NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Cris Collinsworth-t (ő és Al Michaels lesznek a műsorvezetők a Dolphins-Cowboys Hall of Fame meccsen) kérdezték preseason kezdete előtt.Már nagyon kíváncsi mit is tud majd a Miami offense, de a csoportban még egyelőre nem előzi meg a Pats-et. De a rájátszásra mindenképpen esélyes a Dolphins (a versengés a Bengals, Colts, Chargers és egy meglepetés csapat között várható szerinte).
De a csoportbeli rivalizálás jegyében hozzátette: 80 %-ban a QB személye számít. És ebben Brady és bandája előrébb jár.
Az AFC-ben szerinte a Denver mindent visz, meghatározó lesz a Pats, a Ravens (a nagy változások ellenére is), a Steelers (a tavalyi év OL megtizedelődésének ellenére). És valószínű a Texans sem szabad elfelejteni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
beállítottam kiemelt kommentként a videót, amit feltöltöttem pár napja és be is linkeltem...sőt nézzetek rá most a főoldal alsó régiójára 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
6. Újabb eddig engedett blokkolási technika lesz tiltott: Az un. "peel-back" blokk, amikor a támadó bevág/bevetődik a védő elé, és alacsonyan blokkol. Akár elölről, akár oldalról teszi, büntetni fogják. (Ezt a változást nem nagyon értem, mert a leírás alapján ez a "chop-blokk", amit eddig is tiltottak. Majd ha egy meccsen befújnak egy ilyent, akkor talán kiderül miről is van szó.)peterk2005egy alomszep pelda erre. a jets lgjet tessek nezni.
a chop block az az, ha duplazasnak az egyik alulrol, a masik pedig felsotesten blokkol. a kettonek semmi koze egymashoz, mint latszik.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
2013-as szabályváltozások:1. A leghírhedtebb szabályok egyikén változtattak: a "tuck rule" ezek után úgy fog működni, hogy csak addig fújnak incomplete pass-t, amíg a QB keze a dobómozdulatot végzi. Amint a dobómozdulat befejeződött, és bármilyen más mozgásba kezdett a karja, onnantól fumble-nek kell fújni az esetet. (Korrekt, tetszik!)
2. A challenge flag tiltott esetekben történő bedobásával kapcsolatban is változott a helyzet. A büntetés (timeout elvétel, ha az nincs, akkor 15 yard) megmaradt, de a play review-olható lesz ilyen esetekben is. (Ez is pozitív.)
3. A longsnapper is "defenseless player" lett mindaddig, amíg fel nem veszi a tackle pozíciót.
4. 2013-tól csak a LOS 3 yardos környezetén belül lehet hitet bevinni helmettel. A szabály védőre és támadóra is egyaránt vonatkozik! Azaz, akár a RB-re is ráfujják mostantól, ha sisakkal ütközik 3 yardon túl. (A Steelers topicban páran ettől agyvérzést fognak kapni. 😀)
5. A comb- és térdvédő használata 2013-tól minden játékosnak kötelező.
6. Újabb eddig engedett blokkolási technika lesz tiltott: Az un. "peel-back" blokk, amikor a támadó bevág/bevetődik a védő elé, és alacsonyan blokkol. Akár elölről, akár oldalról teszi, büntetni fogják. (Ezt a változást nem nagyon értem, mert a leírás alapján ez a "chop-blokk", amit eddig is tiltottak. Majd ha egy meccsen befújnak egy ilyent, akkor talán kiderül miről is van szó.) (Szerk: Közben MMMS-nel köszönhetően tisztázva a dolog, a chop-block más, mint amiről itt szó van.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Szombaton iktatják be az idei Hall of Fame class tagjait, a 7 "újoncról" itt lehet olvasni bővebben:tök jó lesz az ESPN am....ja nem 😀
bowl.hu/hall_of_fame_2013
Akit érdekel, a beiktatási ceremónia magyar idő szerint vasárnap hajnali 1-kor kezdődik, az NFL Network most is élőben közvetíti.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Szombaton iktatják be az idei Hall of Fame class tagjait, a 7 "újoncról" itt lehet olvasni bővebben:Akit érdekel, a beiktatási ceremónia magyar idő szerint vasárnap hajnali 1-kor kezdődik, az NFL Network most is élőben közvetíti.
több mint 11 éve
amúgy mit szóltok ehhez az új Pro Bowlhoz?hogy Peter Kinget idézzem: trying to fix the unfixable game.
nekem sokkal jobban tetszik,....bár a régebbi változatnál csak jobb lehet
szvsz ez nem egy olyan sport ahol lehet gálameccseket rendezni, mint mondjuk az NBA-ben ,de talán ezek a változtatások segíthetnek ebbenBigBen7
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
amúgy mit szóltok ehhez az új Pro Bowlhoz?nekem sokkal jobban tetszik,....bár a régebbi változatnál csak jobb lehet
szvsz ez nem egy olyan sport ahol lehet gálameccseket rendezni, mint mondjuk az NBA-ben ,de talán ezek a változtatások segíthetnek ebben
több mint 11 éve
mit hittél? az elmúlt 30 napban közel 1000 felhasználó jelentkezett be, ami elég szerintem elég szép szám, pláne hogy ez az időszak épp a holtszezon leginkább híraszályos időszakát ölelte fel (és akkor a látogatókról, a nem regisztráltakról ne is beszéljünk)Ja okes. 😉Még mindig nincs meg az 1000 ??? 😕ZoliZoltána szezonkezdetre meglesz, nyugalomjjncaa
mondjuk en azt hittem joval tobben nyomulunk az oldalon! :-/ZoliZoltán
szoktam volt mondani, hogy május végétől augusztus közepéig még én se tévednék a bowl.hu-ra, ha nem lennék szerkesztő, annyira nem történik ilyenkor semmi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ja okes. 😉Még mindig nincs meg az 1000 ??? 😕ZoliZoltána szezonkezdetre meglesz, nyugalomjjncaa
mondjuk en azt hittem joval tobben nyomulunk az oldalon! :-/
több mint 11 éve
Az idei offszezon egy képre zanzásítva:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Még mindig nincs meg az 1000 ??? 😕ZoliZoltána szezonkezdetre meglesz, nyugalom
---
több mint 11 éve
Még mindig nincs meg az 1000 ??? 😕
több mint 11 éve
Hasonló lenne, minden play-re kiterjedően, és természetesen magyar nyelven. Nyilván nem a legizgalmasabb így, de nem is ezért lenne. Hanem azért, azoknak (szinte mindenkinek), akik nem látják a legtöbb meccset, pláne a saját csapatukét akár már előszezonban, de érthető módon érdekli őket, hogy mi történt...a magyar nyelv pedig nagy könnyebbséget okoz azért az olvasóknak.Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.BMG
De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
Ilyen play by play írásra gondolsz, csak magyarul?
Mert én "néztem" így meccset, de nem volt túl izgalmas (szerencsére találtam rádió-streamet 😊 )Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Biztosan akadna próbálkozó.van valaki géppuskanyelvű?sutianapHmm. Egy magyar, online rádió közvetítés se lenne hülyeség. Vagy igen?Shawn84Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
Kifejthetnéd mire gondolsz, mert én gondolkodtam valami hasonlón Vikes meccsek alatt , csak az eredménykövető mindig elvette a figyelmem azon részét amivel ne ma meccsre koncentráltam 😀TocaChargers LT
Mert én "néztem" így meccset, de nem volt túl izgalmas (szerencsére találtam rádió-streamet 😊 )BMG
több mint 11 éve
van valaki géppuskanyelvű?Hmm. Egy magyar, online rádió közvetítés se lenne hülyeség. Vagy igen?Shawn84Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
Kifejthetnéd mire gondolsz, mert én gondolkodtam valami hasonlón Vikes meccsek alatt , csak az eredménykövető mindig elvette a figyelmem azon részét amivel ne ma meccsre koncentráltam 😀TocaChargers LT
Mert én "néztem" így meccset, de nem volt túl izgalmas (szerencsére találtam rádió-streamet 😊 )BMG
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Hmm. Egy magyar, online rádió közvetítés se lenne hülyeség. Vagy igen?Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
több mint 11 éve
bmg
2 681
Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.De hogy nézne ki ez a részletes közvetítés, mit írnátok le?
Mert én "néztem" így meccset, de nem volt túl izgalmas (szerencsére találtam rádió-streamet 😊 )
több mint 11 éve
Ez nem eredménykövetés lenne, hanem egy profi és minőségi közvetítést nyújtó oldal terve. Élőben, és nagyon részletesen. Egyelőre készülőben és kialakulóban a projekt. 😊 Csak gondoltam érdeklődöm az igény felől, hiszen sokan nem látnak sok meccset, vagy csak összefoglalót.Kifejthetnéd mire gondolsz, mert én gondolkodtam valami hasonlón Vikes meccsek alatt , csak az eredménykövető mindig elvette a figyelmem azon részét amivel ne ma meccsre koncentráltam 😀Toca
több mint 11 éve
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne az NFL rajongóihoz, hogy örülnétek-e élő!, részletes, írott tudósításoknak az NFL meccsekről? Beleértve már az előszezon meccseit is, amik ugye főleg hajnalban lesznek, így utólag is vissza lehet majd olvasni, 1-1 meccsen mi és mikor történt percre pontosan! Ha kérdés van, szívesen válaszolok, de érdekelne, mekkora igény lenne most erre! 😊Chargers LTKifejthetnéd mire gondolsz, mert én gondolkodtam valami hasonlón Vikes meccsek alatt , csak az eredménykövető mindig elvette a figyelmem azon részét amivel ne ma meccsre koncentráltam 😀
több mint 11 éve
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne az NFL rajongóihoz, hogy örülnétek-e élő!, részletes, írott tudósításoknak az NFL meccsekről? Beleértve már az előszezon meccseit is, amik ugye főleg hajnalban lesznek, így utólag is vissza lehet majd olvasni, 1-1 meccsen mi és mikor történt percre pontosan! Ha kérdés van, szívesen válaszolok, de érdekelne, mekkora igény lenne most erre! 😊Chargers LTküldtem PM-et
---
több mint 11 éve
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne az NFL rajongóihoz, hogy örülnétek-e élő!, részletes, írott tudósításoknak az NFL meccsekről? Beleértve már az előszezon meccseit is, amik ugye főleg hajnalban lesznek, így utólag is vissza lehet majd olvasni, 1-1 meccsen mi és mikor történt percre pontosan! Ha kérdés van, szívesen válaszolok, de érdekelne, mekkora igény lenne most erre! 😊
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/minnesota-vikings/0ap2000000222170/Adrian-Peterson-helmet-cam-look-inEgy-két playt szívesen elnézegetnék így élesben is.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Hétfőn, magyar idő szerint délután 16 órakor konferenciát tart Donovan McNabb és Jeffrey Lurie az Eagles tulajdonosa, abból az alkalomból, hogy D-Mac hivatalosan is bejelenti majd visszavonulását, mégpedig az Eeagles színeiben.
több mint 11 éve
De ők csak egy 6. kört adtak érte, nem úgy, mint a Lions Bestért...www.nfl.com/news/story/0ap1000000221113/article/ryan-swope-cards-rookie-retires-due-to-concussionsEsélytelen volt neki az NFL karrier. A "legszebb" a történetben, hogy a Cardinals még ezen is meg tudott lepődni az OTA és minicampek során, mert erre nem számítottak... 😛DoM
Sz@r dolog lehet a célvonal előtt két lépéssel pofára esni.laccoo74
---