NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551
Ja, amúgy nem csatlakozom itt a sav-bázis reakcióhoz, de azt el kéne mondani Ricsinek, hogy minden turnover és TD után automatikus visszanézés van, szóval - turnoverek után szokása - ne mondja azt, hogy erre lehet jön a piros zászló, mikor a bíró turnovert ítélt. 😊 Bocs az offért, remélem @Höri olvassa! 😛
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Továbbra is elbeszélünk egymás mellett. Nekem semmi bajom azzal ha valaki leírja, hogy Ricsi azért hibázott mert tácsdááááánnak nézett egy rossz passzt vagy hasonló.
Mondjuk a szakkommentátor azért van mellette, hogy kijavítsa, de ez megint egy másik ügy.

De ne is haragudjatok, az ilyen szintű dolgok mindenre jók csak arra nem, hogy pozitív irányba változtassák a dolgot:
ideje szintet lépni
New England - Indianapolis, szombat éjjelHöri
Remélem jobban sikerül mint Ricsinek. Hajrá Lucky!gaben
(Nem eredménykövető, hogy baggionak is megfeleljen.)

Az egyik Colts fan azért reklamál, mert szemét Ricsi a Kansas-nek szurkolt, a másik azért mert szerinte direkt kibaszásból a Colts-nak drukkolt ésatöbbi. Akkor ha ezt Ricsi elolvassa véletlenül mit kellene tennie? Egyiknek sem szurkolni? Szerintem úgy csinálta és jól csinálta.
Hol az igazság?Bazzani
Melyik Colts szurkoló reklamált azért, mert a Kansasnek drukkolt? Ahogy nézem, Gaben nem Colts szurkoló.
Mert mással nem találkoztam, amiatt kérdezem. Olyat meg nem írtam és mondtam sehol és semmikor, hogy DIREKT KIBASZÁSBÓL a Coltsnak drukkolt.
Azt írtam, hogy átesett a ló túloldalára, annyira el akarta fedni, hogy Kansas fan.
Nem ugyanaz a kettő. Azért ne sarkítsunk.
Én leírtam a véleményemet, és SZERINTEM meg is indokoltam, hogy miért gondolom úgy, ahogy. És SZERINTEM egyébként a kritikám teljesen elfogadható és korrekt. 😊 Lehet tévedek, akkor mea culpa.

De számomra itt véget is ért kb. a dolog, nem tervezem, hogy sátrat verjek a Sport TV székháza előtt Ricsire várva, és elkezdjek sztrájkolni. Ahogy azt sem, hogy elkezdjem emailekkel bombázni a SportTV-t sem.

Ez meg már úgy általánosságban:

Azzal meg sajnos nem tudunk mit kezdeni, hogy az a néhány butasága évek óta megvan a Sport TV-nek, amik lerontják a közvetítések színvonalát. Nem véletlen, hogy főként az sms-ekre, illetve másik 2-3 dologra jön minden héten a panasz szinte. Adom, hogy biztosan sokan már direkt utaznak Ricsiékra és az ilyen dolgokra, de a legtöbben azért nem, szóval ne általánosítsunk szerintem.
Az meg megint egy más tészta, hogy ha Ricsi hülyeséget mond, azt észreveszik. És amúgy bírom Ricsit és szerintem kurva jól csinálja azt, amit, de minden adásban van vagy 5 beszólása, ami hülyeség. Ettől még bírom, de szóvá teszem azért. 😊
És ha Ricsi valamilyen véletlen folytán olvasná, vagy megkapná ezeket, akkor van olyan intelligens, hogy ebből tanuljon és legközelebbre ezen csiszolni próbáljon, ne pedig megsértődjön.

Más nevében igazából nem szívesen beszélek, de azért szerintem sokak egyetértenek azzal, hogy nem akarunk mi rosszat, és nem is rosszindulatból sorolunk hibákat, ha vannak. 😊

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
Na ne már, hogy ezt hozod fel példának, mikor itt gaben csupán arra gondolt, hogy reméli, Höri csapata tovább jut, mikor ő közvetít, a Ricsi-féle KC-től eltérően...

(De még ha nem is így gondolta volna, kardunkba ne dőljünk már, ha valaki egyszerűen nem kedveli őt, miközben a kommentátor élő adásban pl. nyugodtan lehülyézheti - az amúgy jó ítéletet hozó - bírót)

A szurkolásról meg már leírtam többször a véleményemet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Továbbra is elbeszélünk egymás mellett. Nekem semmi bajom azzal ha valaki leírja, hogy Ricsi azért hibázott mert tácsdááááánnak nézett egy rossz passzt vagy hasonló.
Mondjuk a szakkommentátor azért van mellette, hogy kijavítsa, de ez megint egy másik ügy.

De ne is haragudjatok, az ilyen szintű dolgok mindenre jók csak arra nem, hogy pozitív irányba változtassák a dolgot:
ideje szintet lépni
New England - Indianapolis, szombat éjjelHöri
Remélem jobban sikerül mint Ricsinek. Hajrá Lucky!gaben
(Nem eredménykövető, hogy baggionak is megfeleljen.)

Az egyik Colts fan azért reklamál, mert szemét Ricsi a Kansas-nek szurkolt, a másik azért mert szerinte direkt kibaszásból a Colts-nak drukkolt ésatöbbi. Akkor ha ezt Ricsi elolvassa véletlenül mit kellene tennie? Egyiknek sem szurkolni? Szerintem úgy csinálta és jól csinálta.
Hol az igazság?

több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Hall of Fame szavazás:

www.nfl.com/qs/hofvote/index.jsp

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
"megszületett a legújabb Steelers fan, egészséges, 20 kiló negyven deka...". kishaszi
Maradhat? 😀somoskovig
Pont ezt mondom, ne maradjon. Már az sms-ek között😀kishaszi
(Y)
"két csecsemőm van az egyik X a másik Y csapat fanatik, mert az volt épp a tévében"

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
És ki dönti el, hogy a kritika jogos-e, amikor ezen a fórumon például már jó ideje rögtön nickre nézve vannak degradálva emberek és általában a hozzászólásaik is? Mert nyilván Ricsi nem fogja megkapni, amit én írtam néhány napja. Márpedig én személy szerint jogosnak érzem a kritikát, engem zavart. Lehet, hogy mást is, de viszont sokaknak meg fel sem tűnt.
Akkor meg?
Attól még én továbbra is ugyanolyan jogosnak vélem, amit írtam, még ha jön másik 99, aki szerint meg nem jogos. 😊 Egyébként meg szerintem a célszemély az, akinek joga van eldönteni, hogy szerinte mennyire jogos a kritika és mennyire nem, esetünkben Ricsi.

És azért, mert én valamit észreveszek, ami zavar, még nem utálom Ricsit, nem is utazom rá, ahogy a közvetítésekre is, de azért vannak további zavaró dolgok, amiken láthatóan nem akarnak változtatni a SportTV-nél. Én azért fogalmazom meg a kritikát, mert bízom benne, hogy esetleg eljut valami illetékeshez, aztán netán átgondolják, nem változtatnak-e ezen. Miért ne tehetném? Itt van 3-4 szakkommentátor regelve a fórumra, van rá esély.
1-2 dologban úgy veszem észre, a Sportosok nem akarnak változtatni, elkényelmesedtek a megszokott "rendszerben", aztán legyintenek rá.
Mindig szép és jó dolog, amikor jönnek az emberek, hogy "ha a SportTV nem hozza be az országba az NFL-t, nem is ismernéd, inkább imádd őket emiatt", csak ez egy olyan kifogás, ami most már így 8-10 év után kezd eléggé nonsense-é válni.
Mint ahogy kurvára tisztelem és köszönöm JJ-éknek is a fórumot, meg minden itteni dolgot, de nem lehet állandóan abba kapaszkodni, hogy "ingyen csináljuk, értetek, szóval örülj". Én úgy gondolom, hogy annyi esze van az embereknek, hogy rájöjjenek, itt ÁLTALÁBAN azért kritizálnak, mert bíznak abban, hogy jobb lesz. Ha a célszemély már csak elgondolkodik a kritikán, az is kurva nagy haladás.

A pár nappal ezelőtti észrevételem pedig tartom, nekem nem tetszett Ricsinél az, amit ecseteltem, ez van. 😊 Attól én még tartom az álláspontom.

több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
"megszületett a legújabb Steelers fan, egészséges, 20 kiló negyven deka...". kishaszi
Maradhat? 😀somoskovig
Pont ezt mondom, ne maradjon. Már az sms-ek között😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Maradhat? 😀

több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
A közvetítésekről meg ismételten annyit, hogy objektíven tényleg lehetnének jobbak, szakmaibbak, tökéletesebbek, de ettől még nem rosszak, nem élvezhetetlenek, nem rontják a látvány általi szórakozást, vagyis egy olyan területen vannak, ahol sosem lesz konszenzus, hiszen se nem teljesen tökéletes, se nem teljesen nézhetetlen. Tehát a fenti metodika eltart a végtelenségig.Sobri Jóska
Szerintem SOK hiba nincs, de vannak olyanok, amik ZAVARÓAK. Pl. lehetne kevesebb sms, kevesebb bulvár, vagy legyen több üzenet, akármi beolvasás, de a full bulváros marhaság szerintem nem kéne.
Azzal lehet ellenvéleményt kapok majd xy embertől, hogy nekem hidegrázásom van az olyan üzenetektől, hogy "megszületett a legújabb Steelers fan, egészséges, 20 kiló negyven deka...". Ki a tökömet érdekel, de ha mondjuk érdekel is valakit, ezt alapból egy hülyeségnek tartom, hogy a legújabb fan: nem kéne ezt erőltetni, azt se, hogy mi lesz, mi legyen a gyerekből. Nyilván az ember örülne, ha a gyerekei is hasonló érdeklődési kört választanának maguknak, de nem kell ráerőszakolni, majd eldönti mit akar. Vagy tetszik neki, vagy nem, aztán nincs baj akkor sem, ha én reklám margit drukker vagyok, de a fiamnak meg zöldhányása van krisztihányó rodánótól. Lehetne több szakmázás, de azt esetleg érthetőbb magyarázattal - akár egészen "debil" szintre is levéve, Gyulának volt múltkor egy sms kérdésre szabályértelmezése. Marhajó volt, azt hittem értem a szabályt félig, de Gyulának sikerült annyira "egyértelmű" nyelvezettel megfogalmazni a szabály lényegét, hogy onnantól már azt se értettem, amit addig igen. (lényegtelen mi volt az egyébként). /Persze cenzúrázni nem lehet egy üzenetet, hogy csak a felét mondom el, ilyesmi, de engem zavarnak azért, semmitmondónak tartom. Sem közvetítési szempontból, meg sport iránti felhajtóerőként nem tudom értelmezni a dolgot.
Az is kilógó lóláb nálam, ha nagyon érezhető, ha a kommentátor kivel szimpatizál, Ricsinél ez nagyon érezhető volt, de elismerem, hogy egy ideje már ebben sokat javult az én szemszögem szerint (nem tudom tudatos-e).
Vagy a flag-football elleni kirohanások is kicsit furák nekem annak tudatában - és akkor megint Steelers -, hogy pár éve meg még simán levette a keresztvizet pl. Harrisonról is teljesen normális ütközéseknél, meg úgy általában a csapatról is. (Mondom, utóbbi pár évben ez sokat javult érzésem szerint)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
JJ! Miért lenne szánalmas,hogy én nem úgy gondolkodok mint egyesek, hogy csak akkor lehet előrébb lépni ha minden egyes dolgot amit valaki csinál állandóan kritizálok? Mert itt kb az megy minden egyes tévés meccs után, hogy akkor savazzák ricsit + a bent lévő szakit mert pl rosszul mondott egy playt. Ilyenen lovagolni sztem kicsinyes. Nem azt mondom ha állandóan ugyanaz a dolog előjön azt szóvá kell tenni ( az smsekkel pl én is ìgy vagyok ) de ami itt megy az sztem már sok....és általában a kritizálókból elő is jön a fölényes hangnem mint nagy szakértők úgy ahogy belőled is a kommentetben.....

Amúgy apeszos 4. pontjával (is) maximálisan egyetértek.peach
Arra azért kíváncsi lennék, hogy kritika nélkül, úgy hogy nem is tudsz a problámáról hogyan lehet előrelépni. Szerintem ha megalapozott a kritika akkor helye van. Maximum kialakul arról aki mindig kritizál, de önkritikával nem él egy kép hogy mekkora világeszének képzeli magát. Idővel úgy is kiderül jogosan-e. Lehet nem tetszik a stílusa, de nem is azzal kell vitázni, hanem a - jóesetben tényekkel megalapozott - véleményével.
Aki alap nélkül kritizál az hülye. Vílágíts rá, hogy nincs igaza, ha nem tud amellett érvelni hogy miért van neki, de ragaszkodik hozzá, akkor hülye. Hamar kiderül.
Abban egyetértek, hogy az állandó picsogás senkinek nem hiányzik, de az a vélemény még mindig nem kritika amiben nem szerepel valami építőnek szánt alternatívája a szóvátett cselekvésnek.
Az a baj, hogy ebben a vitában nem csak véleménykülönbségek vannak, hanem bizonyos szavakat konzekvensen máshogy értelmeztek.(hogy ki helyesen azt hagyjuk, az sincs előrébb érdemileg aki képes ilyen feltételek mentén kötni az ebet a karóhoz, anélkül hogy az alapkonfliktus feloldására törekedne)
A végére még muszáj megjegyeznem, hogy lehet nincs igazam, de nem is akarom feltétlen hogy legyen. Meg azt is, hogy ez nem csak válasz az idézett mondatokra, hanem véleményem erről a cicaharcról. Vitának szerintem nehéz néhány pontja miatt nevezni.

Mindig jövőre!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
JJ! Miért lenne szánalmas,hogy én nem úgy gondolkodok mint egyesek, hogy csak akkor lehet előrébb lépni ha minden egyes dolgot amit valaki csinál állandóan kritizálok? Mert itt kb az megy minden egyes tévés meccs után, hogy akkor savazzák ricsit + a bent lévő szakit mert pl rosszul mondott egy playt. Ilyenen lovagolni sztem kicsinyes. Nem azt mondom ha állandóan ugyanaz a dolog előjön azt szóvá kell tenni ( az smsekkel pl én is ìgy vagyok ) de ami itt megy az sztem már sok....és általában a kritizálókból elő is jön a fölényes hangnem mint nagy szakértők úgy ahogy belőled is a kommentetben.....

Amúgy apeszos 4. pontjával (is) maximálisan egyetértek.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Tobbre is lehet majd savazni? 😀 YD
több mint 10 éve
Szeressük egymást gyerekek! 😍
Viccet félretéve minden közszereplő viselje el a kritikát, ha már vállalja a bagólesője kinyitását. (Megjegyzem aki ide írogat az is.) Valahol ennek a fórumnak is ez lenne a célja nemde? Abban az esetben amikor dicséret hangzik el egy meccs, cikk vagy podcast után senki sem háborog ilyen hévvel. Csupán a trágárkodást és személyeskedést kellene nélkülözni, arra senki sem kíváncsi. (Dehogynem!) 😛
Amennyiben bárkit is érdekel indítványozok egy szavazást kedvenc / utált kommentátorok témakörben, aztán lezárhatjuk a témát.

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Toca!
Csak hirtelen felkurt agyilag,hogy mar ITT(NFL nepe) is mindig sírnak...akkpr nem kell nezni ha szar! " El lehet menni... " YD
több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Lehet jelentkezni.apeszos
Nem lehet. 😊
A SportTv egy üzleti vállalkozás, nem hiszem, hogy jelentkezéses alapon menne, hogy ki ülhet be és ki nem szakinak.
De erről Höri biztos bővebben tud mesélni, hogy lesz valaki szakkommentátor, és más meg miként nem.
De nem a jelentkezés lesz a kulcsszó, abban biztos vagyok. 😉Sobri Jóska
Ez pedig költői volt. Bár kis hazánkban annyi a "mindentjobbantuggyaokosa" hogy talán kivételt tennének. Az őstehetségekkel biztos. 😕)apeszos
Az mondjuk elég kemény, hogy míg az egyik témánál épp egy közszereplőt kritizálsz érvek nélkül, csak úgy, kívülállóként, itt meg másokat oktatsz ki ugyanerről. De itt ez már annyira off, hogy ihaj.

