NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 10 éve
111.5 millióan nézték a tegnapi Superbowlt. A valaha volt legnézettebb műsor az amerikai TVk történetében mostantól a Superbowl XLVIIII (jövő februárig 😀😀).iktriadIgen, én is olvastam ilyen számokat, de valahol azt írják,hogy 111.5 millió ember látott akár csak egy minimális részt is, vaéahol pedig azt,hogy ennyi volt a meccs alatt az átlag nézőszám. Gondolom az első az igaz. Vagy...?
több mint 10 éve
Nagy csalódás volt ez a meccs ezután a kiváló szezon után. Érthetetlen, hogy Manning mindig a legfontosabb meccsein csődöl be. Viszont ismét kiváló védelemmel rendelkező csapat nyerte a bajnokságot, ami azért örömteli. Most már nyugodtan lehet nézni az NHL meccseit, aztán csak pár hónap és újra foci!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ahpgy az asszony mindig mondja "Super Bowli" volt ez a meccs!Egyszeruen sz@r volt!
Iden a Hawks verhetetlen volt! :-/ 😀
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 565
szaba!azt kell h mondjam h reszben igaz csak.A rutin a sok eves mentalis terheles/foglalkozas reven alakulhatnak bizonyos "dolgok".
több mint 10 éve
111.5 millióan nézték a tegnapi Superbowlt. A valaha volt legnézettebb műsor az amerikai TVk történetében mostantól a Superbowl XLVIIII (jövő februárig 😀😀).
több mint 10 éve
szaba
10 550
Erdekes volt a tegnapi meccd.A denver jol osszezuhant ami eleg meglepo egy ilyen kaliberu csapattol foleg nagy dontoben.A vedelem jol tartotta oket egy ideig. P.M. jo iranyito, kiemelkedo de vhogy fejben kielezett meccsen mindent vagy semmit szituban egyszeruen gyenge 17ev utan is.ZoliMPAz, hogy valaki clutch vagy sem, nem 17 év alatt alakul ki. Vagy benne van az emberben, vagy nincs.
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 565
Erdekes volt a tegnapi meccd.A denver jol osszezuhant ami eleg meglepo egy ilyen kaliberu csapattol foleg nagy dontoben.A vedelem jol tartotta oket egy ideig. P.M. jo iranyito, kiemelkedo de vhogy fejben kielezett meccsen mindent vagy semmit szituban egyszeruen gyenge 17ev utan is.
több mint 10 éve
Őket ez nem izgatja, ott is mondják úgy sokan. Echte Amcsikwww.nytimes.com/2014/02/03/sports/football/the-super-bowl-in-any-language.html?_r=1ez tök fasza.
Ricsi és Bolti a NYTimes-ban.Amadeus91
mondjuk jó, hogy a végén nem említették a "Bérsz"-ezést :pThrasher
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
www.nytimes.com/2014/02/03/sports/football/the-super-bowl-in-any-language.html?_r=1ez tök fasza.
mondjuk jó, hogy a végén nem említették a "Bérsz"-ezést :p
több mint 10 éve
Ő mindig így öltözik a 80as évek óta.Ő legalább jól felöltözött hátha esik majd a hó meg -20 fok lesz xDano92Szerintem Joe Namath volt a tettes.iktriadMost tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀norbisillobiztos az időjárást is megbundázták...ano92
több mint 10 éve
Ő legalább jól felöltözött hátha esik majd a hó meg -20 fok lesz xDSzerintem Joe Namath volt a tettes.iktriadMost tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀norbisillobiztos az időjárást is megbundázták...ano92
több mint 10 éve
Szerintem Joe Namath volt a tettes.Most tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀norbisillobiztos az időjárást is megbundázták...ano92
több mint 10 éve
Most tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀norbisillobiztos az időjárást is megbundázták...
több mint 10 éve
Vegas oddsai a jövő évi győztesre:Top 5:
Seattle 9:2
San Fransisco 15:2
Denver 8:1
New England 14:1
Green Bay 16: 1
A legesélytelenebb 5
Cleveland 66-1
Minnesota 75-1
Buffalo 75-1
Oakland 75-1
És termesztésen toronymagasan a legesélytelenebb
Jacksonville 100-1
több mint 10 éve
Jimmy Johnson és Barry SwitzerElárulod ki volt az első kettő?Sobri JóskaVolt már olyan, hogy egyetemi bajnok vezetőedző nyert SB-t, mint HC?Volt, PC a harmadik ilyen edzőatapapa
Vagy fordítva?Sobri Jóska
több mint 10 éve
Elárulod ki volt az első kettő?Volt már olyan, hogy egyetemi bajnok vezetőedző nyert SB-t, mint HC?Volt, PC a harmadik ilyen edzőatapapa
több mint 10 éve
Én többet nem tippelek SB győztesre: tavaly 49ers, idén Broncos győzelmet tippeltem. 😊tavaly én is a ninersre tippeltem, idén a texansra 😀😀
De legalább a döntős tipp jó volt. 😊danyly
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ez volt mindenidők legunalmasabb, legrosszabb döntője :#BigBen7hálistennek 😊
több mint 10 éve
Én többet nem tippelek SB győztesre: tavaly 49ers, idén Broncos győzelmet tippeltem. 😊De legalább a döntős tipp jó volt. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
És olyan volt már, hogy a probowl izgalmasabb volt mint a superbowl? 😀Volt már olyan, hogy egyetemi bajnok vezetőedző nyert SB-t, mint HC?Volt, PC a harmadik ilyen edzőatapapa
több mint 10 éve
www.nytimes.com/2014/02/03/sports/football/the-super-bowl-in-any-language.html?_r=1király
több mint 10 éve
Most tettek ki NFL.com-ra egy twitterképet, ma reggelre megint leesett egy csomó hó. Mekkora mák volt ez a szervezés most 😀
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Egy ritka kór veszélybe sodorta pályafutását, félrekezelték refluxszal, visszaküzdötte magát, de csak a 7. körben kelt el az NFL-drafton. Most pedig ő lett a Super Bowl legértékesebb játékosa! Malcolm Smith-portré
több mint 10 éve
amúgy lesz ősszel Seattle-Denver találkozó, mert a 2 csoport pont találkozik 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