NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
Mondjuk ha én lennék a forgalmazó tuti felkeresnék egy szakoldalt ( ezt ), hogy segìtsenek benne...peach
de ha lesz magyar szinkron, akkor valószínűleg ők nem fognak 😊

És akkor a játékosok fele hátvéd lesz, meg gólkirályok lesznek, meg első lefele 😀 a draft prospectek meg kilátásba tervezettek (köszönöm google)BigBen7
Szvsz azért annyira már nem gáz, mint mondjuk 10-15 éve. Főleg nem a feliratok.dugo1993
Hasonlítsd már össze kérlek az általam készített Blind Side feliratot meg a hivatalosat "a szív bajnokai"-hoz... Természetesen ha úgy alakul és nem lesz bűngyenge film, csinálok fordítást majd ehhez is, de az esélytelen, hogy külsős segítségét kérjék, még a sport tv se jelzett a 30 for 30 magyaritásánál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mondjuk ha én lennék a forgalmazó tuti felkeresnék egy szakoldalt ( ezt ), hogy segìtsenek benne...peach

És akkor a játékosok fele hátvéd lesz, meg gólkirályok lesznek, meg első lefele 😀 a draft prospectek meg kilátásba tervezettek (köszönöm google)BigBen7
azért mostanában nem annyira nagy dolog már találni valakit az épületben, aki néz NFL-t.
engem meglepne ha ilyen "so 2006" jellegű elemek bekerülnének a szövegbe.

több mint 10 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
undi, értem én, te inkább a gyűrűt választottad volna, de az lófaszt sem ér a visszavonulása utáni időkben...ghstzR
valószínűleg Marino az összes tulajdonában lévő Bentleyt odaadná egy gyűrűért.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
undi, értem én, te inkább a gyűrűt választottad volna, de az lófaszt sem ér a visszavonulása utáni időkben...

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Mintha kicsit erzelmesen allnal hozza.
Egyik pontoddal sem ertek egyet.
Ismetelni nem fogom magam, tobb helyen is leirtam amit akartam.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem is a pályafutására vonatkoztattam amit írtam, csak a tényeket soroltam fel, aka:

1, A Denver letett elé egy igen szép összeget, amit el is fogadott, csak közben kitették Ware-t , és láss csodát, egyből sztornózták a dealt, és vitték a pénzüket hozzá.

2.Erre, és a tényre,hogy gyenge alatta a piac, Allen megsértődik, és azzal fenyegetőzik,hogy visszavonul inkább. KC-ben volt ilyen egyébként? 😊

3.Eljött 2x is vizitre a Hawks-hoz, másodszor "komoly" szándékkal, ami tudjuk, csak arra kellett neki valószínűleg,hogy Chicago túlfizesse, amit meg is tettek, mert 8 milliót ideális versengő piacon sehol sem kapott volna.

Elhiszem neked,hogy "megdöglött" a pályán nálatok, azt is elhiszem,hogy Északon is megdöglött a csapatáért, de a saját véleményem az,hogy ha egy 32 éves öregedő, teljesítményben visszaeső allrpo, aki már rommá kereste magát, a pénzre hajtva csoportriválishoz szerződik, akkor nem biztos,hogy "megdöglik" majd a pályán, és ha lenne egy csapatom akkor kétszer is meggondolnám,hogy ilyen példát viszek-e az öltözőbe,undisputedly
1. tény semmit nem mond Allen-ről, annál többet a Broncos FO-ról. (Hozzávéve a Sanders történetet elég cifrákat lehetne írni/mondani Elway&Co-ról.) Legfeljebb annyit, hogy a Denvernek jobban megérte ugyanannyiért Ware, mint Allen.
2. Az nem tény, hogy megsértődött. Az a véleményed. Kevésbé affektív megközelítéssel: egyenes módon közölte, hogy vagy kap X-et, vagy hagyja az egészet a picsába. (Btw a történet vége alapján stimmelt az önértékelése.)
3. Nahát, nahát! Nemcsak a csapatok vezetői, hanem egy játékos is megengedi magának, hogy jobb árat érjen el a piacon. A zsoldos kurva anyját!

