NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
hipster nfl logók  kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/01/nfl-logos-hipsters.html 😀😀Dexxter Tailor
Mi a szar az hipster? Hobo?gaben
 trendi.postr.hu/kik-azok-a-hipszterek/dugo1993
off

Elolvastam, de továbbra sem értem kik ezek, miről ismerhetők fel igazán. Számomra üres lufifej, de biztos bennem a hiba.
on

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ahogy néztem az eddigi playoff beharangozókat, minden esetben továbbjutott az a csapat, amelyiknek az irányítója a bal alsó sarokban volt.

bowl.hu/top

Szóval ha lehet akkor a hétvégén Manning kerüljön a bal alsó sarokba!PM_the_sheriff
Vagy ne 😀Wyatt
Ki fizet többet? 😀Rataxes
Aki megmondja, hogyan lehet meglesni Zolika cikkét fácséról? 😀

több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ahogy néztem az eddigi playoff beharangozókat, minden esetben továbbjutott az a csapat, amelyiknek az irányítója a bal alsó sarokban volt.

bowl.hu/top

Szóval ha lehet akkor a hétvégén Manning kerüljön a bal alsó sarokba!PM_the_sheriff
Vagy ne 😀Wyatt
Ki fizet többet? 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve

bowl.hu/top

Vagy ne 😀

több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155

bowl.hu/top

Szóval ha lehet akkor a hétvégén Manning kerüljön a bal alsó sarokba!

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
hipster nfl logók  kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/01/nfl-logos-hipsters.html 😀😀Dexxter Tailor
 trendi.postr.hu/kik-azok-a-hipszterek/dugo1993
Hát rendesen megsértettem a hobókat!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 231
 trendi.postr.hu/kik-azok-a-hipszterek/

több mint 10 éve
Újabb pitiáner ügy "javítja" a játékosok megítélését!
 msn.foxsports.com/nfl/story/arian-foster-sued-woman-pregnant-with-child-brittany-norwood-houston-texans-harassment-brother-abdul-011414
Gratula.

több mint 10 éve
Mi a szar az hipster? Hobo?

több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hipster nfl logók  kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/01/nfl-logos-hipsters.html 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

😊😊😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551
San Diegoban elég szarul kezelték a vereséget:
Greengo
Inkább felültek a hülyeségre, persze nem védem őket. Nyilván az is hülye, aki elkezd verni egy másik csapatnak szurkoló embert, de minek ment oda?
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Szerintem most pont jó az a kieső és bejutó csapatok aránya. Nagyon ritkán van, h nem jut be olyan csapat, aki nagyonmegérdemelné, de az is vicc, ami NBA-ben van. Pár hónapja ezt felvetettem, akkor már a következő hf-ben úgy lett rá referálva, h "ne is legyen rájátszás" úgyh hagytam a témát...

Nyilván nem jó, ha egy csapat 11-5-tel nem jut be (pl Broncos '85, vagy Pats '08 más ilyen kirívó példa szvsz nem is volt), de most ha már bővített lett volna, akkor 8-8 is elég lehetett volna PO-ra. Szerintem az adott csapat szurkolóinak persze jobb lesz, de egyébként nem lesz jó hatással, csökken az egyes meccsek súlya. De ha már Goodell mindenképp több meccset akar, h több pénz jöjjön, inkább +2 PO csapat, mint a 18 meccses alapszakasz...Black_Adder
Én ezzel nem értek egyet. Attól hogy játszik WC körben a csapat, még nem fog elértéktelenedni a 2.hely, hiszen nem mindegy, hogy főcsoport elődöntőt kinek az otthonába játszák. És azért a saját pálya nagy előny. Emiatt ugyanúgy fognak harcolni a 2.helyért.
Az hogy 8-8-cal jutott volna be csapat arra azt tudom mondani, hogy na és? 7-9-el is nyertek már csoportot. GB is 8-7-1 el jutott be. Ha a 2. csapat tényleg annyira jó akkor úgyis kiejti őket.
Sőt pl. a Panthersnek lehet jól is jött volna, ha van egy playoff meccsünk mielőtt SF-el találkoznak.
Amúgy ennek ellenére én sem örülök, így hogy 6 csapat fér be nagyobb a rangja ha valaki bent van. De ahogy Black_Adder említette több meccset akar Goodel, ez talán még a legokosabb módja neki. De hogy ez színvonal hanyatlást eredményezne, nem hiszem.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Greengo
Kétmillió!

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Szerintem most pont jó az a kieső és bejutó csapatok aránya. Nagyon ritkán van, h nem jut be olyan csapat, aki nagyonmegérdemelné, de az is vicc, ami NBA-ben van. Pár hónapja ezt felvetettem, akkor már a következő hf-ben úgy lett rá referálva, h "ne is legyen rájátszás" úgyh hagytam a témát...

Nyilván nem jó, ha egy csapat 11-5-tel nem jut be (pl Broncos '85, vagy Pats '08 más ilyen kirívó példa szvsz nem is volt), de most ha már bővített lett volna, akkor 8-8 is elég lehetett volna PO-ra. Szerintem az adott csapat szurkolóinak persze jobb lesz, de egyébként nem lesz jó hatással, csökken az egyes meccsek súlya. De ha már Goodell mindenképp több meccset akar, h több pénz jöjjön, inkább +2 PO csapat, mint a 18 meccses alapszakasz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
Mindezt abból levonni, hogy konfonként eggyel több csapat jut be? Szinte ugyanezt már eddig is írhattad volna, én korábban felhoztam vitaindítóként, le lettem oltva érte 😊 Meccsek "feladásáról" ellenben szó sem lehet, mikor egy szezon után kirúgnak edzőket, még a feltételezés is rossz. Azt nem említetted viszont, hogy mivel csak a no.1. csapatnak jut a pihenő, ezért felértékelődhet az év végén az ezért folyó harc.

Mondjuk magát a PO-s létszámbővítést tekinthetjük akár ténynek is, ahogy azt is, hogy a következő szezontól 13 helyett 16 TNF lesz, ennek a fele fog az NFL Networkon menni, a másik 8 meccs hamarosan 800 millió dollár körüli összegért találhat gazdára.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Bocsánat, ha már volt a téma és ki lett vesézve. Visszaolvastam két oldalt itt nem láttam még, egyébként meg nem szoktam olvasni a topicot....de most már nagyon kíváncsi vagyok a dologra, h csak én látom furcsán a kérdést, vagy másoknak is eldurrant-e az agya.

Mi a véleményetek az NFL - playoff tervezett létszámemeléséről? (12--> 14 csapat)

Sokat gondolkoztam ezen. Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy lesznek olyan csapatok, akik 8-8-as, VAGY akár 7-9-es mérleggel (rossz esetben) bejuthatnak úgy, h nem is csoportgyőztesek....
Egyfelől jó is lehetNE a történet...mivel pl. idén a 10-6-os Cards, néhány éve a 10-6-os Bucs, 11-5-ös Pats is PO-ba jutott volna.
másrészről.... viszont - és sztem ez a hatalmas gond -, azt jelentené, h az alapszakasz első fele teljes érdektelenségbe fulladhat.
Megváltozhat a boxtaktika. AZ ALAPSZAKASZ MÉRKŐZÉSEK FELE ÉRDEKTELENNÉ VÁLHAT!

Ha végig jól játszottál és nyerted a mérkőzéseket, jó esélyed volt, h az 1st vagy 2nd seed vmelyikére odaérj. Az tuti egy hét pihi + utána egy hazai mérkőzés.
Ha most végig jól játszol, akkor még arra is figyelned kell, h az EGÉSZ konferenciában ne legyen tőled jobb mérlegű csapat.
Ha mégis van, akkor cseszheted. Játszanod kell a WC hétvégén.
Mindegy, h papíron gyengébb csapattal. Mindegy, h hazai pályán. Egy meccsen bárkitől ki lehet kapni - az alapszakaszban is-, hát még a rájátszásban.

1.)
Akkor mire érdemes figyelni? Arra, h ne sérüljön meg senki. Sokkal fontosabb uis, h minden játékosod felgyógyuljon / egészséges maradjon a PO-ra, minthogy végig brillírozd az alapszakaszt.
Ez egyfelől azt jelenti, hha az első 12 meccsen csinálsz egy 9-3-as mérleget utána már többet pihenteted a kezdőket. Mindegy h kikaptok, a lényeg, h kevesebb munkaterhelést kapjanak a legjobbak. Maradjanak ugyan formában, de NE sérüljenek meg.

Emlékszem még a 2010-es (14-2), 11-es (13-3) szezonra, ahol elég hamar eldőlt, h a Pats PO-ba jut és dög unalmas volt az utolsó 4-5 mérkőzés. Az egyetlen dolog, amire figyelni kellett, h úgy sikerüljön formában maradni, h közben ne sérüljön meg kulcsjátékos.

2.)
A másik dolog pedig, h lehetnek olyan csapatok, akik feladják az első 4-6 meccset, kísérletezgetnek, gyakorolják a taktikát/ sémát/ formációkat, stb. Mivel egyszerűen fontosabb, h Hálaadásra összeszedjék magukat. Ha november végéig 5-5-tel, vagy 4-6-tal állnak, tudhatják pontosan, h az utolsó 6 meccsből, ha megnyernek 5-öt, akkor jó eséllyel PO-ba jutnak...ott pedig egy meccsen dől el minden.
Eddig azért ezt nem lehetett ennyire megtenni, mivel ha a csoportot buktad, akkor az NFL "sajátos" lebonyolítási rendszere miatt nagyon fontos volt, h jó legyen a mérleged. Ha kifogsz egy ideji Chiefs-t(11-5) vagy egy 2011-es Steelerst (12-4!!!!), akik régesrég lestoppolták a 5th seed-et, akkor már csak egy esélyed volt arra, h bejuss. Most ehelyett kettő lenne, ahová simán elég lehet így egy 9-7 vagy 8-8 is. (kis szerencsével és hatalmas körbeveréssel 7-9 is!)
Sztem ez nem nagyon segíti a kiélezett a versenyfutást a PO-ért...

Aztán nem biztos, h ezek lesznek a boxtaktikák, de én nem lepődnék meg, ha a csapatok pontos forgatókönyveket gyártanának le arra, h hogyan is érdemes taktikázni, h a PO-ra kerüljenek csúcsformába ami olyan csapatokat eredményezhet mint a 2007-es és 2011-es Giants.
Ez pedig élvezhetetlenné / unalmassá / érdektelenné tenné az alapszakasz egy részét.

VAGY rosszul látom az esetleges hátrányait a létszámemelésnek?
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Eddie Lacy nevét is láttam a Pro Bowl-on. Nem úgy volt, hogy nem játszik ? Emlékszek rá, hogy írtam is a fórumon, hogy mekkora döbbenet, hogy nem válogatták be.Béczkó
Gore és Lynch is PB keretben van, nah mármost valamelyikük SB-be lesz tehát nem játszik PB-n. Így valamelyik helyett lesz Lacy, aki az első beugró volt eddig is.
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Eddie Lacy nevét is láttam a Pro Bowl-on. Nem úgy volt, hogy nem játszik ? Emlékszek rá, hogy írtam is a fórumon, hogy mekkora döbbenet, hogy nem válogatták be.
több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
nem úgy alakult a rájátszás, ahogy a Bud Lightnál szerették volna:

baggio
legalább 2 bejött 😀
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 434 — no es importante
nem úgy alakult a rájátszás, ahogy a Bud Lightnál szerették volna:

Cheers to the remaining 8 still in the running for the Super Bowl.

->

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Remélem itt is elfér, hátha kevesebben nézik a Pats-topicot a másoknak szurkolók, de érdekelné őket is

Az óriási esőben is majálishangulat, hússütögetés ezerrel, több órával a meccs előtt sincs közeli parkolóhely, pedig már a reptéren kis híján véget ért a nagy kaland. A Patriots–Colts NFL-rájátszásmérkőzés a kulisszák mögött, avagy mi történik a sajtópáholyban?
Zolika26 élménybeszámolója a meccsről, fogadjátok szeretettel 😊

www.nemzetisport.hu/nfl/pats-colts-a-kulisszak-mogott-avagy-mi-tortenik-egy-nfl-merkozes-sajtopaholyaban-2307365

több mint 10 éve
Nekünk is jó, h a Broncos nyert, mert amikor kiesett a divroundban, akkor utána sosem nyert SB-t abban az évben. 😊Black_Adder
😀

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 966 — we almost always almost win
Nekünk is jó, h a Broncos nyert, mert amikor kiesett a divroundban, akkor utána sosem nyert SB-t abban az évben. 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear