NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/10492337/terrell-owens-says-play-age-40simán
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Úgy tűnik 130 millióra nő a salary cap idén, legalábbis Schefter szerintNFL's salary cap now projected to rise to about $130 million, up 5 percent from $123 million last year, per league sources. More $ for all.Előzetesen mindenki 126 millióval számolt idénre. Ha tényleg 130 millió lesz a fizetési sapka, az extra 4 milliót jelent minden csapatnak.
több mint 10 éve
Hogy mennyire is zárt az nfl edzői keringője: idén 39 college coach került összesen a profi ligába, ebből az ncaa-ben új hc-t találó Texans vitt el 11-et...baggioTexasban ennek talán van is hagyománya? Meg a kis világuk is zártabb!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Hogy mennyire is zárt az nfl edzői keringője: idén 39 college coach került összesen a profi ligába, ebből az ncaa-ben új hc-t találó Texans vitt el 11-et...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
LOL😀😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Igen. ha jól tudom idén 18 millió volt a legtöbb amit egy játékos keresett, talán Manning...Az szép. Goodell 44 millió dollárt keresett 12 hónap alatt.Úgy is kimagyarázzák azzal, hogy "hihetetlenül" nyereséges és sikeres év volt a tavalyi is. Ami igaz is valahol hiszen az NFL bevétele közel 9 milliárd dollár volt 2012-ben, amivel a legjövedelmezőbb liga; de ez akkor is irreális.
The SportsBusiness Journal reports NFL commissioner Roger Goodell earned $44.2 million in a 12-month period ending Mar. 31, 2013.
According to reporter Daniel Kaplan, the league's tax return will indicate Goodell was paid a $3.5 million salary and $40.36 million "bonus." Goodell's absurd bonus is more than the vast majority of NFL players earn in a lifetime, and easily makes him the highest-paid commissioner in North American sports. It's not a good look for a league that literally identifies itself as "not-for-profit" for tax purposes. We'd expect the commish's gargantuan salary to be dialed back for the next fiscal year.undisputedly
www.plunkettresearch.com/sports-recreation-leisure-market-research/industry-statisticsgaben
több mint 10 éve
szaba
10 550
kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/02/nfl-valentines.htmlBrowns... 😀 😀
😀Black_Adder
több mint 10 éve
kissingsuzykolber.uproxx.com/2014/02/nfl-valentines.html😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Az szép. Goodell 44 millió dollárt keresett 12 hónap alatt.Úgy is kimagyarázzák azzal, hogy "hihetetlenül" nyereséges és sikeres év volt a tavalyi is. Ami igaz is valahol hiszen az NFL bevétele közel 9 milliárd dollár volt 2012-ben, amivel a legjövedelmezőbb liga; de ez akkor is irreális.
The SportsBusiness Journal reports NFL commissioner Roger Goodell earned $44.2 million in a 12-month period ending Mar. 31, 2013.
According to reporter Daniel Kaplan, the league's tax return will indicate Goodell was paid a $3.5 million salary and $40.36 million "bonus." Goodell's absurd bonus is more than the vast majority of NFL players earn in a lifetime, and easily makes him the highest-paid commissioner in North American sports. It's not a good look for a league that literally identifies itself as "not-for-profit" for tax purposes. We'd expect the commish's gargantuan salary to be dialed back for the next fiscal year.undisputedly
www.plunkettresearch.com/sports-recreation-leisure-market-research/industry-statistics
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Az szép. Goodell 44 millió dollárt keresett 12 hónap alatt.The SportsBusiness Journal reports NFL commissioner Roger Goodell earned $44.2 million in a 12-month period ending Mar. 31, 2013.
According to reporter Daniel Kaplan, the league's tax return will indicate Goodell was paid a $3.5 million salary and $40.36 million "bonus." Goodell's absurd bonus is more than the vast majority of NFL players earn in a lifetime, and easily makes him the highest-paid commissioner in North American sports. It's not a good look for a league that literally identifies itself as "not-for-profit" for tax purposes. We'd expect the commish's gargantuan salary to be dialed back for the next fiscal year.
több mint 10 éve
kommentek😊
www.facebook.com/photo.php?fbid=280832352071880&set=a.182132225275227.1073741826.182132151941901&type=1&theater
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
nfl.com schedule power. (Kevin Patra)Az első 8 a nyugat. 😊
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Nem akartam viccek topicba, bár inkább odaillik, de mégiscsak NFL 😊The Evolution of Endzone Dancing, kurva jó 😀
több mint 10 éve
Napi troll:Kedvencem: Best coverage by something orange all night
Egyesek mennyire unatkoznak😛kishaszi
több mint 10 éve
Napi troll:Egyesek mennyire unatkoznak😛
több mint 10 éve
És még egyszer most 😀Ezúttal Kam Chancellorről egy cikk: insidehandoff.com/2014/02/08/mvp-malcolm-smith-kam-chancellor/zolika26Még őmaga is megosztotta kétszer a cikket a hétvégén: twitter.com/Kam_Chancellorzolika26
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 565
ne tulozz.az amcsi foci kicsit sem befolyasolja az eletem😀 felesleges energiakat nem pazarolok ra.
több mint 10 éve
Ezúttal Kam Chancellorről egy cikk: insidehandoff.com/2014/02/08/mvp-malcolm-smith-kam-chancellor/zolika26Még őmaga is megosztotta kétszer a cikket a hétvégén: twitter.com/Kam_Chancellor
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
ha majd frissoteni kell az nfl-t akkor a teruleti bontas kell.erről ne is álmodozz, sose fogják megbontani, van annyi esze Goodell PR bandájának.
Tradicio ide vagy oda azert a dallas is foleg ny kornyekehez jar allandoan.
Secc perc alatz kialakulnanak uj rivalizalasok.pl a 3floridai team.
Eleg erdekes h ha "felezzuk" az usat a "jobb" oldala hemzseg a csapatoktol.
Neha nekem uncsi ez a csoportbeosztas😕ZoliMP
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 565
lehet.ennek nem neztem utana.😀
több mint 10 éve
..Eleg erdekes h ha "felezzuk" az usat a "jobb" oldala hemzseg a csapatoktol.ZoliMPSzerintem azért van több csapat a keleti parton, mert ott nagyobb a népsűrűség.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 565
ha majd frissoteni kell az nfl-t akkor a teruleti bontas kell.Tradicio ide vagy oda azert a dallas is foleg ny kornyekehez jar allandoan.
Secc perc alatz kialakulnanak uj rivalizalasok.pl a 3floridai team.
Eleg erdekes h ha "felezzuk" az usat a "jobb" oldala hemzseg a csapatoktol.
Neha nekem uncsi ez a csoportbeosztas😕
több mint 10 éve
mondjuk akkoriban a Denver főleg offszezonban volt bajnokesélyes :pHöriBiztos belejátszott ez is, bár speciel én se vagyok elkenődve a szezon vége miatt, lesz mit követni, még ha kisebb intenzitással is.
Én a draftot követő és az előszezonig tartó időszakot utálom, na akkor tényleg nem történik semmi (jó)