogy még PO-ba juthat a Browns. És ehhez csak 46 dologra van szükségMeg lehet ezt rakni valahol? Megtenném 100 forinttal, olyan odds-a lehet, hogy azzal is meggazdagodnék. 😊
dailysnark.com/0-10-cleveland-browns-can-still-make-playoffs-46-things-happen-2/
Wyatt
peterk2005
Wyatt
Sobri Jóska
Csak marhára nem erről van szó. Ez 46 darab meccs kötésben, ami egy teszem azt végig 1.5-es szorzóval számolva 46 meccsnél lenne 125 949 926-szoros odds. És ez még csak az, hogy playoffba jut a csapat, szó sincs arról, hogy meg is nyeri.
De oké, ne legyen minden meccs 1.5-szeres pénzen, nyilván ennél lényegesen alacsonyabbra is ki lehet hozni, de a lényeg nem változik.
Amúgy nem tudom, van-e korlát. Tippmixen pl volt anno, azért kellett ugyanazt a szelvényt többször is megjátszani kisebb pénzzel, mert volt egy nyereménymaximum szelvényenként, és így lehetett kijátszani.
Wyatt
Egyébként 46-os kötés még 1,1-es oddsnál is 1:80-hoz együttes odds, vagyis ha minden hétvégén teszel egy ilyen "tutista" szelvényt, szerencsés vagy ha másfél évente egyszer kijön.
Ezért nem fogadnak profik sose kötésekre. 😉
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Szuper.Ne hidd.Nem is tudnál rakni szerintem rá 100 forintot sem, akkora odds lenne rá, hogy nem fizetnék ki 😀Sokkal lényegesebb, hogy még PO-ba juthat a Browns. És ehhez csak 46 dologra van szükségMeg lehet ezt rakni valahol? Megtenném 100 forinttal, olyan odds-a lehet, hogy azzal is meggazdagodnék. 😊
Wyatt
peterk2005
Wyatt
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Ne hidd.Nem is tudnál rakni szerintem rá 100 forintot sem, akkora odds lenne rá, hogy nem fizetnék ki 😀Sokkal lényegesebb, hogy még PO-ba juthat a Browns. És ehhez csak 46 dologra van szükségMeg lehet ezt rakni valahol? Megtenném 100 forinttal, olyan odds-a lehet, hogy azzal is meggazdagodnék. 😊
Wyatt
peterk2005
Wyatt
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Nem is tudnál rakni szerintem rá 100 forintot sem, akkora odds lenne rá, hogy nem fizetnék ki 😀Sokkal lényegesebb, hogy még PO-ba juthat a Browns. És ehhez csak 46 dologra van szükségMeg lehet ezt rakni valahol? Megtenném 100 forinttal, olyan odds-a lehet, hogy azzal is meggazdagodnék. 😊
Wyatt
peterk2005
több mint 7 éve
Sokkal lényegesebb, hogy még PO-ba juthat a Browns. És ehhez csak 46 dologra van szükségMeg lehet ezt rakni valahol? Megtenném 100 forinttal, olyan odds-a lehet, hogy azzal is meggazdagodnék. 😊
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Sokkal lényegesebb, hogy még PO-ba juthat a Browns. És ehhez csak 46 dologra van szükség dailysnark.com/0-10-cleveland-browns-can-still-make-playoffs-46-things-happen-2/
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Két különböző kérdéskörben is hülyeségeket beszélni. Meki új csúcsokat hódítasz meg 😀
több mint 7 éve
olyan csapattól nehéz kikapni, aki be se jut 😊Én most annak kezdtem el szurkolni, hogy az NFC-ben a Detroit előzze be a Seattle-t és akkor megtörténhetne az, hogy az ottani komplett playoff-mezőnyben a Lions lenne az egyedüli hírmondó tavalyról, öt új mellé (Phi, Min, LAR, NO, CAR). #dynastywww.espn.com/nfl/playoffs/machine
Höri
igen komoly csata fog menni az NFC-ben azért, hogy kiderüljön, melyik csapat kap ki a Patriots-tól a Super Bowlban
baggio
Ide is.ez is csak azt mutatja hogy Tyrod kibaszott megbízható QB
twitter.com/RNBWCV/status/930244910812418048
Mikey
Peterman adatai, csak hogy teljes legyen a kép:
1st half: 17,9 2nd half: 126,7 +108,8
NINCS MIRŐL BESZÉLNI!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Pár betűt félreütöttél:Én most annak kezdtem el szurkolni, hogy az NFC-ben a Detroit előzze be a Seattle-t és akkor megtörténhetne az, hogy az ottani komplett playoff-mezőnyben a Lions lenne az egyedüli hírmondó tavalyról, öt új mellé (Phi, Min, LAR, NO, CAR). #dynastywww.espn.com/nfl/playoffs/machine
Höri
igen komoly csata fog menni az NFC-ben azért, hogy kiderüljön, melyik csapat kap ki a Patriots-tól a Super Bowlban
baggio
A Jaguarstól.