Név és cím a szerkesztőségben.baggio
Én is szeretlek.
több mint 10 éve
Nem lehet. 😊
A SportTv egy üzleti vállalkozás, nem hiszem, hogy jelentkezéses alapon menne, hogy ki ülhet be és ki nem szakinak.
De erről Höri biztos bővebben tud mesélni, hogy lesz valaki szakkommentátor, és más meg miként nem.
Ez pedig költői volt. Bár kis hazánkban annyi a "mindentjobbantuggyaokosa" hogy talán kivételt tennének. Az őstehetségekkel biztos. 😕)apeszos
Az mondjuk elég kemény, hogy míg az egyik témánál épp egy közszereplőt kritizálsz érvek nélkül, csak úgy, kívülállóként, itt meg másokat oktatsz ki ugyanerről. De itt ez már annyira off, hogy ihaj.

Név és cím a szerkesztőségben.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
öhm, öhm... khm, khm
Mondjuk úgy finoman, hogy a toleranciájáról azért nem.
Évekig kellett "trollkodnom", hogy ne legyen annyi cigányozás, zsidózás, buzizás, stb., legalább szerkesztői, üzemeltetői szinten.Sobri Jóska
Ja, ez megint olyan dolog, hogy az álliberális mindent tolerál csak az ellenvéleményt nem. 😉 De mi már ezt oda-vissza túltárgyaltuk. A cigány részét.
apeszos
Az álliberális lehet. Én nem. 😉

több mint 10 éve
öhm, öhm... khm, khm
Évekig kellett "trollkodnom", hogy ne legyen annyi cigányozás, zsidózás, buzizás, stb., legalább szerkesztői, üzemeltetői szinten.Sobri Jóska
Ja, ez megint olyan dolog, hogy az álliberális mindent tolerál csak az ellenvéleményt nem. 😉 De mi már ezt oda-vissza túltárgyaltuk. A cigány részét.

Nem lehet. 😊
Ez pedig költői volt. Bár kis hazánkban annyi a "mindentjobbantuggyaokosa" hogy talán kivételt tennének. Az őstehetségekkel biztos. 😕)
több mint 10 éve
(....)Toca
ez a fórum régen a toleranciájáról, és a segítőkészségéről volt híres,apeszos
öhm, öhm... khm, khm
Évekig kellett "trollkodnom", hogy ne legyen annyi cigányozás, zsidózás, buzizás, stb., legalább szerkesztői, üzemeltetői szinten.

Nem lehet. 😊
De nem a jelentkezés lesz a kulcsszó, abban biztos vagyok. 😉

több mint 10 éve
(....)Toca
1. Senkit nem gyökereztem le, és még csak azt sem mondtam, hogy kussoljon. Azt észreveszed ha én mondom hogy "gyomorforgató, hányok tőle", azt nem amikor ő mondja. Vagy igen, de figyelmen kívül hagyod. Pont ezzel a stílussal van gondom.
2. Nem a kritikával van bajom, hanem annak milyenségével. Sokkal régebb óta folyik ez már, mint hogy én beleszóltam volna. Telítődött a hátizsák. Mint ahogy neked a soccer topicban. Érzed az analógiát?
3. Értettem mire céloz, de a komcsizást nem nagyon tudom elfogadni, érvként pláne.
4. Örülök, hogy jókat derülsz, de tudod ez a fórum régen a toleranciájáról, és a segítőkészségéről volt híres, itt segítették a "tudatlanokat", mert akkoriban nem volt ilyen széles az amcsi focit nézők tábora. Ha valaki többet szeretett volna tudni erről a sportról az ide jött, tanulhatott. Nem volt jellemző, és annyira még ma sem az, a soccer fórumokon tapasztalható konfrontáció. De ezt bizonyára te is tudod.

Szóval kritizálni szabad, kell is, de annak is meg van a kultúrált módja, annál is inkább, mert ezek a bátor emberek egy fórumon arc és név nélkül beszélnek úgy ahogy olyan emberekről, akikhez lehet arcot és nevet kötni, nagy nyilvánosság előtt teszik jól/rosszul a dolgukat. És egyelőre nem látok olyat, aki konkurenciát jelentene nekik. Lehet jelentkezni.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
(...)Le kellene vetkőzni már ezt a kommunizmusból megmaradt attitűdöt, a "jó ha van" hozzáállást, (...)baggio
Szép volt, gratulálok. És ezzel nem arra célzol, hogy mit mondjak és mit nem, ugye?apeszos
Egyébként itt ezzel nem arra céloz, itt arra célzott, hogy ha az ember előre akar lépni és szeretné ha valami jobb legyen akkor igen is mondja ki a véleményét még ha negatív is, ne kussoljon, mert ha kimondod nem lesz, mint amit asszem te írtál másik topicba(ha más volt akkor bocs). Mindenki vagy 1 emberen kívül mindenki valamilyen szinten olvassa a fórumot, legrosszabb esetben Höri szól nekik hogy olvassák el 😀, elolvassák ha úgy érzik, hogy valami olyat mondtunk amiből tanulhatnak megfogadják, ha nem akkor meg legalább hallottak magukról egy véleményt.
Kritika lesz, mondjuk kritika ellenpólusa is lesz, ami szintén nem baj ha értelmes érvelést tartalmaz.
Persze felőlem tökre leírhatja mindenki, hogy aki beszólt mind 14 éves gyökér (bocs Zoli ez volt a legutolsó amit olvastam 😀), de ha pl. csak annyit írt volna be ami a 2. része a HSZ-nek akkor kapunk egy ellenérvet, Ricsiék meg egy plussz érvet, hogy jó amit csinálnak, viszont azzal, hogy az a kezdés, hogy legyökerezed vagy leszólod a másik véleményét, teljesen megborítja az egész értelmét és átmegy vagdalkozásba amit itt kb 2 topicban toltok baggioval aminek totál nincs értelme (azon kívül hogy én kurvára élvezem és röhögök rajta 😀).

Félre ne érts nem azt akarom, hogy ne mond ki a véleményed, de ha valamit megszeretnél védeni, ne azzal kezd, hogy ti gyökerek ne sírjatok mert ez van ezt kell szeretni és örülj neki, hogy van mert azért már nem ez a világ.
több mint 10 éve
Tévében nehéz olyat csinálni/alkotni ami mindenkinek megfelel.
Én egy pici közösségi tévét csinálok, pár tízezer nézővel, 90%-ban közösségi, kulturális, közéleti, művészeti, helytörténeti témákkal, közösségi eseményekkel foglalkozva, és még így is kapunk telefonban, levélben, emailben hideget-meleget visszajelzés gyanánt. (Pedig se politika, se sport, se semmi általában megosztó téma nincs.)
Egyazon műsorra, vagy műsorvezetőre is érkezik végletes vélemény becsmérlő és dícsérő egyaránt.
Nem tudok elképzelni olyan műsort, ami mindenki tetszését elnyeri, semmilyen témakörben.
Ha lenne egy műsor, amit ha valaki néz, és felhívja a képernyőn látható telefonszámot, már utalnának is neki tízezer forintot, az is lenne akinek nem tetszene, és már írná is a kritikát, hogy ez mennyire degradáló, lealacsonyító, mesterkélt, vagy hasonlók, és ha lenne egy olyan műsor, ahol 20 percen keresztül egy tál langymeleg taknyosfost mutatnánk, az is tetszene valakinek, és várná a második részt, a hányásostaknyosfosról.
Ilyen dolog a műsorkészítés.
Szerintem teljesen normális, ha egy nyilvános produktumot nyilvános kritika ér - ha alpári módon, az végtére is a kritika megfogalmazójának eszköztárába enged bepillantást.
Aztán az is normális, ha a kritizálót éri kritika, majd a kritizálót kiritizálót, és így tovább a végtelenségig.
Ezt a metodikáról.

A közvetítésekről meg ismételten annyit, hogy objektíven tényleg lehetnének jobbak, szakmaibbak, tökéletesebbek, de ettől még nem rosszak, nem élvezhetetlenek, nem rontják a látvány általi szórakozást, vagyis egy olyan területen vannak, ahol sosem lesz konszenzus, hiszen se nem teljesen tökéletes, se nem teljesen nézhetetlen. Tehát a fenti metodika eltart a végtelenségig.

több mint 10 éve
És a kritizálót ugyan minek kritizálni? Nem mellesleg mindössze egyetlen ember írt be ide is negatív véleményt a hétvégi közvetítésekről, na most ez két dolgot jelenthet: 1) a közvélemény elégedett a kommentálással, nincs itt semmi látnivaló, ergo semmi értelme nincs lehurrogni bárkit is, 2) egyesek már gondolatrendőrségeset játszanak, az esetleges kritika csíráját is elfojtva (véletlenül se írjál be semmit te sznob senkiházi, minden jó, ahogy van, ha én mondom!)baggio
Mert egyet kell értsek vele? És ha nem akkor is kussoljak? Értem. Tehát kritizálni lehet, ellentmondani nem, mert akkor gondolatrendőrség, és fújj mocskos komcsi elnyomás. Na jó, én itt fejeztem be.

Nem mellesleg ha jól tudom, a komcsi beszólás is az eredménykövetőben lett elkövetve.
több mint 10 éve
(...)Le kellene vetkőzni már ezt a kommunizmusból megmaradt attitűdöt, a "jó ha van" hozzáállást, (...)baggio
Szép volt, gratulálok. És ezzel nem arra célzol, hogy mit mondjak és mit nem, ugye?apeszos
Ebben az országban két csoportot lehet minden körülmény nélkül, bármilyen helyzetben és módon kritizálni: a politikusokat és a labdarúgókat (na jó, előbbit az egész világon). Itt még stabil érvrendszer se kell, nincs szükség "nem értek egyet Orbán Viktor politikájával, mert...", vagy "szerintem Pintér Attila nem alkalmas a válogatott vezetésére, mivel..." körmondatokkal foglalkozni, egy OV/pintér takarodj! komment is rögtön konszenzusra talál. Minden másnál írhat be az ember akármit, lehet bármennyire (politikailag) korrekt, biztos lesz egy réteg, aki összezár, a sznob jelző, a kritikus ledegradálása ebben az esetben elkerülhetetlen, mert nyilván csak egy tökéletes kommunikációs szakember véleményezheti a kommentátor munkáját, miközben ugyanúgy a monitor mögül pl. peach vagy Bazzani nyilván nyugodtan sértegetheti azokat, akik semmi mást nem csináltak, csak a gondolataikat írták le egy adott témában, legyen az jogos vagy jogtalan indok...baggio
És ugye ez nyilván igaz a másik oldalra is. Nyilván nincs olyan, hogy mindenkinek egyformán bejöjjön mindenki. Nézd JJ, ezzel leginkább az a bajom, hogy ha a kritizáló kritizálóját kritizálják, arra is ugrik egy bizonyos réteg, és ott sincs sokkal jobb érvrendszer. Egyébiránt ezt kár a politikával és a gurulós focival összehasonlítani, sokkal szűkebb és fiatalabb rétegről lévén szó.apeszos
És a kritizálót ugyan minek kritizálni? Nem mellesleg mindössze egyetlen ember írt be ide is negatív véleményt a hétvégi közvetítésekről, na most ez két dolgot jelenthet: 1) a közvélemény elégedett a kommentálással, nincs itt semmi látnivaló, ergo semmi értelme nincs lehurrogni bárkit is, 2) egyesek már gondolatrendőrségeset játszanak, az esetleges kritika csíráját is elfojtva (véletlenül se írjál be semmit te sznob senkiházi, minden jó, ahogy van, ha én mondom!)

---