NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyébként láthatóan azoknak a csapatoknak van a legtöbb szurkolója, akik nyertek azóta Super Bowlt, amióta a sportTV adja, vagy legalább voltak ott...A Browns és Bills meg két nagyon szimpatikus csapat. ha nem ellenünk játszanak, még szurkolok is nekik, de akiknek első számú csapatuk lenne, azok már rég öngyilkosok lettek, vagy legalábbis tervezgetik 😊 De ha egyszer bejutnak, az összes semleges szurkoló melléjük áll majd...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
szerintem meg pörgött a denver-topic, de úgy hogy nem elsődleges denverdrukkerek nyomták ott, csakígy fejbűl - Toca, Amadé, Sobri, Peterk. Viszon oljan szellemiségű sziporka ment amiben tutter első a denver, az onnan ban-oltak számában 😀sutianapNos, Bronco drukkerek közül hozzászólások száma a Broncos topicban
Stormnak 1670
BlackAdder 1643
Elnézést az összes többi Broncos fantól, akik több száz nagyon értékes hozzászólással növelték a topic színvonalát, itt most a mennyiség számított, nem a minőség...
akiket te mondtál:
Toca, nincs fent a 10 legnépszerűbb topicja között tehát biztos kevesebb, mint 139 (annyival 10. az NBA)
Amadeus (ő az Amadé?) Nincs a 10 legnépszerűbb topicja között a Broncos, szóval biztos, h kevesebb mint 134 (ennyivel a 10. az érettségi felvételi)
Peterk: 415
Sobri 200
Csak annyit akartam kihozni belóle, h mi Bronos fanok azért talán többet írunk a "saját" topicunkba mint mások. De ezek szerint az ő hozzászólásaik mélyebb nyomot hagytak, mint a mieink...
Egyébként a 8. legírottabb topic a miénk, és a 4. legolvasottabb.
szerk.: Emellett, nagyon vendégszeretők vagyunk, de attól h valaki - csak hasamra ütök - összekeverte a vadlovat meg a csikót véletlenül csapatválasztáskor, de minden héten szurkol a Broncosnak, arra félpontot kaphatnánk. Úgy máris nem is állnánk rosszul szvsz, nem mintha csalódott lennék a Broncos drukkerek számával...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
mimikri, kívül ló belül ragnarökmindig azt hiszem Toca-ra hogy Broncos drukker..talán az avatarja miatt 😀Ponder melyik világban elit QB?Wyattde a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
végül is ha már Bronco GM majdnem jól mondtam 😀dugo1993
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
dugo93
4 233
mindig azt hiszem Toca-ra hogy Broncos drukker..talán az avatarja miatt 😀Ponder melyik világban elit QB?Wyattde a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
végül is ha már Bronco GM majdnem jól mondtam 😀
több mint 11 éve
Talán Narnia?Ponder melyik világban elit QB?Wyattde a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ponder melyik világban elit QB?de a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )BigBen7Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
több mint 11 éve
egy kis emlékeztetőt küldött szét az NFLPA:images.nflplayers.com/mediaResources/lyris/pdfs/SCAA%20Signals/Training%20Camp%20guide%20final%20agents.pdf
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
QB rangsor Jaworskitól, indoklással:Jó látni, hogy ő is annyira tájékozott velünk kapcsolatban, mint a mainstream media. nagy része...
espnmediazone.com/us/press-releases/2013/07/2013-jaws-qb-countdown/
Legjobb a 29. helyezett. 😊ulpianus
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
de a rossz qb-s csapatok mint pl a Browns, Jags, vagy a Bills szerethetőek, mert lehet rajtuk nevetni (nem sértés Brownszosok 😀 )Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀dugo1993
több mint 11 éve
dugo93
4 233
Hát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕Tocameg ne sajnáljalak, hogy van egy elit QB-tek 😀
több mint 11 éve
QB rangsor Jaworskitól, indoklással:espnmediazone.com/us/press-releases/2013/07/2013-jaws-qb-countdown/
Legjobb a 29. helyezett. 😊
több mint 11 éve
szerintem meg pörgött a denver-topic, de úgy hogy nem elsődleges denverdrukkerek nyomták ott, csakígy fejbűl - Toca, Amadé, Sobri, Peterk. Viszon oljan szellemiségű sziporka ment amiben tutter első a denver, az onnan ban-oltak számában 😀sutianapHát Bronco GM ként muszáj, mondjuk PM óta felannyira se szerethető a csapat 😕
több mint 11 éve
Mondjuk épp kiszámoltam, az én agymenéseim nélkül is 20. lenne a Jags topik hozzáaszólások alapján! Én mindössze csak +10 helyet jelentek.Erre azt tudom mondani, hogy amióta átjöttünk a bowl.hura, a Jags topic Top 10ben van hszben és Top15 olvasottságban. Ehhez képest vagyunk 9en Jags fanok (ami így is több, mint akikről tudok, hogy azok 😀) ....Mire jó ha van itt egy beatwritere az adott csapatnak 😊empty taxi
Az aktivitás és fanbase itteni valós mérete néha csalóka.iktriad
több mint 11 éve
Erre azt tudom mondani, hogy amióta átjöttünk a bowl.hura, a Jags topic Top 10ben van hszben és Top15 olvasottságban. Ehhez képest vagyunk 9en Jags fanok (ami így is több, mint akikről tudok, hogy azok 😀) ....Mire jó ha van itt egy beatwritere az adott csapatnak 😊
Az aktivitás és fanbase itteni valós mérete néha csalóka.iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Valójában a Pats az a csapat, amelyik alul van reprezentálva ezzel a 15%-al.Hála az égnek...
