NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Igaz, de nem is került milliókba.legalábbis semmi haszna nem volna.Sobri Jóskaszerintem a mi műsorunk se volt "haszontalan", az persze tény, hogy botrányos nézettséget produkáltbaggio
Egy SportTv-n egy műsoróra azért saját stúdiódíszlettel, technikával más nagyságrend.
több mint 10 éve
legalábbis semmi haszna nem volna.Sobri Jóskaszerintem a mi műsorunk se volt "haszontalan", az persze tény, hogy botrányos nézettséget produkált
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kíváncsiságból utánanéztem,melyik csapatot hányszor közvetítette a Sport tv. Meglepő, de nem a Denver nyert......Ebben benne vannak a vasárnapi mellett a TNF és MNF meccsek is.8: SF
7: Den
6: NE, Dal, GB, NO
5: Atl, Bal, Chi
4: Phi, NYG, Mia, Sea
3: NYJ, Pit, Cin
2: Was, Ind, Oak, STL, Ari, KC, Car, Det
1: SD, Hou, Min, TB, Cle
0: Ten, Jax, Buf
Ha tévedtem, bocs, én ennyit számoltam...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
1. Van Trash Talk - a nézőket ilyen mélységig érdekli egy háttérműsor, a szakik ezt a szintet tudják biztosítani.Meg hát összefoglalókra, elemzésekre, kommentátorokra is lehetne pénzt keríteni ha már a színvonalas magyar focinál olyan stúdió van ahol többen lézengenek mint egy meccsen.gaben1-2 éve lovagolok ezen a témán, hogy akár hétköznap délután, akár szombat délelőtt egy órát elbírna csak az NFL. Plusz Ricsi mellett kéne egy másik kommentátor is...NB2
2. Nincs lehetőség random felhasználni az NFL filmanyagát, vagyis egy Harmadik félidő-szerű műsort nem lehetne létrehozni.
3. Nem érné meg ez a műsor. Egy valódi NFL elemzős műsor senkit se érdekelne, TT már van, bejátszók, összefoglalók nélkül (ami mint írtam nem biztosított) 3-4 beszélő fej a kutyát nem érdekelne, legalábbis semmi haszna nem volna.
4. A tematikus csatornáknál nem a nézettség a fontos (hiszen megállapíthatatlan, mérési hibahatáron belüli adatokról van szó), hanem a reklámidőértékesítés/szponzorált műsorok. Egy ilyen műsor eladhatatlan lenne.
Röviden ennyi.
több mint 10 éve
Meg hát összefoglalókra, elemzésekre, kommentátorokra is lehetne pénzt keríteni ha már a színvonalas magyar focinál olyan stúdió van ahol többen lézengenek mint egy meccsen.gaben1-2 éve lovagolok ezen a témán, hogy akár hétköznap délután, akár szombat délelőtt egy órát elbírna csak az NFL. Plusz Ricsi mellett kéne egy másik kommentátor is...
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
erről egy régi poénom jut eszembe a viccek topikbólDe ezt is nagybetűvel kell írni, az a csattanó 😀
"húú köszi, most már nem kell tartanom a shiftet"Amadeus91
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
erről egy régi poénom jut eszembe a viccek topikbólMONDJUK LEHETNE SZINVONALASABB A GAMEDAY MERT ALIG MUTATNAK VALAMIT MUTASSÁK MEG A PONTOKAT LEGALÁBB MINDEN MECCSRÖLMiamiSzerintem ezt írd meg direktben az NFL-nek angolul, csak nehogy kikapcsold a CAPS LOCK-ot, úgy jobban értik majd. 😊somoskovig
"húú köszi, most már nem kell tartanom a shiftet"
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
MONDJUK LEHETNE SZINVONALASABB A GAMEDAY MERT ALIG MUTATNAK VALAMIT MUTASSÁK MEG A PONTOKAT LEGALÁBB MINDEN MECCSRÖLMiamiSzerintem ezt írd meg direktben az NFL-nek angolul, csak nehogy kikapcsold a CAPS LOCK-ot, úgy jobban értik majd. 😊
több mint 10 éve
JéBé
7 035
MONDJUK LEHETNE SZINVONALASABB A GAMEDAY MERT ALIG MUTATNAK VALAMIT MUTASSÁK MEG A PONTOKAT LEGALÁBB MINDEN MECCSRÖLMiamiAZ EGY MEGVETT MŰSOR
több mint 10 éve
Miami
964
MONDJUK LEHETNE SZINVONALASABB A GAMEDAY MERT ALIG MUTATNAK VALAMIT MUTASSÁK MEG A PONTOKAT LEGALÁBB MINDEN MECCSRÖL
több mint 10 éve
Egyrészt nevetséges volt állandóan Broncos meccset nézni, másrészt megértem Ricsiéket. Megpróbálnak jól szereplő csapatokat adni, és hát valljuk be egy meccs kimenetelét sem lehet előre megjósolni. Viszont azt beláthatnák így tíz év után, hogy már rengetegen nézik, szeretik, urambocsá értik az NFL-t. Aki most kezdi nézni szokja csak fokozatosan meg mint mi annak idején; és ennek talán még jót is tenne ha minél több csapatot megismerne a szezon során. Meg hát összefoglalókra, elemzésekre, kommentátorokra is lehetne pénzt keríteni ha már a színvonalas magyar focinál olyan stúdió van ahol többen lézengenek mint egy meccsen.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
hol tudok venni vagy rendelni, NFL MEZT?Miamiwww.nflshop.com/Jerseys/source/bm-nflcom-Header-Jerseys
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Miami
964
hol tudok venni vagy rendelni, NFL MEZT?
