NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha gonosz lennék, azt mondanám, megtanulni passzolni.... 😊Hm egy kicsit erős QB class 😛 :Kiváncsi vagyok h Wilsonnak mi az isten kell még csinálni h elismerjék.
www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000324099/2012-quarterback-redraft
Nem tudom mennyire lehet majd überelni és még messze nem is teljesedtek ki egészendande
tannehill > wilson.. jolvanbraxa88
Nem kell befeszülni, tényleg vicc volt, respektálom a srácot!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
szaba
10 550
Kiváncsi vagyok h Wilsonnak mi az isten kell még csinálni h elismerjék.Miamiban irányítania.
több mint 10 éve
Remélem elférnek itt a holtszezon fontosabb dátumai.Feb. 17: First day for clubs to designate franchise or transition Players.
Feb. 19-25: Combine, Lucas Oil Stadium, Indianapolis
March 8-11: Clubs are permitted to contact, and enter into contract negotiations with, the certified agents of players who will become unrestricted free agents upon the expiration of their 2013 player contracts at 4 p.m. ET on March 11. However, a contract cannot be executed with a new club until 4 p.m. ET on March 11.
March 11: New league year, free agency begins
March 11: Before 4 p.m. ET, clubs must exercise options for 2014 on all players who have option clauses in their 2013 contracts.
March 11: Before 4 p.m. ET, clubs must submit qualifying offers to their restricted free agents with expiring contracts.
March 11: Before 4 p.m. ET, clubs must submit a minimum salary tender to retain exclusive negotiating rights to their players with expiring 2013 contracts and who have fewer than three accrued Seasons of free agency credit.
March 11: All clubs must be under the 2014 salary cap before 4 p.m. ET.
March 23-26: Owners meeting, Orlando, Fla.
April 7: Clubs that hired a new head coach after the end of the 2013 regular season may begin off-season workout programs.
April 21: Clubs with returning head coaches may begin off-season workout programs.
May 2: Deadline for restricted free agents to sign offer sheets.
May 7: Deadline for prior club to exercise right of first refusal to restricted free agents.
May 8-10: NFL draft, New York, Radio City Music Hall. First round begins at 8 p.m. ET.
May 19-21: Spring meeting, Atlanta
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Én az ő helyében pont leszarnám az "elismerést".Hm egy kicsit erős QB class 😛 :Kiváncsi vagyok h Wilsonnak mi az isten kell még csinálni h elismerjék.
Nem tudom mennyire lehet majd überelni és még messze nem is teljesedtek ki egészendande
Otthon 2 év alatt 1 vereség, valamint SB győzelem, még Marino is bekaphatná.
Esetleg egy 100 milás szerződés majd, és köszönöm szépen, meglennék.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Hm egy kicsit erős QB class 😛 :Kiváncsi vagyok h Wilsonnak mi az isten kell még csinálni h elismerjék.
tannehill > wilson.. jolvan
több mint 10 éve
Hm egy kicsit erős QB class 😛 :www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap2000000324099/2012-quarterback-redraft
Nem tudom mennyire lehet majd überelni és még messze nem is teljesedtek ki egészen
több mint 10 éve
Az idei Super Bowl reklámok összeszedve. (Y) " Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
A CBS és az NFL Network egyesíti erőit a TNFekre. És lesz 2 szombati meccs is idén úgy tűnik:CBS will air eight early season games that also will be simulcast on NFL Network. NFL Network will also televise eight late-season games in the run-up to the playoffs. The mix of games will include 14 on Thursday nights and two late-season games on Saturday.
The full slate of 16 regular-season games will be produced by CBS with its lead broadcasters and production team, including JIM NANTZ and PHIL SIMMS, on all Thursday night games. In a new twist, NFL Network hosts and analysts will be featured in the pregame, halftime and postgame shows along with CBS Sports announcers.
több mint 10 éve
Ki az a piros pólós tag elterülve a földön? 😀Kampman
több mint 10 éve
Itt a csapatok cap space előrejelzéseVégre 1. vagyunk valamiben. 😛
www.spotrac.com/premium/research/nfl/projected-2014-nfl-team-cap-space-420/diverdoc
több mint 10 éve
Csak érdekességképen és jelezve az NFL kiegyensúlyozottságát az elmúlt 10 évben Egy csoport kivételével valamennyiből nyertek SB-t. A kimaradó természetesen a most vesztes AFC West. De sebaj jövőre ha nem mi, akkor jöjjön Reid papa a Chiefs-l, neki is kijár már 😛dandeEz alapján mi még jobban megérdemelnénk. Bár szerencsére ez nem így működik! Viszont a remény hagy el utoljára. 🏈
több mint 10 éve
Hát nem biztos, hogy sokról maradt le és ez volt a leg "image építőbb" éneklés. Vagy csak az én ízlésemmel van a baj 😛 Sose érttem, hogy csak azért mert SB meg stb mi a csudának kelle ezeket annyira cifrázni, mikor egyszerűen lenne a legszebb.
több mint 10 éve
Sziasztok !a feleseged buszke lehetne rad pedig, mert ebbol olyan infinity klipet tudsz neki gyartani h elsirja magat a gyonyortol
Segítséget kérnék. Szükségem lenne a Super Bowl olyan tv-s felvételére amelyen az amerikai himnusz is rajta van Amit Fleming énekelt. Ő ugyanis a Feleségem kedvenc operaénekese és bár felvettem Neki , de sajnos véletlenül kitöröltem a felvételt. Azóta minden vagyok csak szép és okos nem.
Természetesen a Költségeket / DVD ára ill. postakötség / kifizetem !
Ha valaki megszán a tothtibi123@gmail.com írjon !
Köszönettel : Tóth TiborTibor 1970
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Sziasztok !Segítséget kérnék. Szükségem lenne a Super Bowl olyan tv-s felvételére amelyen az amerikai himnusz is rajta van Amit Fleming énekelt. Ő ugyanis a Feleségem kedvenc operaénekese és bár felvettem Neki , de sajnos véletlenül kitöröltem a felvételt. Azóta minden vagyok csak szép és okos nem.
Természetesen a Költségeket / DVD ára ill. postakötség / kifizetem !
Ha valaki megszán a tothtibi123@gmail.com írjon !
Köszönettel : Tóth Tibor
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
persze NFL-ben is alakulnak ki dinasztiák, de kb 10 évente 1....legutóbb a 2001-04 közötti Patset tudnám mondani, előttük a 92-95-ös Cowboys......előtte, 82-től 92-ig meg szerintem nem beszélhetünk 49ers dinasztiáról, mert azt a 4 gyűrűt 8 év alatt gyűjtötték be, inkább azt mondanám, hogy 3 csapatról szólt, Giants, Redskins, 49ers, úgymond "megosztoztak" a bajnoki címeken ugye 2-3-4 arányban
Ha még visszább megyünk, akkor a Steelerst tekinthetjük még dinasztiának, 74-79-ig, meg a Lombardi féle zseniális Packers még "átnyúlt" egy kicsit az új érába és az első 2 Super Bowl be is húzták
Szóval szerintem 3 úgymond dinasztiáról beszélhetünk, majd 50 év alatt, meg egy dögunalmas 80-as évekről, amikor a döntők kb annyira voltak izgalmasak mint a mostani, és még abban is hasonlítottak hogy általában a Broncos volt a szenvedő fél 😀
több mint 10 éve
Szerintem JC6 és Sobri kötnek egy paktumot hogy mindkettő kiéget és egymás trollkodásait fogják segíteni. Jövőre újra a Bama nyer és ezzel tönkretesz mindent és a fórumon újra eluralkodik a káosz!
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Még épp időben leírtad, hogy ezt fel lehessen emlegetni 3-4 év múlva, amikor a Seahawks már háromszoros SB-győztes lesz 😀Csak érdekességképen és jelezve az NFL kiegyensúlyozottságát az elmúlt 10 évben Egy csoport kivételével valamennyiből nyertek SB-t. A kimaradó természetesen a most vesztes AFC West. De sebaj jövőre ha nem mi, akkor jöjjön Reid papa a Chiefs-l, neki is kijár már 😛dandeEgyébként ez a felfedezés három dolog miatt is jó:
1. AZ NFL Baggio | alias JJ | állításával ellentétben igenis izgalmas és változatos és esély sincs az Alabama féle unalmas egyeduralkodásokra ami most egy évre véletlenül megtört 😛 😉
2. Sobri is megnyugodhat mert ez is mutatja nem Brady égett ki és JC6-is, nem PM a lúzer, hanem a rendszer miatt nem jön össze nekik újra bele van kódolva a dolog. Talán még megélik a pályán hogy újra rájuk kerül a sor de kizárólag a Chiefs és a Philly után 😀
3.Remélem a Fórum közösség is megnyugodhat a fentebb megjelenített viták ilyen módon való teljesen megnyugtató és objektív alapokon nyugvó lezárhatósága miatt, és egyik ügyben sem kell a topicokat szétcincálni. Lehet, de ezzel szerintem lényegét veszti 😉 😛
Bízom benne mindenki érti ezen megállapításokat ahogy érteni kell😀 Szép napot!!!dande
több mint 10 éve
Ahogy írtam, mindenki értse úgy ahogy érteni kell, nyilván nem gondolom, hogy Alabama uralom lenne ott, és itt majd ne lehetne dinasztia újra, csak ezt most nem bírtam kihagyni 😉 😀
több mint 10 éve
most már az idők végezetéig Alabama-uralom lesz az NCAA-ben?vassadiigen :cool: :p
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
vassadi
15 617
1. AZ NFL Baggio | alias JJ | állításával ellentétben igenis izgalmas és változatos és esély sincs az Alabama féle unalmas egyeduralkodásokra ami most egy évre véletlenül megtört 😛 😉dandeEngem csak az érdekelne, hogy akik örökösen ezt hozzák fel, azok szerint most már az idők végezetéig Alabama-uralom lesz az NCAA-ben?
Egyébként az, hogy az NFL-ben esély sincs hasonlóra, szimplán nem igaz, számos hasonló dinasztiára volt példa a profi ligában is.
több mint 10 éve
Csak érdekességképen és jelezve az NFL kiegyensúlyozottságát az elmúlt 10 évben Egy csoport kivételével valamennyiből nyertek SB-t. A kimaradó természetesen a most vesztes AFC West. De sebaj jövőre ha nem mi, akkor jöjjön Reid papa a Chiefs-l, neki is kijár már 😛dandeEgyébként ez a felfedezés három dolog miatt is jó:
1. AZ NFL Baggio | alias JJ | állításával ellentétben igenis izgalmas és változatos és esély sincs az Alabama féle unalmas egyeduralkodásokra ami most egy évre véletlenül megtört 😛 😉
2. Sobri is megnyugodhat mert ez is mutatja nem Brady égett ki és JC6-is, nem PM a lúzer, hanem a rendszer miatt nem jön össze nekik újra bele van kódolva a dolog. Talán még megélik a pályán hogy újra rájuk kerül a sor de kizárólag a Chiefs és a Philly után 😀
3.Remélem a Fórum közösség is megnyugodhat a fentebb megjelenített viták ilyen módon való teljesen megnyugtató és objektív alapokon nyugvó lezárhatósága miatt, és egyik ügyben sem kell a topicokat szétcincálni. Lehet, de ezzel szerintem lényegét veszti 😉 😛
Bízom benne mindenki érti ezen megállapításokat ahogy érteni kell😀 Szép napot!!!
több mint 10 éve
Cardinalis
5 801
Itt a csapatok cap space előrejelzése"Fitzgerald 12,75 milliós idei béréből 11,75 milliót aláírási bónusszá alakítottak, amelyet meg is kapott. 9,4 millió cap helyet teremtettek." - via @pfbusiness
www.spotrac.com/premium/research/nfl/projected-2014-nfl-team-cap-space-420/diverdoc
😊
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Itt a csapatok cap space előrejelzésewww.spotrac.com/premium/research/nfl/projected-2014-nfl-team-cap-space-420/
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Csak érdekességképen és jelezve az NFL kiegyensúlyozottságát az elmúlt 10 évben Egy csoport kivételével valamennyiből nyertek SB-t. A kimaradó természetesen a most vesztes AFC West. De sebaj jövőre ha nem mi, akkor jöjjön Reid papa a Chiefs-l, neki is kijár már 😛