NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Az eredménykövetős kommenteket ne mossuk már össze a fórum többi részével, mert én meg olyan nagy tanulságokat vonok le belőle, hogy az NFL-t néző emberek többsége annyit fog fel a meccsből, hogy TD!!! meg piksziksz?! Vagy hogy mennyi jogtalan kritika érte a Colts fanok részéről a Chiefs-t és fordítva, fúj.És akkor mi történik? Összeomlik az eredménykövető? Más helyen szinte sose olvasni ilyet, sőt mint kiderült, kritikát megfogalmazni se nagyon lehet. Ha meg tudod, hogy kik azok a "bizonyos emberek", akkor egyáltalán minek foglalkozol a véleményükkel?baggioAz egész abból indult, hogy erősen kétled, hogy vannak olyan emberek, akik "divatból" savazzák Ricsit. Erre reagáltam, nem pedig arra, hogy összeomlana az eredménykövető emiatt. De sikerült értelmes mederbe terelni ezt a társalgást is, köszi.szaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szaba
10 552
És akkor mi történik? Összeomlik az eredménykövető? Más helyen szinte sose olvasni ilyet, sőt mint kiderült, kritikát megfogalmazni se nagyon lehet. Ha meg tudod, hogy kik azok a "bizonyos emberek", akkor egyáltalán minek foglalkozol a véleményükkel?baggioAz egész abból indult, hogy erősen kétled, hogy vannak olyan emberek, akik "divatból" savazzák Ricsit. Erre reagáltam, nem pedig arra, hogy összeomlana az eredménykövető emiatt. De sikerült értelmes mederbe terelni ezt a társalgást is, köszi.
több mint 10 éve
És akkor mi történik? Összeomlik az eredménykövető? Más helyen szinte sose olvasni ilyet, sőt mint kiderült, kritikát megfogalmazni se nagyon lehet. Ha meg tudod, hogy kik azok a "bizonyos emberek", akkor egyáltalán minek foglalkozol a véleményükkel?Az ország tulajdonképpen egyetlen NFL kommentátorát néha szó éri egy amerikaifocis fórumon, a meccsek közben, hallatlan.baggioNem arról van szó, hogy szó éri néha, hanem hogy bizonyos emberek már arra utaznak, hogy minden egyes Ricsis dologban megütközve beírják, hogy "áh, Ricsi már megint így, megint úgy."szaba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Akkor csak szimplán egy úr voltál 😀Semmit, egy szót se tudtunk beszélni a 2 meccs között, olyan kevés idő volt.Mondjuk kíváncsi vagyok mit mondott Hörinek, mert olyan fejjel ült be, mint aki fél, hogy ha rosszat mond nem jöhet többet 😀TocaHa az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
Persze csalódott volt, de ki ne lenne az.
Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.Bazzani
Mikor a KC-nek nem sikerült a negyedik, én még elrohantam a toáletre majd onnan a hang rámondóba, és Ricsi is épp kezdésre ért vissza. Gyulával beszéltem egy pár mondatot míg összeszedte a papírjait mindössze.Höri
több mint 10 éve
Na, Szaniszló Csabi személyében van cseréje is.kritizálni, negatívat keresni a legkönnyebb.. és kishazában megszokott dolog..JossziMárpedig szerintem is tendenciává vált, hogy Ricsit okkal és ok nélkül állandóan ugatják emberek a fórumon.szabaAz ország tulajdonképpen egyetlen NFL kommentátorát néha szó éri egy amerikaifocis fórumon, a meccsek közben, hallatlan.baggio
És mit látok, Browns fan lettél? Kineveztek valami collegeos arcot HCnek?
