NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
sztem videóról nem tették meg, eddig így nézték vissza eddig azokat, mint Bradford a gifen (talán tavaly már tabletről nézték a képeket)Ezt eddig is megtették szerintem. Itt lehet tényleg a kétes szitukról van szó.samu09ha jól értelmezem, akkor a csapatok is visszanézhessék a kétes helyzeteket/playeket?LuciferNem, az irányító pl. az előző játékot rögtön egy interception utánbaggio
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Nem tették meg, mostantól engedélyezik ideiglenesen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ezt eddig is megtették szerintem. Itt lehet tényleg a kétes szitukról van szó.Nem, az irányító pl. az előző játékot rögtön egy interception utánbaggio@FootballScoop: Just heard that the NFL will test allowing teams to use sideline instant replay video this preseason.baggioha jól értelmezem, akkor a csapatok is visszanézhessék a kétes helyzeteket/playeket?Lucifer
több mint 10 éve
Ja értem, kössz 😊Nem, az irányító pl. az előző játékot rögtön egy interception utánbaggio@FootballScoop: Just heard that the NFL will test allowing teams to use sideline instant replay video this preseason.baggioha jól értelmezem, akkor a csapatok is visszanézhessék a kétes helyzeteket/playeket?Lucifer
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Nem, az irányító pl. az előző játékot rögtön egy interception után@FootballScoop: Just heard that the NFL will test allowing teams to use sideline instant replay video this preseason.baggioha jól értelmezem, akkor a csapatok is visszanézhessék a kétes helyzeteket/playeket?Lucifer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
@FootballScoop: Just heard that the NFL will test allowing teams to use sideline instant replay video this preseason.baggioha jól értelmezem, akkor a csapatok is visszanézhessék a kétes helyzeteket/playeket?
GO JETS!!!
több mint 10 éve
@FootballScoop: Just heard that the NFL will test allowing teams to use sideline instant replay video this preseason.

---
több mint 10 éve
köszi 😊
több mint 10 éve
Bocs, ezt akartam.http://sport-video.org.ua/de ott csak NCAA van nem?AdirotorNem tudjátok véletlenül hogy a 2014-es meccseket hol lehetne visszanézni?Adirotornoonkickempty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
de ott csak NCAA van nem?Nem tudjátok véletlenül hogy a 2014-es meccseket hol lehetne visszanézni?Adirotornoonkickempty taxi
több mint 10 éve
Nem tudjátok véletlenül hogy a 2014-es meccseket hol lehetne visszanézni?Adirotornoonkick

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem tudjátok véletlenül hogy a 2014-es meccseket hol lehetne visszanézni?
több mint 10 éve
Húbasszus azt hittem 18.30.A 4-7. körök mikor kezdődnek?Lucifer18:00-korSchleck
Köszi.
több mint 10 éve
Trendet erősítő kivétel Sammy Watkinsszal együtt.Az elmúlt 13 évben nem volt valami jó ötlet felcserélni a Top 10be/top 10ben....2011 Falcons- Julio Jones? Nem volt jó ötlet? Szerintem az egyik legjobb döntés volt számukra.Coolearie
iktriad
több mint 10 éve
Ne kötözködj... 😀😀😀Az elmúlt 13 évben nem volt valami jó ötlet felcserélni a Top 10be/top 10ben..iktriad2011 Falcons- Julio Jones? Nem volt jó ötlet? Szerintem az egyik legjobb döntés volt számukra.Coolearie
Amikor nem sérült tényleg egész elfogadhatóan nyomja!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Az elmúlt 13 évben nem volt valami jó ötlet felcserélni a Top 10be/top 10ben....2011 Falcons- Julio Jones? Nem volt jó ötlet? Szerintem az egyik legjobb döntés volt számukra.
iktriad
több mint 10 éve
Az elmúlt 13 évben nem volt valami jó ötlet felcserélni a Top 10be/top 10ben....
több mint 10 éve
A két OT még azért játszik.(1-2)a két sérült még jó lehet.
de nem volt parádé az fix
több mint 10 éve
Azért 2 szezon elteltével a 2013as draft Top 10e elég borzasztó látványt nyújt, tisztelet a kivételnek (főleg Ansahára és Lanere gondolok itt): 
Azt hiszem a kurvagyenge a megfelelő jelző erre. 😀 😥
több mint 10 éve
Király. Most már mehet amerre akar. Bár eddig sem sok vizet zavart.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Dion Jordant egy évre elmeszelte a liga.