NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Egyet is értek a véleményeddel, a Barátok közt is biztos népszerű attól én még leszarom. Viszont ezek a dolgok nem is fognak változni, ha nem teszünk ellene. Megpróbálni lehet, amikor közel 20 éve haverom Dolphins pulcsiban jelent meg akkor is csak én akartam megvenni tőle. Most már azért vagyunk páran akik követik az NFL, NCAA, MAFL meccseket. Viszont 2014. van és nekem még mindig úgy kell leülnöm meccset nézni, hogy külföldi oldalakon, stream meccseken, kinti magazinokban meg itt nézelődök. Biztos vagyok benne, mások is szeretik úgy nézni Ricsiéket, hogy képben vannak mi történik.A "fontos" ligáknak itthon is vannak elemző, kibeszélő műsoraik. Igény lenne rá NFL témában is így tíz év után és nem hiszem, hogy ne lehetne összeszedni pár szakértőt akár az itteni srácok közül is. Amennyiben valamelyik csatornán lenne erre lehetőség én szívesen támogatnám a dolgot, talán nem is egyedül.Nézd meg hányan szeretik gurulós focit és hányan amerikai focit. Előbbiből vajon a szimpatizánsok hány százalékát érdekli a mély taktikai elemzés? Hogy mondjuk miért 4-2-3-1-t játszik egy csapat, vagy melyik játékosnak mi a szerepköre stb. Hát elég kevés ilyen ember van. Inkább a felszínes dolgok pörögnek, hogy ki éppen hova igazol meg ilyenek.
U.i.: Én erre számítottam (és reklámoztam is a környezetemben, pedig nem vagyok egy hú de lelkes típus) amikor először hallottam a Trash Talkról. De sajnos arról is kiderült, hogy nem a magamfajtának készül, hanem inkább a "nagyközönségnek".gaben
Most ha lenne egy ilyen NFL-s műsor szerinted hányan néznék? Mikor olyan sms-k jönnek, hogy mi az az interception és mi a különbség a CB és a QB között? Itt a Bowl.hu-n kegyetlen jó volt a szezon előtti bevezetőben mikor a read optionről volt szó. Ilyen oldalon el is fér, ahol komolyabb dolgok is előkerülnek nemcsak az, hogy hány yardot passzolt Manning. Igaz szerintem még itt sem a taktikai rész volt a legnépszerűbb, hanem a könnyebben emészthető témák. De erről majd valaki illetékes megerősít vagy megcáfol.
Akit pedig még komolyabban érdekel a téma, nemcsak az alapokért rajong az pedig kinti oldalakon megtalálja úgyis az őt érdeklő írásokat. Ha már valaki ennyire belemerül, akkor feltételezem is, hogy tud annyira angolul, hogy le is tudja fordítani magának amit olvas.Asbee
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
A "fontos" ligáknak itthon is vannak elemző, kibeszélő műsoraik. Igény lenne rá NFL témában is így tíz év után és nem hiszem, hogy ne lehetne összeszedni pár szakértőt akár az itteni srácok közül is. Amennyiben valamelyik csatornán lenne erre lehetőség én szívesen támogatnám a dolgot, talán nem is egyedül.Nézd meg hányan szeretik gurulós focit és hányan amerikai focit. Előbbiből vajon a szimpatizánsok hány százalékát érdekli a mély taktikai elemzés? Hogy mondjuk miért 4-2-3-1-t játszik egy csapat, vagy melyik játékosnak mi a szerepköre stb. Hát elég kevés ilyen ember van. Inkább a felszínes dolgok pörögnek, hogy ki éppen hova igazol meg ilyenek.