Mindent elkövetett azért, hogy a lehető legjobb árat érje el, azzal a peremfeltétellel, hogy bizonyos ár alatt sehová nem adja el a játékát. Közben egyszer sem tett olyat, amely az üzleti életben etikátlan lenne. (Mi a tökömre kéne hajtania, ha nem a pénzre?)

Kíváncsian várom jövő tavasszal a hasonló lovagi elvárásokat a Hawks lejáró szerződésű játékosaival szemben is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Számomra egy olyan 32 éves játékos, aki azzal fenyegetőzik,hogy visszavonul inkább mert bedurcizott a Denverre,hogy -helyesen- inkább Ware-t vitték el, és nem kap nagy pénzt, az nem fog "megdögleni a pályán". Ezek után nem tudnám elképzelni,hogy úgy álljon a focihoz,mint az általam bajnok mentalitásúnak tartott E.T. pl.

Az sem bajnok mentalitás,hogy a saját számait fontosabbnak tartja mint a csapat sikerét. Ez mi? 😀 Zsoldos.
undisputedly
Jared Allennek vannak hibái, egy paraszt (lekezelő) néha például. Ellenben a pályán 100%ot nyújt.
(((Megragadnám az alkalmat, hogy egy tévhitet kissé oszlassak a témában. Sok elit pass rusherről olvasom, hogy "de ő bezzeg futás ellen is jó". Ez igaz. Olyannyira, hogy ez nem rendkívüli. Legtöbb elit Pass rusher ilyen. És legtöbb nem elit játékos is. Pédául Jared Allen is elég hatékony futás ellen. Nem zónázik faszán meg semmi, de aki felé fut, jó eséllyel földre viszi. Ezen a poszton ennyi a cél elsődlegesen. Másodlagosan (az) csak úgy lehessen ezt elkerülni, hogy körbefutják. Ezzel időt nyer hősünk a többi védőnek, hogy odaérjenek, míg kiszorítja a pálya széle felé. Van aki ezt nem tudja, de igazából elég sokan igen. Valahogy mégis az terjedt el, hogy " a mi fiunk de különleges, mert ezt is tudja". Na befejeztem a témát, csak eszembe jutott.)))

Visszatérve. Jarednél inkább probléma, hogy túlhúzza magát, és esetleg büntetést kap túlzott erőszakért, late hitért, bár ez sem túl gyakori, mégis inkább jellemző rá. De hogy megdöglik a pályán az biztos. És a csapat sikeréért mindig mindent megtesz, ő nem is tud máshogy játszani. Vannak ilyen emberek.
Úgy kell elképzelni, hogy ő midig azt mondogatja magában "én vagyok a király, meg tudom csinálni. El fogom kapni a gyökér QBt/HBt, meg tudom csinálni, én igen, én tuti, én elkapom azannnyát is, én vagyok a király a király a király". És aztán snap és teljes erőből beindul, mert elhiszi, hogy ha még egy kicsit gyorsabb, még egy lépést tol az OTn akkor ő meg tudja csinálni. Ez egy mentalitás, például elég sok WR is ezért beképzelt faszkalap, de ők máshogy nem képesek ezekre a teljesítményekre. Ha szerény emberbaráti Buddhává változtatod őket, akkor végük van. (Van persze sok más nyerő mentalitás is, és azon játékosokkal könnyebb szimpatizálni.)ulpianus
Nem kétlem,hogy jelentős anyagod/infód van róla a K.C.-s időkből. Nem is a pályafutására vonatkoztattam amit írtam, csak a tényeket soroltam fel, aka:

1, A Denver letett elé egy igen szép összeget, amit el is fogadott, csak közben kitették Ware-t , és láss csodát, egyből sztornózták a dealt, és vitték a pénzüket hozzá.

2.Erre, és a tényre,hogy gyenge alatta a piac, Allen megsértődik, és azzal fenyegetőzik,hogy visszavonul inkább. KC-ben volt ilyen egyébként? 😊

3.Eljött 2x is vizitre a Hawks-hoz, másodszor "komoly" szándékkal, ami tudjuk, csak arra kellett neki valószínűleg,hogy Chicago túlfizesse, amit meg is tettek, mert 8 milliót ideális versengő piacon sehol sem kapott volna.

