NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
69
16
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Újra lesz profi foci csapat Los Angelesben, többek között egy legendás együttesnek köszönhetően: espn.go.com/los-angeles/nfl/story/_/id/9571497/members-kiss-buy-stake-la-arena-expansion-franchise
http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Pete Prisco lejátszotta a teljes 2013as szezont.nabazmeg, a mi fiaink nem bírják a new yorki hideget...
www.cbssports.com/nfl/blog/pete-prisco/23148716/predicting-every-nfl-game-no-perfect-records-but-a-few-surprises
Érdekes a Superbowl pickje (Bengals - Falcons) éss a győztese is (Cincy - túl sok Hard Knockst nézett? 😀 Mondjuk volt az edzésükön is.)iktriad
Mindig jövőre
több mint 11 éve
NFL Fan Equity rangsor: blogs.emory.edu/sportsmarketing/2013/08/15/nfl-fan-equity-maybe-the-cowboys-are-america%E2%80%99s-team/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
www.patspulpit.com/2013/8/14/4620908/forbes-patriots-2-most-valuable-franchise
Érdekesség a Forbes listájáról, hogy az elmúlt két évben a Vikings produkálta a második legnagyobb arányú növekedést. A Jaguars bár még utolső előtti, de a tulajdonosváltásnak köszönhetően top7-ben vannak az elmúlt két év növekedése alapján (16%).DoM
több mint 11 éve
www.patspulpit.com/2013/8/14/4620908/forbes-patriots-2-most-valuable-franchiseÉrdekesség a Forbes listájáról, hogy az elmúlt két évben a Vikings produkálta a második legnagyobb arányú növekedést. A Jaguars bár még utolső előtti, de a tulajdonosváltásnak köszönhetően top7-ben vannak az elmúlt két év növekedése alapján (16%).
több mint 11 éve
Pete Prisco lejátszotta a teljes 2013as szezont.www.cbssports.com/nfl/blog/pete-prisco/23148716/predicting-every-nfl-game-no-perfect-records-but-a-few-surprises
Érdekes a Superbowl pickje (Bengals - Falcons) éss a győztese is (Cincy - túl sok Hard Knockst nézett? 😀 Mondjuk volt az edzésükön is.)
több mint 11 éve
Hát mi már Philadelphiaban direkt nem a stadionnál parkoltunk le hanem 2-3 saroknyira okosan.Philadelphiába nem biztos 😛 😀
De ennyit megér egy meccs igaz ott szerintem még többet is 😊Janek
több mint 11 éve
Hát mi már Philadelphiaban direkt nem a stadionnál parkoltunk le hanem 2-3 saroknyira okosan.De ennyit megér egy meccs igaz ott szerintem még többet is 😊
több mint 11 éve
+ a népet úgysem lehet meggyőzni róla, hogy lenne más közlekedési eszköz, ami gyorsabb eljutást biztosíthat, mint személygépkocsiMég szerencse, hogy feltalálták tömegközlekedést és pl. New Yorkban az új stadion óta el lehet jutni oda kötöttpályával is. A P+R meg nem új találmány...AsbeeBusz is kivisz 5 dollárért és vissza is.
igaz egy kicsit hosszú sor meccs után 😊
sör meg tényleg rohadt drága + light isJanek
több mint 11 éve
Még szerencse, hogy feltalálták tömegközlekedést és pl. New Yorkban az új stadion óta el lehet jutni oda kötöttpályával is. A P+R meg nem új találmány...Asbeehahh, Miamiban cirka 5 (!) órámba telt, míg három átszállással a Sun Life-ból hazajutottam éjszaka az Art Deco negyed közelébe (tehát a parttól egy köpésnyire, odafelé mindössze 2.5 fél óra az út), és volt olyan busz, melyen én voltam az egyetlen fehér ember, ennyit erről... a keleti parti megalopoliszokban (New York, Philly, stb.) egy fokkal jobb a helyzet, de a tömegközlekedésre sem európai fejjel kell gondolni, ha USA-ról beszélünk
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Még szerencse, hogy feltalálták tömegközlekedést és pl. New Yorkban az új stadion óta el lehet jutni oda kötöttpályával is. A P+R meg nem új találmány...AsbeeBusz is kivisz 5 dollárért és vissza is.
