NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Egész este rajzoltam, de kész! xD gabenEllington azért később visszakapta a haját 😀
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Kampman
28 330
Ki az a piros pólós tag elterülve a földön? 😀
több mint 10 éve
Egész este rajzoltam, de kész! xD " Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
esetleg a változatosság kedvéért nekünk is lehetne egy sporttévés meccsünk, a Denver elleni csörtéket nem számítva.Ezek lehetnek a Seahawks ellenfelei a nyitómeccsen Seattleben: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Dallas Cowboys, New York Giants, Green Bay Packers, DENVER BRONCOS, Oakland Raiders49ers-Packers-Broncos hármas valamelyike lesz. A Denver nagyon kézenfekvő lenne, de egy ilyen blowout után nem biztos, hogy az NBC annyira rajongana egy újabb unalmas meccsért.Kampman
ezek a hazai meccsek, pont az AFC West jön szembe idén 😊 nagy pénzt lehet tenni a SB visszavágóra, vagy 49ersChargers LT
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Kampman
28 330
Ezek lehetnek a Seahawks ellenfelei a nyitómeccsen Seattleben: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Dallas Cowboys, New York Giants, Green Bay Packers, DENVER BRONCOS, Oakland Raiders49ers-Packers-Broncos hármas valamelyike lesz. A Denver nagyon kézenfekvő lenne, de egy ilyen blowout után nem biztos, hogy az NBC annyira rajongana egy újabb unalmas meccsért.
ezek a hazai meccsek, pont az AFC West jön szembe idén 😊 nagy pénzt lehet tenni a SB visszavágóra, vagy 49ersChargers LT
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
www.behindthesteelcurtain.com/2014/2/4/5378216/let-the-legacies-of-this-eras-great-quarterbacks-be-established-whenHaverral kb pont erről beszélgettünk SB közben. Jó kis cikk!
Mindenki ugorjon le Manningről, vagy nyugodjon le a ge..be😀😀😀kishaszi
több mint 10 éve
www.behindthesteelcurtain.com/2014/2/4/5378216/let-the-legacies-of-this-eras-great-quarterbacks-be-established-whenMindenki ugorjon le Manningről, vagy nyugodjon le a ge..be😀😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
2x néztem már vissza a teljes meccset, plusz az összes elérhető gifet és más kameraszöget a pontszerzésekről és a labdaszerzésekről,hogy lássam milyen reakciót váltottak ki a pálya szélén állókból 😀úgy látom én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a meccs.Amadeus91én még le is töltöttem, és visszanézem majd egyszer... kétszer... százszor 😊braxa88
Még mindig nem unom 😀
több mint 10 éve
Aki izgalmat várt, annak valóban nagy csalódás volt. Seattle szurkerek, Manning haterek tuti élvezték. Tök régen volt ilyen sima SB, néha ez is előfordul, ez van...
több mint 10 éve
braxa88
12 534
úgy látom én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a meccs.Amadeus91én még le is töltöttem, és visszanézem majd egyszer... kétszer... százszor 😊
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
úgy látom én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a meccs.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Eddigi legrosszabb SB-m volt, a másik Seattlei vetekszik vele. Igazából nem rossz hanem uncsi.Viszont a Halftime show, nah az kegyetlen gyenge volt.
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Ne durvuljunk, jó az 10-nek is, és már azt is letagadta (amúgy azt írták, hogy 10.4-et tett a Broncos legalább 3 pontos sikerére, és 2.6-ot a félidei Denver-vezetésre)Floyd Mayweather csak 100 millával a Broncosra 😀111.5 millióan nézték a tegnapi Superbowlt. A valaha volt legnézettebb műsor az amerikai TVk történetében mostantól a Superbowl XLVIIII (jövő februárig 😀😀).iktriadAmi talán még durvább, hogy csak Nevadában 119 millió dollárnyi téttel fogadtak a meccsre, ami nem csak rekord, hanem simán verte az eddigi győztest, a tavalyi Superbowl 98 millióját.toam
én meg még azon idegeskedek amikor elmegy a 200 forinttal rakott tippmixBigBen7
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Floyd Mayweather csak 100 millával a Broncosra 😀111.5 millióan nézték a tegnapi Superbowlt. A valaha volt legnézettebb műsor az amerikai TVk történetében mostantól a Superbowl XLVIIII (jövő februárig 😀😀).iktriadAmi talán még durvább, hogy csak Nevadában 119 millió dollárnyi téttel fogadtak a meccsre, ami nem csak rekord, hanem simán verte az eddigi győztest, a tavalyi Superbowl 98 millióját.toam
én meg még azon idegeskedek amikor elmegy a 200 forinttal rakott tippmix
több mint 10 éve
111.5 millióan nézték a tegnapi Superbowlt. A valaha volt legnézettebb műsor az amerikai TVk történetében mostantól a Superbowl XLVIIII (jövő februárig 😀😀).iktriadAmi talán még durvább, hogy csak Nevadában 119 millió dollárnyi téttel fogadtak a meccsre, ami nem csak rekord, hanem simán verte az eddigi győztest, a tavalyi Superbowl 98 millióját.
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Sherman: 'NFC championship was the Super Bowl' 😊Chargers LTNFC "BEST" 😊
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Sherman: 'NFC championship was the Super Bowl' 😊Chargers LTIgaz is !!! 😊
NFC POWER !!!
több mint 10 éve
25.80 millióan maradtak arra. Az utána jövő B99 részre meg 14.80 millióan voltak kíváncsiak.áh, már nagyon várták akkor a New GirltHöriÉn arra lennék kíváncsi, hogy a meccs végét mennyien nézték. Gondolom, ahogy egyre biztosabb lett, hogy eldőlt a meccs kezdtek elkapcsolni az emberek.vandeminekaz átlag a 111. kb 167 millióan néztek bele legalább 5 percre. (tavaly ez 108 és 164 millió volt)Dexxter Tailor111.5 millióan nézték a tegnapi Superbowlt. A valaha volt legnézettebb műsor az amerikai TVk történetében mostantól a Superbowl XLVIIII (jövő februárig 😀😀).iktriadIgen, én is olvastam ilyen számokat, de valahol azt írják,hogy 111.5 millió ember látott akár csak egy minimális részt is, vaéahol pedig azt,hogy ennyi volt a meccs alatt az átlag nézőszám. Gondolom az első az igaz. Vagy...?undisputedly
több mint 10 éve
Ezek lehetnek a Seahawks ellenfelei a nyitómeccsen Seattleben: Arizona Cardinals, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Dallas Cowboys, New York Giants, Green Bay Packers, DENVER BRONCOS, Oakland Raidersezek a hazai meccsek, pont az AFC West jön szembe idén 😊 nagy pénzt lehet tenni a SB visszavágóra, vagy 49ers
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Sherman: 'NFC championship was the Super Bowl' 😊
több mint 10 éve
Én arra lennék kíváncsi, hogy a meccs végét mennyien nézték. Gondolom, ahogy egyre biztosabb lett, hogy eldőlt a meccs kezdtek elkapcsolni az emberek.vandeminekki az az állat, aki elkapcsol a SB-ról, csak mert eldőlt...pláne ott...csak is idióta lehet. Én még a sportTV adás után NFLnetworköt néztem 😀 amúgy meg igenis jó meccs volt, bivaly ez a Seattle...(de ősszel San Diegoba kikapnak 😛 )
több mint 10 éve
áh, már nagyon várták akkor a New GirltÉn arra lennék kíváncsi, hogy a meccs végét mennyien nézték. Gondolom, ahogy egyre biztosabb lett, hogy eldőlt a meccs kezdtek elkapcsolni az emberek.vandeminekaz átlag a 111. kb 167 millióan néztek bele legalább 5 percre. (tavaly ez 108 és 164 millió volt)Dexxter Tailor111.5 millióan nézték a tegnapi Superbowlt. A valaha volt legnézettebb műsor az amerikai TVk történetében mostantól a Superbowl XLVIIII (jövő februárig 😀😀).iktriadIgen, én is olvastam ilyen számokat, de valahol azt írják,hogy 111.5 millió ember látott akár csak egy minimális részt is, vaéahol pedig azt,hogy ennyi volt a meccs alatt az átlag nézőszám. Gondolom az első az igaz. Vagy...?undisputedly
több mint 10 éve
Én arra lennék kíváncsi, hogy a meccs végét mennyien nézték. Gondolom, ahogy egyre biztosabb lett, hogy eldőlt a meccs kezdtek elkapcsolni az emberek.az átlag a 111. kb 167 millióan néztek bele legalább 5 percre. (tavaly ez 108 és 164 millió volt)Dexxter Tailor111.5 millióan nézték a tegnapi Superbowlt. A valaha volt legnézettebb műsor az amerikai TVk történetében mostantól a Superbowl XLVIIII (jövő februárig 😀😀).iktriadIgen, én is olvastam ilyen számokat, de valahol azt írják,hogy 111.5 millió ember látott akár csak egy minimális részt is, vaéahol pedig azt,hogy ennyi volt a meccs alatt az átlag nézőszám. Gondolom az első az igaz. Vagy...?undisputedly
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
az átlag a 111. kb 167 millióan néztek bele legalább 5 percre. (tavaly ez 108 és 164 millió volt)111.5 millióan nézték a tegnapi Superbowlt. A valaha volt legnézettebb műsor az amerikai TVk történetében mostantól a Superbowl XLVIIII (jövő februárig 😀😀).iktriadIgen, én is olvastam ilyen számokat, de valahol azt írják,hogy 111.5 millió ember látott akár csak egy minimális részt is, vaéahol pedig azt,hogy ennyi volt a meccs alatt az átlag nézőszám. Gondolom az első az igaz. Vagy...?undisputedly
több mint 10 éve
Én meg utóbbira tippelnék, csak a lakossága 300+ millió fő, és szerintem már ott legalább 20% az átlag nézettség, a többi országról meg még nem is beszéltünk.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes