NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát ja, csak pl. TD után ennek tényleg nincs büntető ereje, azért a rugó nagy valószínűséggel 5 yardról hátrábbról is beveri.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
(GYK) Mármint a ligának kellett volna kiterjesztenie ezt a szabálytalanságot arra az esetre, ha a játékos kidönti a kaput (vagy egyéb módon teszi alkalmatlanná a pályát a mérkőzés folytatására)
több mint 10 éve
Jutalompont előtt 5 yardot hátra 😀Egyébként nekem nincs gondom a betiltással, semmi értelme ilyenek miatt kaput szerelgetni, meg húzni az időt... Ettől nem lesz szarabb a játék 😊
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
Hülyeség volt betiltani, ezért az egyedi esetért meg lehetett volna delay of game az ítélet.atapapaezért delay of game az hogy? @)
touchdown után elég nehéz lenne 😀
több mint 10 éve
Hülyeség volt betiltani, ezért az egyedi esetért meg lehetett volna delay of game az ítélet.
több mint 10 éve
Most már értem XDNFL will not allow dunking the ball over the goalpost next season.Rataxes
Na most ezzel tényleg mi bajuk volt?Wester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
NFL will not allow dunking the ball over the goalpost next season.
Na most ezzel tényleg mi bajuk volt?Wester
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
NFL will not allow dunking the ball over the goalpost next season.Na most ezzel tényleg mi bajuk volt?
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
az lenne rossz mutatvány 😀felülne kapusnak a lécre a védőHöriSztem meg adjanak érte pontot ha esetleg berúgják a két léc közé, akkor talán lenne vmi értelme 😛dandeEz nálam erős wtf ha megszavazzák, tényleg a sót veszik ki a játékból......40-ről viszont csak sarokkal ér rúgni, vagy a bénábbik lábbal 😀
profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/19/nfl-owners-will-vote-on-moving-kickoffs-to-the-40/dande
Lassan oda jutunk, hogy én is tudnék touchbacket rúgni egy NFL meccsen, wowHöri
több mint 10 éve
felülne kapusnak a lécre a védőSztem meg adjanak érte pontot ha esetleg berúgják a két léc közé, akkor talán lenne vmi értelme 😛dandeEz nálam erős wtf ha megszavazzák, tényleg a sót veszik ki a játékból......40-ről viszont csak sarokkal ér rúgni, vagy a bénábbik lábbal 😀
profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/19/nfl-owners-will-vote-on-moving-kickoffs-to-the-40/dande
több mint 10 éve
Sztem meg adjanak érte pontot ha esetleg berúgják a két léc közé, akkor talán lenne vmi értelme 😛Ez nálam erős wtf ha megszavazzák, tényleg a sót veszik ki a játékból......40-ről viszont csak sarokkal ér rúgni, vagy a bénábbik lábbal 😀
több mint 10 éve
Ez nálam erős wtf ha megszavazzák, tényleg a sót veszik ki a játékból......40-ről viszont csak sarokkal ér rúgni, vagy a bénábbik lábbal 😀
Lassan oda jutunk, hogy én is tudnék touchbacket rúgni egy NFL meccsen, wow
több mint 10 éve
Ez nálam erős wtf ha megszavazzák, tényleg a sót veszik ki a játékból......profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/19/nfl-owners-will-vote-on-moving-kickoffs-to-the-40/
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/03/19/competition-committee-supports-expansion-of-playoffs/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
Adam Caplan @caplannflVeteran CB Chris Carr has announced his retirement.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jaja, az első négy meccsen nem léphet pályára a tulaj 😊Wyattaz eltiltással fizetés megvonás is jár, szóval 4 meccsig ingyen kell Luckéknak játszani
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
nem, akkor a Colts játékosai és cheerleaderei kopaszra borotvált fej helyett ittas vezetéssel állnak ki Irsay mellettJaja, az első négy meccsen nem léphet pályára a tulaj 😊WyattAkkor szívni fog a liga, mert jön a JimStrong kampány, a Colts pedig szanaszét ver mindenkit a jogtalanul, félreértésből megvádolt tulajáért! 😀Stez
több mint 10 éve
Jaja, az első négy meccsen nem léphet pályára a tulaj 😊WyattAkkor szívni fog a liga, mert jön a JimStrong kampány, a Colts pedig szanaszét ver mindenkit a jogtalanul, félreértésből megvádolt tulajáért! 😀
több mint 10 éve
Ha játékosokat eltiltanak ittas vezetés miatt, akkor vajon tulajdonost is el fognak?
több mint 10 éve
Tavaly március 18-án (hétfőn) hirdették ki a kompenzációs pickeket. Ma megtörténhet az ideiek kihirdetése?BekiA tulajdonosi találkozó dönt. Idén március 23-26-ig tart, majd utána.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tavaly március 18-án (hétfőn) hirdették ki a kompenzációs pickeket. Ma megtörténhet az ideiek kihirdetése?
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Hát ez elég érdekes. A Bearsnek minden egyéb számítás szerint +6-7 millióval többje kell legyen...