NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Akkor ide is: draft day lecsekkolva, sajnos ahogy vártam, borzalmas lett, nem is értem hogy adhatja ilyenhez nevét az nfl. Meskó meg csak papíron szerepelhet benne vagy nagyon statisztaként, mert nekem nem tűnt fel egy jelenetben sembaggioez tán akkor kicsit jobbnak ígérkezik...
When The Game Stands Tall - Official Trailer [HD]
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Akkor annyira mégse 😀Bejelentették, hogy magyar idő szerint csütörtök hajnal 2-kor jön a schedule.zolika26Szerdára vagy csütörtökre tolták az alapszakasz menetrendjének kihirdetését. Vicc.BazzaniVégre tekintettel vannak az ember beosztására 😀Wyatt
több mint 10 éve
Bejelentették, hogy magyar idő szerint csütörtök hajnal 2-kor jön a schedule.Szerdára vagy csütörtökre tolták az alapszakasz menetrendjének kihirdetését. Vicc.BazzaniVégre tekintettel vannak az ember beosztására 😀Wyatt
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Hogy maga alatt vágja a fát?
valami keresztény misszió?Amadeus91
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
valami keresztény misszió?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Miért? James ott született. Valamint idén lesz a nagy visszatérés vagy mi. 😀texas és manziel az nem semmi 😮A vicces Ohio és James!gaben
Geno nyugat-vriginiában meg vicces 😀braxa88
több mint 10 éve
texas és manziel az nem semmi 😮A vicces Ohio és James!
Geno nyugat-vriginiában meg vicces 😀braxa88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Na igen, de ha megnézed a cím "Most popular ..." alatta pedig "Average monthly google search queries". A kettő nem pont ugyanaz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
braxa88
12 534
texas és manziel az nem semmi 😮Geno nyugat-vriginiában meg vicces 😀
több mint 10 éve
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Szerdára vagy csütörtökre tolták az alapszakasz menetrendjének kihirdetését. Vicc.BazzaniVégre tekintettel vannak az ember beosztására 😀
több mint 10 éve
Szerdára vagy csütörtökre tolták az alapszakasz menetrendjének kihirdetését. Vicc.
több mint 10 éve
pfff....Adam Shefftertől se kérdezik meg 😀Jövő kedden lesz kihirdetve az idei teljes menetrend.iktriadForrás?zolika26
több mint 10 éve
Én is.Én CBS-en olvastam, hogy április 22-én lesz menetrend hirdetés.danylyJövő kedden lesz kihirdetve az idei teljes menetrend.iktriadForrás?zolika26
több mint 10 éve
Én CBS-en olvastam, hogy április 22-én lesz menetrend hirdetés.Jövő kedden lesz kihirdetve az idei teljes menetrend.iktriadForrás?zolika26
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Jövő kedden lesz kihirdetve az idei teljes menetrend.iktriadForrás?
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Jövő kedden lesz kihirdetve az idei teljes menetrend.
több mint 10 éve
"Oakland drafted JaMarcus over Megatron 7 years ago. Lions have more losing seasons than Raiders since." látjátok, tökre megérte JMR 😊Dexxter Tailor2oo7 Top10 Re-Draft
1/1 Raiders: Calvin Johnson, WR, Georgia Tech
1/2 Lions: Adrian Peterson, RB, Oklahoma
1/3 Browns: Joe Thomas, OT, Wisconsin
1/4 Buccaneers: Patrick Willis, MLB, Ole Miss
1/5 Cardinals: Darrelle Revis, CB, Pittsburgh
1/6 Redskins: Leon Hall, CB, Michigan
1/7 Vikings: Marshawn Lynch, RB, California
1/8 Texans: Joe Staley, OT, Central Michigan
1/9 Dolphins: Dwayne Bowe, WR, LSU
1/10 Falcons: Eric Weddle, FS, Utah
több mint 10 éve
"Oakland drafted JaMarcus over Megatron 7 years ago. Lions have more losing seasons than Raiders since." látjátok, tökre megérte JMR 😊
több mint 10 éve
Akkor ide is: draft day lecsekkolva, sajnos ahogy vártam, borzalmas lett, nem is értem hogy adhatja ilyenhez nevét az nfl. Meskó meg csak papíron szerepelhet benne vagy nagyon statisztaként, mert nekem nem tűnt fel egy jelenetben sem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Úgy érzem, ennek a csávónak lassan már tökmindegy, hogy élete végéig benn rohad a sitten vagy nem.Építi a karrierjét. Valamit virítani kell, hogy ne nagyon basztassák. Majd kiad pár év múlva egy könyvet abból el lesz mint a befőtt.
www.tmz.com/2014/04/15/aaron-hernandez-allegedly-threatened-to-kill-jail-guard/KmetyG
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "