NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
203
31
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Jó kis sírások lesznek még itt az egész szezonban. 😀😀 Van a sport2 ami közvetít nfl-t. Akármilyen hihetetlen de fizikai képtelenség egy csatornán mindenki kedvében járni.Az meg nálam teljesen ki tudja verni a biztosítékot, mikor Ricsiéket meg a sport tv-t szidják sokan. Magyarországon az emberek 90% val ők szerettették meg ezt a sportot, ez olyan számomra mintha anyámat szidnám.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
A ki nem mondott, sejtetett Pats haterség megér ennyit.Hú meg a titkolt Jets utálat is 😮 😥
(S mindig van valaki, aki ugrik a témára. Csodálatos.)tomi-tomi
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Pfejj, már megint lesz egy meccs, amit a tv-ben tudok nézni, nem a gépen :/
több mint 11 éve
Viszont aki tudja, azt mégis kritizálod. Érdekes....tomi-tominem idézem az egész hsz-t, de igazad van, még a módosítás előtt olvastam el a cikket. a Patshez való viszonyomnak pedig ehhez semmi köze, szimplán csak az NFC csúcsrangadója szerintem jobb meccs lesz, mint ahogy szarrá verik a Jetset, nem tudom hosszú távon melyiket éri meg jobban sugározni.kristof
Szerintem meg a legrosszabb Pats meccs is jobb lesz, mint a legjobb bármelyik másik.
több mint 11 éve
1. heti sport tv menetrend:Te melyiken leszel szaki(idén remélem megint igényt tartanak rád)? 😀
TNF Denver-Baltimore
vasárnap 19.00 Atlanta - New Orleans, 22:15 San Francisco - Green Bay
MNF Washington - Philadelphia
2. hét
TNF NY Jets - New England
vasárnap 22.15 NY Giants - Denver
MNF Cincinnati - Pittsburgh
Galuska írta twitteren.Höri
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
...tomi-tominem idézem az egész hsz-t, de igazad van, még a módosítás előtt olvastam el a cikket. a Patshez való viszonyomnak pedig ehhez semmi köze, szimplán csak az NFC csúcsrangadója szerintem jobb meccs lesz, mint ahogy szarrá verik a Jetset, nem tudom hosszú távon melyiket éri meg jobban sugározni.
több mint 11 éve
ezek az információk titkosak, a szerződés egyes pontjairól részletek nem hozhatóak nyilvánosságra (ha valamit nem enged a kontraktus, az nyilván más kérdés, mert azt nem szabályozza a megállapodás)mint kiderült, nincsjjncaaArról van információ, hogy milyen különböző csomagokat vásárolhatnak az európai tv társaságok az NFL-től közvetítésre? Itt arra gondolok, hogy gyakran szóba szokott kerülni, hogy x meccset nem ajánlotta ki az NFL a 22 órás sávban Európába, miközben akár a Sky Sportson akár a német prémium csatornákon meg látható. Vagyis lehet olyan csomag is, ahol teljes mértékben szabadon választható, hogy melyik meccset veszik át?DoM
szerk.: de hogy ennyivel ne intézzem el a választ, elküldtem PM-ben a 2013-as International Brodcast Guide-ot
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
mint kiderült, nincsjjncaaArról van információ, hogy milyen különböző csomagokat vásárolhatnak az európai tv társaságok az NFL-től közvetítésre? Itt arra gondolok, hogy gyakran szóba szokott kerülni, hogy x meccset nem ajánlotta ki az NFL a 22 órás sávban Európába, miközben akár a Sky Sportson akár a német prémium csatornákon meg látható. Vagyis lehet olyan csomag is, ahol teljes mértékben szabadon választható, hogy melyik meccset veszik át?
több mint 11 éve
(Én is megnézném a Sport TV-n a Hawks-49-ers-t.)(kép)braxa88szerintem valóban az, én sokkal szívesebben néztem volna a második heti TNF helyett a Seahawks - 49ers Sunday Night Footballt, idén erre is lehetőségük lenne elvileg...kristof
Így is van! Minden évben megy a rinya, hogy én akarom a rakétát. Minden évben jön egy türelmes óvó néni, aki elmagyarázza, hogy idén is a polgármester fiáé lesz a rakéta, mert különben ovi sincsen.
