NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Csak Márk megjegyezte, hogy bármilyen szarul is hangzik, de a térde lent volt. Én meg szimplán sajnáltam csórit, mert olyan szinten tört ki a lába, hogy az valami brutális (abból a helyzetből nem egészséges, hogy a térde ért le először)Tehát egyről beszélünk, faszságot fújtak a zebrák és nem lett volna értelme challengelni, mert a fumble recovery nem visszanézhető. Csak azt nem értem, amit Wyatt írt, hogy miért fontos, hogy Bowman térde lent volt-e vagy sem.ShilkorDe, úgy mintha egy interception után levitték volna contact után. De mivel a bírók nem ítélték oda a 49ers-nek a labdát, így tárgytalan volt, hogy mi van, mert jöhetett a SeahawksnorbisilloOké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?ShilkorMert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisilloPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattÉs fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor
több mint 10 éve
Tehát egyről beszélünk, faszságot fújtak a zebrák és nem lett volna értelme challengelni, mert a fumble recovery nem visszanézhető. Csak azt nem értem, amit Wyatt írt, hogy miért fontos, hogy Bowman térde lent volt-e vagy sem.De, úgy mintha egy interception után levitték volna contact után. De mivel a bírók nem ítélték oda a 49ers-nek a labdát, így tárgytalan volt, hogy mi van, mert jöhetett a SeahawksnorbisilloOké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?ShilkorMert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisilloPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattÉs fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor
több mint 10 éve
Amikor kezdő meccsnéző ismerőseimmel nézek meccset, és magyarázom nekik a szabályokat, játékot, akkor az XP az, amit a legnehezebb megértetni, hiszen valóban értelmetlen, én nem is emlékszem rá, hogy sorsdöntő helyzetben kimaradt volna. (De olvastam, hogy van aki igen.)Én úgy közelíteném meg, hogy bár sok dolog nem szól a megtartása ellen, de hogy semmi se szól mellette, az bizonyos. Csak a hagyomány. Az meg ugye nem érv, csak szemléletmód.
Én egyébként egy olyan verzót támogatnék, hogy a TD legyen 7 pont, XP kilőve, és lenne egy olyan opció, hogy TD után lehet +1 pontért próbálkozni azzal amit eddig 2 pontosnak hívtunk. Ha sikerül akkor megvan a +1 pont (mondjuk ez lenne az XP), ha viszont nem sikerül, akkor nem -1 pont, hanem a másik csapat kapna +1 pontot, "kivédekezett pluszpontkisérlet"-ért (DXP).
Technikailag ugyanaz, mint a -1, csak így pofásabb.
több mint 10 éve
Ebben is van igazság. Épp ezért maradok az eredeti álláspontomnál, kell az XP, semmivel nem gázabb, mint a térdelés, vagy a 18-20 közötti FG.A TD alapból hét pontot ér, ezzel mindenki így számol, a 6-8-as rendszerrel a játék képe egészen megváltozna (még az eddiginél is több chip shot fg, stb.), szóval ebben sokkal kevesebb a "ráció", mint az automatikus plusz pontban.baggioha kötelező lenne a 2 pontos, izgalmasabb lenne a meccs, ez vitathatatlan.HöriEbben máris több ráció van, mint abban, amit ez a f.sz mondott, hogy a TD 7 pontot érjen és ha egy csapat mégis megpróbálja a 2pontost, és nem sikerül, akkor visszamegy hatra...Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A TD alapból hét pontot ér, ezzel mindenki így számol, a 6-8-as rendszerrel a játék képe egészen megváltozna (még az eddiginél is több chip shot fg, stb.), szóval ebben sokkal kevesebb a "ráció", mint az automatikus plusz pontban.ha kötelező lenne a 2 pontos, izgalmasabb lenne a meccs, ez vitathatatlan.HöriEbben máris több ráció van, mint abban, amit ez a f.sz mondott, hogy a TD 7 pontot érjen és ha egy csapat mégis megpróbálja a 2pontost, és nem sikerül, akkor visszamegy hatra...Soldados
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ha kötelező lenne a 2 pontos, izgalmasabb lenne a meccs, ez vitathatatlan.HöriEbben máris több ráció van, mint abban, amit ez a f.sz mondott, hogy a TD 7 pontot érjen és ha egy csapat mégis megpróbálja a 2pontost, és nem sikerül, akkor visszamegy hatra...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Márpedig érdemben ugyanaz, annyi a különbség, hogy 3 pont jár érte. 😊Az XP is választható play. 😉 De ennyi erővel akkor a 18-20 yardos FG-ket is adjuk meg, le se kell rúgni, mert az is 99%-os hatékonyságú, elvégre kb ugyanaz, mint az XP...SoldadosRemélem tisztában vagy vele, hogy milyen ferdítés is ez, mert érdemben nem hiszem, hogy reagálni lehetne rá...
