NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
---
bázz, 38--7 után, Luck 2. pickjénél simán eltettem magam takarékra, hogy ez laza... :/
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Vaccaro többek között a sérülései miatt közel 300 snappel játszott kevesebbet. De ezt tényleg nem mondják meg a statok, a szemteszten Vaccaro bőven lenyomja Cyprient. Futás ellen előbbi már most az egyik legjobb S a ligában, és coverage-ban is nagyon hasznos. Iktriad megjegyzése is jogos viszont, Cyprien a szezon végére már mutatott életjeleketTessék :pSzóval te is Vaccarót tennéd ide...TocySS: Jonathan Cyprien (JAX)Cyprien igazi fantasy safety volt idén, sok ponttal, de az egyik legrosszabb "valódi" teljesítménnyelatapapa
Shilkor
Egyébként meg:
Cyprien: 104 TAK 87 SOLO 17 ASSIST 1 SACK 7 PDEF 1 INT 2 FF
Vaccaro: 79 TAK 62 SOLO 17 ASSIST 1 SACK 7 PDEF 1 INT 1 FF
Tudom nem minden a statisztika, de azért ez alapján nehéz lenne Vaccarót választani...Shilkor
Szóval te is Vaccarót tennéd ide...TocyMost nem kell feltétlenül őt odatenni, több újonc S is kapott a szezonban komolyabb játéklehetőséget.
Pl. én lehúztam Mathieut előre, és nagyon rám cáfolt, bár így is időzített bombának tartom a karaktere miatt.
több mint 10 éve
Egyrészt szar a rendszer (az is, h csak 1re lehet, meg az is, h mindenképp van ott pl 1 fullback, amit lassan senki nem fog használni...), másrészt nem szakértők hanem újságírók szavaznak. Egy fokkal jobb, mint a szurkoló/játékosi szavazás, de csak eggyel, nem többel :p...szar a rendszer. Mondjuk így még hihetetlenebb, hogy Lacy mit keres ott (valaki szerint top1/2 futó).MarioAnaAll-Pro csapatnál ez nagyon kiverte nálam a biztosítékot:Ez a szavazás mikéntjéből adódik. Mindenki csak egy névre szavazhat, és Manning jobb volt Riversnél is Folesnél is és Breesnél is mindenki szerint. Márpedig ezzel nehéz szembeszállni.Black_Adder
2. számú csapat:
QB: nincs (minden szavazat Manningre ment)
undorító, bennfentes ocsmány szar az egész. Rivers, Foles, Brees egy szavazatot nem érdemelt volna meg????
meg Packers szurkolóként: Lacy helyett Forte.MarioAna
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Erthetetlen nepseg vagyun. 😀 YD
több mint 10 éve
ja akkor nem tom 😀, de kb ezek a játékosok azokAkkor jönnek az alternate választottakPont erre a linkre mondtam, hogy a kezdőbe nem írják Forte-t, szóval nem tudom ez innentől kezdve mennyire számít hivatalosnak 😀
bleacherreport.com/articles/1903311-pro-bowl-2014-roster-unconferenced-voting-results-selections-and-alternates
ez alján ott vanWester
Igen tudom...de sok bajom van xDdcsicsak
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
Akkor jönnek az alternate választottakPont erre a linkre mondtam, hogy a kezdőbe nem írják Forte-t, szóval nem tudom ez innentől kezdve mennyire számít hivatalosnak 😀
bleacherreport.com/articles/1903311-pro-bowl-2014-roster-unconferenced-voting-results-selections-and-alternates
ez alján ott vanWester
Igen tudom...de sok bajom van xD
több mint 10 éve
Akkor jönnek az alternate választottakszerintem "ennyien vannak" 😀. 7QB van 2 csapatra, abból 1-1 biztosan el fog menni. De ha valaki jobban tudja akkor megírja, engem is érdekel.MarioAnawww.nfl.com/probowl/story/0ap2000000304771/article/2014-pro-bowl-complete-rostersA Pro Bowl-on eddig úgy volt, hogy azok helyett a játékosok helyett, akik SB-re mentek, betették a helyükre azokat akik mögöttük végeztek. Az NFL-es cikkben csak a kezdő keret van leírva, de nem minden játékos fog részt venni rajta. Na az ő helyükre ki fog lépni? Erre vagyok kíváncsi 😀dcsicsak
idén már változott a Pro-Bowl szabálya, Deion és Jerry Rice draftolnak játékosokat. Gondolom az All-Pro csapattal kevered.MarioAna
ez alján ott van
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem talán Bébé írta hogy D-Jax és Kelce is a beugrós csapatban van idén az Eaglesből, szóval szerintem kell lennie ilyen listának. Csak nem tudom hogy Ő honnan szedte 😀 Höri kulcsszavával rá lehet találni egy-két oldalra ahol egyes csapatokból írják a cseréket, de komplett nl-es listát még nem találtam.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
Eddig az utanuk vegzok kerultek be.lemondas,serules eseten...(en ugy tudom)ZoliZoltánÉs akkor végre meg is tudja valaki mondani, hogy kik ők? Vagy ennyire nem egyértelmű amit szeretnék megtudni?! 😀 😒
több mint 10 éve
Eddig az utanuk vegzok kerultek be.lemondas,serules eseten...(en ugy tudom)
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
www.nfl.com/probowl/story/0ap2000000304771/article/2014-pro-bowl-complete-rostersA Pro Bowl-on eddig úgy volt, hogy azok helyett a játékosok helyett, akik SB-re mentek, betették a helyükre azokat akik mögöttük végeztek. Az NFL-es cikkben csak a kezdő keret van leírva, de nem minden játékos fog részt venni rajta. Na az ő helyükre ki fog lépni? Erre vagyok kíváncsi 😀
idén már változott a Pro-Bowl szabálya, Deion és Jerry Rice draftolnak játékosokat. Gondolom az All-Pro csapattal kevered.MarioAna
több mint 10 éve
De jo lett volna ha a holnapi 19.00-as meccs lett volna Saints-Eagles.... 😕 ( igy ma ejjel nem tudom megnezni.😕)A GB-9ers is csak letoltosbe marad hetfore... 😕
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
Lehet én vagyok a pancser, de én egyetlen bleacherreport-os cikket találtam ahol fel vannak sorolva, de ott meg Forte nincs benne a "kezdő" keretben, szóval megfelelő távolságtartással kezelném 😀 Nincs valami hivatalosabb?A Pro Bowl-on az SB résztvevők helyett beugró játékosok listáját csak a PO végén teszik közzé, nem? Vagy róluk tudni már valamit?dcsicsaklehet tudni ki ugrik be.
