NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
7
6
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Pro Football Focus all-preseason csapata. Van egy pár érdekes név rajta, pl. QBben. Bár az RT se piskóta - én azt hittem a görög már rég visszavonult. 😀😀😀)www.profootballfocus.com/blog/2013/09/02/2013-pff-team-of-preseason/
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Brandon Williams sem UDFA. Már 2-3 éve befejezte az egyetemet, azóta kosarazott...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Azóta a Kansas még szerzett waiverről 3 embert, szóval megint ugyanannyit gyűjtöttek, mint mi.A 3 legtöbb játékost claimelő csapat:a lista elején nem nehézHöri
1. Jaguars 7
2. Browns 6
3. Chiefs 4iktriad
több mint 11 éve
Ez így erős, hogy betámadtam 😊, de végül elkelt a 6. körben és most megvan neki a roster is, pedig volt riválisa szép számmal (pl a végig 2. csapattal játszó, 3. ILB-nek tartott Marshall McFadden, aki kimaradt).a mockosban nem ment el, Robilluma be is támadt minket utána 8-)HöriOtt is elment amúgy 😊Wyattjogos, sajna a GM game meg a mock draft még nem volt elég régen a tiszta fejemhez 😀HöriSteelers - 6 - 1 udfa (V.Williams)HöriVince Williams nem UDFA, a 6. kör utolsó pickjével választottuk ki.vassadi
Az összefoglalóra reagálva: a Cardinals felszedte Ta'amut. Egészségükre.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
A 3 legtöbb játékost claimelő csapat:a lista elején nem nehéz
1. Jaguars 7
2. Browns 6
3. Chiefs 4iktriad
több mint 11 éve
A 3 legtöbb játékost claimelő csapat:1. Jaguars 7
2. Browns 6
3. Chiefs 4
több mint 11 éve
OFFIdén is lesz NFL tippverseny az indexen.
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9127830
Hátha érdekel innen is valakit
Remélem nem gond, hogy beírtam ide ha igen akkor valaki törölje.
ON
több mint 11 éve
a mockosban nem ment el, Robilluma be is támadt minket utána 8-)Ott is elment amúgy 😊Wyattjogos, sajna a GM game meg a mock draft még nem volt elég régen a tiszta fejemhez 😀HöriSteelers - 6 - 1 udfa (V.Williams)HöriVince Williams nem UDFA, a 6. kör utolsó pickjével választottuk ki.vassadi
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ott is elment amúgy 😊jogos, sajna a GM game meg a mock draft még nem volt elég régen a tiszta fejemhez 😀HöriSteelers - 6 - 1 udfa (V.Williams)HöriVince Williams nem UDFA, a 6. kör utolsó pickjével választottuk ki.vassadi
több mint 11 éve
kigyűjtöttem, hogy hol mennyi újonc került rosterre, és ezekből mennyien undrafted játékosok, íme:Lonnie Pryort kihagytad. Pont egy FSUsról sikerült elfeledkezni? 😀😀
Jaguars - 11 - 3 udfa (Abry Jones, L.Reynolds, Tinker)
Höri
több mint 11 éve
jogos, sajna a GM game meg a mock draft még nem volt elég régen a tiszta fejemhez 😀Steelers - 6 - 1 udfa (V.Williams)HöriVince Williams nem UDFA, a 6. kör utolsó pickjével választottuk ki.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Steelers - 6 - 1 udfa (V.Williams)HöriVince Williams nem UDFA, a 6. kör utolsó pickjével választottuk ki.
