NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
A logó és felirat is változott.Szerintem szebb a tipo, letisztultabb. Az a fekete körvonal full fölösleges volt, meg a szürke részek is a fehér betűkön belül.
Tök feleslegesen!gaben
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
szaba
10 550
Nekem is tetszik, főleg a sisak.
több mint 10 éve
Egy Saints mezen tényleg bután nézne ki, de szerintem a kalóz feelinghez passzol. A felirat betűtípusa vajon változik a logóban/end zoneban?RataxesA logó és felirat is változott.
Tök feleslegesen!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Rohadjak meg, nekem tetszik 😊tenorxRohadj meg de nekem is. 😊
több mint 10 éve
Egy Saints mezen tényleg bután nézne ki, de szerintem a kalóz feelinghez passzol. A felirat betűtípusa vajon változik a logóban/end zoneban?
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
az új Bucs mez:A minden héten háborúban voltak ilyen gagyi mezek.
Dexxter Tailor
Ez a számozás utoljára akkor lehetett menő, amikor James Bond az űrben járt.
több mint 10 éve
Rohadjak meg, nekem tetszik 😊
több mint 10 éve
braxa88
12 534
istenem a pink rózsaszín kiegászítőkkel hogy fog mutatni 😀 szegény bucs fanok.az új Bucs mez:hát a Maryland káosz szintjét még nem éri el, de a rózsaszín majd feldobja 😀😀😀gaben
Dexxter Tailor
amilyen fasza uj mezt csinált a nike a jaxnek és a seattlenek ez annyira rossz. 😕
több mint 10 éve
az új Bucs mez:hát a Maryland káosz szintjét még nem éri el, de a rózsaszín majd feldobja 😀😀😀
Dexxter Tailor
több mint 10 éve
eddig csak a bengals-browns meccseken kaptam agyfaszt az ugyanolyan mezektől, mostmár a falcons-buccaneersen is megtehetem majd, éljen.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
az új Bucs mez:ótejóisten...
Dexxter Tailor
amugy most ez a fehér a hazai mez?
több mint 10 éve
Nem éppen visszafogott, de nekem tetszik 😊
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
az új Bucs mez:több mint 10 éve
vassadi
15 617
Hivatalos franchise tag összegek:QB: 16.912 millió $
RB: 9.54 millió $
WR: 12.312 millió $
TE: 7.035 millió $
OL: 11.654 millió $
DE: 13.116 millió $
DT: 9.654 millió $
LB: 11.455 millió $
CB: 11.834 millió $
S: 8.433 millió $
ST: 3.556 millió $
több mint 10 éve
Salary cap projected to rise to about $133 million this year, expected to break $140 million next year and $150 million by 2016, per sourceMár vannak! Sajna ez szerintem megint a "kisebb" csapatok rovására fog menni. Kíváncsi leszek a veterán játékosok keringését mennyiben befolyásolja majd. Több értelme lenne belefoglalni az edzők fizetését is.
Lesznek itt eszetlen túlfizetések.Bazzani
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Bármikor máskor igazat adtam volna neked, de pont az idei után elbizonytalanodtam, mert ez marha jó volt, úgyhogy még reménykedem^^ja, egy fokkal jobb volt, de egy idő után ez is ellaposodik...ez nem az a sportág ahol egy gála meccset lehet játszani, ezt lássuk be 😊 vagy, akkor vállalják fel az olyan kemény játékot mint meccsen, adott esetben a sérülést is...ezt a sportágat csak keményen lehet játszani ahhoz hogy élvezhető legyenAz ideit teccettelátni?Wyattés még ott se sokBigBen7szó van róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:PBnak csak Hawaiion van értelmebraxa88
blog.azcardinals.com/2014/02/25/talk-of-pro-bowl-coming-to-arizona/Cardinalis
de nem akarok egy újabb Pro Bowl vitát kirobbantani úgy hogy szerintem zárjuk le 😊BigBen7
több mint 10 éve
Salary cap projected to rise to about $133 million this year, expected to break $140 million next year and $150 million by 2016, per sourceLesznek itt eszetlen túlfizetések.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
ja, egy fokkal jobb volt, de egy idő után ez is ellaposodik...ez nem az a sportág ahol egy gála meccset lehet játszani, ezt lássuk be 😊 vagy, akkor vállalják fel az olyan kemény játékot mint meccsen, adott esetben a sérülést is...ezt a sportágat csak keményen lehet játszani ahhoz hogy élvezhető legyenAz ideit teccettelátni?Wyattés még ott se sokBigBen7szó van róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:PBnak csak Hawaiion van értelmebraxa88
de nem akarok egy újabb Pro Bowl vitát kirobbantani úgy hogy szerintem zárjuk le 😊
több mint 10 éve
Mai TMZ:www.tmz.com/2014/02/27/cops-richie-incognito-smashed-ferrari-himself-scottsdale-police/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Idióta!
több mint 10 éve
A Chargers korábbi csapatorvosa mesélte el nekem, hogy milyen az élete egy orvosi csapatnak az NFL-ben: insidehandoff.com/2014/02/27/a-docs-life/Elméletileg
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Aki szeretne eljátszani a rosterrel a fizetési sapka alatt:overthecap.com/calculator/
Lehet cutolni, hosszabbítani, tagelni, mindent. minden csapattal.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
ez mennyire "reális"? Mármint mennyire lehet ezt a témát a lehető legjobban felmérni? Ez egy mennyire reális eloszlás?😀Vrijbloeda legegyszerűbb tényező a semleges államok szurkolói felmérésében, hogy mit közvetít náluk a tévé a 7-es meg a 10-es sávban. Montanában általában Broncos meccset, így természetes, hogy nem a Vikings arrafelé a legnépszerűbb.
több mint 10 éve
cippinonsports.com/2011/02/04/nfl-fan-map-infographic/A Raiders L.A. miatt lett így rajzikálva. Viszont ez így ebben a formában életidegen marhaság. Keresőbe beírva találsz 100 különféle verziót. @)
Biztos volt már, de nagyon érdekel:
ez mennyire "reális"? Mármint mennyire lehet ezt a témát a lehető legjobban felmérni? Ez egy mennyire reális eloszlás?😀
Kösz előre is, akárki véleményére kíváncsi vagyok. 😀
(nyilván az evidens, hogy pl Washington állam teljesen Seattle, vagy Wisconsin teljesen Green Bay. Inkább az olyanok érdekelmének, hogy pl az Oakland miért megosztott, vagy hogy Iowában valóban 5 csapat szurkolói "keverednek". 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
cippinonsports.com/2011/02/04/nfl-fan-map-infographic/Biztos volt már, de nagyon érdekel:
ez mennyire "reális"? Mármint mennyire lehet ezt a témát a lehető legjobban felmérni? Ez egy mennyire reális eloszlás?😀
Kösz előre is, akárki véleményére kíváncsi vagyok. 😀
(nyilván az evidens, hogy pl Washington állam teljesen Seattle, vagy Wisconsin teljesen Green Bay. Inkább az olyanok érdekelmének, hogy pl az Oakland miért megosztott, vagy hogy Iowában valóban 5 csapat szurkolói "keverednek". 😀
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Az ideit teccettelátni?és még ott se sokBigBen7szó van róla, hogy a Pro Bowl is a mi stadionunkban lesz...:PBnak csak Hawaiion van értelmebraxa88