több mint 7 éve
Én most annak kezdtem el szurkolni, hogy az NFC-ben a Detroit előzze be a Seattle-t és akkor megtörténhetne az, hogy az ottani komplett playoff-mezőnyben a Lions lenne az egyedüli hírmondó tavalyról, öt új mellé (Phi, Min, LAR, NO, CAR). #dynastywww.espn.com/nfl/playoffs/machine
Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Meg különben is ők nyerik a SB-t (mivel Italy nem jutott ki a vb-re). Azt meg nehéz úgy, hogy be se jutnak a rájátszásba.mert a Lions franchise mint az állandóság megestesítője a PO-ban az utópia eljövetelét mutatjaÉn most annak kezdtem el szurkolni, hogy az NFC-ben a Detroit előzze be a Seattle-t és akkor megtörténhetne az, hogy az ottani komplett playoff-mezőnyben a Lions lenne az egyedüli hírmondó tavalyról, öt új mellé (Phi, Min, LAR, NO, CAR). #dynastyés ezért miért kell a lions-seahawks csere?
Höri
braxa88
Höri
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
mert a Lions franchise mint az állandóság megestesítője a PO-ban az utópia eljövetelét mutatjaÉn most annak kezdtem el szurkolni, hogy az NFC-ben a Detroit előzze be a Seattle-t és akkor megtörténhetne az, hogy az ottani komplett playoff-mezőnyben a Lions lenne az egyedüli hírmondó tavalyról, öt új mellé (Phi, Min, LAR, NO, CAR). #dynastyés ezért miért kell a lions-seahawks csere?
Höri
braxa88
több mint 7 éve
braxa88
12 534
Én most annak kezdtem el szurkolni, hogy az NFC-ben a Detroit előzze be a Seattle-t és akkor megtörténhetne az, hogy az ottani komplett playoff-mezőnyben a Lions lenne az egyedüli hírmondó tavalyról, öt új mellé (Phi, Min, LAR, NO, CAR). #dynastyés ezért miért kell a lions-seahawks csere?
Höri
több mint 7 éve
Én most annak kezdtem el szurkolni, hogy az NFC-ben a Detroit előzze be a Seattle-t és akkor megtörténhetne az, hogy az ottani komplett playoff-mezőnyben a Lions lenne az egyedüli hírmondó tavalyról, öt új mellé (Phi, Min, LAR, NO, CAR). #dynasty
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
az volt már, hogy 2021-ig biztosan lesz Mexikóvárosban meccs!?
több mint 7 éve
Sobri JóskaSPYcam?!
lehet rossz csatornán néztem a meccset? 😥
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Egyetértek. Bár jobb volt, mint a Pats-meccsen, de azért ez inkább maradjon meg ismétléseknél. Aztán ha kellő ideig így adnák, akkor biztosan hozzá lehetne szokni, de egyelőre én a régit preferálom
több mint 7 éve
nekem nagyon nagyon bejott így a közvetítés...Nekem meg az a feelingem, benyomásom volt végig, hogy nem kapok átfogó képet, mintha lemaradnék valamiről azáltal, hogy egy kifacsart pozícióból látszik 9-10 ember a csapatból, ráadásul a távolságok teljesen megbecsülhetetlenek.
Ez az egész közeli élmény és nézőpont teli találat!
yooker
3D-ben lehet jobb lenne ez a nézőpont, de így, 2D-ben egy alapvetően területszerző játéknál módfelett információhiányos, ráadásul tényleg csak a play látszik, senki és semmi más nem fér fel a képre.
Passzjátéknál ismétlésnek jó ez a spycam dolog, de futójátéknál, ahol az az igazán érdekes, hogy 3, 5 vagy 7 yard lett e, számomra teljesen rossz képkivágás. Engem az se érdekel az NFL-ben, hogy melyik lyukat ki honnan tömte be.
Tagadhatatlan, hogy sokkal több apró plusz infót hoz be, de sokkal több lényegibb infót meg elmos, így az összkép tekintetében én erősen az állandó spycam ellen szavazok, viszont egy többopciós passznál, szépen kígyózó futójátéknál az ismétlések között szívesen nézek spycamet.
több mint 7 éve
nekem nagyon nagyon bejott így a közvetítés...Ez az egész közeli élmény és nézőpont teli találat!