NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
mert csak Revis 16-ot foglalt volna és mégcsak nemis játszott jol, hiszen alig használták emberezésre, pedig ő abban a legjobbBigBen7???
tavaly is elit szinten játszott
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
mert csak Revis 16-ot foglalt volna és mégcsak nemis játszott jol, hiszen alig használták emberezésre, pedig ő abban a legjobb
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ha a tampának van majd 40m cap space akkor miért dobta ki revist?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51Frissült végre, így itt van minden csapat hivatalos cap space.
több mint 10 éve
Bazmeg 😀Ejnye, Mark, ejnye. Most kezdtél ott dolgozni, erre ilyeneket csinálsz? 😀😀
"Mark Brunel on NFL live in a skit for naming QB as a car called Tony Romo a 1940 Oldsmoblie. Why? Because it was the first ever automatic therefore not having a "Clutch"!"Bébé
(Mellesleg 2 L-el írja a nevét.)
több mint 10 éve
Bazmeg 😀 "Mark Brunel on NFL live in a skit for naming QB as a car called Tony Romo a 1940 Oldsmoblie. Why? Because it was the first ever automatic therefore not having a "Clutch"!"
több mint 10 éve
BÚ(NFL)ÉK mindannyiótoknak ! 😊az a lusta szerkesztés jézusom, hogy azt a négy csapatot simán csak a sor végére rakta az abc-rendben, akiknek a logója helyére került a felirat, ilyet se láttam még 😀
Cardinalis
több mint 10 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
A Jax belekezdett, leigazolta Red Bryant-et, korábbi Seattle-i bajnokot 4 évre.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
What Took So Long? NFL Breaks 65-Year-Old Scoring Record in 2013: CHFF cikkPut another way: scoring in the NFL in the 1940s, 1950s and 1960s was much higher than anybody realizes.A cikk nagy részében 1948-as idényt hasonlítják össze a tavalyival.
Blame the AFL for our misconceived notions: thanks to some marketing genius perpetuated by lap-dog media in AFL towns, the upstart league in the 1960s successfully painted the NFL as a boring, run-first brand of footballl dominated by defense.
The statistical reality, as we proved several years ago, was that the NFL was a fast-paced, high-scoring game in the 1960s, with vastly superior play at quarterback than in the AFL. As you can see above, NFL teams scored just as frequently in the 1960s as they do today.
1. Az 1940-es években sokkal gyakoribb volt a passzjáték, mint azt mai fejjel sokan gondolják
2. Az 1940-es évektől kezdve egészen a 60-as évek végéig a passzjáték természete a high-risk, high-pressure downfield attack that provided big payoff (high completion average, high TD percentage) or big disaster (low completion percentage, high INT rates) jóval agresszívabb volt mint napjainkban, amikor a low-risk, high-efficiency attack korszakát éljük.
3. A védelmek szerepe nagyobb volt a passzjátékban és a pontszerzésben.
4. Offenses in 1948 were more creative and NFL quarterbacks were more skilled ball handlers than they are today. Újabb emlékeztető azoknak, akik szerint valami forradalmi dolog történik az NFL-ben a futó-passzoló irányítókkal, (még ha az NCAA történéseit nem is tartják relevánsnak, mert nem NFL), hogy nincs új a nap alatt. 1940-es NFL döntő: Chicago won that day by running the ball at the Redskins with impunity, constantly faking and misdirecting one way, and deftly sending the ball off to a back another way. It was beautiful to watch.
5. A mezőnygólok luxusával a hátuk mögött elpuhultak a modern edzők. 2013-ban a pontszerzések ötöde született FG-ből (21%), míg 1948-ban csak 5%-a.
Remek olvasmány volt a cikk.
több mint 10 éve
Átgondolt mezek Jesse Alkire kezéből:www.jessealkire.com/nfl/#/about-nfl/
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Exklúzív interjúm Charles Tillmannel:Angolul: insidehandoff.com/2014/03/05/charles-tillman-walter-payton-free-agency/
Magyarul: www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-imadja-budapestet-az-ev-embere-exkluziv-interju-2319925
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
én nem, de érdekelnekristofKétes orvosi ügyei voltak:
profootballtalk.nbcsports.com/2013/06/13/controversial-dr-david-chao-leaves-the-chargers/
www.boltsfromtheblue.com/2013/4/22/4251626/san-diego-chargers-doctor-david-chao-has-chaotic-past
De a csapatnál kb. mindenki bírta, illetve szépen lassan médiaszemélyiség lett belőle az elmúlt fél évben.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
én nem, de érdekelne
több mint 10 éve
Igen, olvastamAmúgy az megvan, hogy a tagnak miért kellett távozni a csapattól?szabaA Chargers korábbi csapatorvosa mesélte el nekem, hogy milyen az élete egy orvosi csapatnak az NFL-ben: insidehandoff.com/2014/02/27/a-docs-life/Nem hazudtam...nagyot 😊
Elméletilegholnaphétfőnkedden lesz magyar fordítás az NSO-n.zolika26
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-masodik-legjobb-hely-ahol-ossze-lehet-esni-2319709zolika26
több mint 10 éve
szaba
10 550
Amúgy az megvan, hogy a tagnak miért kellett távozni a csapattól?A Chargers korábbi csapatorvosa mesélte el nekem, hogy milyen az élete egy orvosi csapatnak az NFL-ben: insidehandoff.com/2014/02/27/a-docs-life/Nem hazudtam...nagyot 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-masodik-legjobb-hely-ahol-ossze-lehet-esni-2319709zolika26
több mint 10 éve
A Chargers korábbi csapatorvosa mesélte el nekem, hogy milyen az élete egy orvosi csapatnak az NFL-ben: insidehandoff.com/2014/02/27/a-docs-life/Nem hazudtam...nagyot 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-a-masodik-legjobb-hely-ahol-ossze-lehet-esni-2319709
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Úgy néz ki az NFL az előszezon meccseken "kísérleti jelleggel" 8 bírót fog alkalmazni.sőőőt, lehet, hogy az extra pontot is hátrébbről fogják rúgatni:
www.nfl.com/news/story/0ap2000000329720/article/nfl-considering-adding-extra-official-for-preseason-gamesgaben
profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/03/nfl-may-experiment-with-longer-extra-points-in-the-preseason/?campaign=Ext_Email_1st10_20140304&cvosrc=Ext_Email.Epsilon.1st10_20140304
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
braxa88
12 534
jobb!ez a hazai:a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.ez szép és jó de a mezen kb 3%ban jeleneik meg ez a színbraxa88
így legalább eldöntötték, hogy mi a hivatalos szinük, eddig eléggé keverékben nyomták.Höri
Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
kifejezetten ronda. Atával értek egyet, tiszta "minden héten háború".ez a hazai:a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.ez szép és jó de a mezen kb 3%ban jeleneik meg ez a színbraxa88
így legalább eldöntötték, hogy mi a hivatalos szinük, eddig eléggé keverékben nyomták.Höri
Dexxter Tailor
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
ez a hazai:a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.ez szép és jó de a mezen kb 3%ban jeleneik meg ez a színbraxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.ez szép és jó de a mezen kb 3%ban jeleneik meg ez a szín
több mint 10 éve
a logóval szerintem nincs baj, jóféle az új.így legalább eldöntötték, hogy mi a hivatalos szinük, eddig eléggé keverékben nyomták.
több mint 10 éve
Úgy néz ki az NFL az előszezon meccseken "kísérleti jelleggel" 8 bírót fog alkalmazni." Szeretem a jeget, hagyjál békén. "