NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
és ez melyik grafikonon van? 😊sapka
Egyiken sem, csak igyekeztem eloszlatni a kövér betűkkel kiemelt téveszmét rólunk.iktriad
szóval ez ilyen exhas infó?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
NFL csapatok szurkolói rangsora. Spolier - nem a Jags az utolsó a listán, sőt a legjobb helyen végzett Floridában!
 www.ticketcity.com/helpful-links/news-articles/nfls-most-engaged-fan-bases.htmliktriad
azt értem, hogy csak te kaptál 30 pontot, de a maradék 24 kik között oszlik el? 😀BigBen7
Aközött a 24 ember között, aki volt tavaly a stadionban. 😊adam8
20. legtöbb nézőszámunk volt tavaly a ligában. Többen voltak Jags meccsen, mint a Bears vagy a Steelers találkozóin.iktriad
és ez melyik grafikonon van? 😊sapka
Egyiken sem, csak igyekeztem eloszlatni a kövér betűkkel kiemelt téveszmét rólunk.
több mint 11 éve
NFL csapatok szurkolói rangsora. Spolier - nem a Jags az utolsó a listán, sőt a legjobb helyen végzett Floridában!
 www.ticketcity.com/helpful-links/news-articles/nfls-most-engaged-fan-bases.htmliktriad
azt értem, hogy csak te kaptál 30 pontot, de a maradék 24 kik között oszlik el? 😀BigBen7
20. legtöbb nézőszámunk volt tavaly a ligában. Többen voltak Jags meccsen, mint a Bears vagy a Steelers találkozóin.iktriad
és ez melyik grafikonon van? 😊

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
20. legtöbb nézőszámunk volt tavaly a ligában. Többen voltak Jags meccsen, mint a Bears vagy a Steelers találkozóin.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Bob McGinn írt egy cikket a Packers scout gyakornoki programjáról, érdekes olvasmány:  www.jsonline.com/sports/packers/packers-training-camp-not-just-for-players-scouts-also-get-a-look-b9973991z1-219348441.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Bocs ha már lejárt téma, akkor én lemaradtam. Miért nem engedélyezett az ilyen sisakrács?
 sportgeza.hu/sport/nfl/2013/08/13/az_nfl-nek_elege_van_a_farsangbol/Matthew99
mert ez a no fun league 😊 amúgy tényleg azért, mert bohóckodássá vált az egész, ráadásul képzeld el mi van akkor, ha pl. egy Dockettéhez hasonló sisakrácsot viselő játékos eszméletlenül lent marad a földön...jjncaa
Docket rostélyának esetében pl. mennyivel kisebb az esélye egy facemask-bol adódó sérülésnek... na ugye.silent7939
naugye 😊

THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Bocs ha már lejárt téma, akkor én lemaradtam. Miért nem engedélyezett az ilyen sisakrács?

mert ez a no fun league 😊 amúgy tényleg azért, mert bohóckodássá vált az egész, ráadásul képzeld el mi van akkor, ha pl. egy Dockettéhez hasonló sisakrácsot viselő játékos eszméletlenül lent marad a földön...jjncaa
Jóhogy a sisakformát nem piszkálták. Csak én eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy van egy NFL által kiadott sisakrácslista ami tartalmaz 40 félét és a delikvensek ráböknek egyre és viszonthallás.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Aközött a 24 ember között, aki volt tavaly a stadionban. 😊

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante

mert ez a no fun league 😊 amúgy tényleg azért, mert bohóckodássá vált az egész, ráadásul képzeld el mi van akkor, ha pl. egy Dockettéhez hasonló sisakrácsot viselő játékos eszméletlenül lent marad a földön...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

sportgeza.hu/sport/nfl/2013/08/13/az_nfl-nek_elege_van_a_farsangbol/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
azt értem, hogy csak te kaptál 30 pontot, de a maradék 24 kik között oszlik el? 😀
több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Ahol egy Cowboys első tud lenni a listán, azt nem igazán lehet szerintem komolyan venni. 😊
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 454 — #NoStress
Tudtam én ha elég kitartóan keresgélsz elöbb-utóbb lesz egy olyan összevetés, ahol nem a Jax az utsó. És lőn. 😉

több mint 11 éve
 www.ticketcity.com/helpful-links/news-articles/nfls-most-engaged-fan-bases.html
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Nekem a Browns meccs lejött faszán valami onlájn youtube letöltővel

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Másnak is szaggatott ill. megállt ez a twitteren megadott youtube-os orosz nfl csatorna?danyly
yup, monduk én nem nézem hanem töltöm, de a NE-PHI és a SD-SEA is kb negyedénél leállt, a DET-NYJ most haladgat az 50% felé.

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
nálam is szar ... :/
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Másnak is szaggatott ill. megállt ez a twitteren megadott youtube-os orosz nfl csatorna?danyly
Nekem a Lions meccset el sem indítja.

Szerk: tegnap nem indította el ma igen...

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Másnak is szaggatott ill. megállt ez a twitteren megadott youtube-os orosz nfl csatorna?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Eli-nak ez a dauerolt NDK-s sérója önálló tényállást érdemel a büntető törvénykönyvben.

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Húúú ez nagyon "erős" egy reklám lett.😀😀

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Chrisstophorro San Francisco 49ers 18
Eddig nem bírtam Elit, de kezdem megkedvelni...több reklámban is szerepeltek, youtubon megtaláljátok.

Mi a fasírt többes száma?....FÁK SÍRTAK!
több mint 11 éve
nekem az a kedvencem amikor Eli löki a szöveget, az nagyon erős 😀

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem vagyok biztos benne, hogy itt a pénz számított csak 😀

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
... és van az a pénz. 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...