arra kell rákeresni, hogy "pro bowl alternates"Höri
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
2006 óta a Patriots minden szezonban játszott az NFC-győztesével az alapszakaszban (Bears, Giants, Cardinals, Saints, Packers, Giants, 49ers)2009 óta az a csapat nyerte a Super Bowl, amelyik az Eagles első hazai meccsén az ellenfél volt (Saints, Packers, Giants, Ravens)
Aki ez alapján nem látta előre, hogy Chargers–Saints/Panthers
több mint 10 éve
A Pro Bowl-on az SB résztvevők helyett beugró játékosok listáját csak a PO végén teszik közzé, nem? Vagy róluk tudni már valamit?dcsicsaklehet tudni ki ugrik be.
arra kell rákeresni, hogy "pro bowl alternates"
több mint 10 éve
Ne fossz meg már bennünket egy ici-pici sikerélménytől. 😀😀Ennyi a lényeg, Ha láttad játszani őket, nehéz lenne nem Vaccarót választani.TocyTessék :pSzóval te is Vaccarót tennéd ide...TocySS: Jonathan Cyprien (JAX)Cyprien igazi fantasy safety volt idén, sok ponttal, de az egyik legrosszabb "valódi" teljesítménnyelatapapa
Shilkor
Egyébként meg:
Tudom nem minden a statisztika, de azért ez alapján nehéz lenne Vaccarót választani...Shilkor
Egyébként főleg a szezon második felében hétről hétre jobban játszott. Az első felében megösszehozta a 2 FFet (bár én 3ra emlékszem, de lehet a 3. utólag elvették tőle).
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
A Pro Bowl-on az SB résztvevők helyett beugró játékosok listáját csak a PO végén teszik közzé, nem? Vagy róluk tudni már valamit?
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Ennyi a lényeg, Ha láttad játszani őket, nehéz lenne nem Vaccarót választani.Tessék :pSzóval te is Vaccarót tennéd ide...TocySS: Jonathan Cyprien (JAX)Cyprien igazi fantasy safety volt idén, sok ponttal, de az egyik legrosszabb "valódi" teljesítménnyelatapapa
Shilkor
Egyébként meg:
több mint 10 éve
Tessék :pSzóval te is Vaccarót tennéd ide...TocySS: Jonathan Cyprien (JAX)Cyprien igazi fantasy safety volt idén, sok ponttal, de az egyik legrosszabb "valódi" teljesítménnyelatapapa
Shilkor
Egyébként meg:
Tudom nem minden a statisztika, de azért ez alapján nehéz lenne Vaccarót választani...
több mint 10 éve
Tocy
1 140
Szóval te is Vaccarót tennéd ide...SS: Jonathan Cyprien (JAX)Cyprien igazi fantasy safety volt idén, sok ponttal, de az egyik legrosszabb "valódi" teljesítménnyelatapapa
Shilkor
több mint 10 éve
All-Pro csapatnál ez nagyon kiverte nálam a biztosítékot:Ez a szavazás mikéntjéből adódik. Mindenki csak egy névre szavazhat, és Manning jobb volt Riversnél is Folesnél is és Breesnél is mindenki szerint. Márpedig ezzel nehéz szembeszállni.
2. számú csapat:
undorító, bennfentes ocsmány szar az egész. Rivers, Foles, Brees egy szavazatot nem érdemelt volna meg????
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Így van, vacak az egész, de legalább DMC valahová felkerült 😊Hát figyelj, ha nekem kéne szavaznom, én is rá szavaztam volna. Gondolom így volt vele az 50 másik szavazó is.gabokockaEmiatt egyébként nevetséges a módszertan is, hogy a második legtöbb első helyet kapók vannak a second team-ben. Legalább első három helyezettet kellett volna kérni a szavazóktól szerintem.Schleck
Ha lehetne többre is, akkor nyilván nem csak Csikóból Musztánggá váló kapott volna szavazatot, hanem még legalább 4-5 irányító
több mint 10 éve
All-Pro csapatnál ez nagyon kiverte nálam a biztosítékot:ez bántotta az én szememet is csöppet.
2. számú csapat:
Forte 1339 futott y + 594 elkapott y = 1933y 12 TD
Lacy 1178y + 257y = 1435y 11TD
no komment...
több mint 10 éve
Hát figyelj, ha nekem kéne szavaznom, én is rá szavaztam volna. Gondolom így volt vele az 50 másik szavazó is.gabokockaEmiatt egyébként nevetséges a módszertan is, hogy a második legtöbb első helyet kapók vannak a second team-ben. Legalább első három helyezettet kellett volna kérni a szavazóktól szerintem.
több mint 10 éve
Hát figyelj, ha nekem kéne szavaznom, én is rá szavaztam volna. Gondolom így volt vele az 50 másik szavazó is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.