NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 11 éve
Minnesotában lesz a Super Bowl LII.empty taxiamondó vagyok, hogy ez is csak egy üzenet az új stadionon őrlődő városoknak... (San Diego, St. Louis, stb.)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Minnesotában lesz a Super Bowl LII.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mista Love Boat, most kell bemutatni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
"A 2002-ben első körben draftolt Bryant McKinnie offensive tackle-nek 150 ezer dollár kártérítést kell kifizetnie, mert 4000 öltánc árával lógott egy sztriptízbár-tulajdonosnak. McKinnie 20 hónap alatt hozta össze a számlát." 😀
több mint 11 éve
én amerikai moziban, de még az ingyenjegyemet is sajnáltam rábaggioEz alapján a sor alapján tényleg szörnyű lehetett neked :S 😀
több mint 11 éve
www.nationalfootballpost.com/LVH-releases-2014-NFL-season-win-totals.html

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Teljesen off, de hol láttátok a Draft Dayt?én amerikai moziban, de még az ingyenjegyemet is sajnáltam rá
A kedvenc kölcsönzőmben nem találom, se máshol, magyar mozikban meg tudtommal nem adják.tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Teljesen off, de hol láttátok a Draft Dayt?A kedvenc kölcsönzőmben nem találom, se máshol, magyar mozikban meg tudtommal nem adják.
több mint 11 éve
a véleményem a filmről olvasható a filmek topicban... 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tegnap már erre is ráfanyalodtam… hát, mitnemondjak, jobban tetszett, mint a Draft Day…Jó kis vasárnapi családi mozi.
Touchback Official Trailer #1 - Kurt Russell Movie (2012)
www.youtube.com/watch?v=O1Cap8alEQwCardinalis
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
tegnap már erre is ráfanyalodtam… hát, mitnemondjak, jobban tetszett, mint a Draft Day…3 hete volt az m1-en 😀
Touchback Official Trailer #1 - Kurt Russell Movie (2012)
www.youtube.com/watch?v=O1Cap8alEQwCardinalis
több mint 11 éve
tegnap már erre is ráfanyalodtam… hát, mitnemondjak, jobban tetszett, mint a Draft Day…Touchback Official Trailer #1 - Kurt Russell Movie (2012)
www.youtube.com/watch?v=O1Cap8alEQw
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2014/worst-cornerback-charting-stats-2013
több mint 11 éve
Mondjuk szerintem nem ezt kéne enyhíteni, hanem a többi súlyosbítani, ha lehet... - bár nem vagyok képben a szankcionálási szintekkel, úgyhogy javítsatok ki, ha valami olyan van.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Végre. ESPN's Dan Graziano reports the NFL is expected to revamp its marijuana policy in the league's new drug agreement, instituting a higher threshold for positive tests and lessening the penalties.
It's unclear how much the penalties will be lessened, but at the very least, it means players will no longer be subject to a four-game ban for a first-time offense. Per Graziano, only haggling over the arbitration process is delaying the new drug agreement. The move comes too late for Josh Gordon, but it appears marijuana will no longer be treated as a more serious offense than issues like drunk driving and assault.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Ajajj, tartok tőle maradni fog májusban a draft. Round one of the draft on ESPN and NFL Network, 8.7 rating; the LeBron playoff game and Bruins-Montreal hockey playoff games, combined, 3.8 rating (Peter King)
több mint 11 éve
majdnem 😊49ers trading a conditional 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.bármelyik udfa-bound wr 2/8-ratoam
mi lehet a Seahawks válasza?kristof
több mint 11 éve
Stephen Hill pont ideális válasz lenne 😀49ers trading a conditional 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.bármelyik udfa-bound wr 2/8-ratoam

több mint 11 éve
49ers trading a conditional 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.bármelyik udfa-bound wr 2/8-ra
több mint 11 éve
49ers trading a conditional 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.Golden Tate-et visszahozzák a Lionstől 😀😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
49ers trading a conditional 2015 4th-round pick to Buffalo for WR Stevie Johnson, per sources. Pick can become a 3rd.mi lehet a Seahawks válasza?
több mint 11 éve
Ez csak akkor lenne elképzelhető, ha én írtam volna.Bortles jinx?mustaineYep, de ezzel már egyszerűsödtek a dolgok. Manziel/Bridgewater/Mack/Clowney lesz az 1/1, mondjuk én egyre esélyesebbnek tartom Mackot is.HulkeinsteinAmúgy az 1/1 sztem nem annyira nagy talány, mint sokan gondolják. Bámennyi vitát is olvasok, abban szerintem majdnem mindenki egyetért, hogy ha meglátod valakiben azt, hogy ő lesz a te franchise QB-d, akkor behúzod. Nem tradelsz, nem húzol DE-t, se OLB-t. Ha a Houston látja a franchise QB-t Manzielben/Teddyben/Bortlesban, akkor be fogja húzni. Ha egyikükben sem látja, akkor tök fölösleges a trade QB-ért. Ha ez az eset áll fennt, akkor meg minek tradelnél, ha megszerezheted a draft legjobb játékosát? (Legyen ez akár Clowney, akár Mack.)Hulkeinsteinez minden drafton így van 😀
az 1/1es csapat kiválasztja azt a QBt aki szerintük a legjobb franchise QB. ha nincs ilyen akkor a draft legjobb játékosát viszik.braxa88
több mint 11 éve
Bortles jinx?Yep, de ezzel már egyszerűsödtek a dolgok. Manziel/Bridgewater/Mack/Clowney lesz az 1/1, mondjuk én egyre esélyesebbnek tartom Mackot is.HulkeinsteinAmúgy az 1/1 sztem nem annyira nagy talány, mint sokan gondolják. Bámennyi vitát is olvasok, abban szerintem majdnem mindenki egyetért, hogy ha meglátod valakiben azt, hogy ő lesz a te franchise QB-d, akkor behúzod. Nem tradelsz, nem húzol DE-t, se OLB-t. Ha a Houston látja a franchise QB-t Manzielben/Teddyben/Bortlesban, akkor be fogja húzni. Ha egyikükben sem látja, akkor tök fölösleges a trade QB-ért. Ha ez az eset áll fennt, akkor meg minek tradelnél, ha megszerezheted a draft legjobb játékosát? (Legyen ez akár Clowney, akár Mack.)Hulkeinsteinez minden drafton így van 😀
az 1/1es csapat kiválasztja azt a QBt aki szerintük a legjobb franchise QB. ha nincs ilyen akkor a draft legjobb játékosát viszik.braxa88
több mint 11 éve
R. Sherman: 4 év, $57.4 millió, ebből $40 millió garantált. 😊 Mit mondjak...szóhoz sem jutok. Durva számok nagyon...de, ha ekkora király marad és alig mernek majd dobni felé továbbra is, akkor megérdemli...+ azért is, mert nyerő a pszichológiai hadviselése az ellenfelekkel szemben, ami nyerő dolog. Jah és nagy arc! 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Yep, de ezzel már egyszerűsödtek a dolgok. Manziel/Bridgewater/Mack/Clowney lesz az 1/1, mondjuk én egyre esélyesebbnek tartom Mackot is.Amúgy az 1/1 sztem nem annyira nagy talány, mint sokan gondolják. Bámennyi vitát is olvasok, abban szerintem majdnem mindenki egyetért, hogy ha meglátod valakiben azt, hogy ő lesz a te franchise QB-d, akkor behúzod. Nem tradelsz, nem húzol DE-t, se OLB-t. Ha a Houston látja a franchise QB-t Manzielben/Teddyben/Bortlesban, akkor be fogja húzni. Ha egyikükben sem látja, akkor tök fölösleges a trade QB-ért. Ha ez az eset áll fennt, akkor meg minek tradelnél, ha megszerezheted a draft legjobb játékosát? (Legyen ez akár Clowney, akár Mack.)Hulkeinsteinez minden drafton így van 😀