Most meg Te kezded szerkesztői/adminisztrátori/ moderátori fasz se tudja/se érdekel piros szalaggal megjelölve-kiemelve. Holott csak annyit kellett volna tenned, hogy elolvasod a saját lapod rövid híreit. ("PONTOSÍTÁS: a csütörtök esti párosítás "felcserélhetőségére" vonatkozó információink tévesnek bizonyultak, mindenképp az lesz az egyik a háromból")
Szarunk a hitelességre, hogy a saját lapomat köpöm szembe. A ki nem mondott, sejtetett Pats haterség megér ennyit.
(S mindig van valaki, aki ugrik a témára. Csodálatos.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
mint kiderült, nincs(kép)braxa88szerintem valóban az, én sokkal szívesebben néztem volna a második heti TNF helyett a Seahawks - 49ers Sunday Night Footballt, idén erre is lehetőségük lenne elvileg...kristof
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
braxa88
12 534
new england helyett bármi? te sem gondoltad komolyan(kép)braxa88szerintem valóban az, én sokkal szívesebben néztem volna a második heti TNF helyett a Seahawks - 49ers Sunday Night Footballt, idén erre is lehetőségük lenne elvileg...kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
(kép)braxa88szerintem valóban az, én sokkal szívesebben néztem volna a második heti TNF helyett a Seahawks - 49ers Sunday Night Footballt, idén erre is lehetőségük lenne elvileg...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
több mint 11 éve
1. heti sport tv menetrend:TNF Denver-Baltimore
vasárnap 19.00 Atlanta - New Orleans, 22:15 San Francisco - Green Bay
MNF Washington - Philadelphia
2. hét
TNF NY Jets - New England
vasárnap 22.15 NY Giants - Denver
MNF Cincinnati - Pittsburgh
Galuska írta twitteren.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
megvan az első két hét programja a sport tv-nél:Week1: TNF-09/06-2:30-Bal-at-Den, vasárnap-09/08-18:30-Atl-at-NO, 22:15-GB-at-SF, MNF-09/10-1:00-Phi-at-Wsh.
Week2: TNF-09/13-2:25-NYJ-at-NE, vasárnap-09/15-22:15-Den-at-NYG, MNF-09/17-2:40-Pit-at-Cin
több mint 11 éve
Sokkal szebb a logónk... xD
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
És a világbéke miatt nem?Nem is vontam kétségbe a döntést, de attól én még személy szerint lehetek emiatt szomorú.MedvepapaAmíg a Barcelona meccs minimum 14x annyi embert érdekel, te melyiket adnád, ha a Sport Tv lennél?Sobri Jóskavolt egy ilyen sejtésem, hogy ez áll a háttérben sajnos. Marad a Barcelona - mindegyki 4+:0... 😀MedvepapaMennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak
bowl.hu/tv-musorjjncaa
És mielött azt hinnéd, hogy ez nem világtrend:
több mint 11 éve
Nem is vontam kétségbe a döntést, de attól én még személy szerint lehetek emiatt szomorú.Amíg a Barcelona meccs minimum 14x annyi embert érdekel, te melyiket adnád, ha a Sport Tv lennél?Sobri Jóskavolt egy ilyen sejtésem, hogy ez áll a háttérben sajnos. Marad a Barcelona - mindegyki 4+:0... 😀MedvepapaMennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak
bowl.hu/tv-musorjjncaa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Amíg a Barcelona meccs minimum 14x annyi embert érdekel, te melyiket adnád, ha a Sport Tv lennél?volt egy ilyen sejtésem, hogy ez áll a háttérben sajnos. Marad a Barcelona - mindegyki 4+:0... 😀MedvepapaMennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak
bowl.hu/tv-musorjjncaa
több mint 11 éve
volt egy ilyen sejtésem, hogy ez áll a háttérben sajnos. Marad a Barcelona - mindegyki 4+:0... 😀Mennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak
bowl.hu/tv-musorjjncaa
több mint 11 éve
Mennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?Medvepapavalószínűleg semennyire, csak azon a héten (mármint pénteken és kedden) pont válogatott meccsek vannak
---
több mint 11 éve
Mennyire lehet ez hosszútávú dolog is, mármint a 19:00-s idősávú közvetítés?
több mint 11 éve
Az első héten lesz a sporttv-n vasárnap 7 órás meccs!NB2sőt dupláznak, 18:30-tól felvezetés, 19-től meccs, majd utána még egy
---
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Az első héten lesz a sporttv-n vasárnap 7 órás meccs!NB2patriots bills?
bár a bills miatt nem 100% 😀