Csak a 750 ember kb. hatoda, hetede, miközben a valóságban ez a szám Magyarországon (egyéb játékokból, szavazásokból, stb.) 35-50% között lehet reálisan.
Vagyis a bowl.hu-n kb feleannyi Pats drukker van csak, mint a magyar átlag.
Egyébként ha top3 kedvenc csapatot lehetne megadni, és abból lenne kikalkulálva egy csapatnépszerűségi sorrend, abban a Denver sokkal előrébb végezne.Sobri Jóska
több mint 11 éve
momentán senki nincs banolvajjncaaEgyrészt ez gondolom könnyen megoldható 😛, de szánsájnbuoj nem erre gondolt, hanem historikusan. A podcast magyar hangja és JC6 is visszaesők az tuti.
több mint 11 éve
momentán senki nincs banolva
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
szerintem meg pörgött a denver-topic, de úgy hogy nem elsődleges denverdrukkerek nyomták ott, csakígy fejbűl - Toca, Amadé, Sobri, Peterk. Viszon oljan szellemiségű sziporka ment amiben tutter első a denver, az onnan ban-oltak számában 😀
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Haromt kb 2 (?) éve nincs a fórumon azóta gondolom elég sokan regeltek akiket már nem tudott megterìteni 😀peachJa, kb 2 éve inaktív. Hörivel próbáltunk visszaemlékezni Fórumfoci előtt, hogy mióta nincs itt közöttünk. A 2011es draftközvetítésen(Original Seahawks sapka - Jonas Mouton 😂 ) még ott volt, aztán asszem a preseasonben feltűnt egy nagyon rövid ideig, azóta viszont (sajnos) M. I. A. státuszban van.
több mint 11 éve
Haromt kb 2 (?) éve nincs a fórumon azóta gondolom elég sokan regeltek akiket már nem tudott megterìteni 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Valójában a Pats az a csapat, amelyik alul van reprezentálva ezzel a 15%-al.Csak a 750 ember kb. hatoda, hetede, miközben a valóságban ez a szám Magyarországon (egyéb játékokból, szavazásokból, stb.) 35-50% között lehet reálisan.
Vagyis a bowl.hu-n kb feleannyi Pats drukker van csak, mint a magyar átlag.
Egyébként ha top3 kedvenc csapatot lehetne megadni, és abból lenne kikalkulálva egy csapatnépszerűségi sorrend, abban a Denver sokkal előrébb végezne.
több mint 11 éve
engem az egész csapatválasztós történetben a Denver alulreprezentáltsága lep meg legjobban.Erre azt tudom mondani, hogy amióta átjöttünk a bowl.hura, a Jags topic Top 10ben van hszben és Top15 olvasottságban. Ehhez képest vagyunk 9en Jags fanok (ami így is több, mint akikről tudok, hogy azok 😀) ....
részben haromt, részben Tebow miatt de mióta az nfl.hu megalakult, a csapattopic mindig top10-es szinten pörgött a szezonokban, gyakran top5 is volt. itt meg sima középmezőny 😊Höri
Az aktivitás és fanbase itteni valós mérete néha csalóka.
több mint 11 éve
engem az egész csapatválasztós történetben a Denver alulreprezentáltsága lep meg legjobban.részben haromt, részben Tebow miatt de mióta az nfl.hu megalakult, a csapattopic mindig top10-es szinten pörgött a szezonokban, gyakran top5 is volt. itt meg sima középmezőny 😊
több mint 11 éve
töltse, akit érdekel (nyomtatott változatban 13 dollár)
dl.dropboxusercontent.com/u/51335272/2013%2BNFL%2BRecord%2B%26%2BFact%2BBook.pdf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nade pont ezt?Megnézzük mondjuk 3 év múlva ezt a listát,mikor már BB és Bredicsek nincs,nálunk nincs Pola és PO-ba se jutottunk azóta,ellenben a 49ers nyert 2 gyűrűt...😊