NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
szaba
10 550
valaki nyomjon egy díjátadós streamet, mivel a network-ön csak felvezetés voltChargers LTJerry Rice a football élet is jó amúgy. 😊 De Fox-ot nem fogok tudni adni, az tuti.
több mint 10 éve
valaki nyomjon egy díjátadós streamet, mivel a network-ön csak felvezetés volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ez egy jó szar infografika lett... Sokkal relevánsabb infókat is fel lehetett volna tüntetni.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Hirdessék már ki, hogy PM az MVP, aztán jóvanAm 1.5 szavazat volt Kikli és Mathis között, az elég korrektül leírja a szoros versenyt. Watt ennél egy fél szavazattal kapott többet amúgy 😀😀
Bár Twitteren mindenhol 19–11.5-öt írnak, NFL.comnál viszont 13–11.5, mondjuk nem számít
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
az index ezt is jobban tudja:Egyelőre úgy néz ki, nagyrészt napos idő lesz NY-ban, és a szél sem lesz nagyChargers LTés hideg se leszbraxa88
sportgeza.hu/sport/nfl/2014/02/01/super_bowl_infografika/
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Hmm, lehet, hogy homer, de én Bradynek adtam volna a never say never díjatBár Rodgers is megérdemelte, szó se róla
több mint 10 éve
szaba
10 550
Aeneas Williams in that final 5 along with Derrick Brooks, Walter Jones, Andre Reed & Michael Strahan for @ProFootballHOF
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok, ma kit és mit fog Baldwin (a házigazda újra) kifigurázni 😊 az "Omaha" esélyes, vagy Sherman beszéde...😀 de tuti bármi lesz, jó lesz
több mint 10 éve
tessék: www.gofirstrow.eu/watch/49037/1/watch-nfl-network.htmlHello,nfl networkon lesz, gofirstrow.eu/ itt lesz streamWester
Az nfl Honors-t hol lehet majd streamelni?eekson
ez a tuti, én mindig itt nézem
több mint 10 éve
LOL 😀Hello,Az interneten.szaba
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Firefoxon nem lehet?Hello,Az interneten.szaba
több mint 10 éve
Hello,nfl networkon lesz, gofirstrow.eu/ itt lesz stream
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
eekson
2
Köszi, gondoltam. esetleg linket vagy oldalt tudnál ajánlani?Hello,Az interneten.szaba
több mint 10 éve
nőnek Peyton esélyeiEgyelőre úgy néz ki, nagyrészt napos idő lesz NY-ban, és a szél sem lesz nagyChargers LTés hideg se leszbraxa88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Egyelőre úgy néz ki, nagyrészt napos idő lesz NY-ban, és a szél sem lesz nagyChargers LTés hideg se lesz
több mint 10 éve
Egyelőre úgy néz ki, nagyrészt napos idő lesz NY-ban, és a szél sem lesz nagy
több mint 10 éve
T-Mobile reklám Super Bowlra nagyon adja 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Ricsi ott volt a pénteki Goodell sajttájon, ha jól látom egy bolti mórral. (Ricsi kérdéseiről nem találtam videót)www.nfl.com/videos/nfl-super-bowl/0ap2000000320856/Goodell-There-are-no-plans-of-stadium-development-in-L-A
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Arról beszélgettem Richard Sherman első defensive back edzőjével, hogy hogyan mentette meg Sherman a karrierjét: insidehandoff.com/2014/01/30/how-richard-sherman-saved-his-career/Csak összejött a magyar fordítás: insidehandoff.com/2014/01/31/how-richard-sherman-saved-his-career-hungarian/
(Idő híján nem valószínű, hogy a Super Bowl előtt lesz magyar fordítás)zolika26
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Arról beszélgettem Richard Sherman első defensive back edzőjével, hogy hogyan mentette meg Sherman a karrierjét: insidehandoff.com/2014/01/30/how-richard-sherman-saved-his-career/(Idő híján nem valószínű, hogy a Super Bowl előtt lesz magyar fordítás)
http://insidehandoff.com/