igaz egy kicsit hosszú sor meccs után 😊
sör meg tényleg rohadt drága + light is
több mint 11 éve
Még szerencse, hogy feltalálták tömegközlekedést és pl. New Yorkban az új stadion óta el lehet jutni oda kötöttpályával is. A P+R meg nem új találmány...
több mint 11 éve
Valóban látszik, hogy európai vagyok😊Heti 3 órás meccset nem neveznék korlátlan hozzáférésnekMint írtam, add hozzá azt is, hogy NFL meccseken a parkolójegy átlagos ára 28 dollár, egy doboz sör 9-15$, pár csirkeszárny hasábbal ~20, Jacksonville külvárosába a stadion melletti parkolóból hazavergődni pedig 3-4 óra is lehet...
(mondjuk ha NHL/MLB lenne, akkor megérteném, mert szerintem nem normális az aki képes egy évben 80 hazai MLB meccset végignézni élőben a helyszínen😊 )NB2
Így indulj el egy Jaguars meccsre, ahol várhatóan megint siralmas játékkal, simán kikap a csapatjjncaa
Mert ugye ingyen parkolunk a stadion mellett, egy üdítővel én elvagyok egész meccsen, zabálni nem a meccsen zabálok, és ha ügyes vagyok 15 perc alatt már otthon is vagyok😊
több mint 11 éve
Heti 3 órás meccset nem neveznék korlátlan hozzáférésnekMint írtam, add hozzá azt is, hogy NFL meccseken a parkolójegy átlagos ára 28 dollár, egy doboz sör 9-15$, pár csirkeszárny hasábbal ~20, Jacksonville külvárosába a stadion melletti parkolóból hazavergődni pedig 3-4 óra is lehet...
(mondjuk ha NHL/MLB lenne, akkor megérteném, mert szerintem nem normális az aki képes egy évben 80 hazai MLB meccset végignézni élőben a helyszínen😊 )NB2
Így indulj el egy Jaguars meccsre, ahol várhatóan megint siralmas játékkal, simán kikap a csapat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Heti 3 órás meccset nem neveznék korlátlan hozzáférésnek(mondjuk ha NHL/MLB lenne, akkor megérteném, mert szerintem nem normális az aki képes egy évben 80 hazai MLB meccset végignézni élőben a helyszínen😊 )
több mint 11 éve
De a TV-t nem nézed minden nap, minden órában, pedig ki van fizetve.vannak persze kivételek, igazi "sports town"-ok, mint pl. Philadelphia, de utóbbi mondjuk azért is történik meg sokszor, mert a hatalmas dugók, a brutális parkolási és egyéb költségek, na meg persze a lustaság együttesen azt hozza ki az átlag amerikaiból, hogy még a jeggyel/bérlettel a zsebben sem látja érdemesnek elindulnijjncaaMindig tudtam, hogy idióták az amik. Nekem magyar soccer bérletem van és még a ligakupa meccsekre is kimegyek, pedig a kiszolgálás minősége közelében sincs az amerikainak😊NB2
Szóval nem feltétlenül idióta, akinek töbfajta szórakozása is van, és meg tudja fizetni a "korlátlan hozzáférést" annak ellenére, hogy nem akar mindig élni is vele.
több mint 11 éve
vannak persze kivételek, igazi "sports town"-ok, mint pl. Philadelphia, de utóbbi mondjuk azért is történik meg sokszor, mert a hatalmas dugók, a brutális parkolási és egyéb költségek, na meg persze a lustaság együttesen azt hozza ki az átlag amerikaiból, hogy még a jeggyel/bérlettel a zsebben sem látja érdemesnek elindulnijjncaaMindig tudtam, hogy idióták az amik. Nekem magyar soccer bérletem van és még a ligakupa meccsekre is kimegyek, pedig a kiszolgálás minősége közelében sincs az amerikainak😊
több mint 11 éve
Most gyakorlatilag leírtad azt ugyanolyan hosszan, mint én. 😊GRAFIismétlés a tudás Bélája! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Most gyakorlatilag leírtad azt ugyanolyan hosszan, mint én. 😊
több mint 11 éve
annyira nem bonyolult :p ahogy előttem írtátok, a sellout nem egyenlő a telt házzal, mikor jól megy a csapatnak, akkor az emberek kimennek a stadionba a jegyárak pedig a másodlagos piacon felmennek, mikor meg szenvedés van, akkor otthon maradnak és/vagy megpróbálják elpasszolni bagóértvannak persze kivételek, igazi "sports town"-ok, mint pl. Philadelphia, de utóbbi mondjuk azért is történik meg sokszor, mert a hatalmas dugók, a brutális parkolási és egyéb költségek, na meg persze a lustaság együttesen azt hozza ki az átlag amerikaiból, hogy még a jeggyel/bérlettel a zsebben sem látja érdemesnek elindulni
---
több mint 11 éve
Ez az eladott jegy =/= megjelent néző dolog elég bonyolult. Bár MLB, de ott volt a Red Sox 820 meccses (10 év) sorozata. Már tavaly is többször előkerült, hogy nincs is tele a stadion, és ezt fotókkal, videókkal bizonygatták. Egyrészt nehéz megállapítani, hogy a stadion éppen 90%-on telített vagy csak a maradék 10% kiment a büfébe, másrészt attól, hogy a stadion nincs tele, még eladhatták az összes jegyet. És az amerikai ugye Sell outnak nevezi, ami tulajdonképpen azt takarja, hogy minden jegyet eladtak. NFL/NCAA-ben ráadásul a népszerű csapatok jegyeit alig pár óra alatt elkapkodják az összes meccsre. Sokszor évekig kell várni, hogy bérlethez jussál. A Patsnél a 67500 férőhelyes stadionban cirka 60000 bérletes van. Ha bérlethez szeretnél jutni, akkor csatlakozhatsz a többi 80000 várólistáshoz.
több mint 11 éve
Elvágom a gordiuszi csomót! Az nézőszám csalóka, ezért szokták melléírni a kihasználtságot is. A Bears stadionja kicsi, így még az új szektorokkal is kevesebben volt nézőjük volt, mint a Jaguars-nak, pedig 101%-os a kihasználtság.A másik megtévesztő dolog pedig, hogy az eladott jegyekkel, nem pedig a meccsen megjelentekkel dolgozik a statisztika a nézőszám tekintetében. Ad absurdum az is előfordulhat, hogy eladják az összes jegyet, de senki nem jelenik meg a meccsen, mégis teltházat fognak írni. Ami jól is van így, hiszen a jegyeket eladták, bevétel van belőle (persze kevesebb az összbevétel, mintha ott is lettek volna az emberek, hot-dog, kóla, stb.).
A statisztika csak azt bizonyítja, hogy van pár csapat, amelyiknek nagyobb stadion kéne (Cowboys, Colts, Eagles, Seahawks, Bears), és van, ahol egy kisebb is elég lenne (pl.: Dolphins).
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
akárhogy forgatom ezt a táblát nekem ez nem jön ki :Ez igaz, de átlagnézőszámban így is mögöttünk vannak.
20. legtöbb nézőszámunk volt tavaly a ligában. Többen voltak Jags meccsen, mint a Bears vagy a Steelers találkozóin.iktriadpl. a Bears meccseire olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy folyamatosan plusz szektorokat nyitottak...sapka
több mint 11 éve
akárhogy forgatom ezt a táblát nekem ez nem jön ki :20. legtöbb nézőszámunk volt tavaly a ligában. Többen voltak Jags meccsen, mint a Bears vagy a Steelers találkozóin.iktriadpl. a Bears meccseire olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy folyamatosan plusz szektorokat nyitottak...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Itt vannak az adatok tavalyról.no, ez nem elírás voltJa. (egyébként exhas = extra?)iktriadszóval ez ilyen exhas infó?sapkaés ez melyik grafikonon van? 😊sapkaEgyiken sem, csak igyekeztem eloszlatni a kövér betűkkel kiemelt téveszmét rólunk.iktriad
azt írtam, hogy esetleg ezt te most kitaláltad-e vagy mire hivatkozolsapka
espn.go.com/nfl/attendance/_/year/2012