több mint 11 éve
kigyűjtöttem, hogy hol mennyi újonc került rosterre, és ezekből mennyien undrafted játékosok, íme:Patriots - 12 - 5 udfa (Thompkins, Sudfeld, Kline, Vellano, R.Allen)
Rams - 12 - 5 udfa (B.Cunningham, G.Rivers, Bates, J.Stewart, RR Armstrong)
Jaguars - 11 - 4 udfa (Abry Jones, L.Pryor, L.Reynolds, Tinker)
Packers - 11 - 3 udfa (L.Taylor, Mulumba, Banjo)
Falcons - 11 - 4 udfa (T.Jones, Schraeder, Bartu, Worrilow)
Bills - 10 - 2 udfa (Tuel, Robey)
Saints - 10 - 6 udfa (K.Robinson, J.Hill, Lelito, G.Foster, Sweeting, Reddick)
Ravens - 10 - 2 udfa (Marlon Brown, Trawick)
Cardinals - 10 - 2 udfa (Demens, T.Jefferson)
Dolphins - 9 - 0 udfa
Bears - 9 - 3 udfa (Ford, Z.Minter, CJ Wilson)
Eagles - 9 - 3 udfa (Square, Knott, Tobin)
Chiefs - 9 - 2 udfa (Bray, McDougald)
Raiders - 9 - 2 udfa (McGloin, R.Robinson)
Texans - 9 - 3 udfa (W. Jefferson, Tougle, Bouye)
Browns - 9 - 5 udfa (Hauptmann, Martin Wallace, Hazel, E.Martin, Aubrey)
Jets - 8 - 1 udfa (Spadola)
Cowboys - 8 - 1 udfa (Heath)
Buccaneers - 8- 2 udfa (T.Wright, Melvin)
Vikings 8 - 1 udfa (Line)
Lions 8 - 2 udfa (Fauria, Waddle)
Seahawks - 8 - 3 udfa (A.Bailey, Mayowa, J.Lotulelei)
Chargers - 8 - 3 udfa (Kw. Geathers, B.Moore, Addae)
Bengals - 7 - 1 udfa (DiManche)
Colts - 7 - 0.5 udfa (Rayford 2009 óta profi, de sose járt NFL csapatnál ezelőtt)
Titans - 7 - 0 udfa
49ers - 7 - 1 udfa (McDermott LS)
Panthers - 7 - 3 udfa (B.Williams, Horton, M.White)
Giants - 6 - 0 udfa
Steelers - 6 - 0 udfa
Broncos - 5 - 1 udfa (CJ Anderson)
Redskins - 5 - 0 udfa
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Elnézést a fanoktól, de nem tudom máshogy: ez teljesen hülye.network.yardbarker.com/author/article_external/14424197?widget=true
Mindig jövőre
több mint 11 éve
NFL-es plakátok a '80-as évekből www.worldwideinterweb.com/item/5384-funniest-80s-nfl-posters-ever.html
több mint 11 éve
😊---
több mint 11 éve
Srácok, már többen és többször hivatkoztatok egy oldalra, ahol az NFL játékosok szerződései voltak kigyűjtve, de a hülye fejemmel nem bookmarkoltam. Ezt valaki megtenné, hogy belinkeli?berger90www.spotrac.com/nfl/
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Srácok, már többen és többször hivatkoztatok egy oldalra, ahol az NFL játékosok szerződései voltak kigyűjtve, de a hülye fejemmel nem bookmarkoltam. Ezt valaki megtenné, hogy belinkeli?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
na rákerestem gyorsan, mert bár a borítókép tényleg vicces, a kommentben az volt, hogy "remélem nem ez a két csapat játsza majd a SuperBowl-t" 😊jjncaaEz sokat mondjuk nem segít azért 😊
több mint 11 éve
nagyon remélem, hogy trollkodott, mert még szezon előtt is erős lenne egy ilyen! 😀berger90Hát elnézve néhány sms és mail színvonalát...
több mint 11 éve
mi bajotok Harnishsel? jól kosarazik és bármikor fejbe varrja Pam Olivert. Két hasznos tulajdonság.
több mint 11 éve
na rákerestem gyorsan, mert bár a borítókép tényleg vicces, a kommentben az volt, hogy "remélem nem ez a két csapat játsza majd a SuperBowl-t" 😊
---