NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Minnesotában lesz a Super Bowl LII.empty taxi
amondó vagyok, hogy ez is csak egy üzenet az új stadionon őrlődő városoknak... (San Diego, St. Louis, stb.)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Minnesotában lesz a Super Bowl LII.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Mista Love Boat, most kell bemutatni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
"A 2002-ben első körben draftolt Bryant McKinnie offensive tackle-nek 150 ezer dollár kártérítést kell kifizetnie, mert 4000 öltánc árával lógott egy sztriptízbár-tulajdonosnak. McKinnie 20 hónap alatt hozta össze a számlát." 😀

több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
én amerikai moziban, de még az ingyenjegyemet is sajnáltam rábaggio
Ez alapján a sor alapján tényleg szörnyű lehetett neked :S 😀

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
 www.nationalfootballpost.com/LVH-releases-2014-NFL-season-win-totals.html

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Teljesen off, de hol láttátok a Draft Dayt?
A kedvenc kölcsönzőmben nem találom, se máshol, magyar mozikban meg tudtommal nem adják.tenorx
én amerikai moziban, de még az ingyenjegyemet is sajnáltam rá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Teljesen off, de hol láttátok a Draft Dayt?
A kedvenc kölcsönzőmben nem találom, se máshol, magyar mozikban meg tudtommal nem adják.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
a véleményem a filmről olvasható a filmek topicban... 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
tegnap már erre is ráfanyalodtam… hát, mitnemondjak, jobban tetszett, mint a Draft Day…
Touchback Official Trailer #1 - Kurt Russell Movie (2012)
 www.youtube.com/watch?v=O1Cap8alEQwCardinalis
Jó kis vasárnapi családi mozi.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
tegnap már erre is ráfanyalodtam… hát, mitnemondjak, jobban tetszett, mint a Draft Day…
 www.youtube.com/watch?v=O1Cap8alEQwCardinalis
3 hete volt az m1-en 😀

több mint 11 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
 www.youtube.com/watch?v=O1Cap8alEQw
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2014/worst-cornerback-charting-stats-2013
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 858 — Steelers fan
Mondjuk szerintem nem ezt kéne enyhíteni, hanem a többi súlyosbítani, ha lehet... - bár nem vagyok képben a szankcionálási szintekkel, úgyhogy javítsatok ki, ha valami olyan van.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 456 — Believelander
Végre.

ESPN's Dan Graziano reports the NFL is expected to revamp its marijuana policy in the league's new drug agreement, instituting a higher threshold for positive tests and lessening the penalties.
It's unclear how much the penalties will be lessened, but at the very least, it means players will no longer be subject to a four-game ban for a first-time offense. Per Graziano, only haggling over the arbitration process is delaying the new drug agreement. The move comes too late for Josh Gordon, but it appears marijuana will no longer be treated as a more serious offense than issues like drunk driving and assault.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 665 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ajajj, tartok tőle maradni fog májusban a draft.

Round one of the draft on ESPN and NFL Network, 8.7 rating; the LeBron playoff game and Bruins-Montreal hockey playoff games, combined, 3.8 rating (Peter King)
több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
49ers trading a conditional 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.

mi lehet a Seahawks válasza?kristof
bármelyik udfa-bound wr 2/8-ratoam
majdnem 😊
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
49ers trading a conditional 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.

bármelyik udfa-bound wr 2/8-ratoam
Stephen Hill pont ideális válasz lenne 😀

több mint 11 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????

bármelyik udfa-bound wr 2/8-ra
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!

Golden Tate-et visszahozzák a Lionstől 😀😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

mi lehet a Seahawks válasza?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 665 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy az 1/1 sztem nem annyira nagy talány, mint sokan gondolják. Bámennyi vitát is olvasok, abban szerintem majdnem mindenki egyetért, hogy ha meglátod valakiben azt, hogy ő lesz a te franchise QB-d, akkor behúzod. Nem tradelsz, nem húzol DE-t, se OLB-t. Ha a Houston látja a franchise QB-t Manzielben/Teddyben/Bortlesban, akkor be fogja húzni. Ha egyikükben sem látja, akkor tök fölösleges a trade QB-ért. Ha ez az eset áll fennt, akkor meg minek tradelnél, ha megszerezheted a draft legjobb játékosát? (Legyen ez akár Clowney, akár Mack.)Hulkeinstein
ez minden drafton így van 😀
az 1/1es csapat kiválasztja azt a QBt aki szerintük a legjobb franchise QB. ha nincs ilyen akkor a draft legjobb játékosát viszik.braxa88
Yep, de ezzel már egyszerűsödtek a dolgok. Manziel/Bridgewater/Mack/Clowney lesz az 1/1, mondjuk én egyre esélyesebbnek tartom Mackot is.Hulkeinstein
Bortles jinx?mustaine
Ez csak akkor lenne elképzelhető, ha én írtam volna.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Amúgy az 1/1 sztem nem annyira nagy talány, mint sokan gondolják. Bámennyi vitát is olvasok, abban szerintem majdnem mindenki egyetért, hogy ha meglátod valakiben azt, hogy ő lesz a te franchise QB-d, akkor behúzod. Nem tradelsz, nem húzol DE-t, se OLB-t. Ha a Houston látja a franchise QB-t Manzielben/Teddyben/Bortlesban, akkor be fogja húzni. Ha egyikükben sem látja, akkor tök fölösleges a trade QB-ért. Ha ez az eset áll fennt, akkor meg minek tradelnél, ha megszerezheted a draft legjobb játékosát? (Legyen ez akár Clowney, akár Mack.)Hulkeinstein
az 1/1es csapat kiválasztja azt a QBt aki szerintük a legjobb franchise QB. ha nincs ilyen akkor a draft legjobb játékosát viszik.braxa88
Yep, de ezzel már egyszerűsödtek a dolgok. Manziel/Bridgewater/Mack/Clowney lesz az 1/1, mondjuk én egyre esélyesebbnek tartom Mackot is.Hulkeinstein
Bortles jinx?

több mint 11 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
R. Sherman: 4 év, $57.4 millió, ebből $40 millió garantált. 😊 Mit mondjak...szóhoz sem jutok. Durva számok nagyon...de, ha ekkora király marad és alig mernek majd dobni felé továbbra is, akkor megérdemli...+ azért is, mert nyerő a pszichológiai hadviselése az ellenfelekkel szemben, ami nyerő dolog. Jah és nagy arc! 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Yep, de ezzel már egyszerűsödtek a dolgok. Manziel/Bridgewater/Mack/Clowney lesz az 1/1, mondjuk én egyre esélyesebbnek tartom Mackot is.