U.i.: Én erre számítottam (és reklámoztam is a környezetemben, pedig nem vagyok egy hú de lelkes típus) amikor először hallottam a Trash Talkról. De sajnos arról is kiderült, hogy nem a magamfajtának készül, hanem inkább a "nagyközönségnek".gaben
Most ha lenne egy ilyen NFL-s műsor szerinted hányan néznék? Mikor olyan sms-k jönnek, hogy mi az az interception és mi a különbség a CB és a QB között? Itt a Bowl.hu-n kegyetlen jó volt a szezon előtti bevezetőben mikor a read optionről volt szó. Ilyen oldalon el is fér, ahol komolyabb dolgok is előkerülnek nemcsak az, hogy hány yardot passzolt Manning. Igaz szerintem még itt sem a taktikai rész volt a legnépszerűbb, hanem a könnyebben emészthető témák. De erről majd valaki illetékes megerősít vagy megcáfol.
Akit pedig még komolyabban érdekel a téma, nemcsak az alapokért rajong az pedig kinti oldalakon megtalálja úgyis az őt érdeklő írásokat. Ha már valaki ennyire belemerül, akkor feltételezem is, hogy tud annyira angolul, hogy le is tudja fordítani magának amit olvas.
több mint 10 éve
Jeff Ireland, Miami Dolphins mutually part ways.Alapból Philbint felvette úgy OC munkakörből, hogy nem ő hívta a playeket. Ezután mindenki meg volt győződve, hogy lesz 1-2 győzelmünk, nagy megelepetésre jobban jött ki a lépés.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000310576/article/jeff-ireland-miami-dolphins-mutually-part-ways?campaign=Ext_Email_1st10_20140108&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140108
Lehet pont az a veszte, hogy felvette; de én Joe Philbin-t hamarabb zavartam volna el.gaben
Idén volt pénz. Megfizetett játékosokat, erre mindenki képes. Ő meg még olyanokat is megfizetett az LB fiatalításnál, akik 1v1ben egy irányítót nem tudnak levinni. Fal meg közben sehol. A draftjai nevetségesek, hátsó körökben mákolt be játékosokat, kb ők tartották itt szerintem. Első körökben viszont teljes homály.
Meg megkérdezi Dez Bryant, hogy kurva volt-e az anyja... Ideje volt már.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
A "fontos" ligáknak itthon is vannak elemző, kibeszélő műsoraik. Igény lenne rá NFL témában is így tíz év után és nem hiszem, hogy ne lehetne összeszedni pár szakértőt akár az itteni srácok közül is. Amennyiben valamelyik csatornán lenne erre lehetőség én szívesen támogatnám a dolgot, talán nem is egyedül.SMS témában annyit megjegyeznék tapasztalat alapján, hogy rengeteget segít a kommentátoroknak. Azt nyilván mind tudjuk, hogy rengeteg megszakítás van a játékban. Mit csináljanak ilyenkor? zolika26Beszéljenek a fociról. Mondják el, h az eddig látottak alapján mivel készült az egyik csapat. Kerüljenek szóba a támadó és védekezési felfogások / sémák. Beszéljenek a 2 csapat közös múltjáról. Akár váltsanak vissza a stúdióba ahol ha kell alkoholos filccel táblára rájazolják fel a playt h mi történt és miért működött vagy miért nem. Legalább az új nézők akik olyan fontosak számukra megtudják mi az a cover 1, 2, 3 mi az az 0, 1, 3, 5, stb tech játékos, mi a különbség az 1gap és 2gap között stb...
Annyi mindenről lehetne beszélni, h azok bele se férnének a sok megszakításba se...
És igen, készüljenek fel! Én is felkészülten megyek munkába! Amiket felsoroltam azok nem olyan mélységei a sportnak, h ne lehessen elvárni egy szakkommentátortól... Vagy ha minden megszakításkor nem is, legalább annyiszor, amennyiszer tudnak valami okosat mondani. Természesen az smsek kárára. Legalább az arány hadd javuljon.Black_Adder
U.i.: Én erre számítottam (és reklámoztam is a környezetemben, pedig nem vagyok egy hú de lelkes típus) amikor először hallottam a Trash Talkról. De sajnos arról is kiderült, hogy nem a magamfajtának készül, hanem inkább a "nagyközönségnek".
több mint 10 éve
SMS témában annyit megjegyeznék tapasztalat alapján, hogy rengeteget segít a kommentátoroknak. Azt nyilván mind tudjuk, hogy rengeteg megszakítás van a játékban. Mit csináljanak ilyenkor? zolika26Beszéljenek a fociról. Mondják el, h az eddig látottak alapján mivel készült az egyik csapat. Kerüljenek szóba a támadó és védekezési felfogások / sémák. Beszéljenek a 2 csapat közös múltjáról. Akár váltsanak vissza a stúdióba ahol ha kell alkoholos filccel táblára rájazolják fel a playt h mi történt és miért működött vagy miért nem. Legalább az új nézők akik olyan fontosak számukra megtudják mi az a cover 1, 2, 3 mi az az 0, 1, 3, 5, stb tech játékos, mi a különbség az 1gap és 2gap között stb...
Annyi mindenről lehetne beszélni, h azok bele se férnének a sok megszakításba se...
És igen, készüljenek fel! Én is felkészülten megyek munkába! Amiket felsoroltam azok nem olyan mélységei a sportnak, h ne lehessen elvárni egy szakkommentátortól... Vagy ha minden megszakításkor nem is, legalább annyiszor, amennyiszer tudnak valami okosat mondani. Természesen az smsek kárára. Legalább az arány hadd javuljon.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Az a röhej az egész témában, nem hogy azok védekeznek a Ricsi/Sport tv savazásban, akiről szó van. Aki megszólalt a kritizálással kapcsolatban, nos nem Ti basztátok ki a biztosítékot, hanem azok az emberek, akik egy-egy eredménykövetés alkalmával tízszer beírják, hogy Ricsi ezt meg azt mondta.....Én nem tudom eredménykövetőzésben mit kell komolyan venni, 4 embertípus van eredménykövetőben
Én is írtam, nemcsak hogy lehet, de kell is kritizálni, ám az ügyletes megmondóemberek engem is idegesítenek. Egyikre (pedig ritkán szoktam ilyesmit, mert hát ki vagyok én), rá is szóltam, hogy mi a faszért nézi a Sport tv-t, ha egyfolytában ezzel foglalkozott......
Valóban nem lehet azzal takarózni, hogy a Sport tv közvetítése nélkül kb 100 (de lehet, hogy 1000) ember bennfentesen társalogna erről a témáról,,nyilván azért ez nem lenne az igazi.....
DE, az is jogos felvetés, hogy a közvetítés színvonala az elmúlt 8-10 évben nem nőtt lineárisan a nézőszám növekedésével.
Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a jogos (de akár a benne résztvevőknek fájdalmas) pozitív kritika menjen, mert ez visz előre, de a "Ricsi mondott valamit, aztán szmálival idézem, mert jópofa vagyok" erőltetéstől kiráz a hideg....
Amúgy mi a faszt keres ez a téma ebben a topicban? 😊csi77
1.szurkolók 2.akit érdekel a meccs 3.troll 4.akit érdekel, hogy az előző 3 mit hoz össze 😀
Eredménykövetőt igazán nehezen lehet komolyan venni bármikor, kb mintha részegen felcseszik valaki agyát elküldni a másikat a k*** anyjába, aztán ő meg emiatt soha nem áll szóba vele, pedig a komolysági szintje 0-hoz konvergált...
Apeszos én értem amit mondasz, én nem várom el, hogy egyet érts baggio-val, nekem is kurva nehezen megy, szerintem fogom még én is leszólni. Csak most, ha a témáról nem tudjátok egymást úgyse meggyőzni akkor menjetek szobára, nem kell egymást nyíltan sértegetni. (mondom ezt én hohó 😀)
Mellesleg a jót nevetés, csak vicc volt, mert ha valóban derülnék akkor nem írtam volna a hsz-t, a régen meg minden jobb volt dolgot meg hagyjuk, szerintem, ha olyan dolog van, itt is ugyanannyira segítőkész a fórum mint eddig volt.
több mint 10 éve
SMS témában annyit megjegyeznék tapasztalat alapján, hogy rengeteget segít a kommentátoroknak. Azt nyilván mind tudjuk, hogy rengeteg megszakítás van a játékban. Mit csináljanak ilyenkor? Kb. 3 verzió van:
-Elmennek reklámra, mint a tengerentúlon, valószínűleg jóval kisebb mennyiségű reklámmal operálnának tehát egy reklámot egy este kb. 8-9-szer látnánk, ráadásul tényleg nagyon gyakoriak lennének a reklámszünetek.
