NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
És ugye ez nyilván igaz a másik oldalra is. Nyilván nincs olyan, hogy mindenkinek egyformán bejöjjön mindenki. Nézd JJ, ezzel leginkább az a bajom, hogy ha a kritizáló kritizálóját kritizálják, arra is ugrik egy bizonyos réteg, és ott sincs sokkal jobb érvrendszer. Egyébiránt ezt kár a politikával és a gurulós focival összehasonlítani, sokkal szűkebb és fiatalabb rétegről lévén szó.Ebben az országban két csoportot lehet minden körülmény nélkül, bármilyen helyzetben és módon kritizálni: a politikusokat és a labdarúgókat (na jó, előbbit az egész világon). Itt még stabil érvrendszer se kell, nincs szükség "nem értek egyet Orbán Viktor politikájával, mert...", vagy "szerintem Pintér Attila nem alkalmas a válogatott vezetésére, mivel..." körmondatokkal foglalkozni, egy OV/pintér takarodj! komment is rögtön konszenzusra talál. Minden másnál írhat be az ember akármit, lehet bármennyire (politikailag) korrekt, biztos lesz egy réteg, aki összezár, a sznob jelző, a kritikus ledegradálása ebben az esetben elkerülhetetlen, mert nyilván csak egy tökéletes kommunikációs szakember véleményezheti a kommentátor munkáját, miközben ugyanúgy a monitor mögül pl. peach vagy Bazzani nyilván nyugodtan sértegetheti azokat, akik semmi mást nem csináltak, csak a gondolataikat írták le egy adott témában, legyen az jogos vagy jogtalan indok...baggio(...)Le kellene vetkőzni már ezt a kommunizmusból megmaradt attitűdöt, a "jó ha van" hozzáállást, (...)baggioSzép volt, gratulálok. És ezzel nem arra célzol, hogy mit mondjak és mit nem, ugye?apeszos
több mint 10 éve
Ebben az országban két csoportot lehet minden körülmény nélkül, bármilyen helyzetben és módon kritizálni: a politikusokat és a labdarúgókat (na jó, előbbit az egész világon). Itt még stabil érvrendszer se kell, nincs szükség "nem értek egyet Orbán Viktor politikájával, mert...", vagy "szerintem Pintér Attila nem alkalmas a válogatott vezetésére, mivel..." körmondatokkal foglalkozni, egy OV/pintér takarodj! komment is rögtön konszenzusra talál. Minden másnál írhat be az ember akármit, lehet bármennyire (politikailag) korrekt, biztos lesz egy réteg, aki összezár, a sznob jelző, a kritikus ledegradálása ebben az esetben elkerülhetetlen, mert nyilván csak egy tökéletes kommunikációs szakember véleményezheti a kommentátor munkáját, miközben ugyanúgy a monitor mögül pl. peach vagy Bazzani nyilván nyugodtan sértegetheti azokat, akik semmi mást nem csináltak, csak a gondolataikat írták le egy adott témában, legyen az jogos vagy jogtalan indok...(...)Le kellene vetkőzni már ezt a kommunizmusból megmaradt attitűdöt, a "jó ha van" hozzáállást, (...)baggioSzép volt, gratulálok. És ezzel nem arra célzol, hogy mit mondjak és mit nem, ugye?apeszos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
(...)Le kellene vetkőzni már ezt a kommunizmusból megmaradt attitűdöt, a "jó ha van" hozzáállást, (...)baggioSzép volt, gratulálok. És ezzel nem arra célzol, hogy mit mondjak és mit nem, ugye?
több mint 10 éve
Lehet ezt ragozni de summa summárum höri egy szögödi paraszt... 😀Azért ez elég szánalmas hozzáállás, nem gondolod? Egyrészről nem mondhatjuk azt, hogy rosszindulatú, negatív kritikák özönével zaklatnák az emberek a sport tv-s kommentátorokat (mint mondtam, az eredménykövetőzést véletlenül se vegyük ide, de amúgy ott se annyira vészes a helyzet), másrészről pedig a kritika - a mocskolódást leszámítva, ami aztán abszolút nem jellemző - általában pont annak a jele, hogy a fórumozók törődnek a témával, szeretnék ha a lehető legjobb lenne a közvetítés, még ha nyilvánvalóan különböző is az egyesek ízlése. Nézd meg, az ncaa-s közvetítésről ír valaki valamit? Nem, mert ebből is leszűrhető, hogy tizedannyian nem nézik, mint a sport tv-t.
mellesleg szvsz az itt több éve fórumozóknak nagy része akkora futball sznob lett, hogy csak kritizálni tud mindent és mindenkit a témában aki közszereplő, mert ő maga a monitor mögül már akkora szakértő, hogy hűha...peach
Le kellene vetkőzni már ezt a kommunizmusból megmaradt attitűdöt, a "jó ha van" hozzáállást, a(z élvhajhász) fogyasztói társadalmakban mindig a közönség legtökéletesebb kiszolgálása lehet szerintem csak az egyetlen cél. Ha valaki véleményezni akar, akkor igenis tegye meg, lehetőleg persze kulturált hangnemben, aztán a kritizált alany majd úgy is eldönti, hogy mit fogad meg az adott tanácsból (ha egyáltalán eljut hozzá). Ráadásul külön védelemre sem szorulnak szerintem a vita tárgyai, és legalább olyan visszatetsző dolog, mikor valaki azt akarja megmondani a másiknak, hogy miről beszélhet és miről nem.
Te most kapásból egy egész réteget szóltál le, miközben még büszke is vagy tudatlanságodra, de ne zavarjon, sznobizmussal vádolni másokat mindig nyerő érv.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csak egy picit, mert alapigazság😊, csak ebben a kontextusban volt picit hibázva citálva😊legutóbb a Bengals meccsen a 42yard futás 44 yard passzra úgy vette, hogy a drive 44 yard volt és abból 42 futás, és hogy nem köll passzolni, ha megy a futás - de ez ritka.kishaszihúú azt benéztem.pont a végét kaptam el a táblának és utána éreztem is,hogy valszeg hülyeséget mondtam. inkább a biztosra kellett volna menni 😊 egyébként külföldi szakértőkkel kapcsolatban is megállapítható, hogy a tv nézőknél kinek X, másnak Y tetszik inkább. szép is lenne,ha mindenki ugyanolyan lenne. amíg a véleményeket kulturáltan formálják meg az emberek, soha nem lesz ezzel probléma.
pont ezzel kapcsolatban láttam a minap: www.youtube.com/watch?v=erR1R7DMGDYmaximilien
Egyébként meg érdekes ez a Mayockos felvetés, bár ezzel is egyet tudok érteni, sokszor a kevesebb több: Szepesi Györgyöt hallgatva manapság, finoman szólva is megmosolyogtató, de nem túl jó értelemben : igaz, tegyük hozzá, hogy az inkább a rádió hallgatóknak szólt, hogy folyamatos real time kommentálásban a meccs történései, de szóval sok fölös szöveg. Persze Vitray 2 percenként mondok valamit, azt is 25dB jelszinttel véglet se jó😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Lehet ezt ragozni de summa summárum höri egy szögödi paraszt... 😀És nem utolsó sorban tökéletes kommunikációs szakember mind. Egytől egyig.
mellesleg szvsz az itt több éve fórumozóknak nagy része akkora futball sznob lett, hogy csak kritizálni tud mindent és mindenkit a témában aki közszereplő, mert ő maga a monitor mögül már akkora szakértő, hogy hűha...peach
több mint 10 éve
Lehet ezt ragozni de summa summárum höri egy szögödi paraszt... 😀mellesleg szvsz az itt több éve fórumozóknak nagy része akkora futball sznob lett, hogy csak kritizálni tud mindent és mindenkit a témában aki közszereplő, mert ő maga a monitor mögül már akkora szakértő, hogy hűha...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Így van az építő kritikára figyelni kell, a többire nem érdemes 😊legutóbb a Bengals meccsen a 42yard futás 44 yard passzra úgy vette, hogy a drive 44 yard volt és abból 42 futás, és hogy nem köll passzolni, ha megy a futás - de ez ritka.kishaszihúú azt benéztem.pont a végét kaptam el a táblának és utána éreztem is,hogy valszeg hülyeséget mondtam. inkább a biztosra kellett volna menni 😊 egyébként külföldi szakértőkkel kapcsolatban is megállapítható, hogy a tv nézőknél kinek X, másnak Y tetszik inkább. szép is lenne,ha mindenki ugyanolyan lenne. amíg a véleményeket kulturáltan formálják meg az emberek, soha nem lesz ezzel probléma.
pont ezzel kapcsolatban láttam a minap: www.youtube.com/watch?v=erR1R7DMGDYmaximilien
Sztem rajtad látszik a fejlődés a kezdetekhez képest, nyilván mindig lesz miben előrelépni, de mivel nem azért egyikőtök sem ezzel foglalkozik napi 24 órában, nehéz elvárni hogy olyan színvonalú legyen a produkció, mintha ebből élnétek.
Pl. úgy gondolom kifejezetten jól reagáltátok le az alapszakasz utolsó fordulójában a Chargers meccs bevágását, pedig gondolom elég váratlan volt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
legutóbb a Bengals meccsen a 42yard futás 44 yard passzra úgy vette, hogy a drive 44 yard volt és abból 42 futás, és hogy nem köll passzolni, ha megy a futás - de ez ritka.kishaszihúú azt benéztem.pont a végét kaptam el a táblának és utána éreztem is,hogy valszeg hülyeséget mondtam. inkább a biztosra kellett volna menni 😊 egyébként külföldi szakértőkkel kapcsolatban is megállapítható, hogy a tv nézőknél kinek X, másnak Y tetszik inkább. szép is lenne,ha mindenki ugyanolyan lenne. amíg a véleményeket kulturáltan formálják meg az emberek, soha nem lesz ezzel probléma.
pont ezzel kapcsolatban láttam a minap: www.youtube.com/watch?v=erR1R7DMGDY
több mint 10 éve
De most komolyan ennek a sok fasznak allandoan van vmi.baja...nem tetszik a meccs....nem jo kommentator...nem jo a hangja...hany evesek vagytok 14???Akkor nezzetek neten....de erdekes ,hogy ennyire tudjatok ezeket a dolgokat...akkor csak oket nezitek!!!
Ricsi meg a legjobb kommentator itthon!!!
10 eve ugyan olyan nyugodtan....de meg is ludborzik tole az ember hata ha TDnel kiabal!"! 😀
több mint 10 éve
én civilben tényleg durva őőzéssel szólok, de a kamera előtt igyekszök nem elengenni magam.a hangjával sincs baj meg orgánumával.kishasziNa erre viszont van ellenvélemény, álmosító, unalmas az asszony szerint, bár, szerinte Höri tájszólásos, meg amúgy sem rajong a sportért feltétlenül 😀Wyatt
több mint 10 éve
braxa88
12 534
opcsön 😀Hörinél nekem nem a tűjszólás jut eszembe, hanem az, hogy jégkorongos, aki belenézett már pár korongba és azért furi a kiejtése olykor😊a hangjával sincs baj meg orgánumával.kishasziNa erre viszont van ellenvélemény, álmosító, unalmas az asszony szerint, bár, szerinte Höri tájszólásos, meg amúgy sem rajong a sportért feltétlenül 😀Wyatt
Álmosító, érdekes felvetés, nem egy Rick Jeanneret az tény, szóval ebbe bele lehet kötni, részemről nincs gondom vele.kishaszi
több mint 10 éve
Hörinél nekem nem a tűjszólás jut eszembe, hanem az, hogy jégkorongos, aki belenézett már pár korongba és azért furi a kiejtése olykor😊a hangjával sincs baj meg orgánumával.kishasziNa erre viszont van ellenvélemény, álmosító, unalmas az asszony szerint, bár, szerinte Höri tájszólásos, meg amúgy sem rajong a sportért feltétlenül 😀Wyatt
Álmosító, érdekes felvetés, nem egy Rick Jeanneret az tény, szóval ebbe bele lehet kötni, részemről nincs gondom vele.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
A lenti témához inkább nem írok semmit, mert lázadás törne ki. Viszont ezt a képet érdemes megnézni. CNN egész nap ezt nyomatja, készen vannak az időtől. Szép kis Super Bowl lesz itt!" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
a hangjával sincs baj meg orgánumával.kishasziNa erre viszont van ellenvélemény, álmosító, unalmas az asszony szerint, bár, szerinte Höri tájszólásos, meg amúgy sem rajong a sportért feltétlenül 😀
több mint 10 éve
A híres Bóltimór 😊 aki azért van cikizve mert úgy ejti (ahogy amerika nagy részén egyébként...)Csak a Bolti mór origiba nem hangzik hülyén, míg fos akcentussal rettenet bántó a fülnek. Ilyen esetben nem kéne erőltetni, hanem akkor maradni eccerűen baltimórnak. Pl. mondja valaki azt, hogy gzioráksz? Mert a Xeroxot, meg így kell ejteni, és mégse mondja senki....
Ő is lehetne többet.
Ricsivel nincs sok gond,sokat köszönhetünk neki,nagyon is, de túl sokat van képernyőn, tényleg 1-2 friss arc,hang,fazon jól jönne jövőre....
Vagy ha ilyen van pl akkor sztem az se lenne rossz h Indi-KC, h Höri-Ricsi és akkor menjen élőben a trash talk, vagy Dallas-Kc, Dallas-Bears stb...Kroos
Amúgy TTT "kezdte" a boltimórozást.
több mint 10 éve
Off:Majd, ha elfogy a sminkkészlet, nézd meg újra😀
Bazz Pam Oliver már 53 éves lesz??? Hát 32-nél többnek nem néztem volna 😀.tüsi91
több mint 10 éve
Hát nem tudom ki hogy van vele, de ha a sportTV nem kezdi adni az NFL-t én nem ismerném az amerikai focit (persze hallani halottam már róla korábban is, de nézni eszembe se jutott volna), úgyhogy ezért nagyon hálás vagyok h elhozták kicsiny hazánkba.Márkkal mi a gondod?
Más kérdés, hogy maga a "műsor" a beolvasott sms-ekkel stb-vel nem nekem szól, ezért nem is ott nézem már egy jó ideje, de nem is várom el, h egy ember igényeit a tömeg elé helyezzék. Szép lenne ha nem csak a hypeolt csapatok meccseit adnák, de a realitás sajnos az, h többen lennének felháborodva ha nem ezeket sugároznák...
Az h Gyula, Márk és Olivér nálam különböző okokból nem hozzáad, hanem elvesz a meccs értékéből, az ahogy a beolvasott smsekkel esetén is egyéni szociális problémám. Én emiatt más módját választom a meccsnézésnek, akkor is, ha történetesen Broncos meccset adnak, de emiatt igyekszem nem hibáztatni a sportTV-t.
A Ricsi utálotról viszont én is azt hiszem, h "divat lett". Persze lehet h tévedek, de ez van. Kevés az oylan magyar kommentátor, aki szerint a focit nem csak gömbölyű labdával lehet játszani, ha az az 1 pont nem tetszik, akkor ott van a számtalan egyéb alternatíva!Black_Adder
Én csak azt nem bírom, hogy nála is egy oldalra viszi a közvetítését a "passzbuziszerelem", de amúgy szerintem okés. Felkészült - néha mond marhaságot, pl. legutóbb a Bengals meccsen a 42yard futás 44 yard passzra úgy vette, hogy a drive 44 yard volt és abból 42 futás, és hogy nem köll passzolni, ha megy a futás - de ez ritka. Eléggé vágja a témát is, annyira, hogy mezei szurkoló bőven nem is érti, amikor szakmázik szerintem😊, a hangjával sincs baj meg orgánumával.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Good news for the two No. 6 seeds, New Orleans and San Diego: Since 2005, No. 6 seeds are 6-2 against No. 1 seeds, per @jasonvida.
több mint 10 éve
Sebii
3 536
Valóban, azt hittem ennél azért régebben történt.Mikor volt olyan utoljára, hogy 2 csoport adta a 4 konferencia elődöntőst?Sebii2010-11-es szezon: Steelers - Ravens 31-24 és Jets - Pats 28-21.Shilkor
több mint 10 éve
Mikor volt olyan utoljára, hogy 2 csoport adta a 4 konferencia elődöntőst?Sebii2010-11-es szezon: Steelers - Ravens 31-24 és Jets - Pats 28-21.
több mint 10 éve
Sebii
3 536
Mikor volt olyan utoljára, hogy 2 csoport adta a 4 konferencia elődöntőst?
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Off:Bazz Pam Oliver már 53 éves lesz??? Hát 32-nél többnek nem néztem volna 😀.
több mint 10 éve
Hát nem tudom ki hogy van vele, de ha a sportTV nem kezdi adni az NFL-t én nem ismerném az amerikai focit (persze hallani halottam már róla korábban is, de nézni eszembe se jutott volna), úgyhogy ezért nagyon hálás vagyok h elhozták kicsiny hazánkba.Más kérdés, hogy maga a "műsor" a beolvasott sms-ekkel stb-vel nem nekem szól, ezért nem is ott nézem már egy jó ideje, de nem is várom el, h egy ember igényeit a tömeg elé helyezzék. Szép lenne ha nem csak a hypeolt csapatok meccseit adnák, de a realitás sajnos az, h többen lennének felháborodva ha nem ezeket sugároznák...
Az h Gyula, Márk és Olivér nálam különböző okokból nem hozzáad, hanem elvesz a meccs értékéből, az ahogy a beolvasott smsekkel esetén is egyéni szociális problémám. Én emiatt más módját választom a meccsnézésnek, akkor is, ha történetesen Broncos meccset adnak, de emiatt igyekszem nem hibáztatni a sportTV-t.
A Ricsi utálotról viszont én is azt hiszem, h "divat lett". Persze lehet h tévedek, de ez van. Kevés az oylan magyar kommentátor, aki szerint a focit nem csak gömbölyű labdával lehet játszani, ha az az 1 pont nem tetszik, akkor ott van a számtalan egyéb alternatíva!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Kampman
28 330
de akkor volt, a Cowboys-Raiders meccsen, meg a Ravens-Packersnél is ott volt SanyivalNem hálaadáskor de egyszer valóban volt.BazzaniJó csak Ricsi van 100ból 99szer,Olivér se nagyon volt idén.KroosOlivér idén egyszer volt hálaadáskor Ricsi helyett.Shilkor