több mint 10 éve
Nem a SportTV-t ekézve vetem fel, de szerintem messze legtöbb PM-Rodgers-Brady mecs ment le az elmúlt időben mint bármi más. A magyaroknak akik mondjuk nem látnak semmi mást, kb ez a 3 ember a QB. Brees azért már egy fokkal kevesebbszer volt. Ezek a nevek amik először beugranak sok embernek mint rekorderek legjobbak. És hát még a fórumon is sokan csak QB szemléletben látnak picit, hát még aki ennyire sem informált mint itt sokan.Jobb lett volna a színválasztás úgy, az biztos 😀espn.go.com/espn/fp/flashPollResultsState?sportIndex=sportsnation&pollId=4123131Elég meglepő, azt hittem a Seahawks-ra fognak 😀Toca
A Föld 2/3-a a Broncosra szavazott 😀gabokocka
Amúgy nagyon komoly, mi eltérés van az amcsik, és a magyarok között ilyen téren
Nálunk az elmúlt években bármilyen gyenge volt a Pats, mindig vezetett, bár ebben a szezonban a Broncos és a Pats gyakorlatilag fej-fej mellett halad. Aztán egy szakadék, és jön a Packers, és kb ugyanott a Seahawks. Tehát Brady, PM, Rodgers a lényeg az átlag magyarnak (szerintem még csak túlozni sem sikerült nagyot), aztán jön csak a Seahawks (viszont Breesék meglepően hátul vannak ehhez képest)Wyatt
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Jobb lett volna a színválasztás úgy, az biztos 😀espn.go.com/espn/fp/flashPollResultsState?sportIndex=sportsnation&pollId=4123131Elég meglepő, azt hittem a Seahawks-ra fognak 😀Toca
Amúgy nagyon komoly, mi eltérés van az amcsik, és a magyarok között ilyen téren
Nálunk az elmúlt években bármilyen gyenge volt a Pats, mindig vezetett, bár ebben a szezonban a Broncos és a Pats gyakorlatilag fej-fej mellett halad. Aztán egy szakadék, és jön a Packers, és kb ugyanott a Seahawks. Tehát Brady, PM, Rodgers a lényeg az átlag magyarnak (szerintem még csak túlozni sem sikerült nagyot), aztán jön csak a Seahawks (viszont Breesék meglepően hátul vannak ehhez képest)
több mint 10 éve
espn.go.com/espn/fp/flashPollResultsState?sportIndex=sportsnation&pollId=4123131Elég meglepő, azt hittem a Seahawks-ra fognak 😀
több mint 10 éve
Cutler szerződésről mit gondoltok?Olvasgasd a Bears topicot......
Mostanában az lett a divat hogy 1 győztes playoff meccsért gigantikus szerződést kapsz? 😀BigBen7
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Cutler szerződésről mit gondoltok?Mostanában az lett a divat hogy 1 győztes playoff meccsért gigantikus szerződést kapsz? 😀
több mint 10 éve
espn.go.com/espn/fp/flashPollResultsState?sportIndex=sportsnation&pollId=4123131te hülye vagy 😀😀
több mint 10 éve
Kampman
28 330
espn.go.com/espn/fp/flashPollResultsState?sportIndex=sportsnation&pollId=4123131Tökéletesen látszik a térképen, hogy mely államok csapatai vannak még versenyben 😀
De az fura, hogy ahol nincs csapat a PO-ban, ott mindenhol a Broncosban hisznek. A Seahawks is elég meggyőző volt idén.
több mint 10 éve
espn.go.com/espn/fp/flashPollResultsState?sportIndex=sportsnation&pollId=4123131A Föld 2/3-a a Broncosra szavazott 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Vártam DoM-ot a statokkal, de azért egy rövidben legyen meg már itt 😊Ravens eliminated, won't make playoffs ... The last defending Super Bowl champion to win a playoff game was the 2005 Patriots.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Érdekes, minket senki sem basztatott amikor rámentünk a rekordra (0-16). 😊Bazzanimegvan az év kommentje, pedig még csak 1 nap telt el belőle 😊
több mint 10 éve
Egy válogatás a szezon során készült gifekből:(Y)
kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/12/30-best-moments-2013-regular-season.html#page/1Black_Adder
Brady fiút folyamatosan szivatják.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Egy válogatás a szezon során készült gifekből:kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/12/30-best-moments-2013-regular-season.html#page/1
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear