NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 312
ha jól értelmezem, akkor a csapatok is visszanézhessék a kétes helyzeteket/playeket?Lucifer
Nem, az irányító pl. az előző játékot rögtön egy interception utánbaggio
Ezt eddig is megtették szerintem. Itt lehet tényleg a kétes szitukról van szó.samu09
sztem videóról nem tették meg, eddig így nézték vissza eddig azokat, mint Bradford a gifen (talán tavaly már tabletről nézték a képeket)

buhloone mindstate

több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 773 — no es importante
Nem tették meg, mostantól engedélyezik ideiglenesen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 534 — I like the Texans, I like who we are
@FootballScoop: Just heard that the NFL will test allowing teams to use sideline instant replay video this preseason.baggio
ha jól értelmezem, akkor a csapatok is visszanézhessék a kétes helyzeteket/playeket?Lucifer
Ezt eddig is megtették szerintem. Itt lehet tényleg a kétes szitukról van szó.
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215
@FootballScoop: Just heard that the NFL will test allowing teams to use sideline instant replay video this preseason.baggio
Ja értem, kössz 😊

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Nem, az irányító pl. az előző játékot rögtön egy interception után

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ha jól értelmezem, akkor a csapatok is visszanézhessék a kétes helyzeteket/playeket?

GO JETS!!!
több mint 10 éve
@FootballScoop: Just heard that the NFL will test allowing teams to use sideline instant replay video this preseason.

---
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
köszi 😊
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 225 — NFL bracket champion '26
Nem tudjátok véletlenül hogy a 2014-es meccseket hol lehetne visszanézni?Adirotor
noonkickempty taxi
de ott csak NCAA van nem?Adirotor
Bocs, ezt akartam.http://sport-video.org.ua/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Nem tudjátok véletlenül hogy a 2014-es meccseket hol lehetne visszanézni?Adirotor
noonkickempty taxi
de ott csak NCAA van nem?
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 225 — NFL bracket champion '26
noonkick

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem tudjátok véletlenül hogy a 2014-es meccseket hol lehetne visszanézni?
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
A 4-7. körök mikor kezdődnek?Lucifer
18:00-korSchleck
Húbasszus azt hittem 18.30.
Köszi.

több mint 10 éve
18:00-korSchleck
Kössz

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
18:00-kor

több mint 10 éve
A 4-7. körök mikor kezdődnek?

GO JETS!!!
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az elmúlt 13 évben nem volt valami jó ötlet felcserélni a Top 10be/top 10ben....
iktriad
2011 Falcons- Julio Jones? Nem volt jó ötlet? Szerintem az egyik legjobb döntés volt számukra.Coolearie
Trendet erősítő kivétel Sammy Watkinsszal együtt.
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 899 — Deion Sanders for president!
Az elmúlt 13 évben nem volt valami jó ötlet felcserélni a Top 10be/top 10ben..iktriad
2011 Falcons- Julio Jones? Nem volt jó ötlet? Szerintem az egyik legjobb döntés volt számukra.Coolearie
Ne kötözködj... 😀😀😀
Amikor nem sérült tényleg egész elfogadhatóan nyomja!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Az elmúlt 13 évben nem volt valami jó ötlet felcserélni a Top 10be/top 10ben....
iktriad
2011 Falcons- Julio Jones? Nem volt jó ötlet? Szerintem az egyik legjobb döntés volt számukra.
több mint 10 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 557 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Valaki rendelt már innét? [orosz oldal!?]
 www.replicasnapbacks.ru/
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 856 — Apu ökölbeszorított keze
A két OT még azért játszik.(1-2)
a két sérült még jó lehet.
de nem volt parádé az fix

több mint 10 éve
Azért 2 szezon elteltével a 2013as draft Top 10e elég borzasztó látványt nyújt, tisztelet a kivételnek (főleg Ansahára és Lanere gondolok itt):

Azt hiszem a kurvagyenge a megfelelő jelző erre. 😀 😥
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan
Király. Most már mehet amerre akar. Bár eddig sem sok vizet zavart.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Dion Jordant egy évre elmeszelte a liga.