Azt hittem visszatérsz Breesékhez.
több mint 10 éve
szaba
10 552
Az ország tulajdonképpen egyetlen NFL kommentátorát néha szó éri egy amerikaifocis fórumon, a meccsek közben, hallatlan.baggioNem arról van szó, hogy szó éri néha, hanem hogy bizonyos emberek már arra utaznak, hogy minden egyes Ricsis dologban megütközve beírják, hogy "áh, Ricsi már megint így, megint úgy."
több mint 10 éve
kritizálni, negatívat keresni a legkönnyebb.. és kishazában megszokott dolog..Josszi
Márpedig szerintem is tendenciává vált, hogy Ricsit okkal és ok nélkül állandóan ugatják emberek a fórumon.szabaAz ország tulajdonképpen egyetlen NFL kommentátorát néha szó éri egy amerikaifocis fórumon, a meccsek közben, hallatlan.
---
több mint 10 éve
Josszi
3 368
volt egyszer egy riporter kerestetik játék.. hát súgógép nélkül a 99% max makogni tudna valami fasszságot..Szerintem pedig igenis elindult egy ilyen tendencia itt a fórumon, hogy "attól vagyok tökös gyerek ha beszólok a Sport TV-s kommentátoroknak".Amit én kijelentek, az az én szemszögemből feltétlenül igaz is. Viszont olyat le se írnék, hogy "Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.", mert erősen kétlem, hogy valaki "divatból" szidná, mikor egy ilyen kijelentés rögtön az aranyköpések közé kerül. Az meg talán nem nagy fegyvertény, hogy egy sport tv-s kommentátor profibb tudott lenni néhány elfogult szurkolónál, de minden relatív.baggiobaggio"ha nem állítod szellemi fölényedet, akkor miért feltételezed egyáltalán, hogy neked van igazad"
Ilyen alapon Te is azt gondolod, hogy szellemi fölényed van mivel gondolom amit leírsz azt igaznak véled.
"Te tényleg úgy gondolod, hogy minden meccsen szándékosan a Lions ellen csalnak?"
Igen, volt olyan időszak amikor tendencia volt az, hogy rossz ítéleteket hoztak ellenünk. Egy bizonyos meccsen még jómagad is leírtad, hogy kezded elhinni a dolgot (az 5. rossz ítélet után). Idén nem volt ilyen probléma (asszem max 1-2 borzasztó ítélet volt), a mi meccseinken viszonylag normális bíráskodás volt ahhoz képest amit más meccseken láttam.
Ricsi amúgy valóban magának ásta ezt a gödröt, de ő sokkal méltóságteljesebben viselte a vereséget, mint ahogy páran kezelték a győzelmet.Bazzani
Amikor meg nyer a csapatod (nem a tied) egy ilyen meccset mint a tegnapi és azok az első mondataid (több drukkernek), hogy Ricsi így meg Ricsi úgy az elég gyászos.Bazzani
kritizálni, negatívat keresni a legkönnyebb.. és kishazában megszokott dolog..
The Amazing Racoon
több mint 10 éve
szaba
10 552
Amit én kijelentek, az az én szemszögemből feltétlenül igaz is. Viszont olyat le se írnék, hogy "Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.", mert erősen kétlem, hogy valaki "divatból" szidná, mikor egy ilyen kijelentés rögtön az aranyköpések közé kerül. Az meg talán nem nagy fegyvertény, hogy egy sport tv-s kommentátor profibb tudott lenni néhány elfogult szurkolónál, de minden relatív.baggioMárpedig szerintem is tendenciává vált, hogy Ricsit okkal és ok nélkül állandóan ugatják emberek a fórumon. Amúgy jó az új csapatod. 😛
több mint 10 éve
És a meccs után beszéltetek valamennyit a Colts-Cheifsről? Vagy udvariasan kerülted a témát?Semmit, egy szót se tudtunk beszélni a 2 meccs között, olyan kevés idő volt.Mondjuk kíváncsi vagyok mit mondott Hörinek, mert olyan fejjel ült be, mint aki fél, hogy ha rosszat mond nem jöhet többet 😀TocaHa az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.Bazzani
Mikor a KC-nek nem sikerült a negyedik, én még elrohantam a toáletre majd onnan a hang rámondóba, és Ricsi is épp kezdésre ért vissza. Gyulával beszéltem egy pár mondatot míg összeszedte a papírjait mindössze.Höri
több mint 10 éve
De számomra ellenszenves volt az, hogy csak azért mászott bele a Colts seggébe Ricsi (jogtalanul, mert bűnszarok voltunk), mert amúgy KC fan és ellensúlyozni akart.Erre írtam, hogy Ricsi olyan korrekt akar lenni a Chiefs meccseken, hogy néha átesik a ló másik oldalára.
Nyilván nem akart ő rosszat és nem is ez volt a szándéka, meg is értem én persze, de nekem sok volt.Stez
Én a tegnapit sokkal kevésbé éreztem vészesnek mit az elsőt amikor saját csapata meccsét közvetítette.
több mint 10 éve
Semmit, egy szót se tudtunk beszélni a 2 meccs között, olyan kevés idő volt.Mondjuk kíváncsi vagyok mit mondott Hörinek, mert olyan fejjel ült be, mint aki fél, hogy ha rosszat mond nem jöhet többet 😀TocaHa az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
Mikor a KC-nek nem sikerült a negyedik, én még elrohantam a toáletre majd onnan a hang rámondóba, és Ricsi is épp kezdésre ért vissza. Gyulával beszéltem egy pár mondatot míg összeszedte a papírjait mindössze.
több mint 10 éve
Nekem pedig nem tetszett, amit Ricsi az első félidőben lenyomott. Idegesített, hogy -28-as difinél is minden második mondata a Colts és Luck istenítése volt, jogtalanul. Ezt más közvetítésekben nem szokta nyomni. Olyannyira próbálta elfedni, hogy ő mekkora KC drukker, hogy átesett a ló túloldalára.
Számomra egy idő után az idegesítő, hogy Alex Smith végigvisz egy gyönyörű TD driveot, majd utána szinte azonnal jönnek a "gyönyörű TD volt, de most jön Luck, aki nem ismeri a lehetetlent és úgy is TD-vel válaszol a Colts" szintű megjegyzések.
Ez számomra sok volt. Ez olyan, mint amikor én (általában egyébként) jinxelésből rinyálok és szidom valamelyik csapatrészt abban reménykedve, hogy na majd fordul a kocka és jól odabasznak ezek után, ő pont fordítva, annyira belemászott a Colts seggébe, hogy ezek után igazából már tökre adta magát, hogy tényleg bejönnek a megjegyzései és az ördögöt festi a falra velük.
Nyilván lehet, hogy én látok rémeket, de számomra az első félidőben irritáló volt Ricsi ebből a szempontból. A 3. negyed közepe felé érezhetően elkezdett lenyugodni, meg azért ott, amikor bejön az, amitől félt igazából és Luck elkezdte visszahozni a meccset, ott nyilván már lehet isteníteni, az jogos is.
De számomra ellenszenves volt az, hogy csak azért mászott bele a Colts seggébe Ricsi (jogtalanul, mert bűnszarok voltunk), mert amúgy KC fan és ellensúlyozni akart.
Nyilván nem akart ő rosszat és nem is ez volt a szándéka, meg is értem én persze, de nekem sok volt.
több mint 10 éve
Szerintem pedig igenis elindult egy ilyen tendencia itt a fórumon, hogy "attól vagyok tökös gyerek ha beszólok a Sport TV-s kommentátoroknak".Amit én kijelentek, az az én szemszögemből feltétlenül igaz is. Viszont olyat le se írnék, hogy "Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.", mert erősen kétlem, hogy valaki "divatból" szidná, mikor egy ilyen kijelentés rögtön az aranyköpések közé kerül. Az meg talán nem nagy fegyvertény, hogy egy sport tv-s kommentátor profibb tudott lenni néhány elfogult szurkolónál, de minden relatív.baggiobaggio"ha nem állítod szellemi fölényedet, akkor miért feltételezed egyáltalán, hogy neked van igazad"
Ilyen alapon Te is azt gondolod, hogy szellemi fölényed van mivel gondolom amit leírsz azt igaznak véled.
"Te tényleg úgy gondolod, hogy minden meccsen szándékosan a Lions ellen csalnak?"
Igen, volt olyan időszak amikor tendencia volt az, hogy rossz ítéleteket hoztak ellenünk. Egy bizonyos meccsen még jómagad is leírtad, hogy kezded elhinni a dolgot (az 5. rossz ítélet után). Idén nem volt ilyen probléma (asszem max 1-2 borzasztó ítélet volt), a mi meccseinken viszonylag normális bíráskodás volt ahhoz képest amit más meccseken láttam.
Ricsi amúgy valóban magának ásta ezt a gödröt, de ő sokkal méltóságteljesebben viselte a vereséget, mint ahogy páran kezelték a győzelmet.Bazzani
Amikor meg nyer a csapatod (nem a tied) egy ilyen meccset mint a tegnapi és azok az első mondataid (több drukkernek), hogy Ricsi így meg Ricsi úgy az elég gyászos.
több mint 10 éve
Amit én kijelentek, az az én szemszögemből feltétlenül igaz is. Viszont olyat le se írnék, hogy "Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.", mert erősen kétlem, hogy valaki "divatból" szidná, mikor egy ilyen kijelentés rögtön az aranyköpések közé kerül. Az meg talán nem nagy fegyvertény, hogy egy sport tv-s kommentátor profibb tudott lenni néhány elfogult szurkolónál, de minden relatív.baggio"ha nem állítod szellemi fölényedet, akkor miért feltételezed egyáltalán, hogy neked van igazad"
---
több mint 10 éve
Aki ez alapján nem látta előre, hogy Chargers–Saints/PanthersHúúú a média mennyire élne egy Saints-Chargers SB-t 😀(/Falcons/Buccaneers)Super Bowl lesz, az meg is érdemli 😀😀Wyatt
Szegény Meachem lenne bajban: onnan a fizetését kapja (amit egyébként külön köszönünk!), itt meg tud játszani.
több mint 10 éve
baggio"ha nem állítod szellemi fölényedet, akkor miért feltételezed egyáltalán, hogy neked van igazad"
Ricsi amúgy valóban magának ásta ezt a gödröt, de ő sokkal méltóságteljesebben viselte a vereséget, mint ahogy páran kezelték a győzelmet.
több mint 10 éve
Tegnap sem a drukkerség érződött hanem a csalódottság.Ez egy ugyanolyan outsider vélemény, mint ha valaki azt írná, hogy "tegnap a drukkerség érződött rajta", ha nem állítod szellemi fölényedet, akkor miért feltételezed egyáltalán, hogy neked van igazad?
Bazzani
Az megint más, mikor egy végtelenül elfogult szurkoló kritizál, de ő épp ettől drukker, pláne még az események hatása alatt, vagy Te tényleg úgy gondolod, hogy minden meccsen szándékosan a Lions ellen csalnak? Akinek tényleg nem tetszett a közvetítés a bowl.hu-s fórumozók közül, az valószínűleg leírja majd higgadtabban a véleményét akár ide is, ha meg valami kézzel fogható indokot is felhoz, akkor talán érdemes is lehetne megfontolni. Az enyém csupán az, hogy mikor valaki Chiefs pólóban ül be egyszer kommentálni, minden héten megjegyzi, hogy mennyire szorít a Chiefs-nek, külön kiemeli a Chiefs eredményeit és állandóan ezzel hecceli a társát (és ezzel együtt a nézőket), akkor egy KC mérkőzés közvetítésénél azért ne lepődjünk már meg, ha éri az illetőt pár - vélt vagy valós - kritika...
---
több mint 10 éve
Én azt gondolom, Höri volt olyan intelligens, hogy tudta ilyenkor nem kell heccelni meg utalgatni. Senki sem szereti ha egy vesztes meccs után az ellenfél drukkere jön mellet döngetni meg elismerően "gratulálni", hogy "ti is megérdemeltétek volna a győzelmet". Mondjuk ezt páran itt marha nehezen értik meg a fórumon és meg vannak lepődve amikor elküldik őket a picsába egy ilyen után.Mondjuk kíváncsi vagyok mit mondott Hörinek, mert olyan fejjel ült be, mint aki fél, hogy ha rosszat mond nem jöhet többet 😀TocaHa az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
több mint 10 éve
Ha ezt rám írtad akkor nagyon mellé lőttél.Sokan meg azzal éreztetik vélt szellemi fölényüket, hogy az ellentétes véleményt valami "nagy igazsággal" lecsapják...Ha az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
Szerintem is korrekt volt a kommentálás a végén a "fent nem így akarták"-féle szurkolói agymenést leszámítva, de csak magamat tudom ismételni egy másik topikból: ezért a helyzetért javarészt ő maga okolható. Ha minden lehetséges helyzetben szurkolói voltodat hangoztatod, akkor azért ne csodálkozz, hogy mikor pártatlannak kellene lenni, akkor páran félreértelmeznek egy-egy adott szituációt. Véleményem szerint már az is gáz, hogy az egész meccsen azt figyelik a nézők, hogy na erre meg arra Richard hogy reagál (maga a történés helyett...), és azért ez nem feltétlenül a "megmondóemberek" hibája.baggio
Semmiféle szellemi fölényt nem vélek magamról.
Ricsi amikor régebben közvetített Kansas City meccset akkor majdnem átesett a ló másik oldalára annyira azt akarta, hogy ne látszódjon rajta a drukkerség. Tegnap sem a drukkerség érződött hanem a csalódottság.
Az meg egyenesen undorító, hogy bizonyos drukkerek egész meccsen rinyálnak milyen gyenge a csapatuk aztán meg Ricsit heccelik (írásban) a győzelemnél.
több mint 10 éve
Sokan meg azzal éreztetik vélt szellemi fölényüket, hogy az ellentétes véleményt valami "nagy igazsággal" lecsapják...Ha az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
Szerintem is korrekt volt a kommentálás a végén a "fent nem így akarták"-féle szurkolói agymenést leszámítva, de csak magamat tudom ismételni egy másik topikból: ezért a helyzetért javarészt ő maga okolható. Ha minden lehetséges helyzetben szurkolói voltodat hangoztatod, akkor azért ne csodálkozz, hogy mikor pártatlannak kellene lenni, akkor páran félreértelmeznek egy-egy adott szituációt. Véleményem szerint már az is gáz, hogy az egész meccsen azt figyelik a nézők, hogy na erre meg arra Richard hogy reagál (maga a történés helyett...), és azért ez nem feltétlenül a "megmondóemberek" hibája.
(ahogy nyilván pl. én is ha nfl-es témában nyilvánulok meg, aki ismer, mindig kétkedéssel olvashatja, amit írtam, volt bármi is az eredeti szándék 😊)
---
több mint 10 éve
Mondjuk kíváncsi vagyok mit mondott Hörinek, mert olyan fejjel ült be, mint aki fél, hogy ha rosszat mond nem jöhet többet 😀Ha az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
több mint 10 éve
Ha az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊NB2Szerintem Ricsi teljesen korrekten lehozta a meccset.
Nagy divat mostanság őt szidni, sokan ettől marhára nagy embernek hiszik magukat.
több mint 10 éve
Ha az én csapatom olvad így le, én nem tudtam volna ilyen nyugodtan leközvetíteni. Gondolom az alattam lévő iromány poén😊
több mint 10 éve
Tisztelt előfizetőink!Ezúton kell önöket tájékoztatnunk, hogy a Sport 2 csatornánkon 2014. január 4.-én 22 óra 15 perces kezdéssel élőben sugárzott Indianapolis Colts - Kansas City Chiefs NFL wild card mérkőzést rajtunk kívülálló technikai okok miatt nem áll módunkban megismételni!
Sohasem.
Komolyan.
Megértésüket köszönjük.
Sport TV
Budapest
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "