NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
offtrendi.postr.hu/kik-azok-a-hipszterek/dugo1993hipster nfl logók kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/01/nfl-logos-hipsters.html 😀😀Dexxter TailorMi a szar az hipster? Hobo?gaben
Elolvastam, de továbbra sem értem kik ezek, miről ismerhetők fel igazán. Számomra üres lufifej, de biztos bennem a hiba.
on
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Aki megmondja, hogyan lehet meglesni Zolika cikkét fácséról? 😀Ki fizet többet? 😀RataxesAhogy néztem az eddigi playoff beharangozókat, minden esetben továbbjutott az a csapat, amelyiknek az irányítója a bal alsó sarokban volt.Vagy ne 😀Wyatt
bowl.hu/top
Szóval ha lehet akkor a hétvégén Manning kerüljön a bal alsó sarokba!PM_the_sheriff
több mint 10 éve
Ki fizet többet? 😀Ahogy néztem az eddigi playoff beharangozókat, minden esetben továbbjutott az a csapat, amelyiknek az irányítója a bal alsó sarokban volt.Vagy ne 😀Wyatt
bowl.hu/top
Szóval ha lehet akkor a hétvégén Manning kerüljön a bal alsó sarokba!PM_the_sheriff
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Ahogy néztem az eddigi playoff beharangozókat, minden esetben továbbjutott az a csapat, amelyiknek az irányítója a bal alsó sarokban volt.Vagy ne 😀
bowl.hu/top
több mint 10 éve
PM_the_sheriff
1 155
Ahogy néztem az eddigi playoff beharangozókat, minden esetben továbbjutott az a csapat, amelyiknek az irányítója a bal alsó sarokban volt.bowl.hu/top
Szóval ha lehet akkor a hétvégén Manning kerüljön a bal alsó sarokba!
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Hát rendesen megsértettem a hobókat!trendi.postr.hu/kik-azok-a-hipszterek/dugo1993hipster nfl logók kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/01/nfl-logos-hipsters.html 😀😀Dexxter TailorMi a szar az hipster? Hobo?gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
dugo93
4 231
trendi.postr.hu/kik-azok-a-hipszterek/hipster nfl logók kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/01/nfl-logos-hipsters.html 😀😀Dexxter TailorMi a szar az hipster? Hobo?gaben
több mint 10 éve
Újabb pitiáner ügy "javítja" a játékosok megítélését!msn.foxsports.com/nfl/story/arian-foster-sued-woman-pregnant-with-child-brittany-norwood-houston-texans-harassment-brother-abdul-011414
Gratula.
több mint 10 éve
hipster nfl logók kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/01/nfl-logos-hipsters.html 😀😀Dexxter TailorMi a szar az hipster? Hobo?
több mint 10 éve
hipster nfl logók kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/01/nfl-logos-hipsters.html 😀😀
több mint 10 éve
😊😊😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
szaba
10 551
San Diegoban elég szarul kezelték a vereséget:Inkább felültek a hülyeségre, persze nem védem őket. Nyilván az is hülye, aki elkezd verni egy másik csapatnak szurkoló embert, de minek ment oda?
Greengo
több mint 10 éve
Szerintem most pont jó az a kieső és bejutó csapatok aránya. Nagyon ritkán van, h nem jut be olyan csapat, aki nagyonmegérdemelné, de az is vicc, ami NBA-ben van. Pár hónapja ezt felvetettem, akkor már a következő hf-ben úgy lett rá referálva, h "ne is legyen rájátszás" úgyh hagytam a témát...Én ezzel nem értek egyet. Attól hogy játszik WC körben a csapat, még nem fog elértéktelenedni a 2.hely, hiszen nem mindegy, hogy főcsoport elődöntőt kinek az otthonába játszák. És azért a saját pálya nagy előny. Emiatt ugyanúgy fognak harcolni a 2.helyért.
Nyilván nem jó, ha egy csapat 11-5-tel nem jut be (pl Broncos '85, vagy Pats '08 más ilyen kirívó példa szvsz nem is volt), de most ha már bővített lett volna, akkor 8-8 is elég lehetett volna PO-ra. Szerintem az adott csapat szurkolóinak persze jobb lesz, de egyébként nem lesz jó hatással, csökken az egyes meccsek súlya. De ha már Goodell mindenképp több meccset akar, h több pénz jöjjön, inkább +2 PO csapat, mint a 18 meccses alapszakasz...Black_Adder
Az hogy 8-8-cal jutott volna be csapat arra azt tudom mondani, hogy na és? 7-9-el is nyertek már csoportot. GB is 8-7-1 el jutott be. Ha a 2. csapat tényleg annyira jó akkor úgyis kiejti őket.
Sőt pl. a Panthersnek lehet jól is jött volna, ha van egy playoff meccsünk mielőtt SF-el találkoznak.
Amúgy ennek ellenére én sem örülök, így hogy 6 csapat fér be nagyobb a rangja ha valaki bent van. De ahogy Black_Adder említette több meccset akar Goodel, ez talán még a legokosabb módja neki. De hogy ez színvonal hanyatlást eredményezne, nem hiszem.
több mint 10 éve
San Diegoban elég szarul kezelték a vereséget:Kétmillió!
Greengo
több mint 10 éve
San Diegoban elég szarul kezelték a vereséget:E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Szerintem most pont jó az a kieső és bejutó csapatok aránya. Nagyon ritkán van, h nem jut be olyan csapat, aki nagyonmegérdemelné, de az is vicc, ami NBA-ben van. Pár hónapja ezt felvetettem, akkor már a következő hf-ben úgy lett rá referálva, h "ne is legyen rájátszás" úgyh hagytam a témát...Nyilván nem jó, ha egy csapat 11-5-tel nem jut be (pl Broncos '85, vagy Pats '08 más ilyen kirívó példa szvsz nem is volt), de most ha már bővített lett volna, akkor 8-8 is elég lehetett volna PO-ra. Szerintem az adott csapat szurkolóinak persze jobb lesz, de egyébként nem lesz jó hatással, csökken az egyes meccsek súlya. De ha már Goodell mindenképp több meccset akar, h több pénz jöjjön, inkább +2 PO csapat, mint a 18 meccses alapszakasz...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Mindezt abból levonni, hogy konfonként eggyel több csapat jut be? Szinte ugyanezt már eddig is írhattad volna, én korábban felhoztam vitaindítóként, le lettem oltva érte 😊 Meccsek "feladásáról" ellenben szó sem lehet, mikor egy szezon után kirúgnak edzőket, még a feltételezés is rossz. Azt nem említetted viszont, hogy mivel csak a no.1. csapatnak jut a pihenő, ezért felértékelődhet az év végén az ezért folyó harc.Mondjuk magát a PO-s létszámbővítést tekinthetjük akár ténynek is, ahogy azt is, hogy a következő szezontól 13 helyett 16 TNF lesz, ennek a fele fog az NFL Networkon menni, a másik 8 meccs hamarosan 800 millió dollár körüli összegért találhat gazdára.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bocsánat, ha már volt a téma és ki lett vesézve. Visszaolvastam két oldalt itt nem láttam még, egyébként meg nem szoktam olvasni a topicot....de most már nagyon kíváncsi vagyok a dologra, h csak én látom furcsán a kérdést, vagy másoknak is eldurrant-e az agya.Mi a véleményetek az NFL - playoff tervezett létszámemeléséről? (12--> 14 csapat)
Sokat gondolkoztam ezen. Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy lesznek olyan csapatok, akik 8-8-as, VAGY akár 7-9-es mérleggel (rossz esetben) bejuthatnak úgy, h nem is csoportgyőztesek....
Egyfelől jó is lehetNE a történet...mivel pl. idén a 10-6-os Cards, néhány éve a 10-6-os Bucs, 11-5-ös Pats is PO-ba jutott volna.
másrészről.... viszont - és sztem ez a hatalmas gond -, azt jelentené, h az alapszakasz első fele teljes érdektelenségbe fulladhat.
Megváltozhat a boxtaktika. AZ ALAPSZAKASZ MÉRKŐZÉSEK FELE ÉRDEKTELENNÉ VÁLHAT!
Ha végig jól játszottál és nyerted a mérkőzéseket, jó esélyed volt, h az 1st vagy 2nd seed vmelyikére odaérj. Az tuti egy hét pihi + utána egy hazai mérkőzés.
Ha most végig jól játszol, akkor még arra is figyelned kell, h az EGÉSZ konferenciában ne legyen tőled jobb mérlegű csapat.
Ha mégis van, akkor cseszheted. Játszanod kell a WC hétvégén.
Mindegy, h papíron gyengébb csapattal. Mindegy, h hazai pályán. Egy meccsen bárkitől ki lehet kapni - az alapszakaszban is-, hát még a rájátszásban.
1.)
Akkor mire érdemes figyelni? Arra, h ne sérüljön meg senki. Sokkal fontosabb uis, h minden játékosod felgyógyuljon / egészséges maradjon a PO-ra, minthogy végig brillírozd az alapszakaszt.