Elhiszem neked,hogy "megdöglött" a pályán nálatok, azt is elhiszem,hogy Északon is megdöglött a csapatáért, de a saját véleményem az,hogy ha egy 32 éves öregedő, teljesítményben visszaeső allrpo, aki már rommá kereste magát, a pénzre hajtva csoportriválishoz szerződik, akkor nem biztos,hogy "megdöglik" majd a pályán, és ha lenne egy csapatom akkor kétszer is meggondolnám,hogy ilyen példát viszek-e az öltözőbe,

Ettől még lehet,hogy Motivációs érdemrend van a kiscserkész egyenruháján, de én így látom.

Szerk: A futás elleni rész is nekem szólt?
Allen kapcsán nem volt szó ilyen jellegű dolgokról.
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230

Szvsz azért annyira már nem gáz, mint mondjuk 10-15 éve. Főleg nem a feliratok.

több mint 10 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223

És akkor a játékosok fele hátvéd lesz, meg gólkirályok lesznek, meg első lefele 😀 a draft prospectek meg kilátásba tervezettek (köszönöm google)
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Mondjuk ha én lennék a forgalmazó tuti felkeresnék egy szakoldalt ( ezt ), hogy segìtsenek benne...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem találtam infót magyar premierről... 😕 pedig ezt még moziban is megnézném, pláne így uborkaszezonban 😉
DRAFT DAY - Official Theatrical TRAILER [HD] - 2014
 www.youtube.com/watch?v=K3SlVsdUuBYCardinalis
előre látom lelki szemeim előtt a csodás magyar feliratot hozzá... 😀peach
majd írok hibajegyzéket ha úgy van

több mint 10 éve
De most tényleg, kit érdekel hogy játékon kívül örvendezés közben ugrándozhat-e a játékos vagy nem? 😊 Rataxes
Engem.
Lassan Puskásék szabadabban lézenghettek a pályán Rákosi alatt. Goodellék annyi kontrollt tesznek rá a játékosokra, ami számomra teljesen érthetetlen.
Persze ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy ha a csoportos és szervezett TD-ünneplés tiltott, akkor miért ne legyen tiltott zsákolni, akkor rendben vagyunk.
Nekem szurkolóként ez a sport jobban az emóciókról szól, mint bármi más. Gondolom ezt ezen az oldalon nem kell ragoznom, elég megnézni egy-egy emlékezetes jelenet után a videómegosztókra feltöltött szurkolói reakciókat.
De a játékosok ezt nem élhetik meg szabadon, 80 éves vén faszok a tulajdonosi páholyban felszabadultabban ünnepelhetnek, mint azok, akik egész héten a meccsre készülnek és a belüket kidolgozzák a pályán.atapapa
Nem egy összezörrenés volt a zsákolások után a játékosok között, ráadásul pont nálatok volt,hogy játékmegszakítás is kellett a villa elmozdulása miatt.undisputedly
Ha valaki mászókázik a kapun, azt büntessék.
De minden TD-öröm tud feszültséget szülni, mivel abban a pillanatban egy csapatrész egy másik fölé kerekedett, ehhez nem kell zsákolás.

Pl. a legnagyobb felháborodásokat az elmúlt években a hazai pályán legyőzöttekben mindig az keltette, amikor az ellenfél a pálya közepén lévő csapatemblémán ünnepelt, oda köpött, stb.
Ilyenért viszont továbbra se bűntettnek, pedig ez sokkal komolyabb probléma és indokolhatóbb is lenne a tiltása.atapapa
Erről a köpködős incidensről lemaradtam. Ez mondjuk nálam nagyon átlép egy vonalat.
több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
De most tényleg, kit érdekel hogy játékon kívül örvendezés közben ugrándozhat-e a játékos vagy nem? 😊 Rataxes
Engem.
Lassan Puskásék szabadabban lézenghettek a pályán Rákosi alatt. Goodellék annyi kontrollt tesznek rá a játékosokra, ami számomra teljesen érthetetlen.
Persze ha úgy tesszük fel a kérdést, hogy ha a csoportos és szervezett TD-ünneplés tiltott, akkor miért ne legyen tiltott zsákolni, akkor rendben vagyunk.
Nekem szurkolóként ez a sport jobban az emóciókról szól, mint bármi más. Gondolom ezt ezen az oldalon nem kell ragoznom, elég megnézni egy-egy emlékezetes jelenet után a videómegosztókra feltöltött szurkolói reakciókat.
De a játékosok ezt nem élhetik meg szabadon, 80 éves vén faszok a tulajdonosi páholyban felszabadultabban ünnepelhetnek, mint azok, akik egész héten a meccsre készülnek és a belüket kidolgozzák a pályán.atapapa
Nem egy összezörrenés volt a zsákolások után a játékosok között, ráadásul pont nálatok volt,hogy játékmegszakítás is kellett a villa elmozdulása miatt.undisputedly
Ha valaki mászókázik a kapun, azt büntessék.
De minden TD-öröm tud feszültséget szülni, mivel abban a pillanatban egy csapatrész egy másik fölé kerekedett, ehhez nem kell zsákolás.

Pl. a legnagyobb felháborodásokat az elmúlt években a hazai pályán legyőzöttekben mindig az keltette, amikor az ellenfél a pálya közepén lévő csapatemblémán ünnepelt, oda köpött, stb.
Ilyenért viszont továbbra se bűntettnek, pedig ez sokkal komolyabb probléma és indokolhatóbb is lenne a tiltása.

több mint 10 éve
Engem.
Nem egy összezörrenés volt a zsákolások után a játékosok között, ráadásul pont nálatok volt,hogy játékmegszakítás is kellett a villa elmozdulása miatt.
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
nem találtam infót magyar premierről... 😕 pedig ezt még moziban is megnézném, pláne így uborkaszezonban 😉
előre látom lelki szemeim előtt a csodás magyar feliratot hozzá... 😀peach
"Nemzeti Foci Liga" 😉
 www.youtube.com/watch?v=0KCl1THoEoQ

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Engem.
De a játékosok ezt nem élhetik meg szabadon, 80 éves vén faszok a tulajdonosi páholyban felszabadultabban ünnepelhetnek, mint azok, akik egész héten a meccsre készülnek és a belüket kidolgozzák a pályán.

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
előre látom lelki szemeim előtt a csodás magyar feliratot hozzá... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801

THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
De most tényleg, kit érdekel hogy játékon kívül örvendezés közben ugrándozhat-e a játékos vagy nem? 😊 Miből maradunk ki a zsákolás megtiltásakor? Ez szerintem pont az a témakör amin semmi értelme háborogni, én legalábbis nem azért nézek meccset hogy zsákolást lássak, arra ott az NBA.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
A zsákolómozdulatot tiltják be egy egyedi eset után....grat!
Tehát, ha valaki szétbassza a kapufát, az nem szabálytalan, de ha zsákol, az igen...szép.
Ugyanis nem a kapufa játékra alkalmatlanná tételét büntetik...hanem egy mozdulatot.
Továbbra is hülyék odaát a vezetők. Ezek után nem tudom mi jöhet még...már mindent betiltottak, ezután még mi jön...?!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Lassan odáig fajulnak ezek, hogy nem szabad mosolyogni sem TD után.Shawn84
Ennek azért van értelmes oka. Kb. olyan szabály, mint hogy fociban nem szabad tönkretenned a szögletzászlót gólörömödben. Bár ennek analógiájára lehet elég lett volna annyi megkötés, hogyha kárt tesz a kapuban, akkor jön a bünti.

több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Lassan odáig fajulnak ezek, hogy nem szabad mosolyogni sem TD után.
több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
NFL will not allow dunking the ball over the goalpost next season.
Na most ezzel tényleg mi bajuk volt?Wester
xD
@ralphDrussoAP: No dunking in the NFL. That'll teach @mcuban to stop saying mean things about the NFL.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Hát ja, csak pl. TD után ennek tényleg nincs büntető ereje, azért a rugó nagy valószínűséggel 5 yardról hátrábbról is beveri.Rataxes
kivéve a 40+ yardos lesz a PAT 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
NFL will not allow dunking the ball over the goalpost next season.
Na most ezzel tényleg mi bajuk volt?Wester
Mindegy, layup még mehet!