NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem hálaadáskor de egyszer valóban volt.Jó csak Ricsi van 100ból 99szer,Olivér se nagyon volt idén.KroosOlivér idén egyszer volt hálaadáskor Ricsi helyett.Shilkor
több mint 10 éve
Jó csak Ricsi van 100ból 99szer,Olivér se nagyon volt idén.KroosOlivér idén egyszer volt hálaadáskor Ricsi helyett.
több mint 10 éve
Jó csak Ricsi van 100ból 99szer,Olivér se nagyon volt idén.
több mint 10 éve
Bolti mór volt már kommentátor is, szóval ő 2 in 1.A híres Bóltimór 😊 aki azért van cikizve mert úgy ejti (ahogy amerika nagy részén egyébként...)Kommentátorok közül ott van Ricsi, Csabi szakik közül pedig Höri, Sanyi, Viziló, Márk, Olivér. Mennyiséggel nincs gond.Asbee
Ő is lehetne többet.
Ricsivel nincs sok gond,sokat köszönhetünk neki,nagyon is, de túl sokat van képernyőn, tényleg 1-2 friss arc,hang,fazon jól jönne jövőre....
Vagy ha ilyen van pl akkor sztem az se lenne rossz h Indi-KC, h Höri-Ricsi és akkor menjen élőben a trash talk, vagy Dallas-Kc, Dallas-Bears stb...Kroos
több mint 10 éve
A híres Bóltimór 😊 aki azért van cikizve mert úgy ejti (ahogy amerika nagy részén egyébként...)Kommentátorok közül ott van Ricsi, Csabi szakik közül pedig Höri, Sanyi, Viziló, Márk, Olivér. Mennyiséggel nincs gond.
Ő is lehetne többet.
Ricsivel nincs sok gond,sokat köszönhetünk neki,nagyon is, de túl sokat van képernyőn, tényleg 1-2 friss arc,hang,fazon jól jönne jövőre....
Vagy ha ilyen van pl akkor sztem az se lenne rossz h Indi-KC, h Höri-Ricsi és akkor menjen élőben a trash talk, vagy Dallas-Kc, Dallas-Bears stb...Kroos
több mint 10 éve
A híres Bóltimór 😊 aki azért van cikizve mert úgy ejti (ahogy amerika nagy részén egyébként...)pár éve volt Dallas - Bears és akkor a Ricsi, Sanyi, Gyula trió közvetített
Ő is lehetne többet.
több mint 10 éve
A híres Bóltimór 😊 aki azért van cikizve mert úgy ejti (ahogy amerika nagy részén egyébként...)Ő is lehetne többet.
Vagy ha ilyen van pl akkor sztem az se lenne rossz h Indi-KC, h Höri-Ricsi és akkor menjen élőben a trash talk, vagy Dallas-Kc, Dallas-Bears stb...
több mint 10 éve
braxa88
12 534
hollai olivérmint én szoktam a Giants drukker gyereknél. :cool:gabenAz ki?szaba
több mint 10 éve
sutianapHa szurkált uram, hát viselje a következményeket.
több mint 10 éve
Ívelt pengéjű! És jobb ha benne marad, mert kivéreztetnek. A kocsmáros ért ehhez, mert itt már öltek orvost is. Régi fórum ez.... 😛apeszosigazán szépdarab,egy húszcents kágylóritkaság 😛sutianapÓóóó, lehet. hogy az én hátamban is a csontnyelű kést keresik állandóan?apeszosA piszok alfréd mindig csak kavarja... a málnaszőrt, ,,, vagy nem kavarja? Lehet maj kénytelen leszö ety kékszakállú illetővel társulni... pedig nemistudom mit...sutianapÁ, ezt egyszer már lejátszottuk, lekiabálták a hajamat. Mer' itt mindenkinek igaza van, és mindenki mester.apeszosNa ugye, megy ez nélkülem is. 😀apeszosmán hogy menne? csak döcög..........sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Úgy is van. Évek óta elég jól viseli az ilyen helyzeteket, lehet más Gyulára hagyta volna az utolsó percet. Ennél szarabbul kikapni, miközben páran azt figyelik mikor buksz ki. Az tuti egyikük se tökéletes, de akinek nem tetszik vegye le a hangot mint én szoktam a Giants drukker gyereknél. :cool:Ha az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
Persze csalódott volt, de ki ne lenne az.
Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.Bazzani
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ívelt pengéjű! És jobb ha benne marad, mert kivéreztetnek. A kocsmáros ért ehhez, mert itt már öltek orvost is. Régi fórum ez.... 😛igazán szépdarab,egy húszcents kágylóritkaság 😛sutianapÓóóó, lehet. hogy az én hátamban is a csontnyelű kést keresik állandóan?apeszosA piszok alfréd mindig csak kavarja... a málnaszőrt, ,,, vagy nem kavarja? Lehet maj kénytelen leszö ety kékszakállú illetővel társulni... pedig nemistudom mit...sutianapÁ, ezt egyszer már lejátszottuk, lekiabálták a hajamat. Mer' itt mindenkinek igaza van, és mindenki mester.apeszosNa ugye, megy ez nélkülem is. 😀apeszosmán hogy menne? csak döcög..........sutianap
több mint 10 éve
Josszi
3 368
A 2013-as alapszakasz összes meccse 256 másodpercben.ez tényleg ott van! 😀
Az egyik legjobb clip amit az utóbbi időben láttam, nézzétek meg!peterk2005
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
igazán szépdarab,egy húszcents kágylóritkaság 😛Óóóó, lehet. hogy az én hátamban is a csontnyelű kést keresik állandóan?apeszosA piszok alfréd mindig csak kavarja... a málnaszőrt, ,,, vagy nem kavarja? Lehet maj kénytelen leszö ety kékszakállú illetővel társulni... pedig nemistudom mit...sutianapÁ, ezt egyszer már lejátszottuk, lekiabálták a hajamat. Mer' itt mindenkinek igaza van, és mindenki mester.apeszosNa ugye, megy ez nélkülem is. 😀apeszosmán hogy menne? csak döcög..........sutianap
több mint 10 éve
Óóóó, lehet. hogy az én hátamban is a csontnyelű kést keresik állandóan?A piszok alfréd mindig csak kavarja... a málnaszőrt, ,,, vagy nem kavarja? Lehet maj kénytelen leszö ety kékszakállú illetővel társulni... pedig nemistudom mit...sutianapÁ, ezt egyszer már lejátszottuk, lekiabálták a hajamat. Mer' itt mindenkinek igaza van, és mindenki mester.apeszosNa ugye, megy ez nélkülem is. 😀apeszosmán hogy menne? csak döcög..........sutianap
több mint 10 éve
A piszok alfréd mindig csak kavarja... a málnaszőrt, ,,, vagy nem kavarja? Lehet maj kénytelen leszö ety kékszakállú illetővel társulni... pedig nemistudom mit...Á, ezt egyszer már lejátszottuk, lekiabálták a hajamat. Mer' itt mindenkinek igaza van, és mindenki mester.apeszosNa ugye, megy ez nélkülem is. 😀apeszosmán hogy menne? csak döcög..........sutianap
több mint 10 éve
Igen, eszembe jutott nagy nehezen, hogy ott lehet... Hiába Shanahan óta nem erősségem a probléma megoldás. 😀Hogy mennyit kerestem ezt a képet tegnap az eredménykövetés alatt, a Höri mint celeb hsz-re, most meg egyből meglett. Ehunni:Rámentél a profilodra, vagy hogy lett meg? 😊Schleck
apeszos
több mint 10 éve
Hogy mennyit kerestem ezt a képet tegnap az eredménykövetés alatt, a Höri mint celeb hsz-re, most meg egyből meglett. Ehunni:Rámentél a profilodra, vagy hogy lett meg? 😊
apeszos
több mint 10 éve
Hogy mennyit kerestem ezt a képet tegnap az eredménykövetés alatt, a Höri mint celeb hsz-re, most meg egyből meglett. Ehunni:több mint 10 éve
Á, ezt egyszer már lejátszottuk, lekiabálták a hajamat. Mer' itt mindenkinek igaza van, és mindenki mester.Na ugye, megy ez nélkülem is. 😀apeszosmán hogy menne? csak döcög..........sutianap
több mint 10 éve
Na ugye, megy ez nélkülem is. 😀apeszosmán hogy menne? csak döcög..........
több mint 10 éve
A 2013-as alapszakasz összes meccse 256 másodpercben.Az egyik legjobb clip amit az utóbbi időben láttam, nézzétek meg!
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Na ugye, megy ez nélkülem is. 😀