-SMS-ek nélkül saját kútfőből indítanak el egy beszélgetést. Ez az említett sok megszakítás miatt azért nagyon nagymértékű felkészülést igényelne, főleg, hogy mindig releváns és aktuális témáról kéne beszélni. Mivel Amerikában ilyenkor ugyebár reklám van így ez kb. azt jelentené, hogy a magyar kommentátorok jobban felkészülnek és több infóval rendelkeznek, mint a kintiek...ugye ezt senki nem várja el?
-SMS-ek, amelyek kérdeznek a kommentátoroktól vagy megosztanak dolgokat. Ez adott esetben egy hosszabb beszélgetést is beindíthat, ami már két reklámszünetet is elvisz, de általában egy közepes hosszúságú kérdésre egy struktúrált és jól megfogalmazott válasz a szakkommentátortól már megoldja az adott szünetet. És azt se felejtsük el, hogy rengeteg néző szeretne az adás részévé válni, illetve egyre több TV próbál interaktívvá válni, manapság ez már a Facebookkal, Twitterrel egyszerű, de azt nem igazán vehetjük el a Sport TV-től, hogy ezt ők kezdték el.
Ugyan az SMS-ek minőségével tényleg van baj, de véleményem szerint így is ez a legéletképesebb megoldás a fenti 3-ból műsorszerkesztési szempontból. Emellett még néhány szünetet ki lehet tölteni az eredmények beolvasásával. Aki tud emellett jobb megoldást az szerintem nyugodtan megoszthatja a Sport TV-vel.
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Jeff Ireland, Miami Dolphins mutually part ways.Kevés tehetségtelenebb GM van nála a ligában, én azt csodálom h eddig maradhatott.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000310576/article/jeff-ireland-miami-dolphins-mutually-part-ways?campaign=Ext_Email_1st10_20140108&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140108
Lehet pont az a veszte, hogy felvette; de én Joe Philbin-t hamarabb zavartam volna el.gaben
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jeff Ireland, Miami Dolphins mutually part ways.Lehet pont az a veszte, hogy felvette; de én Joe Philbin-t hamarabb zavartam volna el.
több mint 10 éve
például...... 😊Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a jogos (de akár a benne résztvevőknek fájdalmas) pozitív kritika menjen, mert ez visz előre, de a "Ricsi mondott valamit, aztán szmálival idézem, mert jópofa vagyok" erőltetéstől kiráz a hideg...."Idejön a New Orleans és ki kell verni!" ? 😊empty taxi
csi77
Gondolom tudod mire gondoltam.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a jogos (de akár a benne résztvevőknek fájdalmas) pozitív kritika menjen, mert ez visz előre, de a "Ricsi mondott valamit, aztán szmálival idézem, mert jópofa vagyok" erőltetéstől kiráz a hideg...."Idejön a New Orleans és ki kell verni!" ? 😊
csi77
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egy majommal kevesebb. 😥O mar itt is hagyta a topikot. 😀ZoliZoltánMindenki nyugodjon le a picsába! YDZoliZoltánÉs a maki?gaben
több mint 10 éve
O mar itt is hagyta a topikot. 😀Mindenki nyugodjon le a picsába! YDZoliZoltánÉs a maki?gaben
több mint 10 éve
Szerintem azzal senkinek nem volt baja, h ha valaki kulturáltan összefoglalja, h miben javulhatna a közvetítés. Amik elszaporodtak, azok a minden érvelést nélkülöző random fikázás.Nem tudom mit szólna egyébként a nagyérdemű, ha minden soccer meccsen elmondanák, h a kapus hozzáérhet kézzel a labdához de csak a saját 16osán belül, a labdát a kapufák közé a hálóba kell juttatni, ha oldalt kimegy akkor bedobás, de ha az alapvonalon akkor szöglet/kirúgás, stb. Ha meccs közben olyan színvonalú smsekkel keserítenék a nézőket, mint NFL közben, btw, amiket bowl.hu fórumozók írnak (!) és büszkék rá (!).
