NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
 espn.go.com/nfl/picks

Ditkával majdnem egyetértek, csak én a Carolina-t mondom győztesnek. A többi jó nálam is. 😊danyly
Mondjuk szerintem egy nagy upset mindenképp lesz, Broncos vagy Seahawks kiesik a hétvégén.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
CNN - Unguarded with Rachel Nichols
Nem tudom valaki szokta-e nézni, de NFL irányítókról van szó.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Szerintem ez az 5 fog HoF-ba menni:
Derrick Brooks
Charles Haley
Walter Jones
John Lynch
Michael StrahanSobri Jóska
és a 6. helyet idén nem használják föl? 😀Höri
De, minden bizonnyal, de nekem ez az 5 tippem van.

több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
 espn.go.com/nfl/picks

Ditkával majdnem egyetértek, csak én a Carolina-t mondom győztesnek. A többi jó nálam is. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Derrick Brooks
Charles Haley
Walter Jones
John Lynch
Michael StrahanSobri Jóska
és a 6. helyet idén nem használják föl? 😀

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Vérezne a szívem ha a Dungy/Harrison közül nem kerül be senki.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Derrick Brooks
Charles Haley
Walter Jones
John Lynch
Michael Strahan

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Egy semleges véleményt kérnék. Van 2 RB

Egyik egy csomó évet volt a ligában, folyamatosan játszva egy csomó yardot összehozva gyűrűvel, melynek részese volt ugyan, de nem motorja, és cool becenévvel, de sosem volt top 3. Legfőbb érdeme igazából az h mondjuk 13 évig játszott, és abból majdnem végig jó volt, olykor meghatározó is, de sosem kitűnő.
A másik egy szerencsétlen térdsérülés miatt (ami után sosem volt a régi) rövid pályafutással gyakorlatilag mondjuk 4 év, ameddig tényleg nagyon jó volt, de 3 éven keresztül top 3 RB, 2000+os szezonnal, (20+ TD-vel abban az évben), valaha volt legtöbb postseason yarddal, MVP, Super Bowl MVP, 2× Super Bowl győztes egy olyan csapatban ami mondjuk korábban 4 SB-t is elvesztett és még nyeretlen volt s ő jelentette a különbséget a végén győzelem és verség között, csapatának sikerkorszakának talán legjobb játékosa. Aki rövid pályafutása ellenére többet játszott, mint a Hall Of Famer Gale Sayers (több yarddal és TD-vel, de mondjuk érvelésem szerint egyiknél se ez számít, csak azért hozom, hogy ennyi erővel a mondjuk hasamra ütök 78 meccses karrier nem kizáró ok), és mondjuk h ellenfelével ellentétben All-Decade játékos, ami összefügghet azzal, h minden lényeges, meccsre vetített statisztikában messze felülmúlja riválisát karrier szinten. Csak olyan csapatban van ahonnan egy 8× Pro Bowler 3×All Pro All-decade klasszikus hard hitter safetynek sincs semmi esélye bejutni 10+ felejthetetlen évnyi játék után.
Tegyük fel, h az előbbi RB volt csapattársa és jó barátja is azon a véleményen van, h utóbbi RB-nek előbb kéne bejutnia...

Melyik érdemel inkább HOF-et, ha csak 1et választhatsz? Ha csak egy juthat be a HOF döntőbe, az melyik?
Tudom magas labda most beoltani emiatt engem dierekt a másikat mondva, mint akire gondolok, de komoly semleges vélemények érdekelnek, mert én elfogult vagyok az egyik mellett, de nem írtam olyat amit statisztikával nem tudnék alátámasztani | , és azt nem árulom el, h melyik mellett, és aligha jön rá bárki is h melyik mellett 😊. |

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Hát azért én a szgép monitorát nem szívesen cserélem lenne az ennél jóval nagyobb tv-mére!
NB2
HDMI kábelről hallottál már? 😛Jakehomer
ja úgy könnyű😊
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Hát azért én a szgép monitorát nem szívesen cserélem lenne az ennél jóval nagyobb tv-mére!
NB2
HDMI kábelről hallottál már? 😛

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Sanyi és Ricsi párosának laza közvetítései nekem nagyon bejönnek, 100x inkább ők, mint a reklámokkal szétszabdalt amerikai közvetítés. De én azért hálás vagyok nekik igenis a közvetítésért, mert a kezdőlökést megadták, hogy még jobban megismerjem és megszeressem a sportot. Mostmár, hogy van stream, GP meglennék nélkülük, de azért hiányozna a magyar kommentár.
több mint 10 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Én is.
több mint 10 éve
Én (a tv-vel ellentétben) fullHD-ban nézem :p

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Aki ezért képes streamet vadászni a full hd közvetítés helyett annak részvétem az alacsony ingerküszöbe miatt.JayB
Ez jogos és egyben válasz is a "válts át akkor másra" kommentekre 😊 Bár ha a sport2-n megy a meccs, akkor full HD-ről biztosan nem beszélhetünk, de tényleg ez legyen a legkisebb baj

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Meggyőződésem hogy egy hardcore itteni fórumozó kenterbe verné a kinti szurkolók 95%-át bármilyen NFL kvízben. Ennek a rétegnek nem hogy a sporttv-s de még a kinti közvetítés sem nyújt túl nagy újdonságokat. Egyébként ott sem szoktak hatalmas elemzésekbe kezdeni, néha rajzolgatnak érdekes dolgokat (amiket itthon is elmagyaráznak) de ennyi. Annyira fel van ez a dolog fújva, nem mondom hogy nincs benne igazság de hogy én ezért nem mennék át streamre az ziher, marhára nem ez a lényeg egyik meccsen sem. Megszületett a legújabb packers fan? Kurvára nem érdekel engem se de ezen nem fogom felhúzni magam, nem Rodgers game winning dobása közben van róla szó akkor meg nekem mindegy. (és ez nem a komcsi jó ha van hozzáállás 😀) Aki ezért képes streamet vadászni a full hd közvetítés helyett annak részvétem az alacsony ingerküszöbe miatt.
több mint 10 éve
Példaként felhoznám a Digi közvetítéseit amik szerintem látványosan színvonalat ugranak amikor Rajna van. Kevesebb a bulvár, a táncoslány osztályzás meg a magánélet, és több az elemzés.gaben
Mondjuk nem nehéz színvonalat ugrani, ha fociról van szó, ezt szerintem még az ottani kommentátorok is elismerik. A chick-fil-a Bowl ettől függetlenül nagyon kínos volt.

Sobri pedig nem véletlenül állított fel kommentátorszakmai listát, mert pl. azt valószínűleg senki nem vitatja, hogy Gyula nemzetközi szinten is elismert és nagy tudású bíró, csak a tv-képernyőn ebből sok minden nem jön át...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
ebből a vitából Ricsi körül már csak maga Ricsi hiányzik 😀 Akkor mehetne a harc, monitor to monitor!
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Példaként felhoznám a Digi közvetítéseit amik szerintem látványosan színvonalat ugranak amikor Rajna van. Kevesebb a bulvár, a táncoslány osztályzás meg a magánélet, és több az elemzés.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Szar a kaja az étteremben, de nem lehet elvárni a szakácstól hogy tudjon főzni? Black_Adder
Nem értünk egyet, kicsit valószínűleg mindketten elbeszélünk a másik mellett is, mindegy. Csak erre a kérdésre reagálnék két felvetéssel:
Hiába tud jól főzni a szakács ha a pincér nem tudja eljuttatni a fogásokat a vendégekhez. (Leülnél beszélgetni a szakkommentátorokkal, akkor eddigi véleményed alapján szerintem elcsodálkoznál mennyire felkészültek és mennyi mindent tudnak a sportról)
zolika26
Valóban rossz példa, írtam is több ízben, h nem kételkedem a szakkomentátorok hozzáértésében, csak a műsorból hiányolom a szakértő véleményeket az sms-ek kárára!
De jobban nem vagyok képes körberagozni, csak más rossz vagy félreérthető példát hoznék elő, és abba az irányba terelődne...

több mint 10 éve
És igen, készüljenek fel! Én is felkészülten megyek munkába! Amiket felsoroltam azok nem olyan mélységei a sportnak, h ne lehessen elvárni egy szakkommentátortól... Vagy ha minden megszakításkor nem is, legalább annyiszor, amennyiszer tudnak valami okosat mondani. Természesen az smsek kárára. Legalább az arány hadd javuljon.Black_Adder
Ők egyébként kapnak azért valami fizetséget? Mert hanem akkor nem igazán lehet elvárni, hogy úgy álljon hozzá, mint te a munkádhoz amit megfizetnek. Ha kapnak akkor pedig teljesen jogosnak érzem ezt a dolgot, hogy felkészületlenek.tamasboldizsar
kapnak

Igenis többet is lehetne adni NFL közvetítés címen, de nincs rá semmi törekvés! Black_Adder
ez a legnagyobb probléma amúgy

---
több mint 10 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
És igen, készüljenek fel! Én is felkészülten megyek munkába! Amiket felsoroltam azok nem olyan mélységei a sportnak, h ne lehessen elvárni egy szakkommentátortól... Vagy ha minden megszakításkor nem is, legalább annyiszor, amennyiszer tudnak valami okosat mondani. Természesen az smsek kárára. Legalább az arány hadd javuljon.Black_Adder
Ők egyébként kapnak azért valami fizetséget? Mert hanem akkor nem igazán lehet elvárni, hogy úgy álljon hozzá, mint te a munkádhoz amit megfizetnek. Ha kapnak akkor pedig teljesen jogosnak érzem ezt a dolgot, hogy felkészületlenek.
több mint 10 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Szar a kaja az étteremben, de nem lehet elvárni a szakácstól hogy tudjon főzni? Black_Adder
Nem értünk egyet, kicsit valószínűleg mindketten elbeszélünk a másik mellett is, mindegy. Csak erre a kérdésre reagálnék két felvetéssel:
Hiába tud jól főzni a szakács ha a pincér nem tudja eljuttatni a fogásokat a vendégekhez. (Leülnél beszélgetni a szakkommentátorokkal, akkor eddigi véleményed alapján szerintem elcsodálkoznál mennyire felkészültek és mennyi mindent tudnak a sportról)
És ha már a pincért hibáztatom, akkor: Attól még ha a 20 asztalodból egy asztalnál nagyon igényes vendégek ülnek nem fogod nagyon továbbképezni a pincért vagy nem fogsz új pincért felvenni, főleg, akkor ha az a maradék 19 asztalnak nem feltétlen tetszene. (Hiszem, hogy a nézők jelentős százaléka elkapcsolna ha előkerülne a filctoll és a flipchart.)

http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
/
Akár váltsanak vissza a stúdióba ahol ha kell alkoholos filccel táblára rájazolják fel a playt h mi történt és miért működött vagy miért nem. Black_Adder
És a képernyőn szerinted látják az egész playt? Ha igen az azért van, mert a kinti csatorna már kiemelte és berajzolta a dolgokat. Ilyenkor általában a magyar szakkommentátorok is átveszik az elemzést. És úgy gondolod le kéne rajzolniuk egy egész playt? Lerajzolja és vége a reklámszünetnek, sőt...
zolika26
igen. a technológia adott a megállításhoz és visszatekeréshez, a közvetítésben snap előtt általában látni mindenkit. Amiket felsoroltam azok igen is láthatók közvetítésből, és van olyan sportág ahol meg is tudják valósítani mondjuk félidőben, mert csak akkor áll a játék. NFLben több szünet több lehetőség.
sőt, ha jól emlékszem Sanyi beszélt is hasonlókról, amikor ismételtek egy palyt, képes volt felhívni a figyelmet egy két dologra.
Legalább az új nézők akik olyan fontosak számukra megtudják mi az a cover 1, 2, 3 mi az az 0, 1, 3, 5, stb tech játékos, mi a különbség az 1gap és 2gap között stb...Black_Adder
Megtudták, ok. És a következő meccsen? Ugyanezt ismételjük?
Nagggggyon nem ezt mondtam. Adott meccsen beszélnek a playekről és azok kapcsán kerülnek elő ezek a fogalmak. Nem azt mondtam, h random beszéljenek arról, h mi az a cover2. Egy adott felálláshoz mondják meg, h az a cover 2 mert úgy helyezkednek a safetyk ahogy. Éééés igen, ez látszik a felvételről. Éééés igen, ehhez nem kell 20 év szakmai gyakorlat h tudja az ember. Éééés igen, ha egy szakkomentátor ezt nem tudja, akkor ne legyen szakkomentátor. Ez nem az a mélység... Egyébként nem is az a lényeg, hanem hogy utána mi és miért történik, persze az alapfelállás függvényében, ahhoz már tényleg szakkomentátornak kell lennie valakinek, de én azt is megelőlegezem nekik, hogy ilyen mélységig is tudnának beszélni róla, mindannyian.
És igen, készüljenek fel! Én is felkészülten megyek munkába! Amiket felsoroltam azok nem olyan mélységei a sportnak, h ne lehessen elvárni egy szakkommentátortól... Black_Adder
Olyan munkájuk van nekik is csak jelzem. Véleményem szerint a legtöbb szakkommentátor eléggé képben van abból, amiket felsoroltál, de úgy elég nehéz ilyen mélységekig is elemezni, hogy nem te irányítod az ismétlést, nem tudsz rajzolni, stb.
Pénzt kapnak érte, nem szívességből csinálják, úgyh igenis készüljenek fel rá. Ha nem tudnak, bármi okból, akkor ne vállalják el. Én se vállalok más munkát, mert nem tudnék rá kellőképpen felkészülni, nem tudnám olyan színvonalon hozni, amit elvárok saját magamtól. Ha szerinted is tisztában vannak vele, akkor miért kardoskodsz amellett, h nehogy vlamivel több legyen a műsor? Szar a kaja az étteremben, de nem lehet elvárni a szakácstól hogy tudjon főzni? Ne legyen semmi elvárás, az viszi előre a világot!
Egyébként szerintem is tisztában vagyok vele, de én nem azt mondom h szünetekben legyenek tisztában ezekkel, hanem h ezekről beszéljenek az idegesítő sms-ek helyett.
Amiket előbb írtam, az semmi bonyolult, ha beszélnének róla senki se tartaná annak. Tessék Márk pl QB. Ez azt jelenti, h minden meccs előtt videón tanulmányozza az ellenfél védelmét, sokkal mélyebben mint azok az alapdolgok amiket én leírtam. Aztán minden egyes snap előtt megnézi hogyan állt fel a védelem, ráadásul még talán rosszabb szögből is, és ugyanolyan rövid idő alatt. Ráadásul egy play után könnyebb okosnak lenni. És mielőtt abba belekötnél, természetsen nem lehetne ezt minden play után eljátszani, de smseket se ovlasnak be hál' Isten minden play után.

Arra h nem tudják visszatekerni, arra mondtam a stúdiót, ahol ezek a feltételek adottak. Egyébként anélkül is egyszeri látásra is lehet értékesebbet mondani a beolvasott smseknél, megkockáztatom h az itt fórumozók egy része képes lenne rá, mindenféle szakvizsga nélkül.
Ők is, vagy ha nem, van más aki igen, és ezek szerint alkalmasabb.

Igenis többet is lehetne adni NFL közvetítés címen, de nincs rá semmi törekvés! Hogy igény lenne-e rá, azt nem tudom, az is lehet h egyedül vagyok ezzel az elképzeléssel, és akkor el is fogadom, ha csak az én kedvemért nem csinálnak valamit, de azt nem mondjuk már, h lehetetlen amit leírtam, ne forgassuk már ki a véleményemet és ne kezeljük pusztán szívességként, h van szakkomentár. Az orvosnak is hálás vagyok ha meggyőgyít, de ő se szívességből csinálja, hanem pénzért (nem akarok vitát abból, h mennyi pénzért!) ezért szeretném is ha meggyógyítana és nem csak megpróbálna...

több mint 10 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Akár váltsanak vissza a stúdióba ahol ha kell alkoholos filccel táblára rájazolják fel a playt h mi történt és miért működött vagy miért nem. Black_Adder
És a képernyőn szerinted látják az egész playt? Ha igen az azért van, mert a kinti csatorna már kiemelte és berajzolta a dolgokat. Ilyenkor általában a magyar szakkommentátorok is átveszik az elemzést. És úgy gondolod le kéne rajzolniuk egy egész playt? Lerajzolja és vége a reklámszünetnek, sőt...

Legalább az új nézők akik olyan fontosak számukra megtudják mi az a cover 1, 2, 3 mi az az 0, 1, 3, 5, stb tech játékos, mi a különbség az 1gap és 2gap között stb...Black_Adder
Megtudták, ok. És a következő meccsen? Ugyanezt ismételjük?

És igen, készüljenek fel! Én is felkészülten megyek munkába! Amiket felsoroltam azok nem olyan mélységei a sportnak, h ne lehessen elvárni egy szakkommentátortól... Black_Adder
Olyan munkájuk van nekik is csak jelzem. Véleményem szerint a legtöbb szakkommentátor eléggé képben van abból, amiket felsoroltál, de úgy elég nehéz ilyen mélységekig is elemezni, hogy nem te irányítod az ismétlést, nem tudsz rajzolni, stb.

http://insidehandoff.com/