Ez egyfelől azt jelenti, hha az első 12 meccsen csinálsz egy 9-3-as mérleget utána már többet pihenteted a kezdőket. Mindegy h kikaptok, a lényeg, h kevesebb munkaterhelést kapjanak a legjobbak. Maradjanak ugyan formában, de NE sérüljenek meg.
Emlékszem még a 2010-es (14-2), 11-es (13-3) szezonra, ahol elég hamar eldőlt, h a Pats PO-ba jut és dög unalmas volt az utolsó 4-5 mérkőzés. Az egyetlen dolog, amire figyelni kellett, h úgy sikerüljön formában maradni, h közben ne sérüljön meg kulcsjátékos.
2.)
A másik dolog pedig, h lehetnek olyan csapatok, akik feladják az első 4-6 meccset, kísérletezgetnek, gyakorolják a taktikát/ sémát/ formációkat, stb. Mivel egyszerűen fontosabb, h Hálaadásra összeszedjék magukat. Ha november végéig 5-5-tel, vagy 4-6-tal állnak, tudhatják pontosan, h az utolsó 6 meccsből, ha megnyernek 5-öt, akkor jó eséllyel PO-ba jutnak...ott pedig egy meccsen dől el minden.
Eddig azért ezt nem lehetett ennyire megtenni, mivel ha a csoportot buktad, akkor az NFL "sajátos" lebonyolítási rendszere miatt nagyon fontos volt, h jó legyen a mérleged. Ha kifogsz egy ideji Chiefs-t(11-5) vagy egy 2011-es Steelerst (12-4!!!!), akik régesrég lestoppolták a 5th seed-et, akkor már csak egy esélyed volt arra, h bejuss. Most ehelyett kettő lenne, ahová simán elég lehet így egy 9-7 vagy 8-8 is. (kis szerencsével és hatalmas körbeveréssel 7-9 is!)
Sztem ez nem nagyon segíti a kiélezett a versenyfutást a PO-ért...
Aztán nem biztos, h ezek lesznek a boxtaktikák, de én nem lepődnék meg, ha a csapatok pontos forgatókönyveket gyártanának le arra, h hogyan is érdemes taktikázni, h a PO-ra kerüljenek csúcsformába ami olyan csapatokat eredményezhet mint a 2007-es és 2011-es Giants.
Ez pedig élvezhetetlenné / unalmassá / érdektelenné tenné az alapszakasz egy részét.
VAGY rosszul látom az esetleges hátrányait a létszámemelésnek?
több mint 10 éve
Eddie Lacy nevét is láttam a Pro Bowl-on. Nem úgy volt, hogy nem játszik ? Emlékszek rá, hogy írtam is a fórumon, hogy mekkora döbbenet, hogy nem válogatták be.BéczkóGore és Lynch is PB keretben van, nah mármost valamelyikük SB-be lesz tehát nem játszik PB-n. Így valamelyik helyett lesz Lacy, aki az első beugró volt eddig is.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Eddie Lacy nevét is láttam a Pro Bowl-on. Nem úgy volt, hogy nem játszik ? Emlékszek rá, hogy írtam is a fórumon, hogy mekkora döbbenet, hogy nem válogatták be.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
nem úgy alakult a rájátszás, ahogy a Bud Lightnál szerették volna:legalább 2 bejött 😀
baggio
több mint 10 éve
nem úgy alakult a rájátszás, ahogy a Bud Lightnál szerették volna:Cheers to the remaining 8 still in the running for the Super Bowl.
->
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Remélem itt is elfér, hátha kevesebben nézik a Pats-topicot a másoknak szurkolók, de érdekelné őket isAz óriási esőben is majálishangulat, hússütögetés ezerrel, több órával a meccs előtt sincs közeli parkolóhely, pedig már a reptéren kis híján véget ért a nagy kaland. A Patriots–Colts NFL-rájátszásmérkőzés a kulisszák mögött, avagy mi történik a sajtópáholyban?
Zolika26 élménybeszámolója a meccsről, fogadjátok szeretettel 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/pats-colts-a-kulisszak-mogott-avagy-mi-tortenik-egy-nfl-merkozes-sajtopaholyaban-2307365
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nekünk is jó, h a Broncos nyert, mert amikor kiesett a divroundban, akkor utána sosem nyert SB-t abban az évben. 😊Black_Adder😀
több mint 10 éve
Nekünk is jó, h a Broncos nyert, mert amikor kiesett a divroundban, akkor utána sosem nyert SB-t abban az évben. 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear