NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
szóval ez ilyen exhas infó?és ez melyik grafikonon van? 😊sapkaEgyiken sem, csak igyekeztem eloszlatni a kövér betűkkel kiemelt téveszmét rólunk.iktriad
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Egyiken sem, csak igyekeztem eloszlatni a kövér betűkkel kiemelt téveszmét rólunk.és ez melyik grafikonon van? 😊sapka20. legtöbb nézőszámunk volt tavaly a ligában. Többen voltak Jags meccsen, mint a Bears vagy a Steelers találkozóin.iktriadAközött a 24 ember között, aki volt tavaly a stadionban. 😊adam8NFL csapatok szurkolói rangsora. Spolier - nem a Jags az utolsó a listán, sőt a legjobb helyen végzett Floridában!azt értem, hogy csak te kaptál 30 pontot, de a maradék 24 kik között oszlik el? 😀BigBen7
www.ticketcity.com/helpful-links/news-articles/nfls-most-engaged-fan-bases.htmliktriad
több mint 11 éve
és ez melyik grafikonon van? 😊20. legtöbb nézőszámunk volt tavaly a ligában. Többen voltak Jags meccsen, mint a Bears vagy a Steelers találkozóin.iktriadAközött a 24 ember között, aki volt tavaly a stadionban. 😊adam8NFL csapatok szurkolói rangsora. Spolier - nem a Jags az utolsó a listán, sőt a legjobb helyen végzett Floridában!azt értem, hogy csak te kaptál 30 pontot, de a maradék 24 kik között oszlik el? 😀BigBen7
www.ticketcity.com/helpful-links/news-articles/nfls-most-engaged-fan-bases.htmliktriad
több mint 11 éve
20. legtöbb nézőszámunk volt tavaly a ligában. Többen voltak Jags meccsen, mint a Bears vagy a Steelers találkozóin.Aközött a 24 ember között, aki volt tavaly a stadionban. 😊adam8NFL csapatok szurkolói rangsora. Spolier - nem a Jags az utolsó a listán, sőt a legjobb helyen végzett Floridában!azt értem, hogy csak te kaptál 30 pontot, de a maradék 24 kik között oszlik el? 😀BigBen7
több mint 11 éve
Bob McGinn írt egy cikket a Packers scout gyakornoki programjáról, érdekes olvasmány: www.jsonline.com/sports/packers/packers-training-camp-not-just-for-players-scouts-also-get-a-look-b9973991z1-219348441.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
Bocs ha már lejárt téma, akkor én lemaradtam. Miért nem engedélyezett az ilyen sisakrács?mert ez a no fun league 😊 amúgy tényleg azért, mert bohóckodássá vált az egész, ráadásul képzeld el mi van akkor, ha pl. egy Dockettéhez hasonló sisakrácsot viselő játékos eszméletlenül lent marad a földön...jjncaa
sportgeza.hu/sport/nfl/2013/08/13/az_nfl-nek_elege_van_a_farsangbol/Matthew99
Docket rostélyának esetében pl. mennyivel kisebb az esélye egy facemask-bol adódó sérülésnek... na ugye.silent7939naugye 😊
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Jóhogy a sisakformát nem piszkálták. Csak én eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy van egy NFL által kiadott sisakrácslista ami tartalmaz 40 félét és a delikvensek ráböknek egyre és viszonthallás.Bocs ha már lejárt téma, akkor én lemaradtam. Miért nem engedélyezett az ilyen sisakrács?mert ez a no fun league 😊 amúgy tényleg azért, mert bohóckodássá vált az egész, ráadásul képzeld el mi van akkor, ha pl. egy Dockettéhez hasonló sisakrácsot viselő játékos eszméletlenül lent marad a földön...jjncaa
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Aközött a 24 ember között, aki volt tavaly a stadionban. 😊NFL csapatok szurkolói rangsora. Spolier - nem a Jags az utolsó a listán, sőt a legjobb helyen végzett Floridában!azt értem, hogy csak te kaptál 30 pontot, de a maradék 24 kik között oszlik el? 😀BigBen7
több mint 11 éve
Bocs ha már lejárt téma, akkor én lemaradtam. Miért nem engedélyezett az ilyen sisakrács?mert ez a no fun league 😊 amúgy tényleg azért, mert bohóckodássá vált az egész, ráadásul képzeld el mi van akkor, ha pl. egy Dockettéhez hasonló sisakrácsot viselő játékos eszméletlenül lent marad a földön...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bocs ha már lejárt téma, akkor én lemaradtam. Miért nem engedélyezett az ilyen sisakrács?sportgeza.hu/sport/nfl/2013/08/13/az_nfl-nek_elege_van_a_farsangbol/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
NFL csapatok szurkolói rangsora. Spolier - nem a Jags az utolsó a listán, sőt a legjobb helyen végzett Floridában!azt értem, hogy csak te kaptál 30 pontot, de a maradék 24 kik között oszlik el? 😀
több mint 11 éve
Ahol egy Cowboys első tud lenni a listán, azt nem igazán lehet szerintem komolyan venni. 😊
több mint 11 éve
NFL csapatok szurkolói rangsora. Spolier - nem a Jags az utolsó a listán, sőt a legjobb helyen végzett Floridában!Tudtam én ha elég kitartóan keresgélsz elöbb-utóbb lesz egy olyan összevetés, ahol nem a Jax az utsó. És lőn. 😉
több mint 11 éve
NFL csapatok szurkolói rangsora. Spolier - nem a Jags az utolsó a listán, sőt a legjobb helyen végzett Floridában! www.ticketcity.com/helpful-links/news-articles/nfls-most-engaged-fan-bases.html
több mint 11 éve
Nekem a Browns meccs lejött faszán valami onlájn youtube letöltővel
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Másnak is szaggatott ill. megállt ez a twitteren megadott youtube-os orosz nfl csatorna?danylyyup, monduk én nem nézem hanem töltöm, de a NE-PHI és a SD-SEA is kb negyedénél leállt, a DET-NYJ most haladgat az 50% felé.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
nálam is szar ... :/
több mint 11 éve
Másnak is szaggatott ill. megállt ez a twitteren megadott youtube-os orosz nfl csatorna?danylyNekem a Lions meccset el sem indítja.
Szerk: tegnap nem indította el ma igen...
több mint 11 éve
Másnak is szaggatott ill. megállt ez a twitteren megadott youtube-os orosz nfl csatorna?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Eli-nak ez a dauerolt NDK-s sérója önálló tényállást érdemel a büntető törvénykönyvben.
több mint 11 éve
Húúú ez nagyon "erős" egy reklám lett.😀😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Eddig nem bírtam Elit, de kezdem megkedvelni...több reklámban is szerepeltek, youtubon megtaláljátok.
Mi a fasírt többes száma?....FÁK SÍRTAK!
több mint 11 éve
nekem az a kedvencem amikor Eli löki a szöveget, az nagyon erős 😀
több mint 11 éve
... és van az a pénz. 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...