Persze Ricsi olvassa be őket, az is igaz... Hülyeséget is mond olykor, de ő nem is szakkomentátor, hanem kommentátor. Az az igazán gáz, amikor egy szakkomentátor nem veszi a fáradtságot, h felkészüljön a két csapatból, semmi szakmai tartalmat nem ad hozzá a közvetítéshez, és mondjuk Deckerről azt hiszi h TE.
Az jogos, h 8-10 év után nem muszáj hálásnak lenni, h elhozták ide az NFL-t, hanem el lehetne várni a minőséget is. Az én hálám is kimerül abban h ezt megjegyzem itt a fórumon, de a nézettségüket már jó ideje nem növelem, a fenti okok miatt, mindemellett arra se érzek késztetést, h random fikázzam Ricsit... Én úgy érzem van jogos építőjellegű kritika, meg van az, h mindenki fikáz valakit, akkor én se akarok kilógni a sorból... Szerintem az utóbbi csoportot érte a kritika...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Cár
39
Nem lesz konkurenciája a sport tv-nek, mert még az ESPN is kivonult Európából, tavaly akartam előfizetni, de a fenti ok miatt nem jött összze........úgyhogy marad Ricsi és a szagkommentátorok😀, de sebaj örüljünk hogy ez is van.
több mint 10 éve
Az a röhej az egész témában, nem hogy azok védekeznek a Ricsi/Sport tv savazásban, akiről szó van. Aki megszólalt a kritizálással kapcsolatban, nos nem Ti basztátok ki a biztosítékot, hanem azok az emberek, akik egy-egy eredménykövetés alkalmával tízszer beírják, hogy Ricsi ezt meg azt mondta.....Én is írtam, nemcsak hogy lehet, de kell is kritizálni, ám az ügyletes megmondóemberek engem is idegesítenek. Egyikre (pedig ritkán szoktam ilyesmit, mert hát ki vagyok én), rá is szóltam, hogy mi a faszért nézi a Sport tv-t, ha egyfolytában ezzel foglalkozott......
Valóban nem lehet azzal takarózni, hogy a Sport tv közvetítése nélkül kb 100 (de lehet, hogy 1000) ember bennfentesen társalogna erről a témáról,,nyilván azért ez nem lenne az igazi.....
DE, az is jogos felvetés, hogy a közvetítés színvonala az elmúlt 8-10 évben nem nőtt lineárisan a nézőszám növekedésével.
Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a jogos (de akár a benne résztvevőknek fájdalmas) pozitív kritika menjen, mert ez visz előre, de a "Ricsi mondott valamit, aztán szmálival idézem, mert jópofa vagyok" erőltetéstől kiráz a hideg....
Amúgy mi a faszt keres ez a téma ebben a topicban? 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába! YDZoliZoltánÉs a maki?
több mint 10 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába! YD
több mint 10 éve
Én saját szememmel láttam az orf(ausztriai tv csatorna) NFL közvetítését.Ott pl mms képeket mutatnak ahogy a fanok otthon,utcán mezben pózolnak... +idióta képek...kutya mezben stb...
Szóval nem itt a baj egyedül ha ez baj...
Beszéltem egy kollégával aki csakis tv-n nézi neki pl nagyon tetszik az egész.
És ebből lehet a több.
több mint 10 éve
kicsit kezdi a topik elveszíteni a funkcióját szóval szerintem épp elég volt a közvetítések elemzéséből.Ne szórakozz már, ha most hirtelen lenne egy nagy bowl.hu-s összefogás és meccsenként összeírnánk 15-20 kérdést beolvasásra, akkor azzal kapásból ki is lehetne szorítani a vizsgázós, kisgyerekes, első meccses, feleséges üzeneteket? Ezt nem gondolhatod komolyan...
akinek baja van az üzenet felhozatallal, az könnyen tud ellene tenni otthonról is, ingyen:
írjon olyat, ami szerinte megüti az elvárt szintet.
egy feltétel van, lehetőleg ne legyen 10+ sorHöri
A sport tv-nél kitalálták ezt a koncepciót az nfl közvetítéseknél, Ricsi meg elkezdte a fent említetteket beolvasni, ami a kezdetekben biztos aranyos volt, mára inkább sokak szemében kínos, pláne hogy sehol máshol nincs ilyen. (A gyerekcipőben jár még a közvetítés érvként meg véletlenül se hangozzon el, mert ahogy az eredménykövetőben írtam, az első sport tv-s nfl kisbabák lassan már iskolába járnak...)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Höri, nem ez a baj. Nem kell mindent, x mennyiséget beolvasni. Az, hogy bizonyos szint nem megfelelő - nyilván szubjektív - nem csak azzal lehet kompenzálni, hogy akkor én nekiállok, mint a gép irkálni, aktívkodni, hogy kiszoruljon a sok tré (imho!), hanem lehet másról beszélni. Nem feltétlenül kis pista lányának méhecskére hasonlító, egyébként acélos rugdalózójáról. (Nyilván fiktív dolgok ezek.)Lehetne több cikkről beszélni, amik épp aktuálisak, vagy ismét szóba kerülő témák, nyilván van millió... Persze azt elfogadom, hogy ez meg időben nem biztos, hogy belefér, mégsem csak ebből áll xy kommentátor élete.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
kicsit kezdi a topik elveszíteni a funkcióját szóval szerintem épp elég volt a közvetítések elemzéséből.akinek baja van az üzenet felhozatallal, az könnyen tud ellene tenni otthonról is, ingyen:
írjon olyat, ami szerinte megüti az elvárt szintet.
egy feltétel van, lehetőleg ne legyen 10+ sor
több mint 10 éve
szaba
10 551
Rendben elfogadom az érveiteket, le is zártam a témát. Innentől mehet a Ricsi mocskolás (remélem lesz belőle minél több, főleg olyanoktól akik egy olyan hozzászólást nem írnak az oldalon aminek értéke is lenne) én nem fogom egy szóval sem védeni többet. Úgy sem kért rá.Csá!
Szevasztok hejj.Bazzani
több mint 10 éve
Rendben elfogadom az érveiteket, le is zártam a témát. Innentől mehet a Ricsi mocskolás (remélem lesz belőle minél több, főleg olyanoktól akik egy olyan hozzászólást nem írnak az oldalon aminek értéke is lenne) én nem fogom egy szóval sem védeni többet. Úgy sem kért rá.Szevasztok hejj.
több mint 10 éve
Továbbra is elbeszélünk egymás mellett. Nekem semmi bajom azzal ha valaki leírja, hogy Ricsi azért hibázott mert tácsdááááánnak nézett egy rossz passzt vagy hasonló.Köszönöm a véleményed! Ricsivel együtt érzek amilyen körülmények között kiesett a csapata, a Colts-nak viszont szívből drukkolok mivel nem vagyok egy Patriots szimpatizáns. A Luck drukk pedig szimpátiával vegyes irigység így Raiders szurkolóként. 😕)
Mondjuk a szakkommentátor azért van mellette, hogy kijavítsa, de ez megint egy másik ügy.
De ne is haragudjatok, az ilyen szintű dolgok mindenre jók csak arra nem, hogy pozitív irányba változtassák a dolgot:
(Nem eredménykövető, hogy baggionak is megfeleljen.)ideje szintet lépniRemélem jobban sikerül mint Ricsinek. Hajrá Lucky!gaben
New England - Indianapolis, szombat éjjelHöri
Az egyik Colts fan azért reklamál, mert szemét Ricsi a Kansas-nek szurkolt, a másik azért mert szerinte direkt kibaszásból a Colts-nak drukkolt ésatöbbi. Akkor ha ezt Ricsi elolvassa véletlenül mit kellene tennie? Egyiknek sem szurkolni? Szerintem úgy csinálta és jól csinálta.
Hol az igazság?Bazzani