Bowldog Hálaadást!

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Egyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...

A Browns és Bills meg két nagyon szimpatikus csapat. ha nem ellenünk játszanak, még szurkolok is nekik, de akiknek első számú csapatuk lenne, azok már rég öngyilkosok lettek, vagy legalábbis tervezgetik 😊 De ha egyszer bejutnak, az összes semleges szurkoló melléjük áll majd...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
szerintem meg pörgött a denver-topic, de úgy hogy nem elsődleges denverdrukkerek nyomták ott, csakígy fejbűl - Toca, Amadé, Sobri, Peterk. Viszon oljan szellemiségű sziporka ment amiben tutter első a denver, az onnan ban-oltak számában 😀sutianap
Nos, Bronco drukkerek közül hozzászólások száma a Broncos topicban
Stormnak 1670
BlackAdder 1643
Elnézést az összes többi Broncos fantól, akik több száz nagyon értékes hozzászólással növelték a topic színvonalát, itt most a mennyiség számított, nem a minőség...

akiket te mondtál:
Toca, nincs fent a 10 legnépszerűbb topicja között tehát biztos kevesebb, mint 139 (annyival 10. az NBA)
Amadeus (ő az Amadé?) Nincs a 10 legnépszerűbb topicja között a Broncos, szóval biztos, h kevesebb mint 134 (ennyivel a 10. az érettségi felvételi)
Peterk: 415
Sobri 200

Csak annyit akartam kihozni belóle, h mi Bronos fanok azért talán többet írunk a "saját" topicunkba mint mások. De ezek szerint az ő hozzászólásaik mélyebb nyomot hagytak, mint a mieink...

Egyébként a 8. legírottabb topic a miénk, és a 4. legolvasottabb.

szerk.: Emellett, nagyon vendégszeretők vagyunk, de attól h valaki - csak hasamra ütök - összekeverte a vadlovat meg a csikót véletlenül csapatválasztáskor, de minden héten szurkol a Broncosnak, arra félpontot kaphatnánk. Úgy máris nem is állnánk rosszul szvsz, nem mintha csalódott lennék a Broncos drukkerek számával...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Toca
meg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
de a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7
Ponder melyik világban elit QB?Wyatt
mindig azt hiszem Toca-ra hogy Broncos drukker..talán az avatarja miatt 😀

végül is ha már Bronco GM majdnem jól mondtam 😀dugo1993
mimikri, kívül ló belül ragnarök

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Toca
de a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7
mindig azt hiszem Toca-ra hogy Broncos drukker..talán az avatarja miatt 😀

végül is ha már Bronco GM majdnem jól mondtam 😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Talán Narnia?
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ponder melyik világban elit QB?

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
egy kis emlékeztetőt küldött szét az NFLPA:
 images.nflplayers.com/mediaResources/lyris/pdfs/SCAA%20Signals/Training%20Camp%20guide%20final%20agents.pdf

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
QB rangsor Jaworskitól, indoklással:
 espnmediazone.com/us/press-releases/2013/07/2013-jaws-qb-countdown/

Legjobb a 29. helyezett. 😊ulpianus
Jó látni, hogy ő is annyira tájékozott velünk kapcsolatban, mint a mainstream media. nagy része...
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
de a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
meg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀

több mint 11 éve
QB rangsor Jaworskitól, indoklással:
 espnmediazone.com/us/press-releases/2013/07/2013-jaws-qb-countdown/

Legjobb a 29. helyezett. 😊

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
szerintem meg pörgött a denver-topic, de úgy hogy nem elsődleges denverdrukkerek nyomták ott, csakígy fejbűl - Toca, Amadé, Sobri, Peterk. Viszon oljan szellemiségű sziporka ment amiben tutter első a denver, az onnan ban-oltak számában 😀sutianap
Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕
több mint 11 éve
Erre azt tudom mondani, hogy amióta átjöttünk a bowl.hura, a Jags topic Top 10ben van hszben és Top15 olvasottságban. Ehhez képest vagyunk 9en Jags fanok (ami így is több, mint akikről tudok, hogy azok 😀) ....

Az aktivitás és fanbase itteni valós mérete néha csalóka.iktriad
Mire jó ha van itt egy beatwritere az adott csapatnak 😊empty taxi
Mondjuk épp kiszámoltam, az én agymenéseim nélkül is 20. lenne a Jags topik hozzáaszólások alapján! Én mindössze csak +10 helyet jelentek.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Erre azt tudom mondani, hogy amióta átjöttünk a bowl.hura, a Jags topic Top 10ben van hszben és Top15 olvasottságban. Ehhez képest vagyunk 9en Jags fanok (ami így is több, mint akikről tudok, hogy azok 😀) ....

Az aktivitás és fanbase itteni valós mérete néha csalóka.iktriad
Mire jó ha van itt egy beatwritere az adott csapatnak 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Valójában a Pats az a csapat, amelyik alul van reprezentálva ezzel a 15%-al.
Csak a 750 ember kb. hatoda, hetede, miközben a valóságban ez a szám Magyarországon (egyéb játékokból, szavazásokból, stb.) 35-50% között lehet reálisan.
Vagyis a bowl.hu-n kb feleannyi Pats drukker van csak, mint a magyar átlag.

Egyébként ha top3 kedvenc csapatot lehetne megadni, és abból lenne kikalkulálva egy csapatnépszerűségi sorrend, abban a Denver sokkal előrébb végezne.Sobri Jóska
Hála az égnek...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
momentán senki nincs banolvajjncaa
Egyrészt ez gondolom könnyen megoldható 😛, de szánsájnbuoj nem erre gondolt, hanem historikusan. A podcast magyar hangja és JC6 is visszaesők az tuti.

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
momentán senki nincs banolva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
szerintem meg pörgött a denver-topic, de úgy hogy nem elsődleges denverdrukkerek nyomták ott, csakígy fejbűl - Toca, Amadé, Sobri, Peterk. Viszon oljan szellemiségű sziporka ment amiben tutter első a denver, az onnan ban-oltak számában 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Haromt kb 2 (?) éve nincs a fórumon azóta gondolom elég sokan regeltek akiket már nem tudott megterìteni 😀peach
Ja, kb 2 éve inaktív. Hörivel próbáltunk visszaemlékezni Fórumfoci előtt, hogy mióta nincs itt közöttünk. A 2011es draftközvetítésen(Original Seahawks sapka - Jonas Mouton 😂 ) még ott volt, aztán asszem a preseasonben feltűnt egy nagyon rövid ideig, azóta viszont (sajnos) M. I. A. státuszban van.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Haromt kb 2 (?) éve nincs a fórumon azóta gondolom elég sokan regeltek akiket már nem tudott megterìteni 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 452 — #NoStress
Valójában a Pats az a csapat, amelyik alul van reprezentálva ezzel a 15%-al.
Csak a 750 ember kb. hatoda, hetede, miközben a valóságban ez a szám Magyarországon (egyéb játékokból, szavazásokból, stb.) 35-50% között lehet reálisan.
Vagyis a bowl.hu-n kb feleannyi Pats drukker van csak, mint a magyar átlag.

Egyébként ha top3 kedvenc csapatot lehetne megadni, és abból lenne kikalkulálva egy csapatnépszerűségi sorrend, abban a Denver sokkal előrébb végezne.

több mint 11 éve
engem az egész csapatválasztós történetben a Denver alulreprezentáltsága lep meg legjobban.
részben haromt, részben Tebow miatt de mióta az nfl.hu megalakult, a csapattopic mindig top10-es szinten pörgött a szezonokban, gyakran top5 is volt. itt meg sima középmezőny 😊Höri

Az aktivitás és fanbase itteni valós mérete néha csalóka.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
engem az egész csapatválasztós történetben a Denver alulreprezentáltsága lep meg legjobban.
részben haromt, részben Tebow miatt de mióta az nfl.hu megalakult, a csapattopic mindig top10-es szinten pörgött a szezonokban, gyakran top5 is volt. itt meg sima középmezőny 😊

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante

töltse, akit érdekel (nyomtatott változatban 13 dollár)
 dl.dropboxusercontent.com/u/51335272/2013%2BNFL%2BRecord%2B%26%2BFact%2BBook.pdf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Nade pont ezt?

Megnézzük mondjuk 3 év múlva ezt a listát,mikor már BB és Bredicsek nincs,nálunk nincs Pola és PO-ba se jutottunk azóta,ellenben a 49ers nyert 2 gyűrűt...😊