Legyen az xp drop kickből, ennyi a megoldásbaggio
több mint 10 éve
az XP kb akkora százalékot érdekel, amekkora százalékban ki szokott maradni.én meg se szoktam várni TD után hanem már nézem a twitter frissítéseket.
ha kötelező lenne a 2 pontos, izgalmasabb lenne a meccs, ez vitathatatlan.
több mint 10 éve
Az XP is választható play. 😉 De ennyi erővel akkor a 18-20 yardos FG-ket is adjuk meg, le se kell rúgni, mert az is 99%-os hatékonyságú, elvégre kb ugyanaz, mint az XP...SoldadosRemélem tisztában vagy vele, hogy milyen ferdítés is ez, mert érdemben nem hiszem, hogy reagálni lehetne rá...
Legyen az xp drop kickből, ennyi a megoldás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az XP is választható play. 😉 De ennyi erővel akkor a 18-20 yardos FG-ket is adjuk meg, le se kell rúgni, mert az is 99%-os hatékonyságú, elvégre kb ugyanaz, mint az XP...A térdelés a csapat által választható játék, az xp viszont kötelező elem. A sok-sok tradicionalistának ez az ötlet persze megint nem tetszik, én meg azt mondom, hogy pont ezt a rugalmasságot szeretem az amerikaiakban, ami nem megy (vagy épp túl jól megy), azt kár erőltetni. Az extra pont pedig pont addig tartozik hozzá a játékhoz, míg azt el nem törlik...baggioEz szerintem hozzátartozik a játékhoz. És ennek drámaisága épp abban rejlik, hogy nagyon ritka, amikor vki hibázik, vagy tényleg igazán kivételes esetben sikerül odaérnie egy védőnek. De számomra totálisan érthetetlen, hogy miért akarják kivenni, sok időt nem rabol és extrém esetben igenis óriási dráma lehet (erre igenis jó példa a Saint-eset). Miért kell elvenni ezt a kickerektől, meg persze a hibázás lehetőségétől se fosszuk meg őket, illetve a spec teamereket a bravúr lehetőségétől.Hogy gyűlölöm én Goodellt... Most miért kell kikezdeni azt a nyamvadt extrapontot? Csak azért, mert szerinte semmi drámaiság nincs benne. Egyrészt azért tudnék 1-2 esetet mondani, amikor volt benne drámaiság jócskán. Pl amikor a Saints lateraljaival feljött egy pontra, majd a kicker kihagyta az extrát. De hiába tuti(nak számít) az XP, én körmöt rágva izgultam, amikor 4 éve last playjel egyenlített a Steelers a Packs ellen és az XP-vel meglehetett a győzelem. Ilyen esetben igenis izgul a szurkoló. Lehet, hogy az esetek jelentős részében nem nagy durranás, de van, amikor drámai hiba történik, vagy van, amikor egy spec teamer blokkolja, így egy játékos bravúros teljesítményt nyújt (idén pl Troynak volt ilyenje). Miért kell(ene) ezt kiiktatni a játékból...?Ez Belichick ötlete volt anno, ő nyilatkozta pár éve:
Faszfej...Soldados
"Philosophically, plays that are non-plays shouldn’t be in the game. I don't think it is good for the game. Extra points, when the odds are in the 99 percent range in extra points it is not a play.”
NFL-ben tényleg értelmetlen az xp (most ne citáljuk ide a Saints-es esetet, kösz), izgalomfaktor e tekintetben max. az NCAA-ben és még alacsonyabb szinteken van 😊baggio
De ennyi erővel, amit ez a pöcs mond, a térdelést is vegyük ki a játékból, mert abban sincs semmi drámaiság és izgalom...Soldados
több mint 10 éve
A térdelés a csapat által választható játék, az xp viszont kötelező elem. A sok-sok tradicionalistának ez az ötlet persze megint nem tetszik, én meg azt mondom, hogy pont ezt a rugalmasságot szeretem az amerikaiakban, ami nem megy (vagy épp túl jól megy), azt kár erőltetni. Az extra pont pedig pont addig tartozik hozzá a játékhoz, míg azt el nem törlik...Ez szerintem hozzátartozik a játékhoz. És ennek drámaisága épp abban rejlik, hogy nagyon ritka, amikor vki hibázik, vagy tényleg igazán kivételes esetben sikerül odaérnie egy védőnek. De számomra totálisan érthetetlen, hogy miért akarják kivenni, sok időt nem rabol és extrém esetben igenis óriási dráma lehet (erre igenis jó példa a Saint-eset). Miért kell elvenni ezt a kickerektől, meg persze a hibázás lehetőségétől se fosszuk meg őket, illetve a spec teamereket a bravúr lehetőségétől.Hogy gyűlölöm én Goodellt... Most miért kell kikezdeni azt a nyamvadt extrapontot? Csak azért, mert szerinte semmi drámaiság nincs benne. Egyrészt azért tudnék 1-2 esetet mondani, amikor volt benne drámaiság jócskán. Pl amikor a Saints lateraljaival feljött egy pontra, majd a kicker kihagyta az extrát. De hiába tuti(nak számít) az XP, én körmöt rágva izgultam, amikor 4 éve last playjel egyenlített a Steelers a Packs ellen és az XP-vel meglehetett a győzelem. Ilyen esetben igenis izgul a szurkoló. Lehet, hogy az esetek jelentős részében nem nagy durranás, de van, amikor drámai hiba történik, vagy van, amikor egy spec teamer blokkolja, így egy játékos bravúros teljesítményt nyújt (idén pl Troynak volt ilyenje). Miért kell(ene) ezt kiiktatni a játékból...?Ez Belichick ötlete volt anno, ő nyilatkozta pár éve:
Faszfej...Soldados
"Philosophically, plays that are non-plays shouldn’t be in the game. I don't think it is good for the game. Extra points, when the odds are in the 99 percent range in extra points it is not a play.”
NFL-ben tényleg értelmetlen az xp (most ne citáljuk ide a Saints-es esetet, kösz), izgalomfaktor e tekintetben max. az NCAA-ben és még alacsonyabb szinteken van 😊baggio
De ennyi erővel, amit ez a pöcs mond, a térdelést is vegyük ki a játékból, mert abban sincs semmi drámaiság és izgalom...Soldados
---
több mint 10 éve
Ez szerintem hozzátartozik a játékhoz. És ennek drámaisága épp abban rejlik, hogy nagyon ritka, amikor vki hibázik, vagy tényleg igazán kivételes esetben sikerül odaérnie egy védőnek. De számomra totálisan érthetetlen, hogy miért akarják kivenni, sok időt nem rabol és extrém esetben igenis óriási dráma lehet (erre igenis jó példa a Saint-eset). Miért kell elvenni ezt a kickerektől, meg persze a hibázás lehetőségétől se fosszuk meg őket 😊, illetve a spec teamereket a bravúr lehetőségétől. Azt az 1 %-t igazságtalan elvenni a védekező csapattól és játékosaitól, hogy adott esetben esetleg döntetlenre mentsék a meccset, vagy megtartsák az egypontos előnyt. Szerintem jár ez az 1 % esély a spec teamereknek. Illetve nem hiszem, hogy el kéne törölni egy ezeréves szabályt, csak mert egy pár embernek kénye kedve ezt diktálja, és mert már nem tud mit kitalálni...Hogy gyűlölöm én Goodellt... Most miért kell kikezdeni azt a nyamvadt extrapontot? Csak azért, mert szerinte semmi drámaiság nincs benne. Egyrészt azért tudnék 1-2 esetet mondani, amikor volt benne drámaiság jócskán. Pl amikor a Saints lateraljaival feljött egy pontra, majd a kicker kihagyta az extrát. De hiába tuti(nak számít) az XP, én körmöt rágva izgultam, amikor 4 éve last playjel egyenlített a Steelers a Packs ellen és az XP-vel meglehetett a győzelem. Ilyen esetben igenis izgul a szurkoló. Lehet, hogy az esetek jelentős részében nem nagy durranás, de van, amikor drámai hiba történik, vagy van, amikor egy spec teamer blokkolja, így egy játékos bravúros teljesítményt nyújt (idén pl Troynak volt ilyenje). Miért kell(ene) ezt kiiktatni a játékból...?Ez Belichick ötlete volt anno, ő nyilatkozta pár éve:
Faszfej...Soldados
De ennyi erővel, amit ez a pöcs mond, a térdelést is vegyük ki a játékból, mert abban sincs semmi drámaiság és izgalom...
több mint 10 éve
Hogy gyűlölöm én Goodellt... Most miért kell kikezdeni azt a nyamvadt extrapontot? Csak azért, mert szerinte semmi drámaiság nincs benne. Egyrészt azért tudnék 1-2 esetet mondani, amikor volt benne drámaiság jócskán. Pl amikor a Saints lateraljaival feljött egy pontra, majd a kicker kihagyta az extrát. De hiába tuti(nak számít) az XP, én körmöt rágva izgultam, amikor 4 éve last playjel egyenlített a Steelers a Packs ellen és az XP-vel meglehetett a győzelem. Ilyen esetben igenis izgul a szurkoló. Lehet, hogy az esetek jelentős részében nem nagy durranás, de van, amikor drámai hiba történik, vagy van, amikor egy spec teamer blokkolja, így egy játékos bravúros teljesítményt nyújt (idén pl Troynak volt ilyenje). Miért kell(ene) ezt kiiktatni a játékból...?Ez Belichick ötlete volt anno, ő nyilatkozta pár éve:
Faszfej...Soldados
NFL-ben tényleg értelmetlen az xp (most ne citáljuk ide a Saints-es esetet, kösz), izgalomfaktor e tekintetben max. az NCAA-ben és még alacsonyabb szinteken van 😊
---
több mint 10 éve
Az lehet, nem is azzal volt a baj, hanem ,hogy PM kb válaszra sem méltatta a megkeresést annak ellenére,hogy elutazott a GM és a HC. Szerintem ez bőven bennük van még 😊Komolyan? 😀Én úgy tudom, Manning semmi esetre se akart az NFC-be menni, mert utál az öcsi ellen játszania, és ott gyakrabban kéne...Black_Adder
szerintem azért elég nagy inzult Tebow backupjának felkérni valakit, vagy felvetni a lehetőséget,hogy jöhetnél 😀
Amúgy pont ma volt róla szó a Hawks topicban, de az is érdekes,hogy PM mit alkotott amikor a 2 évvel ezelőtti körútján elutazott hozzá JS/PC!
Na az volt a Corleone.undisputedly
több mint 10 éve
Komolyan? 😀Én úgy tudom, Manning semmi esetre se akart az NFC-be menni, mert utál az öcsi ellen játszania, és ott gyakrabban kéne...
szerintem azért elég nagy inzult Tebow backupjának felkérni valakit, vagy felvetni a lehetőséget,hogy jöhetnél 😀
Amúgy pont ma volt róla szó a Hawks topicban, de az is érdekes,hogy PM mit alkotott amikor a 2 évvel ezelőtti körútján elutazott hozzá JS/PC!
Na az volt a Corleone.undisputedly
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Hogy gyűlölöm én Goodellt... Most miért kell kikezdeni azt a nyamvadt extrapontot? Csak azért, mert szerinte semmi drámaiság nincs benne. Egyrészt azért tudnék 1-2 esetet mondani, amikor volt benne drámaiság jócskán. Pl amikor a Saints lateraljaival feljött egy pontra, majd a kicker kihagyta az extrát. De hiába tuti(nak számít) az XP, én körmöt rágva izgultam, amikor 4 éve last playjel egyenlített a Steelers a Packs ellen és az XP-vel meglehetett a győzelem. Ilyen esetben igenis izgul a szurkoló. Lehet, hogy az esetek jelentős részében nem nagy durranás, de van, amikor drámai hiba történik, vagy van, amikor egy spec teamer blokkolja, így egy játékos bravúros teljesítményt nyújt (idén pl Troynak volt ilyenje). Miért kell(ene) ezt kiiktatni a játékból...?Faszfej...
több mint 10 éve
Ez milyen sztori a Super Bowl elé 😊Komolyan? 😀
"I’ll never forget what happened while watching Cecil Lammey [denveri beatwriter és ex-scout] interviewing Russell Wilson 10 yards from me. Lammey mainly covers the Broncos, and Denver was fresh off Tim Tebow’s improbable playoff journey and pursuing Peyton Manning wasn’t the team’s public intention.
Towards the end of the interview, I noticed Wilson puff out his chest as a look of anger flashed across his face. Wilson looked like Lammey insulted the quarterback’s mother. In an instant, Wilson caught himself, his body language softened, and a smile appeared across his face as he responded to whatever Lammey had said to him.
When I asked Lammey what happened, he said, "I asked Wilson, 'How would you like to back up Tim Tebow in Denver?'" According to Lammey, Wilson said he had no intention of being a backup in the NFL.
Studying Wilson’s game and seeing that brief exchange with Lammey, it fit perfectly: Wilson may be a polished young man who visits children’s hospitals and does insurance commercials, but his mentality beneath the surface makes him the Michael Corleone of NFL quarterbacks."baggio
Na az volt a Corleone.
több mint 10 éve
De, úgy mintha egy interception után levitték volna contact után. De mivel a bírók nem ítélték oda a 49ers-nek a labdát, így tárgytalan volt, hogy mi van, mert jöhetett a SeahawksOké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?ShilkorMert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisilloPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattÉs fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Néztem, de akkor sem értettem, h lett ebből down by contact.Nem nézted a Sport2-t tegnap, az a bajWyattOké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?ShilkorMert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisilloPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattÉs fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Nem nézted a Sport2-t tegnap, az a bajOké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?ShilkorMert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisilloPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattÉs fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor
több mint 10 éve
Oké, a kezében van a labda, leért a térde és akkor 49ers ball az 1 yardoson, nem?Mert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből, kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.norbisilloPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattÉs fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Shilkor
több mint 10 éve
Mert amint a kezében, van a labda, olyan játékosnak tekinthető, mint akinek a kezéből kiverték, ergo ha lent van a térde akkor ott vége a játéknak.És fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?ShilkorPedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattMert a fumble recoveryt nem lehet visszanézni, ami egyrészt jó nagy fasság, másrészt nem tudom mit néztek a sporik, h nem látták elsőre.ShilkorTényleg, az a szituáció miért nem volt visszanézhető???EgonMost nézem az nfc döntő ismétlését és nem értem az amerikaiknak a fétisét, hogy az ilyen bowman féle brutális sérüléseket miért mutogatják meg vagy 15ször...? Még nézni is rossz, sztem simán van aki rosszul lesz az ilyentől. Nem azt mondom, mutassák meg párszor de sztem az már túlzás amit csinälnak...peachA fumbli miatt mutatták annyiszor.Shilkor
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Ez milyen sztori a Super Bowl elé 😊"I’ll never forget what happened while watching Cecil Lammey [denveri beatwriter és ex-scout] interviewing Russell Wilson 10 yards from me. Lammey mainly covers the Broncos, and Denver was fresh off Tim Tebow’s improbable playoff journey and pursuing Peyton Manning wasn’t the team’s public intention.
Towards the end of the interview, I noticed Wilson puff out his chest as a look of anger flashed across his face. Wilson looked like Lammey insulted the quarterback’s mother. In an instant, Wilson caught himself, his body language softened, and a smile appeared across his face as he responded to whatever Lammey had said to him.
When I asked Lammey what happened, he said, "I asked Wilson, 'How would you like to back up Tim Tebow in Denver?'" According to Lammey, Wilson said he had no intention of being a backup in the NFL.
Studying Wilson’s game and seeing that brief exchange with Lammey, it fit perfectly: Wilson may be a polished young man who visits children’s hospitals and does insurance commercials, but his mentality beneath the surface makes him the Michael Corleone of NFL quarterbacks."
---
több mint 10 éve
És fumble-nél miért fontos, h lent van-e a védő térde?Pedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕WyattMert a fumble recoveryt nem lehet visszanézni, ami egyrészt jó nagy fasság, másrészt nem tudom mit néztek a sporik, h nem látták elsőre.ShilkorTényleg, az a szituáció miért nem volt visszanézhető???EgonMost nézem az nfc döntő ismétlését és nem értem az amerikaiknak a fétisét, hogy az ilyen bowman féle brutális sérüléseket miért mutogatják meg vagy 15ször...? Még nézni is rossz, sztem simán van aki rosszul lesz az ilyentől. Nem azt mondom, mutassák meg párszor de sztem az már túlzás amit csinälnak...peachA fumbli miatt mutatták annyiszor.Shilkor
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Pedig lent volt a térde Bowmannek egyértelműen, mikor nála volt a labda. Pechére semmi más nem volt lent kb az egész emberből 😕Mert a fumble recoveryt nem lehet visszanézni, ami egyrészt jó nagy fasság, másrészt nem tudom mit néztek a sporik, h nem látták elsőre.ShilkorTényleg, az a szituáció miért nem volt visszanézhető???EgonMost nézem az nfc döntő ismétlését és nem értem az amerikaiknak a fétisét, hogy az ilyen bowman féle brutális sérüléseket miért mutogatják meg vagy 15ször...? Még nézni is rossz, sztem simán van aki rosszul lesz az ilyentől. Nem azt mondom, mutassák meg párszor de sztem az már túlzás amit csinälnak...peachA fumbli miatt mutatták annyiszor.Shilkor